shutterstock 184006937

Geert Wilders: 'Ik heb Rutte gewaarschuwd: vertrouw Erdogan niet!'

Geen categoriemrt 01 2020, 10:00
Volgens Geert Wilders is de nieuwe immigratiegolf die ons te wachten staat de schuld van Mark Rutte. Als onze premier beter naar Wilders zou hebben geluisterd, dan hadden we ons niet hoeven klaar te maken voor duizenden 'jonge gelukszoekers', aldus Wilders.
In een serie Tweets uit Wilders zijn ongenoegen over het beleid van Rutte. Wilders gooit er zelfs een keiharde belofte tegenaan, waarbij hij zijn electoraat voorspiegelt dat hij de grenzen in Nederland zal sluiten als de PVV bij de volgende verkiezingen de grootste partij van Nederland word. Als voorbeeld noemt Wilders daarbij het strenge immigratiebeleid van de 'dappere Hongaren'.
Wilders deelt ook een YouTube-video waarin te zien is dat hij Rutte waarschuwt voor de Turkse president Erdogan">Recep Tayyip Erdogan. Wilders: "Wat we moeten doen om onze grenzen te bewaken is om geen afspraken te maken met mensen zoals Erdogan. Dan wordt je gegijzeld."
Wilders vervolgt: "Massa's jonge mannelijke gelukszoekers komen ons land binnen en wie weet hoeveel jihadisten ertussen zitten." Volgens de PVV-leider moet Rutte keihard worden afgerekend op zijn 'wanbeleid en politieke verraad' tijdens de Tweede Kamerverkiezingen van volgend jaar.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten