Prachtig! Mega campagnestunt van Donald Trump! Trump racet mee in Daytona 500-race

Gister vond de Daytona 500-race plaats, door het slechte weer werd helaas de wedstrijd voortijdig afgelast. De race van 500 mijl is een jaarlijkse hoogtepunt van vele Amerikanen, maar dit jaar was de race helemaal speciaal. Niemand minder dan The Don kwam speciaal langs om het startschot te geven en een ererondje te rijden! Een geniale campagnestunt! 

Trump verplaatste zijn herverkiezingsstrijd tijdelijk naar Florida om een goed pr momentje te scoren. Succesvol werd het zeker. Spectaculair zijn de beelden waarin de overheidsauto’s een rondje rijden op het parcours gevolgd door nascar-wagens.

Trump geniet veel aanhang onder de bezoekers van de Daytona 500-race, het was dan ook een slimme zet van Trump om onder veel bombarie een goed pr momentje te maken in Florida. Voorafgaand aan de race stal Trump al de show door aan te komen onder begeleiding van de Airforce One.

Het is niet ongebruikelijk onder Amerikaanse presidenten om de ‘ster’ te zijn bij een groot sportevenement. De VS hebben een enorme sportcultuur, dus fans kunnen het enorm waarderen als hun president bij een prominent evenement verschijnt.

Toch krijgt Trump het weer voor elkaar om op zijn manier de show te stelen. Eerst door met een vliegtuig laag over het stadion heen te vliegen en vervolgens als een ‘bad-ass’ een rondje te rijden over het parcours.

 


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

35 reacties

 1. Dropje

  En hij is voor de verandering een keer niet uit de bocht gevlogen 🙂

 2. Brenda Welsh

  @Bart, u zegt er niet bij waarmee, waarin hij langs kwam. Wie reed er?

  1. Ron

   Harry reed waarschijnlijk. Duuuuh.

  2. ome

   Brenda Welsh etc!

   1. Rogul

    Ome lul.

 3. rujoleki

  Wat een fantastische president. Wij hebben rutte de verrader. Helaas wordt hij gesteund door heel veel huichelaars en wegkijkers in Nederland. De huichelaars en wegkijkers in Nederland wens ik een toekomst vol islam en uw kinderen en kleinkinderen heel veel asielparasieten toe.

  1. ome

   Rutte’s grootste steun is Brussel. Brussel bepaalt namelijk wat er in Nederland gebeurt.

   1. goedisfout

    Daarom NEXIT.

   2. Dropje

    Zoals ?

  2. Brenda Welsh

   Uw wensen voor de Nederlandse bevolking zijn hartverwarmend… U bent vast geen Nederlander !

  3. Antihedo

   Lekker de show stelen met overheidsmateriaal.

   1. Ron

    Tja stel je voor dat het koningshuis dat hier zouden doen met koningsdag of ander dagen waar ze opdraven.

 4. Eric Donkaew

  Trump koos niet voor niets voor Florida. Het is een swing state.

 5. Bullshit16

  Wat een kerel zie je dat ons mietje al doen ha ha lol kan Rutte nog wat van leren
  Stem fvd of PVV uit de eu

  1. Ron

   Wahahahaaa op zijn fietsje zeker.

   1. Bullshit16

    Ja op de fiets ha lol

 6. Bullshit16

  Ps hier licht de land plat door die zogenaamd stikstof crisis in Amerika gaat i een rondje vliegen in rijd i nog een rondje met de auto schitterd

 7. fusilier

  Daytona 500 mijl race .Dit is pas het echte mannenwerk,daar heeft watje Rutte geen kaas van gegeten , die laat zich liever filmen op een dames fiets.

 8. Julian

  Trump the dumb | dump the Trump!

 9. Mar

  Trump wordt gevlogen en wordt gereden. De watjes bleven in het onderste vlakke gedeelte van de baan.

  Heb zelf een keer een rondleiding + ritje in een busje over het circuit Texas Motor Speedway mee mogen maken. Het busje ging wel bijna bovenin de kombaan rijden. Daar hang je echt schuin, was blij dat het maar een paar rondjes waren.

  Over stoer gesproken: kijk wat Jan Peter Balkenende, groot F1-liefhebber, allemaal deed:
  h**ps://w*w.racexpress.nl/formule-1/jan-peter-balkenende-geflitst-met-250km-u-bij-christijan-albers-wordt-je/n/26755

  En Willem-Alexander zit zelf nog wel eens aan de stuurknuppel van een Boeing 737, o.a. het regeringstoestel.

 10. Rosasolis

  Trump moet zich heel veel zorg om Florida maken. Florida is een van de zo-geheten
  “swing states”. Het kan een meerderheid’s stemming voor een democraat pres. kandidaat worden. Daarom is Trump nu uit New York naar Florida verhuisd. In zijn enorme chique golf course nodigt hij rijke republikanen uit, en ook politieke leiders van andere landen, w.o. G. Wilders vorige jaar. Behalve de Daytona-race zal hij op veel meer sensatie spektakels voor rijken in Florida moeten komen…
  Maar Trump vergeet Een zeer belangrijke feit: Florida is groot, maar extreem armoede heerst in deze tropische staat. Er zijn veel kleurlingen, en velen die afkomstig zijn vanuit Cuba. Inmiddels is er de derde generatie nakomelingen van de oorspronkelijke migranten uit Cuba opgegroeid. Spaans is de tweede taal van Florida. En de meesten zijn vreselijk arm.
  Ik had een tante die opgeleid werd in de wereld van cosmetica. Zij was ambitieus, en kon een hoog positie krijgen in Miami’s grootste warenhuis, als make-up deskundige
  en vertegenwoordiger voor Max Factor. Tante Ruth was een zeer aantrekkelijke dame,
  en zeer geliefd voor haar duidelijke Canadese uitspraak en haar constante strijd tegen
  kleuren en racen discriminatie in dat grote warenhuis in Miami.
  Toen zij ons kwamen bezoeken via een oude propeller vliegtuigje, naam zij ook haar
  make-up koffertje mee. Zij wou me een demonstratie geven, en vroeg me als ik een kleurling vriendin had van hetzelfde leeftijd (16 jaar). En Tante Ruth zei dat zij kleuren foto’s wilde maken, van ons beide vriendinnen om later in Miami te tonen. Ruth vertelde dat de omstandigheden voor kleurlingen waren vreselijk in Florida. Dus zowel
  ik als mijn kleurling vriendin kregen een mooie make-up demonstratie van mijn lieve tante, en als beloning kregen zowel mijn vriendin als ik een mooie zomerse jurk en een Max Factor make-op doos.
  Tante Ruth steurde ons copieen van de foto’s die ze had gemaakt van
  “twee Canadese school vriendinnen zonder kleuren discriminatie”. Mijn blonde tante werd bekend als medewerker voor de eerste cosmetica en huid verzorging voor gekleurde dames… Als buitenlander deed zij haar naam Ruth eer, vind ik.

  1. Bullshit16

   Ros
   Jaloers dat trump wel de ballen heeft in ons mietje Rutte niet

   1. Rosasolis

    Bullshit 16. Wat is nou zo geweldig van een mannelijke wezen dat, zo genaamd.
    “ballen” heeft? Ik hou van zowel sterke mannen als vrouwen. Al jarenlang kom ik op voor een moderne man-vrouw maatschappij met gelijke rechten, plichten, en kansen voor mannen en vrouwen. Dit is de enige weg naar te toekomstig.
    Over mannen met “ballen”…en vrouwen die veel meer hebben…Omdat in de katten wereld zijn er koninginnen. Ik heb een film gezien over twee zuster Leeuwinnen. De ene zus had een nest van 4. Terwijl haar zus ging op jacht. De oude vader leeuw was op en kon niet meer. Toen kwam er een jonge leeuw “met ballen” om de zusters te overnemen, de kittens te doden, en ook de oude kater te vermoorden. Het is hem nooit gelukt, omdat de twee zuster leeuwinnen hebben hem gepakt, en zijn keel hebben door gesneden. Ook in onze huidige maatschappij hebben wij getalenteerde vrouwen die samen werken met mannen voor de vooruitgang van onze maatschappij. Het moet nu eindelijk afgelopen met “ballen”. Het is nu een man-vrouw maatschappij.

    1. Bullshit16

     Wil je wat bereiken in de politiek dan moet je ballen hebben in geen nietjes zo als Rutte schouten knol jetten enz enz of je nu man of vrouw bent zal mij een zorg zijn hier zijn het allemaal mietjes behalve baudet in Wilders die durfen wel de waarheid zeggen
     Stem fvd of PVV uit de eu

  2. plakband

   @rosasolis,
   Inderdaad, precies zoals jij schrijft, Florida is straatarm.
   De democratische presidenten hebben de bevolking van Florida flink in de steek gelaten.
   Hoog tijd dat Trump-de-krachtpatser daar eens even flink de bezem door gaat halen.
   Daar wordt de bevolking van Florida alleen maar beter van.
   Trump, hij zegt wat hij doet en hij doet wat hij zegt.
   Geen politieke correctheid maar echte daden.

   1. Rosasolis

    plakband, heeft u ooit en bezoek aan Florida gemaakt? Geen politieke daden van Trump in Florida gevold? In tussen probeert Trump te doen wat HIJ zou willen…Maar, na al de sensatie komt hij te weten, dat HIJ het allemaal niet alleen kan doen…terwijl hij dagelijks mensen in zijn eigen partij ontslagen zet voor geen enkele reden.

    f

    1. Ron

     Ben jij er onlangs nog geweest?

     Toevallig ook nog bwijs gevonden daar?

  3. Ron

   Rosa wat een levendige fanta….. Euh grote familie met veel avonturen heb jij toch.

   Maar ik ben blij dat jij de vele kleurlingen koppelt aan de heersende armoede in Florida, dan zie je de toekomst voor hier.

   Maar eigenlijk dede jouw tante Ruth dus ook aan propaganda en fake nieuws want kleuren discriminatie is in Canada toch ook wel een puntje. Blanke buitenlanders die daar komen werken werden destijds al bijna niet geaccepteerd.

   Maar blijf het toch vragen, enig bewijs intussen?

  4. Rammstein

   Rosasolis is zo fake als het maar kan. Het bestaat niet dat dit echt is.

   1. Blitzkrieg

    Rammstein : Herschik de letters in Rosasolis en je krijgt… soros ails
    ails = to trouble the mind of; to make uneasy

    Toeval?

 11. fusilier

  Rosasolis houdt niet van alfa mannetjes.

  1. Ron

   Rosa weet niet wat het is om een man met ” balen” te hebben.

   1. Bullshit16

    Ron
    Dat is een gooie

    1. Caesar Lion Cachet

     LS…

     Balen stro zal hij bedoelen om een bobbel in zijn broek te suggereren…

 12. Caesar Lion Cachet

  LS…

  Wat een simpele ziel is dit toch om dit ” Geniaal ” te noemen…

e-mail:

 Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.