Mooi begin! Drie verdachten aangehouden wegens smerig kopschoppen buschauffeur

De politie heeft drie jongeren aangehouden die verdacht worden van het ernstig mishandelen van een buschauffeur in Uithoorn. De buschauffeur schoot een bejaard stel te hulp die door een groep jongeren werd lastig gevallen. De groep richtte zich vervolgens op hem. Er ontstond een knokpartij en uiteindelijk werd de buschauffeur meerdere keren tegen z’n hoofd geschopt!

Een zware hersenschudding, een beschadigd oog, en het hele gezicht bont en blauw. Dat heeft de buschauffeur overgehouden aan zijn poging om het bejaarde stel te willen redden.

De beelden van (een deel van) het gevecht zijn hier te zien op Dumpert.nl. Daar lijkt het erop dat de buschauffeur op een gegeven moment niet meer weet wie onderdeel is van die treiterende groep en wie het gevecht juist probeert op te breken. Hij wordt dan ook van alle kanten belaagd én een van de knaapjes die hem in het begin weg probeert te trekken, geeft hem nog geen halve minuut later de eerste trap tegen z’n hoofd.

De politie zegt zoveel mogelijk beeldmateriaal en getuigen te willen horen voor hun onderzoek. Schijnbaar zijn er inmiddels zoveel incidenten van bedreigingen, vernielingen en ‘ernstige overlast’ geweest, dat ze in Uithoorn niet meer spreken van ‘een incident’.

En wat moet je er verder over zeggen? Ik word er moedeloos van, want de kans is ontzettend groot dat er niet echt wat gebeurt. Wat aanhoudingen hier en daar, een taakstrafje met een voorwaardelijke celstraf erbij. Wat morele verontwaardiging door hoogwaardigheidsbekleders en dat was het wel. En met een beetje pech vallen die straffen nog lager uit omdat de jongeren met hun smoel op internet staan. Absurd.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

52 reacties

 1. RvdBe

  Denk dat nu de harde vvd maatregel van pas gaat komen, die gasten gaan keihard op een zwarte lijst, en toen….voor de rest niks eigenlijk.

 2. Ben Venuti

  ‘Ik ben dit zo spuugzat. Iedere keer opnieuw en niemand doet iets.

  Zet het leger in pak ze allemaal op, zet ze voor twintig jaar vast en als het cultuurverrijkers betreft schop ze voor eeuwig het land uit met hun hele familie!’

  Geert Wilders op Twitter, de enige politicus die het begrijpt!

  1. Brenda Welsh

   Als het white trash betreft (white mischief) Inzet van leger? Wat dan?

   1. Fuster

    Zuigert

   2. RvdBe

    Brenda Walsh autochtoon tuig, oppakken en 10 jaar de cel in, wat is daar zo moeilijk aan?
    Allochtoon tuig 5 jaar cel gevolgd door onmiddelijke uitzetting incl naaste familie.

 3. Marlene

  Ik zag een aantal blanke, bleke koppies in beeld… Verder is er niet veel over te zeggen.

  1. Cootje

   Als dat zo is passen ze met hun look niet in het programma opsporing verzocht , volgens mij hebben ze wel een slechte jeugd gehad waarschijnlijk kinderen van gescheiden ouders , maar ze zullen hun straf wel krijgen van de D66 rechters

  2. Kretoloog

   Flikker op truTTen, ja ik bedoel Marlene en Brenda, op de filmpjes is overduidelijk te zien dat het getinte personen zijn.

   1. Zweedse kok

    Ik zie een echt donkere persoon en de rest kaaskoppen.
    Wat wordt het: Pearl of Hans Anders ?

    1. RvdBe

     Mag jezelf zeggen zweet kok, het zijn jouw ogen.

  3. Fuster

   Merlene etc?

 4. Blitzkrieg

  Wout Willemsen : Je bent zo hypocriet als de neten, herinner je je eigen artikel nog van een paar dagen geleden. Aan dit soort gasten moet Baudet dus zijn verontschuldigingen aanbieden, ben je wel helemaal lekker in je hoofd.

  Baudet moet excuses aanbieden – NS: ‘Marokkanen-tweet’ van Baudet onjuist, blijkt om reguliere kaartcontrole te zijn gegaan
  h**ps://www.dagelijksestandaard.nl/2020/02/baudet-moet-excuses-aanbieden-ns-marokkanen-tweet-van-baudet-onjuist-blijkt-om-reguliere-kaartcontrole-te-zijn-gegaan/

  1. Robert75

   Dit is natuurlijk geen vergelijking, Hier wordt gewoon een buschauffeur mishandeld door tuig. Baudet maakt NS personeel en een politieagent verdacht van wangedrag. Baudet zet gewoon conducteurs en een politieagent in het verdachtenbankje. Zonder enig bewijs te leveren terwijl ze gewoon hun werk willen doen. Net zoals deze buschauffeurs overigens

   1. Zweedse kok

    Volgens mij heeft Blitzer last van een onverwerkt Badettrauma.
    Hebt medelijden met hem

    1. Blitzkrieg

     Bezwete sok : Wat is dat een Badettrauma?

     1. Zweedse kok

      Een typo!

   2. 1zeven1

    Nou… De controleurs en de agent waren allemaal in burgerkleding. Het waren allemaal Marokkanen. Ik heb recentelijk een dergelijke controle gehad door zo’n stel, wat mij betreft is de tweet van Baudet volkomen terecht.
    Het is sowieso natuurlijk volkomen belachelijk dat dit soort controles blijkbaar in burgerkleding moeten (waarom? Werkelijk geen idee), en dat het door een groepje Marokkanen gedaan wordt. Zelfs een Marokkaanse agent is en blijft gewoon een opgefokt tiepje.

    1. Meriadoc Brandebok

     1zeven1 is niet te beroerd elementen uit de leugen nog eens te herhalen: “Het waren allemaal Marokkanen”, “en dat het door een groepje Marokkanen gedaan wordt.” De vraag is in hoeverre het waarheidsgehalte in de resterende tekst moet worden beoordeeld.

    2. Kretoloog

     1zeven1: burgercontrole wordt door Marokkanen gedaan, omdat het vaak Marokkanen zijn die zwart rijden. En dan kun je ze maar het beste door cultuurgronden laten aanhouden. Wat dat betreft nog niet zo gek. Waar de NS echter totaal niet bij heeft stilgestaan, is wat het (intimiderend) effect is van Marokkaanse controleurs op jonge Hollandse vrouwen. Even los van het feit of die controleurs zich wellicht toch als macho’s hebben gedragen naar de vriendinnen van Baudet.

  2. Blitzkrieg

   Robert75 :
   Quote : “Dit is natuurlijk geen vergelijking, Hier wordt gewoon een buschauffeur mishandeld door tuig.”
   Dit is precies waar Baudet het over heeft, gaan we lullen over een tweet of het probleem eindelijk eens een keer aanpakken.

   1. Zweedse kok

    @Frodo of Blitzert of Deathspank:
    Oh, had Baudet het toen ook over kopschoppende kaaskoppen?
    Heb ik het al die tijd verkeerd begrepen.
    En zijn goede, lieve, dierbare, betrouwbare vriendinnen ook.

    1. Blitzkrieg

     Greta kak :
     Quote : “Heb ik het al die tijd verkeerd begrepen.”
     Dat weet ik ook wel, het is echter beter voor de client om daar geen aandacht aan te geven. Veel beter is het om de aandacht af te leiden met een kleine werkzaamheid.

     Juffrouw Annie was best tevreden over je eerste dag bij de dagbesteding, al vond ze het niveau nog wat aan de hoge kant. Zoals ik al zei, geen zorgen we zitten er bovenop.

   2. Robert75

    Daar heeft Baudet het niet over. Baudet beschuldigd een agent en NS personeel van wangedrag. Dat kan je niet vergelijken met een incident in een trein. Baudet maakt NS personeel verdacht en dat is wat die doet. Zie je het verschil niet. En dat moet die eigenlijk gewoon bewijzen. En zelfs ooggetuigen in de trein zeggen dat zijn lezing niet waar is. Waarom sta je het toch zo krampachtig te verdedigen?

    Dit incident met die buschauffeur dat wordt veroorzaakt door massa-immigratie en door mislukte integratie. Daar moet ons land van gered worden en niet van kaartcontroles in de trein.

    Afgelopen vrijdag wist die geen raad om zo snel mogelijk een tweet de wereld in te helpen. Maar nu hebben we hem nog niet gehoord. Nu houdt ineens zijn muil. Waar is Baudet als je hem nodig hebt.

    1. Blitzkrieg

     Robert75 :
     Quote : “Waarom sta je het toch zo krampachtig te verdedigen?”
     Omdat ik vind dat er helemaal niks te verdedigen valt, het was een tweet zoals ik duizenden per dag lees. Een tweet is verdorie geen moorkop.

     Quote : “Dit incident met die buschauffeur dat wordt veroorzaakt door massa-immigratie en door mislukte integratie. Daar moet ons land van gered worden…”
     Goedzo jongen, je begint de essentie door te krijgen. Oppakken dat tuig en vastzetten. Zero tolerance beleid invoeren en illegalen migranten per direct uitzetten.

     Quote : “Afgelopen vrijdag wist die geen raad om zo snel mogelijk een tweet de wereld in te helpen. Maar nu hebben we hem nog niet gehoord.’
     Moet Baudet nu impulsief reageren of niet, kies maar… het is of het één of het ander. Je vraagt je af waarom ik Baudet verdedig, man je weet zelf niet eens wat je wilt.

 5. Hendrie1963

  Ter plekke afschieten.

  1. Cootje

   Je mag van de D66 rechters geen eigen rechter Spelen

 6. Cootje

  We hebben een premier die zegt we wonen in een GAAF land ,

 7. Cootje

  Waar waren de boa,s en de politie ??

 8. Bockbeer

  Ik zat net een moorkop te eten, toen ik het filmpje op Dumpert bekeek.

  1. Cootje

   Lekker hè zo donker bruine bol !!

   1. Zweedse kok

    Een mooie smakelijke donker bruine bol, klinkt inderdaad beter dan moorkop.

 9. Hendrie1963

  Waar is klaver nu dan met zijn vieze gore bek. En waar is Peter r de vries met zijn gore bek. Als Baudet wat heeft gedaan dan staan ze met die dikke bek vooraan en hadden ze er allang een tweet eruit gegooid. Vuile lafaards.

  1. Hendrie1963

   Van die gestoorde silvana simons hoor je nu natuurlijk ook niets.

 10. Caesar Lion Cachet

  LS…

  De jongens kunnen na een reprimande aan het werk als kaartjes controleur bij de NS…
  Dus Thierry jongen ! Houd je in !

 11. Winfrida

  Toevallig zijn het lichtgetinte Nederlanders. Laten wij het er maar niet over hebben, dat brengt alleen maar ellende.

  1. Politiek Profeet

   Het waren overduidelijk gasten met een ruime tuin op het zuiden….

 12. Duckday

  Krijgen een aai over hun hoofd een kleine taakstraf en gaan weer vrolijk naar buiten.Alleen het slacht offer is voor zijn leven getekend DE overheid doet geen klote en kijkt de andere kant op Veel worden weinig daden Dit land is onveilig want het intreseerd de politiek geen bal zolang zij zelf hun zakken kunnen vullen

  Stem PVV of FvD daarna nl Exit grenzen dicht direct uit de EU Baas weer in eigen land

 13. Heras

  Laat mij raden: de daders waren lichtgetint…
  Als dat zo is, komt dit nieuws niet bij de nos terecht.
  Nou ja, even een “foeigesprekje” en klaar.

  1. Zweedse kok

   Bron Teletekst van de NOS:
   Bij het busstation van Uithoorn is
   een buschauffeur mishandeld door een
   groep jongeren.Dat gebeurde woensdag al
   maar het werd vandaag bekend omdat er
   filmbeelden van het incident online
   zijn gezet.De chauffeur raakte gewond.
   Volgens Connexxion wilde hij een ouder
   stel helpen,omdat hij dacht dat ze
   werden lastiggevallen.De politie heeft
   drie betrokkenen aangehouden.

   1. Blitzkrieg

    Zweedse kok : Zie hier, het probleem met onze berichtgeving. Ik heb weldegelijk een negroide man zien kopschoppen en mishandelen. Ook heb ik dit niet voorbij zien komen op het NOS journaal.

    NOS is the Dutch CNN | Biased News in Holland
    h**tps://www.youtube.com/watch?v=Ht-4NOtlO6A

 14. Cycle25

  Nou Den Haag, ik zou maar nog 2 of 3 wolkenkrabbers bouwen, eentje is nog niet genoeg kennelijk.

  Made by VVD…

 15. Baron von Munchhausen

  Nederland discrimineert!!!
  “Onze vrede brengende Marokkaantjes”” hebben nooit geweld gebruikt!
  Volgens de Groen-Linkse Marokkaan Klaver!
  En Klaver heeft gelijk! je bent niet voor niets Goeroe! Huppeltrutten en roze brildragers bidden s’avonds bij het portret van Goeroe Klaver! Voor dat de liefde bedreven wordt eerst toestemming vragen aan Katalijne Buitenweg: u weet wel, lid van de Bilderberg groep die het beleid in Nederland bepalen!
  En ons kabinet? Kruipen voor Moslim Marokkaan Klaver!

 16. Grote Trek

  Is er al een nieuw FvD journaal? Hopelijk dan meer over de identiteit.

  1. Fonz

   grotebek trek?

 17. Vrijedenkert

  Heeft GroenSlinks aka Groene Khmer dit agressief wardeloos tuig al stageplaatsen aangeboden?

 18. Robert75

  Quote : “Dit incident met die buschauffeur dat wordt veroorzaakt door massa-immigratie en door mislukte integratie. Daar moet ons land van gered worden…”
  Goedzo jongen, je begint de essentie door te krijgen. Oppakken dat tuig en vastzetten. Zero tolerance beleid invoeren en illegalen migranten per direct uitzetten.
  ——————————————————————————————

  Dit incident wel ja. Dit wordt inderdaad veroorzaakt door massa-immigratie en door mislukte integratie. Dat incident in de trein nee niet. Dat wordt veroorzaakt door lastige reizigers die weigeren aan een controle in de trein. En lastige reizigers in de trein zien we genoeg, daar heeft NS personeel dagelijks mee te maken daarom zijn er ook agenten in de trein aanwezig dat is de reden. En als je weigert mee te werken moeten ze maar wat harder optreden. Daar kan je het toch wel mee eens zijn?

  Blijkbaar wil jij het verschil niet zien tussen een buschauffeur die in elkaar getrapt wordt door tuig of een politicus die dus zomaar zonder bewijs eigenlijk zegt dat die conducteurs en die agent het tuig zijn.

  1. Blitzkrieg

   Robert75 : Je beledigd voelen door een tweet of een moorkop zijn dingen waar ik liever niet teveel energie aan besteed.

   1. Robert75

    Nee ik ook niet. Maar je zou maar NS personeel zijn of een agent die regelmatig mee moet lopen in de trein om veiligheidsoverwegingen. Zo’n agent hoort eigenlijk op straat te lopen maar helaas moeten ook in treinen tegenwoordig agenten zijn gewoon uit veiligheid voor NS personeel.

    En dan kom je daar in die coupe en dan zijn er twee van die mokkels die weigeren mee te werken aan een controle terwijl daar geen enkele reden voor was. Het was immers aangekondigd door de intercom en ze konden zichzelf ook gewoon legitimeren.

    En dan hoor je ineens een politicus NS personeel verdacht maken van wangedrag, dat zet die ze in het verdachtenbankje zonder enig bewijs. Het enige waar die zichzelf op baseert is het verhaal van zijn vriendinnetjes.. En dan gaat op die Twitter flink te keer tegen dat personeel wat elke dag te maken heeft met lastige reizigers. Het is ook maar personeel wat zijn werk normaal wil doen.

    En dan hoor Baudet insinueren dat dat personeel eigenlijk best wel tuig is.
    Nou sorry hoor maar als je dat durft als politicus zijnde dan ben je voor mij een grote dikke tampeloeris. Wat een sukkel

    1. Blitzkrieg

     Quote : “Nou sorry hoor maar als je dat durft als politicus zijnde dan ben je voor mij een grote dikke tampeloeris.’
     Let je wel een beetje op je taalgebruik rubbere robbie, je zou zomaar het slecht voorbeeld kunnen geven.

 19. Kleurloze Politiek

  Ik tel drie blanke tieners die een buschauffeur aan het martelen zijn ..
  Waarvan overduidelijk met de chauffeur op de grond ligt te rollen…

  En die donkere jonge probeert juist de boel uit elkaar te halen..

  Waar gaat dit heen ..
  Het jeugd is te verwend

  Maar het ergste vind ik dat leden hier een haat jegens allochtonen jongeren hebben en daarom maar een gekleurde bril aan hebben om blind te zijn voor autochtoon fouten..

  Walgelijk voor woorden als je zelfs de harde realiteit niet onder ogen kunt zien en daarom maar een eigen verhaal creëert..

  Als het dan wel goed ..

  Maar goed … zo partijleider zo Aanhang
  haat en verderf zit jullie tot aan je tenen geworteld..

 20. Peter Loosduinen

  kut, kut, kut- Marokkanen !!!

 21. Madpo

  Er zijn momenten dat je zou willen dat je jezelf ontzichtbaar kon maken om dit soort ellendelingen op te lossen? Een andere mogelijkheid is om dit tuig met de verantwoordelijke ouders en directe familie het land uit te schoppen. Ik denk dat integratie dan een stuk gemakkelijker gaat. Niet luisteren naar zinnige Nederlandse wetgeving en respect voor de samenleving waarin je bent opgenomen, dan oprotten!!!

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.