Break! Minister Bruins wordt onwel tijdens Corona-debat

Minister Bruins is zojuist onwel geworden tijdens het debat over de Coronacrisis. De oppositie was de minister aan het ondervragen over de keuzes rondom de aanpak toen de minister ineens ter aarde stortten. Minister Bruins stond gelukkig weer snel op, maar het zag er alles behalve plezierig uit. Wellicht dat de stress van de afgelopen dagen de beste man te veel werd. 

 

 


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

31 reacties

 1. 777

  Sterkte!

 2. Fonz

  Das heftig zeg, het zal toch niet?

 3. Jack Flash

  Veel verantwoordelijkheid kan een mens de das omdoen.
  Sterkte Bruno.

 4. Cootje

  Die geitenwollen sokken kenner veegde de vloer met hem aan . Zetten hem als een kleine jongen in de hoek. En ineens ging hij die hoeken live opzoeken deze man is een lichtgewicht maar daar hoef je niet van op te kijken in een kabinet van een bij klaar geraapt zooitje , Corona migratie justitie belastingen leger OM UVW CBR WDOC onderwijs het beleid is van een derde wereldland met aan het hoofd een man die zijn geheugen kwijt is of wat die heeft beloofd of gezegd een hele draai kan geven.

 5. Rammstein

  Bruno Bruin is de zwakste schakel in de Corona-crisis. Onwetend, onkundig en fysiek niet tegen druk bestand. De man komt van het UWV waar hij ook een puinhoop achter liet (en zwijgt over de aantijgingen van grootschalige WW-fraude).

  Het hele rampenkabinet Rutte is gevormd uit tweede en derde echelon.

  1. Willem Bever

   @ Rammstein
   Of zorgvuldig door flutte geselecteerd als “fall guys” hetgeen bruno vanavond iets te letterlijk nam. Ken de man niet wens hem perssonlijk het beste maar hij is volstrekt incapabel en NIET in control.
   Wederom een aanwijzing dat de vijfde colonne zen eigen belid maakt op vele ministeries

  2. Kretoloog

   “Rampenkabinet Rutte 3”

   Dat ben ik wel met je eens. Rutte blijft goed. Grapperhaus en Schouten doen het niet onaardig. Maar de rest is zwak tot zeer zwak, waarbij vooral de ministers van VVD en D66 zwaar onder de maat zijn. Met Wiebes, Dekker en Ollongren als dieptepunten.

 6. Meriadoc Brandebok

  Bruno Bruins had kennelijk een tijdelijke nervous breakdown. Logisch, als de ogen van de oppositie, miljoenen Nederlanders en de algehele Medische Zorg, op je gericht staan, tijdens een van de zwaarste crisissituaties van na de Tweede Wereldoorlog.

  1. 777

   “(…) een van de zwaarste crisissituaties van na de Tweede Wereldoorlog.”

   Bijzonder hoe de wereld om haar eigen gevangenschap krijst!

  2. Kretoloog

   “Een van de zwaarste crisissen na WO2”.

   Zeker, deze crisis is vergelijkbaar met de Oliecrisis in 1973. De Watersnoodramp van 1953 was nog stuk ernstiger (1850 mensen verdronken).

   1. Meriadoc Brandebok

    Ja, het gevolg van die oliecrisis was de meest zware economische recessie van destijds sinds de Tweede Wereldoorlog.

  3. Cootje

   Maar bij het zo genoemde old boys netwerk en het bananen carroussel is buiten loek hermans een ieder geschikt kijk naar wiebes / schandalig/ om voor timmerman en loodgieter en daarna als elektricien aan het werk te gaan . Zo hebben we ook een burgemeester als vrouw gehad in Den Haag en is er nu een sterkhouder bezig in Amsterdam.

  4. Rosasolis

   @Meriadoc B. Ik denk dat B. Bruins de gevolgen van dagenlange vermoeidheid heeft meegemaakt: je werkt urenlang achter elkaar gedurende deze crisis, zonder rust of enkele uren slaap. Je werkt door, en leeft op ophaal maaltijden en koffie. Het gaat door dagenlang…totdat je lichaam het niet langer kan volhouden. En dan neemt je lichaam het over. Door slaap gebrek wordt je zo moe dat je kan amper staan, of lopen.
   Dat heeft mijn lieve moeder meegemaakt, toen zij als Rode kruis zuster werkte voor de gewonde Canadese soldaten in Eindhoven tijdens WW 2.

 7. Beukman

  Bruins collega loopt wel erg hard weg.

 8. Bullshit16

  Ha lol waar zijn de echte mannen
  Zijn het nu allemaal mietjes die ons land regeren wij moeten ons dood schamen voor de rest van Europa
  Ik zag in zweden de beelden dat Rutte na een minuut alweer handen ging schudden o man wat een DEBIELEN
  Stem fvd of PVV uit de eu

  1. Algiz

   🙂

  2. Brenda Welsh

   “We moeten ” Na Wilders is er geen schaamte meer. In Europa gaat het er minder aan toe dan in Nederland.

   1. 777

    Uitgekotst en eeuwig geband!

    1. John Breekijzer

     Ach gossie nog steeds bezig met je kwakjes?

     1. 777

      Eeuwig gebande!

  3. jeki

   Ga jij er dan maar staan, je reactie doet je nickname eer aan.

 9. Peetjoh

  Ja ’t was te verwachten. Ik neem aan dat dit hm opvreet van binnen. Feitelijk machteloos en 17 miljoen verwachtingen. En een beleid waar die waarschijnlijk niet eens van weet of het werkt, dus hij zal er ook niet voor de 100% achter staan. Zware tijden denk ik om deze verantwoordelijkheid te dragen. Iedergeval sterkte Bruno.

 10. Appelstroop

  Sterkte en beterschap!

 11. FVD

  Het zijn moeilijke tijden voor de geloofwaardigheid van sommige politici. Jarenlang de zorg voor ouderen doormiddel van bezuinigingen en desinteresse geminimaliseerd. Maar nu er een “dodelijk” virus rondwaart in Nederland staan deze kampioenen van de zorg bezuiniging, hypocriet te gillen dat we ineens enorm zuinig moeten zijn op onze oudjes.

  Het zijn de zelfde politici die niet zolang geleden vol overgave een pleidooi hielden om de zorg voor ouderen boven de 70 jaar terug te schroeven tot een minimaal niveau, en zelf de gore moed hadden om te pleiten voor een bejaarden euthanasie. Van welke partij deze politici zijn, is voor de NORMALE Nederlander niet moeilijk te begrijpen, het zijn de partijen die zich aanmatigen om te kunnen beslissen over leven en dood.
  De namen; D66 en hun partner in crime GroenLinks.

  Beide partijen hebben in principe niets op met ouderen. Klaver zijn partijtje heeft eigenlijk een hekel aan alle mensen, alleen al om het feit dat die gebruik maken van deze planeet. Zoals het bij een sekte aan toegaat, zijn ze de enigen die recht hebben op deze planeet, omdat ze er zo verantwoord mee omgaan. Het was de sekte GroenLinks die in de 2e Kamer aanzwengelde de gezondheidszorg voor 70 plussers uit kosten besparend oogpunt maar in te dammen. CORONA? Voor GroenLinks is het duidelijk wie er zorg moet krijgen in geval van een pandemie.

  Dan de wijn nippers van het elitaire zooitje D66. Voor dit partijtje zijn ouderen eigenlijk maar het afval van de samenleving. Na een productief leven komt dit menselijk oude afval in een fase dat ze vooral geld gaan kosten, want ze leggen een te grote claim op de gezondheidszorg. Maar daar heeft D66 wat op gevonden (met instemming van de meeste andere partijen) moedigen ze de ouderen aan doormiddel van wetgeving om te kiezen voor een “voltooid leven”. Om dit leven eerder voltooid te maken, werken ze enthousiast mee om de voorzieningen en de ouderzorg terug te schroeven tot het minimum.
  Als toetje voor de doodgravers van D66, smullen ze van gezonde doden want ze hebben een wet gemaakt om organen te verzamelen. De CORONA organen moeten ze tot hun spijt helaas weggooien.

  CORONA tijd!! Naar buiten toe zijn de farizeeërs van D66 en GroenLinks ( niet te vergeten de mee heulende partijen) solidair aan de ouderen, maar laten we de mensonterende toestanden in de bejaardenzorg niet vergeten. En wie dat op hun geweten heeft.

 12. ervi

  Toen ik het zag werd ik onwel van Bruno`s acteertalent.

  1. Rosasolis

   @ervi en Bullshit. De grootste onzin actor momenteel in Nederland is T. Baudet.
   Met valse wenkbrauwen, toneel foundation make-up, creeert hij het beeld van een
   zielig, bezorgde, jankende clown. Die zo waanzinnig is om te geloven dat ons land naar de verdoemenis gaat, en dat HIJ de enige briljante guru is die ons land kan redden.

   1. ervi

    Roosje jouw standaard
    linkse trolreactie om Baudet er maar weer bij te slepen is oververmoeiend en eigenlijk ook om onwel van te worden, ware het niet dat we dit gewend van je zijn.

    1. ervi

     En Roosje, Let een beetje op je tekst Slaploze nachten impliceert dat het bij Bruno onder de gordel wel goed zit, maar dat hij de nachten niet gebruikt om uit te rusten

     1. Rosasolis

      @ervi. U bent blijkbaar een van de extreem-rechts trollenkliek die het heerlijk vind om iemand’s mening te gaan twisten tot het heeeeel anders
      wordt. Ik heb DUIDELIJK geschreven dat min. Bruins is oververmoeid.
      Hij heeft te weinig slaap kunnen krijgen om dat hij ook gedurende de late uren in verband met de Coronavirus moet blijven doorwerken.
      U bent degene die “onder de gordel denkt”.

 13. Rosasolis

  Bruno Bruins onze min. van gezondheid en zorgzakken is natuurlijk helemaal op.
  Begrijpelijk, want hij is nu dag en nacht constant bezig geweest met de laatste ontwikkelingen rondom de Coronavirus… Vaak gedurende een zware crisis, neemt je lichaam het eindelijk van je over, vooral wanneer je te veel slaploze nachten heb gehad.
  Volgens de laatste nieuwsbericht, is Bruins O.K. maar wel oververmoeid…begrijpelijk!
  Sterkte Bruno, haal wat uren slaap in.

 14. evil knievel

  Heb met m te doen maar hoort r ntlk allemaal by!
  Niet alleen de lusten,ook de lasten heer Bruins!
  Toch veel beterschap gewenst!
  Wel benieuwd wie nu deze last gaat dragen!

e-mail:

 Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.