Immigratiestop? Richard de Mos wil een referendum over ‘ongebreidelde bevolkingsgroei’!

Als het aan het Haagse gemeenteraadslid en ex-wethouder Richard de Mos ligt, mogen Nederlanders binnenkort weer naar de stembus om de herintreding van het referendum te vieren. De Mos wil namelijk dat een referendum de koers zal bepalen over hoe we moeten omgaan met de ongeremde bevolkingsgroei met als grote boosdoener de massale immigratie.

In een noodkreet op TPO waarschuwt De Mos dat de bevolkingsgroei de komende jaren door het dak zal gaan. “De elite van dit land gaat door met het volbouwen van onze al overvolle steden en houdt de immigratiesluizen wijd open”, aldus het bezorgde Haagse gemeenteraadslid.

De Mos heeft natuurlijk een punt, want zoals hij zelf duidelijk en gestaafd door cijfers samenvat:

“In 2024 tikken we versneld de 18 miljoen mensen aan. En mogelijk in 2039 zelfs 19 miljoen. Jaar na jaar blijkt immigratie daarvan de aanjager. 82.000 immigranten per jaar structureel erbij, is de verwachting. En deze trend houdt voorlopig aan zo stelt het Centraal Bureau voor de Statistiek. Dit terwijl ons land piept en kraakt onder de forse bevolkingsgroei. Zeker in de grote steden. In mijn stad, Den Haag groeien we tot 2040 met 80.000 mensen. Ter vergelijking: Dat is meer dan het inwonertal van de stad Schiedam (78.000 inwoners).”

De Mos wijst er verder op dat we momenteel al te maken hebben met een gigantisch tekort aan agenten, leraren en personeel in de zorg. Hij is dan ook bang dat deze beroepsbeoefenaars hun biezen pakken en de Randstad zullen verruilen voor de provincie. Het gevolg is dat achterstandswijken in steden als Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht achterblijven en “zullen zuchten onder de onophoudelijke stroom aan arbeidsmigranten: overbewoning, illegale onderhuur, criminaliteit, verpaupering, vervuiling op straat en onvoldoende handhaving.”


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

22 reacties

 1. RvdBe

  Referendum?
  Waar denkt die de Mos waar in hij leeft, een democratie ofzo?

  1. Original NL

   RvdB..
   .++++××++++

 2. Marija

  De Mos heeft gelijk.
  Het is over een aantal jaren niet meer in de hand te houden en de vermenigvuldiging/verdunning zal de oorspronkelijke Nederlanders tot het punt brengen dat zij in eigen land niets meer te vertellen hebben.
  Ingrijpen moet NU.

  1. DidiMadloba

   Met inmiddels 5,9% moslims (waarvan velen al zover geïntegreerd dat ze daar weinig meer aan doen) wordt Nederland VERSCHRIKKELIJK
   Man, stel je niet aan!

 3. Mikael Blomkvist

  Ik verwacht van een dergelijk referendum een uitslag die de 100% zal benaderen: weinig mensen zullen een ongebreidelde bevolkingsgroei bepleiten.

  1. Original NL

   Q….weinig mensen zullen een ongebreidelde bevolkingsgroei bepleiten……
   Vandaar dat het kartel en d66 in het bijzonder deze mogelijkheid heeft geblokkeerd.

  2. Blitzkrieg

   Mikael Blomkvist :
   Quote : “Ik verwacht van een dergelijk referendum een uitslag die de 100% zal benaderen: weinig mensen zullen een ongebreidelde bevolkingsgroei bepleiten.”
   Zo zie je maar weer hoe de elite zich tegen het volk heeft gekeerd.

   1. Mikael Blomkvist

    Ik ken ook geen politieke partijen die een ongebreidelde bevolkingsgroei voorstaan.

    1. Blitzkrieg

     Mikael Blomkvist :
     Quote : “Ik ken ook geen politieke partijen die een ongebreidelde bevolkingsgroei voorstaan.”
     Ik wel, het hele partijkartel en D66 in het bijzonder.

     1. Mikael Blomkvist

      Kunt u een uitspraak citeren van een politicus van een der ‘kartelpartijen’ waaruit blijkt dat men een ongebreidelde bevolkingsgroei nastreeft?

     2. Fonz

      “Kunt u een uitspraak citeren van een politicus van een der ‘kartelpartijen’ waaruit blijkt dat men een ongebreidelde bevolkingsgroei nastreeft?”

      Kan jij uitspraken citeren waarin dit niet wordt gezegd en ook word uitgevoerd?

     3. Rogul

      ‘Kan jij uitspraken citeren waarin dit niet wordt gezegd en ook word uitgevoerd?’

      Ik denk dat domme Ome Fonz zelf niet begrijpt wat hij hier lult.

      Maar alle gekheid op een stokje, ik zie dat je ondanks je geestelijke beperking probeert inhoudelijk te reageren.
      Dat is fijn want dan hoef ik mijn homeopatische antibiotica niet in te zetten.
      Je bent dus tot leren in staat.

      Ga zo door, beste vriend.

     4. ome

      @Fonz: De eeuwig gebande zuigt en kliert met dubbele nicks, lekker je blokker aanzetten joh!

      😉

 4. Jack Flash

  Het Ruttekartel vraagt het volk niets.
  Zij moeten eerst verdwijnen.

 5. JFU

  Referenda zal nooit meer komen. Democratie past niet meer bij het beleid dat gevoerd wordt. We zijn overgeleverd aan een dictatuur onder het mom van democratie. Brussel bepaald…en onze slaafse onderdrukkers volgen braaf.

  1. Blitzkrieg

   JFU : Natuurlijk wel… dat referendum komt gewoon terug. Zie het een beetje als de Brexit… eerst waren politici nog tegen, en nu het een succes wordt staat iedereen in de rij om mee te mogen doen. Precies hetzelfde zal het gaan na de verkiezingen… FvD en de PVV zullen laten zien hoe het land ook bestuurd kan worden. De meeregenten zullen maar wat blij zijn om eindelijk eens normaal beleid te kunnen maken.

 6. Baron von Munchhausen

  Richard de Mos kan willen, maar…………..referendum afgeschaft in opdracht van D66 en onder toezicht van Goeroe Klaver!
  Democratie is iets uit vroegere tijden! “Kartel” moet en zal aan de macht blijven!

 7. Duckday

  Stem PVV of FvD Zij komen op voor Nederland.

  Stuur alle gelukszoekers direct terug.
  En de ZG asiel zoekers moeten terug indien het land veilig is .
  Nu ook UK uit de EU UK mensen vragen een Nederlands paspoort aan maar betalen wel minder belasting stop ook met dit.
  Onbeperte instroom ook het voormalig oostblok stop zetten maximaal 1 jaar hier te werken dan weer terug eigenland Turken dito geen politiek asiel men blijft dubbel paspoort houden.

  Stem PVV of Fvd daarna uit het monsterproject de EU en Euro dat niks heeft bijgedragen aan de welvaart voorspoed werkgelegenheid voor de normale man vrouw in Nederland

 8. Veteraan

  Nl is vol en was dit in 1970 al toen D666 nog normale uitspraken in de media plempte.
  En op zichzelf is vol met normale mensen al erg maar vol met uitzuigers en agressieve inboorlingen, stamleden en haatbaarden is niet te doen.
  Kennis van mij die psychotherapeut bij de GGZ is zegt dat ze ook niet te behandelen zijn. Via reclassering krijgt hij er tientallen per jaar en hij heeft er nog niet 1 kunnen behandelen vanwege alleen maar egocentrisch kunnen denken en handelen.
  En dus constant misbruik plegen en misdaden begaan, alleen omdat het kan hier.
  En hier lopen er honderdduizenden van dit soort als het er al niet meer zijn.
  Waar blijft de burgeroorlog hier voordat we al verloren hebben ?

 9. ome

  Richard wil wel maar Brussel niet. Veel Nederlanders weten helemaal niet dat de EU-wetten voorrang hebben op de Nederlandse wetten, hetzelfde geldt voor verdragen. Marrakesh is zo’n verdrag.

  Hetzelfde geldt voor het aantal (opzettelijk binnengehaalde) asielzoekers. Brussel legt een quotum op en Rutte kan niets anders dan doorslikken, dit gaat uiteraard ten koste van het aantal beschikbare huizen, de zorg en onze portemonnee.

  Voor wie nog overweegt op partijen als VVD, CDA, PvdA(!) (Timmermans) te stemmen, je snijdt jezelf in je eigen vingers!

 10. musicmaniac

  Richard de Mos? Die is groot geworden dankzij de kiezers uit Scheveningen en Duindorp! Maar tijdens het formeren van de Haagse gemeente raad, kroop deze meneer tegen Groen-Links aan. Groen-Links is juist samen met D66 voor open grenzen en meer asielzoekers. Geloofwaardig? Dacht het niet!

 11. pjerry

  Dus met een beetje pech worden Adam en Rdam een sharia stad. Ofwel een moslim kalifaat waar vrouwen niet meer in rokjes kunnen lopen. En inderdaad de meedereheid stemt op een partij die de Islam aanhangt en de voorspelling is uitgekomen. Ik denk echt dat dit scenario binnen handbereik is. Dus lieve mensen Nederlanders die kunnen gaan naar het buitenland, is al aan de gang en rest mag zich verneuken of aanpassen. Stem rechts nu het nog kan want dit land wordt zoals vaak genoemd omgevolkt.

e-mail:

 Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.