HET IS BEGONNEN: 19 (!!!) DODEN IN 24 UUR TIJD

Mark Rutte zal zich in zijn handjes knijpen, het grote immuniseringsproject is van start gegaan! Maar liefst 19 patiënten zijn overleden: bijna een verdubbeling. Er zijn 292 nieuwe patiënten bijgekomen, voor een totaal van 1705 positief geteste personen. Het totale aantal doden staat daarmee nu op 43!

Daar gaan we dan, Italië achterna. Zonder vaccin en met geen enkel teken van immuniteit of resistentie, laat Rutte het virus over ons heenkomen. Ouderen werden niet afgeschermd (ze lopen hier nog gewoon door het park) en kwetsbare mensen hebben ook nog lange tijd contact met iedereen kunnen hebben.

Dat is allemaal kennelijk onderdeel van de strategie! Ook al weten we nu al dat zij nooit immuniteit op zullen of kunnen gaan bouwen, want daarom is die strategie er juist.

Dit gaat dus compleet mis en het RIVM gaf ons daar zojuist prima aanwijzingen voor. Bijna een verdubbeling in het aantal doden in één dag! De leeftijd van de 43 overledenen ligt namelijk tussen de 63 en 94 jaar. De doelgroep die juist beschermd had moeten worden. Er zijn in totaal 314 patiënten opgenomen geweest, wat ongeveer een derde van de ziekenhuiscapaciteit voor de spoedeisende hulp is.

Alles wijst er tot nu toe op dat we Italië achterna gaan en die kregen nooit de kans om een strategie te kiezen. Die zijn overgeleverd aan de strategie die het virus voor hen heeft gekozen, en het is een drama!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

40 reacties

 1. Heinz

  Kunnen wij hiervoor iemand de schuld geven?

  1. Cycle25

   Nog niet, even wachten totdat het gen uitgeplozen is, dit virus is te gecompliceerd.

 2. Kretoloog

  Ja Wout, het is bijna afgelopen beste jongen. Regel je testament, doe een laatste gebedje en bereid je voor op de tocht over de Rubicon. De Veerman staat klaar en wacht op je om je over te zetten.

  “Hij was zo jong, nog maar 28”.

  1. Beukman

   Zojuist bij Jensen: blijkt dat de overheid corona in het drinkwater heeft gestopt. Nederlanders zullen bij bosjes gaan sterven, en hun huizen worden ingenomen door Afrikaanse moslims. Die zitten al klaar in hun rubberen bootjes om onze kant op te komen.
   #omvolking.

  2. Dropje

   En verdomme nog steeds geen diploma !

 3. Te Salutant

  “Mark Rutte zal zich in zijn handjes knijpen, het grote immuniseringsproject is van start gegaan! Maar liefst 19 patiënten zijn overleden”

  Een zowel smerige als debiele insinuatie.

  1. Joshuak

   Maar ook de waarheid..

   Want hij zei zelf toch dat dit de strategie was.. Laat ze maar ziek worden en HOPELIJK immuniteit opbouwen

 4. Lambieck

  Elk dodelijk slachtoffer wordt door DDS gevierd als overwinning voor hun afkeurende zienswijze.
  triets, zielig of beiden?

  1. Te Salutant

   Vooral onverantwoordelijk.

   1. Joshuak

    Je kan het ook onverantwoord noemen wat Rutte doet.. Want het is niet eens zeker als je ziek bent geweest, dat je dan ook niet meer ziek kan worden.

    In China had je geloof ik al paar week geleden iemand die besmet was opnieuw was besmet, weer he wat dat betekend? Dat Rutte met de leven speelt van zijn volk.. Alles om economische schade te voorkomen .

    1. Lambieck

     En wat zijn volgens u verantwoorde maatregelen?

     1. Joshuak

      Alles eraan doen on verdere besmettingen te voorkomen voordat je überhaupt een vaccin hebt.

      Dat Is natuurlijk stap 1.. Daarna als de vaccin of medicijn hebt dan laat je langzaam die ziekte verspreiden om dan ook gelijk te behandelen..

      Helemaal omdat ik hier wel links wil droppen .maar het mag niet die zeggen dat “immumiteit” geen standaard is voor diegene die het hebben gehad..

      En dat betekend dat je in de 2e en 3e vlaag als je geen medicijnen hebt diezelfde mensen voor je kan krijgen die je al eerder hebt gehad..

      Als je ook maar enigzins had opgelet met deze virus had je kunnen weten dat wat Rutte doet levensgevaarlijk is..

      Er is een reden waarom onder andere China hun hele land op slot gooide natuurlijk en jij denkt dat het iets simpels als even “uitzieken” is?

      Naive en levensgevaarlijk wat Rutte doet..

     2. Lambieck

      @Joshuak
      Mag ik aannemen dat u dus alles eraan doet om verdere besmettingen te voorkomen.
      Hoe zien de door u genomen maatregelen er uit om geen slachtoffer te worden van Rutte zijn native en levensgevaarlijk plan.

     3. Meriadoc Brandebok

      @Joshuak

      Volgens deskundigen duurt het nog ongeveer een jaar voordat er een vaccin is.

      De huidige maatregelen wijzen er op dat het voorkomen van meer besmettingen niet meer werkt.

  2. Joshuak

   Nou dan kies ik.

   Triets, wat dat ook mag betekenen

  3. Fonz

   “Elk dodelijk slachtoffer wordt door DDS gevierd als overwinning voor hun afkeurende zienswijze.”

   Leugenaar

   1. John Breekijzer

    Nietes.

    1. Fonz

     Naast het feit dat jij hier structureel je nazi sympathieën spuit ben je ook een leugenaar…

 5. Ritter

  Ik hoor net op het nieuws dat de WHO veel strengere maatregelen wil en dat alle landen die moeten nemen.

  1. Lambieck

   Denkt u dat Trump de adviezen van de WHO opvolgt en net zo ver durft te gaan als Rutte?

  2. Piet51

   @Ritter
   Dat was precies wat de WHO NIET zei. De WHO wenst niet veel strengere maatregelen, maar heeft er wel op aangedrongen dat in heel Europa de meest drastische maatregelen worden genomen om de verspreiding van het coronavirus in te dammen. „Elk land, zonder uitzondering, moet de meest drastische maatregelen nemen om de dreiging van het virus te stoppen of af te remmen”, zei Hans Kluge, de regiodirecteur Europa van de VN-organisatie.
   En Nederland beschouwt de nu genomen maatregelen als de meest drastische met positief effect. Niets aan de hand dus.

 6. crimson1960

  Precies zoals Baudet heeft voorspeld. Wat een leider hebben wij toch in Nederland. Droplul, (pinokkio) Rutte. Die ontmannelijkte man heeft totaal geen visie.

  1. Piet51

   @Crimson1960
   Maar dat was toch wat iedereen die een beetje kan rekenen zelf ook kon bedenken. 5 à 15 dagen incubatietijd en dus kun je binnen twee weken na een stijging van besmettingen een hoge stijging in dodental verwachten. Dat geldt ook voor 5 à 15 dagen na vandaag. Eind van de week of iets later kan de stijging van het aantal geïnfecteerden afnemen (dat is wat anders dan een dalend aantal geïnfecteerden en doden) en kort daarna ook minder stijging van het aantal doden. Zo gaat dat. Dus we moeten nog enkele weken wachten voor het effect van de laatste maatregelen zichtbaar is. En in de tussentijd kunnen er redenen zijn om nog aanvullende maatregelen te nemen. DDS zal dan opnieuw in de gordijnen klimmen om alle beslissers te beschuldigen van slecht bestuur. Maar het enige wat ze daarmee aantonen, net als nu, is hun eigen onkunde om het mechanisme van een besmetting en de gevolgen ervan te begrijpen.

   DDS is heel slecht en ondermijnend bezig. Als dat de bedoeling is, zijn ze op de goede weg maar het is wel heel erg destructief.

   1. Te Salutant

    DDS is heel slecht en ondermijnend bezig.

    Helaas moet ik dat beamen. Dit onverantwoordelijke en destructieve gedrag is echter niet te voorkomen. We hebben in ons land vrijheid van meningsuiting.

    1. Fonz

     pietje saluut?

 7. van Urk

  “De doelgroep dat juist beschermd moet worden.” Jaarlijks sterven er honderden van deze doelgroep door de gewone griepvirus ondanks dat zij beschermd zijn met vaccinaties. We moeten helaas accepteren dat er nieuw soort griepvirus is neergedaald waarbij helaas ook doden bij kunnen vallen. Zo hebben wij eeuwenlang op die manier ook met andere bestaande ziektes geworsteld. We moeten gewoon wat meer geduld en vertrouwen hebben op de specialisten die druk bezig zijn met het ontwikkelen van een vaccin.

  1. 1zeven1

   Gelukkig zijn er toch nog een paar mensen die niet meegaan met de hysterie.
   Het is gewoon een natuurwet; de zwakken en zieken gaan het eerst, zodat de sterksten overblijven. Daardoor wordt de soort beter bestand tegen virussen en dergelijken. De mens is de enige soort die dat juist tegenwerkt, uiteindelijk zal het onze ondergang worden.
   Kijk ook eens naar het aantal doden in verhouding tot de bevolking. Het aantal verkeersslachtoffers ligt hoger, daar schiet ook niemand over in paniek…

 8. perry

  Het huidige beleid is enorm kostenbesparend mbt het uitkerings volume aan AOW en pensioenen!
  Ga straks, aan het einde van de rit de overleden oudjes maar eens tellen!
  Het gaat de staatskas geheid helpen erweer snel bovenop te komen, immers een gevulde staatskas helpt uitstekend om vooral door te kunnen gaan met de energietransitie en het illegalen knuffelen!

  1. inert

   De bejaarden van Nederland zijn niet productief en kosten jaarlijks miljarden aan zorg, AOW en pensioenen, weg ermee is de slogan van Rutte3!

 9. Anti Idioten

  De hele wereld is gek geworden en DDS doet vrolijk mee! De kans op overlijden van dit virus voor mensen onder 60 is ontzettend laag. Oudere moeten beschermd worden maar om het hele dagelijkse leven en de economie overhoop te gooien voor dit?!

  De middelmatige leeftijd van de mensen die zijn overleden aan het virus in Italië is 81!

 10. Ritter

  Kennelijk is het China virus niet te stoppen.

 11. Kees

  En de oorzaak van dit alles is een ziek vleermuisje op een markt in Wuhan, weltrusten allemaal!

 12. Piet51

  Ondanks alle ellende is het vermakelijk te lezen hoe men hier voortdurend probeert om Rutte de zwarte piet toe te schuiven, terwijl de waardering voor hem in de samenleving alleen maar stijgt. Vrijwel alle politieke partijen staan positief tegenover de genomen maatregelen. En dat zal in het debat morgen alleen maar groeien.

  Ik heb heel goede contacten in Italië en Frankrijk en in beide landen een lock down. Ik hoor alleen maar signalen van heel paniekerige acties van beide overheden, waar helemaal niemand vertrouwen in heeft. Immuniteit creëert het niet en de economische schade en negatieve maatschappelijke effecten zijn heel veel groter dan bij ons.

  Osterhaus was gisteravond bij Op1 voorzichtig iets positiever dan Rutte en dat zegt toch wel iets. Tot nu hield hij zich erg op de vlakte.

  1. Shadow1100

   Die “waardering” wordt kenbaar gemaakt door de NPO en RTL4! De propaganda omroepen zijn absoluut niet betrouwbaar. De enquete vroeg of je Rutte veel of weinig vertrouwen gaf. Weinig vertrouwen is ook vertrouwen dus de cijfers geven het verkeerd weer, Dit is de ultieme natte droom van onze regering en met name D666. Euthanasie, palliatieve sedatie en voltooid leven gaat niet snel genoeg. Door deze “griep” gaan op korte termijn veel ouderen dood. Dat levert weer erfbelasting op. Hun plaatsjes in de bejaarden- en verzorgingshuizen kunnen dan naar de asieleisers en andere illegalen en hun huizen naar de statushouders. Het geld dat dan bespaard wordt op de pensioenen en de AOW kan weer door onze roverheid ingepikt worden Nee, ik vertrouw dit zooitje voor geen €U-cent……

   1. Cycle25

    Het is uitsluitend de overheid die het beste er uit komt, globalisten omroepen zoals NPO en RTL willen alle Nederlanders als makke schaapjes laten geloven dat Rutte ons land gaat redden.

    En ouderen zijn inderdaad de dupe, de nieuwe generatie politici liggen totaal niet meer wakker of het nu om 100.000 mensen gaat of om 500.000.

    Succes(sie) verzekerd, de overheid zal zich als Scrooge gedragen en miljarden aan “dood” geld binnen harken.

    Juist omdat deze successie bestaat, laat de overheid het gewoon gebeuren.

    Zeg maar : Win Win situatie.

   2. Piet51

    @Shadow1100
    Jij bent het zoveelste statistische genie hier op DDS. Dank voor je uitleg. 🙂

   3. Beukman

    @Shadow
    Jensen heeft zojuist uitgelegd dat corona onderdeel is van het geheime Omvolkingsprogramma van de EU. Als je het weet, dan zie je het.

    1. Piet51

     @Beukman
     Jensen is niet serieus te nemen. Niet wat betreft de ernst van Corona, niet wat betreft de te nemen maatregelen, niet wat betreft zijn idee van het verloop van de ziekte, niet wat betreft nog een heleboel. Het is een zegen, dat hij niet meer de Nederlandse TV-netten vervuilt.
     Die opmerking over het geheime omvolkingsprogramma van de EU kon ik niet vinden en ik ga echt niet het hele programma bekijken voor die ene idiote volzin. Maar ik mag graag lachen, daarom dit verzoek. Heb jij het tijdstip in zijn programma waarop hij dat toelicht voor mij? Alvast dank.

     1. Beukman

      We doen hier een baudetje, @Piet: Jensen had het gezegd kunnen hebben.
      🙂

  2. Fonz

   Rutte is ook een zwarte piet, een leugenclown die hier door jullie de hemel in wordt geprezen, Rutte die het hele volk voorliegt, die referenda’s naast zich neer gooit…

   8 jaar Mark Rutte samengevat in 8 glasharde leugens.

   1. Om te beginnen met de klassieker ‘geen cent meer naar Griekenland’. Enfin u weet hoe dit verder afliep. pic.twitter.com/l5tp3j8QD0

   2. Kent u die mop van iedere werkende Nederlander die € 1.000 zou krijgen?

   Dit grapje zou gefinancierd worden door bezuinigingen op ambtenaren, subsidies en ontwikkelingssamenwerking.

   Die € 1.000 kwam er niet, net zo min als de beloofde bezuinigingen. Integendeel…. pic.twitter.com/J8S6vArdaC

   3. De hypotheekrente-aftrek stond als een huis bij de VVD en Rutte. Dan weet de goede verstaander eigenlijk al voldoende… pic.twitter.com/FmrCiC2O03

   4. ‘Windmolens draaien op subsidie’ wist Rutte jaren geleden al toen ie nog niet gecorrumpeerd was door de groene lobby. Tegenwoordig is ie de grootste pleitbezorger voor deze windhandel. pic.twitter.com/Jl1zu92Lmv

   5. Je hebt leugenaars en je hebt Rutte. Zelfs voor het liegen over zijn eigen partijprogramma tijdens een live tv-debat draait deze pathologische leugenaar zijn hand niet om. pic.twitter.com/crClRlg8Gd

   6. Volkert van de Graaf zou niet op proefverlof, daar zou Rutte persoonlijk een stokje voor steken!

   Niet alleen ging de moordenaar van Pim Fortuyn op proefverlof, hij werd nadien op alle mogelijke manieren door de overheid gefaciliteerd. pic.twitter.com/wBjTcfpBVT

   7. Rutte zou de uitslag van het Oekraïne-referendum respecteren. Wat volgde waren geitenpaadjes, betekenisloze inlegvelletjes…en werd er ‘gewoon’ bij het kruisje getekend. pic.twitter.com/RvYvvrLcnW

   8. Ook Dividendbelasting-gate mondde uit in een typisch Ruttiaans leugenfest. Alleen lopen zelfs de meest doortrapte leugenaars weleens tegen de lamp. Dan wil acuut geheugenverlies nog weleens helpen. “Ik heb er geen herinnering meer aan”. pic.twitter.com/ZzTzMmUDSI

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.