Frits Huffnagel is een lafbek

De Inclusitie heeft weer een nieuw slachtoffer gemaakt. Na een agressieve campagne heeft het bestuur van de Amsterdam Gay Pride besloten op te stappen. Dit, natuurlijk, omdat verschillende radicaal-linkse gekkies het opstappen eisten van Frits Huffnagel, de voorzitter van de Amsterdam Gay Pride die zowaar een niet-politiekcorrecte mening durfde te uiten over massa-immigratie.

In De Telegraaf legt Huffnagel uit dat de controverse “de Pride nu [gaat] schaden en daarom stappen we met z’n allen op.” Hij had, zegt hij, zijn excuus aangeboden in de hoop dat het dan allemaal voorbij zou waaien. “Maar we zijn nu dagen verder en er dreigt een enorme kloof te ontstaan in de LHBTI-community.” Het zorgt dus, zegt Huffnagel, voor “verdeeldheid” in de LHBTQIDKPWZX-beweging, en dat moet ten koste van alles voorkomen worden.

Klinkt allemaal hartstikke leuk, maar waar het eigenlijk op neerkomt is dat Huffnagel als echte VVD’er zijnde gewoon een enorme lafbek is. Als hij maar iets van een ruggengraat had, had hij al die idioten — van Sylvana Simons tot Kick Out Zwarte Piet — verteld dat ze zijn rug op konden. Dat de Amsterdam Pride een evenement is van, voor en door de homoseksuele (etc.) gemeenschap, en dat die gemeenschap ook in politiek opzicht buitengewoon divers is. Neem onze eigen Kenneth Steffers: een uitgesproken homo die, jawel, zich helemaal thuisvoelt bij DDS. En nee, dat wordt hem ook niet altijd in dank afgenomen door politiekcorrecte nepslachtoffers.

Een verzoek aan lezers van DDS: Michael van der Galien is niet alleen eigenaar van deze mooie website, hij is ook de enige Nederlandse blogger met impact in Amerika! Door hem te steunen op BackMe kun je hem nu drie keer per dag (extra) lezen: elke dag krijg je in de ochtend een kort ontbijt in de vorm van een blogpost over het laatste nieuws uit Amerika, in de middag rond drie uur krijg je vervolgens een keiharde rant over het laatste Nederlandse nieuws, en — exclusief voor mijn sponsors — krijg je voor het slapengaan een email met een column over een willekeurig onderwerp. Je krijgt dit al vanaf 1 euro per maand. Steun hem dus — 159 DDS-lezers gingen u al voor!

Huffnagel had deze hetze tegen hem moeten gebruiken om de hypocrisie van de zogenaamde “inclusieve organisaties” bloot te leggen. Maar nee, als echte VVD’er koost hij er liever voor om zo snel mogelijk weg te rennen. Want al die ‘kritiek’ van een paar knotsgekke organisaties waar niemand ooit van gehoord heeft is natuurlijk hart-stik-ke eng.

Watje.

Steun mij op BackMe en Volg mij op Twitter.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

31 reacties

 1. Bullshit16

  Ja inderdaad op deze manier blijf je die linkse ratten voeren
  Inplaats dat ze er een keer tegen in gaan in bij hun standpunt blijven maken ze weer excuses aan dat linkse tuig
  Juist door dit volk als Huffnagel is ons land naar de kloote omdat ze ze te zwak in te laf zijn om bij hun standpunt te blijven
  Stem fvd of PVV uit de eu

  1. AnnaKlaver

   Linkse ratten, linkse tuig, je haat jegens links is wel erg groot.
   Gelukkig behoor je tot een kleine minderheid.

   1. Bullshit16

    Anna
    Vergis je niet jullie linkse ratten hebben ons land naar de kloote gebracht
    In ja ik had links

    1. AnnaKlaver

     Ons land is niet naar de kloten.

     1. AS210854

      Anna, inteeld maak meer kapot dan je lief is.

   2. Pjotter

    De kleine minderheid groeit gestaag.

   3. Seneca

    @klavertje
    gezien jouw blinde adoratie voor de grote groene leider, ben jij ook een linkse rat. ik kan er helaas niets anders van maken. overigens wie nog steeds niet ziet dat het socialisme met de islam, de grootste bloedbaden op haar geweten heeft, die spoort echt niet en wederom helaas daar behoor ook jij toe. anna loop snel naar yasser en misschien wil hij je op een niet vegetarische manier troosten.

 2. Lugor

  Ik snap die Huffnagel niet.
  Gewoon de MvG methode hanteren.
  Dan heb je geen last van kritische geluiden

 3. Kretoloog

  Frits Huffnagel is een VVDer. Dat zegt genoeg. Visieloos, ideeënloos, principeloos. Denken dat de samenleving een bedrijf is, dat moet worden gemanaged. Al die VVDers zijn met datzelfde sop overgoten. Ook in het kabinet: Mark Rutte, Stef Blok, Cora van Nieuwenhuizen, Erik Wiebes, Sander Dekker, Barbara Visser, Ankie Knol. En daarom bakt het kabinet Rutte 3 er maar weinig van. Alleen minister Bruno Bruins toont enig gevoel voor wat er leeft in de maatschappij.

  1. AnnaKlaver

   @Kreet is ook al zo’n negatieve jankerT.
   Nederland staat er goed voor en mocht er een crisis komen dan is er nog genoeg vet op de bot.
   Omringende landen staan er beroerder voor.

   Maar zolang we nog in de EU zitten en moslims enz binnen onze grenzen hebben blijven @kreet en consorten janken.

   1. Kretoloog

    Grappig: Broer Jesse is GroenLinks. Maar zijn zus Anna betoont zich een fan van de VVD. Hoewel, eigenlijk zijn VVD en GL tegenwoordig 1 pot nat.

    1. AnnaKlaver

     Waar zie jij dat ik een fan ben van de VVD of GL?

     1. Seneca

      @klavertje
      dt klopt, nergens staat dat jij lid van vvd of gl bent. je nickname zegt voldoende.

   2. Bullshit16

    Anna
    Ik weet niet hoor maar haal die spiegel eens weg
    Ga mij dan vertellen waar Nederland er goed voor staat
    Ik zal er een noemen gelukszoekers binnenhalen in binnenhouden
    Nu jij

    1. Lugor

     He stierenstront, je vergeet taalfoutjes te maken.
     Niet uit je rol vallen.

     1. Bullshit16

      Lugor
      Goed van mij he

    2. AnnaKlaver

     Nederland staat er economisch goed voor.
     Gezondheidszorg staat op hoog niveau enz enz.

     Natuurlijk zijn er punten voor verbetering vatbaar, maar het totaal plaatje is goed.

     Zelf zie ik graag een wat linkser beleid, maar dat constante afzeiken van deze regering slaat nergens op.

     1. Kretoloog

      400.000 kinderen in armoede; 1,2 miljoen huishoudens in schuldhulpsanering, 40.000 daklozen een verdubbeling in 10 jaar tijd, aantal voedselbanken groeit. Maar Anna vindt dat het economisch goed gaat. Ach ja, wat wil je, Anna denkt met haar kut met haar ogen vol Klaver.

     2. AnnaKlaver

      Jij wil het totaalplaatje maar niet zien..

     3. Bullshit16

      Gezondheid zorg staat er goed voor ja hoor de ene na de ander ziekenhuis gaat of is failliet medicijnen zijn niet meer te krijgen
      Vrouwen moeten bevallen in België
      Verzin is iets anders wand dat klopt al niet
      Zeg het maar
      Ps nog meer links linkse als dit kan haast niet

     4. Julian

      1,2 miljoen huishoudens in de schuldhulpsanering? Klopt van geen kant. De schattingen lopen uiteen tussen 500.000 en 700.000 gezinnen hebben financiele problemen. In 2018 hebben ruim 80.000 gezinnen sanering aangevraagd…
      Het aantal voedselbank aanvragen groeit en dat zou inderdaad niet moeten. Desondanks wil dat niet zeggen dat het slecht gaat in Nederland….

 4. ikweetwatikwil

  Neem onze eigen Kenneth Steffers: een uitgesproken homo die, jawel, zich helemaal thuisvoelt bij DDS. En nee, dat wordt hem ook niet altijd in dank afgenomen door politiekcorrecte nepslachtoffers.

  Fijn dat Kenneth zich bij DDS thuis voelt en ik hoop nog een heeeeele poos. Lees zijn stukken graag.

  1. AnnaKlaver

   Ach, de één is tevreden met de Donald Duck en de ander leest graag Gerard Reve. 🙂 🙂 🙂

   1. inert

    Anna!
    haha, en weer een ander leest bijvoorbeeld “Er is geen vrouw die deugt” van Arthur Schopenhauer!

   2. perry

    aklavertje-
    ik ken mensen die lezen “Mein Kampf” uit de hand van ene auteur Adolf, of zou het een pseudoniem zijn?

    1. perry

     aklavertje=anaallavertje

 5. perry

  Ik heb helemaal geen probleem met h*mo’s, ze kunnen er immers niets aan doen, uitgezonderd links georiënteerde en laffe quasi-rechtse h*mo’s zoals Fritsje, dat is een ander verhaal!

 6. Ego-non-solus

  @Anna

  Nou nou, heb je nog wel tijd over? Ik lees zoveel reacties van je. Arm kind, wat een leeg leven. Mijn advies: get a life!

 7. Duckday

  Stem PVV of Fvd daarna uit de EU en EURO.
  Wat voor voordeel welvaart vrijheid heeft dit MONSTERVERBOND de EU voor de NORMALE Nederlanders gebracht Wat zijn we er wijzer van geworden.
  We worden door dit monsterverbond de oorlog in getrokken.
  Stem gewoon PVV of FvD geef ze de kans en breek het KARTEL

 8. Roshen

  Beste Michael Van Der Galien,

  De grootste lafbek ben jij met je riooljournalistiek. Je bent zo’n imbeciel dat je zelf Sylvana Simons en KOZP benoemt bij rel rondom Frits Huffnagel die hij op zich zelf heeft afgeroepen.

  Mvrgr.,

 9. Bes Tolen

  De VVD geeft al jaren extremisten uit andere partijen veel te veel ruimte. Ook nu weer in het kabinet Rutte zie je hoe D66 en CU het land mogen afbreken.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.