Screenshot 2020 03 03 at 234529

Lachen, gieren, brullen: linkse 'meet up' van Asscher, Klaver en Marijnissen is één grote KLUCHT

Geen categoriemrt 03 2020, 22:01
Het was vandaag feest in Amsterdam. Ja, echt waar! De drie leiders van de groene socialistische partijen GroenLinks, PvdA en SP organiseerden namelijk gezamenlijk een zogenaamde "meet up." Zeg maar een soort van FVD-event, maar dan zonder FVD, bijzonder slecht georganiseerd, en bijgewoond door een stel uitgerangeerde, bijstandtrekkende hippies.
Met name het Twitter-account van GroenLinks ging helemaal los. Tweet na tweet met quote na quote van de "meet up." Asscher, Marijnissen, en natuurlijk de Grote Groene Leider zelf, Jesse Klaver. Allemaal kwamen ze voorbij.
https://twitter.com/groenlinks/status/1234921404417662982
https://twitter.com/groenlinks/status/1234909187613896704
https://twitter.com/groenlinks/status/1234908141915197441
De gemiddelde DDS-lezer zal de klucht ongetwijfeld niet gezien hebben. Daarom hier de link naar de video van de theatervoorstelling. Wel een waarschuwing: het is werkelijk vre-se-lijk om te zien. Het was zo vooropgezet... er was niets spontaans aan. Het klapvee deed de handen telkens weer op elkaar als één van de drie een dooddoener eruit gooide... Ze werden toegejuicht omdat... Nou ja, omdat ze er wáren. Dat was voldoende voor de aanwezige linkse mafklappers.
Het geheel deed denken aan die shows uit de oude Sovjet Unie. Het enige verschil is dat de ijzeren kabouter uit Georgië duizend keer charismatischer was dan dit clowneske trojka (gelukkig maar, want als dat niet zo was zouden ze Nederland in no time de vernieling in helpen. Ja, nog erger dan Rutte al gedaan heeft):
Hilarisch genoeg konden de drie betrokken partijen het vooraf niet eens worden over de te gebruiken hashtag op sociale media. GroenLinks wilde #LinkseBijeenkomst terwijl de PvdA juist #LinkseSamenwerking wilde gebruiken. Het gevolg was dat het online zo mogelijk een nóg grotere chaos was dan in real life. En ja, dat wil wat zeggen.
Een verzoek aan lezers van DDS: Michael van der Galien is niet alleen eigenaar van deze mooie website, hij is ook de enige Nederlandse blogger met impact in Amerika! Door hem te steunen op BackMe kun je hem nu drie keer per dag (extra) lezen: elke dag krijg je in de ochtend een kort ontbijt in de vorm van een blogpost over het laatste nieuws uit Amerika, in de middag rond drie uur krijg je vervolgens een keiharde rant over het laatste Nederlandse nieuws, en — exclusief voor mijn sponsors — krijg je voor het slapengaan een email met een column over een willekeurig onderwerp. Je krijgt dit al vanaf 1 euro per maand. Steun hem dus — 146 DDS-lezers gingen u al voor!
Goed nieuws voor Nederlanders met gezond verstand, natuurlijk: de kans dat deze clowns erin slagen een vuist te maken is nihil.
Volg mij op Twitter en Steun mij op BackMe.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten