Hillary Clinton weer op de barricaden: ‘Bloomberg gokt op Clinton als vice-president USA’

Hillary Clinton is weer terug van (nooit) weggeweest. De democratische presidentskandidaat Michael Bloomberg ziet Clinton als zijn ultieme running mate in de strijd om de huidige Republikeinse president Donald Trump te verslaan.

Volgens Drugde Report blijkt uit een intern onderzoek dat de combinatie van Bloomberg en Clinton een bijna onverslaanbare kracht zou hebben tegenover de huidige president Donald Trump. Om die reden zullen Bloomberg en Clinton dan ook naar alle waarschijnlijkheid de handen in elkaar slaan in een ultieme laatste poging om de Republikeinen te onttronen uit het Witte Huis.

Bloomberg is de gedoodverfde kandidaat namens de Democraten. Hij heeft nog niet meegedaan aan de voorverkiezingen in de staten Iowa en New Hampshire, maar wel al miljarden gepompt in zijn verkiezingscampagne die binnenkort zal losbarsten. Volgens de peilingen maakt Bloomberg de meeste kans om van Donald Trump te winnen.

Clinton Bloomberg


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

14 reacties

 1. Blitzkrieg

  Had Jensbabba toch gelijk.

  1. ome

   Natuurlijk heeft Jensbabba gelijk, waar anders hoor je het echte geluid?

   1. hans-e-pans

    Men heeft het vermoeden dat als, ALS, Michael Bloomberg president van Amerika zou worden, hij na enige tijd zal aangeven af te willen treden wegens gezondheidsredenen zodat Hillary Clinton zijn plaats zal kunnen innemen.

    Als vice president zou ze dan Michelle Hoesein kunnen nemen.

 2. ome

  Ook als iets kansloos is kun je het proberen.

 3. M. Brandenburg

  Wij van WC-eend hebben onderzocht en komen tot de conclusie dat WC-eend echt het beste product is.

  Mischien in het artikel wel even duidelijk maken dat dit geen polling van Drudge Report is maar van het campagne team van Bloomberg;
  “Sources close to Bloomberg campaign tell DRUDGE REPORT that candidate is considering Hillary Clinton as running mate, after their polling found the Bloomberg-Clinton combination would be formidable force…”.

 4. Baron von Munchhausen

  Nederland houdt je hart vast!
  NPO zal vanaf morgen ALLES in het werk stellen om het “klootjesvolk en gepeupel” wijs te maken dat de, niet meer te tellen Democratische MILJARDAIRS en MILJONAIRS, het zo goed met de wereld voor hebben. NPO vergeet voortdurend te vertellen: HUN wereld!

  1. Bullshit16

   Baron
   Daarom luister ik geen npo of radio 1 in luister ik naar radio continu in naar jensen.nl naar upidate in YouTube van fvd daar hoor je hun plannen in wat er allemaal misgaat zo ook die moskee in amsterdam daar hoorde je niks over dat daar de grootste moskee van Europa zal komen schande
   Stem fvd of PVV uit de eu

 5. Hendrie1963

  Hahahahahahaha Trump verslaan.

 6. Cootje

  Hilary heeft misschien nog wel goede herinneringen aan monica lewinsky , die kon op haar knieën meer de Hilary

 7. Bullshit16

  Ach man laat dat mens toch thuis ze is ziek ze kan niet eens meer zelfstandig van de trap lopen of ze valt bij de auto in zo iemand moet nog president worden dat oud wijf we weten ook wat de vrouwelijke ministers hier klaar krijgen niks maar dan ook hellemaal niks
  STEM FVD OF PVV uit de eu

  1. I.W.A.B

   Zo te lezen in reactie heeft Clinton de zelfde ziekte
   Als Fleur Agema

 8. Bolkestein

  Heeft die amateurclub de Democraten een kandidaat voor de nominatie die nog enigszins normaal lijkt, komt die met het oude lijk van Hillary Clinton uit de kast. We weten hoe het met Crooked Hillary afliep. Ze werd met een landslide afgeserveerd door het Amerikaanse volk. Wil je geen kans maken op de nominatie, dan moet je vooral met dat oude lijk van Crooked Hillary uit de kast komen. De amateurclub de Democraten slaan geen dag over wat betreft een pleefiguur slaan.

  1. I.W.A.B

   Hmm De Amerikaanse bevolking wou juist Clinton
   Als president ze haalde 3 miljoen stemmen meer dan Trump.
   Zie populair vote: Clinton 48,2%…Trump 46,1%

 9. DidiMadloba

  Hillary wint met vlag en wimpel de prijs als meest rechtse linkse politica ter wereld.

  Een Amerika kan beter vluchten.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.