Viroloog Ab Osterhaus leest onbenul Rob Jetten de les: ‘We moeten zo snel mogelijk naar een lockdown!’

De terugkeer van Jeroen Pauw en Fidan Ekiz op televisie bij het programma Op1 was een verademing om te zien. Sprekers kregen de ruimte, en de presentatoren kwam niet als onbenullen over. Voor Rob Jetten was het een minder succesvolle avond, hij werd compleet de les gelezen door viroloog Ab Osterhaus!

Osterhaus is van mening dat het mogelijk al 12 uur is, los van politieke kleur moet er gewoon een complete lockdown komen volgens Osterhaus. Dit tegen het zere been van Rob Jetten, die was namelijk naar voren geschoven om ditmaal de keuzes van het kabinet te verdedigen. Erg succesvol deed hij dit niet.

Osterhaus waarschuwt dat partijen zoals de PVV en Forum voor Democratie gewoon gelijk kunnen krijgen. IC bedden zullen deze week helemaal vol gaan liggen en ondertussen lijkt het huidige plan van het kabinet niet echt te werken. Mensen houden zich niet bepaald aan de opgelegde afspraken.

Het wordt tijd dat mensen zoals Jetten luisteren naar experts zoals Osterhaus, want we zijn nog niet te laat om te beginnen met een complete lockdown.

Alleen zitten wij opgescheept met een stel stijfkoppen in het kabinet die blind vertrouwen op het RIVM, terwijl er genoeg medische experts zeer twijfelen aan de keuzes en aanpak van het RIVM.

 

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

98 reacties

 1. Kretoloog

  Onbegrijpelijk dat de corrupte Osterhaus nog steeds wordt uitgenodigd bij de Publieke Omroep om zijn drampraatjes te verkondigen. De man mag dan deskundig zijn (hij is het prototype van een vakidioot), hij is vooral geil op media-aandacht. Trouwens, we kunnen Osterhaus beter viNoloog noemen, gezien zijn grote voorliefde voor wijn. Het scheelt ook maar 1 letter!

  1. LifeBuddy

   In het programma ”Tegenlicht” wat ze gisteravond rond 22.00 uur hebben uitgezonden, kwamen de collega virologen van osterhaus gister aan het woord. Het is onbegrijpelijk dat de lockdown die Geert en Baudet wilde, niet is doorgevoerd.

  2. Bijenzwerm

   @kretoloog de virolod deskundige en deskundige van virologen.
   @kretoloog verteld u wel even hoe te denken en te handelen.

   1. JFU

    Al die ‘ deskundigen ‘ vinden zich zelf geweldig en krijgen een kick als ze hun verhaal alweer mogen vertellen ,wat iedereen ondertussen wel weet. Het zijn net papegaaien en praten elkaar na. Een virus is niet te stoppen. Immuniteit wordt opgebouwd doordat je eerst besmet wordt, en dan niet meer gevoelig bent voor dat virus.Dus nog een lange weg te gaan. Gaat nog maanden duren.

  3. chrism

   Er komt een hoop irritante woorden uit uw vingers en gedachten goed zeg .

   Lees u eens beter in en luister eens beter naar wat anders dan het Kabinet en RIVM .
   er zijn meerdere wegen te bewandelen en u doet net of u al wetend bent en dat bent u niet .

 2. Peetjoh

  Bij lubach zat ie ook ff in 2004. Daar had hij het over 2020.andere griep zelfde jaar.

 3. Lambieck

  Kies uw waarheid:

  De wereldgezondheidsorganisatie WHO herhaalde zondag in gesprek met BBC News niets in een lockdown te zien. “Als de maatregelen worden opgeheven, komt het virus waarschijnlijk terug”, aldus expert noodsituaties Mike Ryan. Hij benadrukt dat landen zich moeten richten op het identificeren van coronapatiënten en hun laatste contacten.

  1. Fonz

   Kies de jouwe

   “Als de maatregelen worden opgeheven, komt het virus waarschijnlijk terug”.

  2. m.van.rosmalen

   Precies
   Het is ook grotendeels mensen hun eigen verantwoordelijkheid
   Bij een gewone griepga je ook niet bij iemand op schoot zitten
   En als die thuiswerkers zonodig met zn allen het bos in willen waar ze normaal gesproken nooit komen lekker laten doen net zoals alle andere vakantie uitstapjes die ze al de hele week maken
   Vakantiegeld is niet meer nodig voor die groep hebben nu al weken vakantie straks
   Verdeel dat maar onder de zorg als extra bonus

   1. Julian

    De zorg moet gewoon haar werk doen. Het is nu wat drukker dan anders… Dat krijgen andere mensen straks ook als de economie weer los gaat. U bent de brandweerman die klaagt dat er brand is.

 4. Fonz

  Robje Jetten is natuurlijk een enorme tegennatuurlijk onbenul…

 5. Meriadoc Brandebok

  “Het wordt tijd dat mensen zoals Jetten luisteren naar experts zoals Osterhaus,”

  “Alleen zitten wij opgescheept met een stel stijfkoppen in het kabinet die blind vertrouwen op het RIVM,”

  Als meer deskundigen binnen het RIVM tegen een lockdown adviseren, kan men daar in eerste instantie het beste naar luisteren dan een of twee virologen daarbuiten die het tegendeel adviseren.

  1. Lambieck

   Alleen zitten wij opgescheept met een stel stijfkoppen bij DDS die blind vertrouwen op corrupte, zelfverrijkende Ab Oosterhaus.”

   1. Meriadoc Brandebok

    h**ps://www.geenstijl.nl/5152485/haal-virusverdiener-ab-osterhaus-van-onze-buis/

    1. ivanhoe

     Wonen jullie in de bebelbeld of zo ??

    2. ivanhoe

     Wonen jullie in de bibelbeld of zo ??

     1. Peetjoh

      Ja alblasserdam

     2. Luu Gar

      haha kweenie of se in beibolbelt wonen haha

   2. Bijenzwerm

    @lambieck hoofd van de vereniging van virologen.
    @lambieck verteld u wel even welke viroloog op tv mag komen en welke volgens zijn vereniging de waarheid spreekt.
    @lambieck uw persoonlijk opgedrongen waarheidsverteller.

    1. erwindebond

     NPO BEGINT AANVAL OP JENSEN – DE JENSEN SHOW #133

     1. Wodan Mondial

      Robert for President! Hoop wel dat hij dan wat minder overspmannen over gaat komen…

   3. Julian

    Dat is logisch want hier is men het per definitie niet eens met wat de regering aan informatiebronnen en adviesbronnen gebruikt. Elk tegengeluid wordt bewierookt als DE waarheid. Dat maakt verder niet uit.. Als het maar tegen de regering is…

    1. Bijenzwerm

     Dat is logisch want Julian is het per definitie eens met wat de regering aan informatiebronnen en adviesbronnen gebruikt. Elk tegengeluid wordt weggewuifd als een onwaarheid . Dat maakt verder niet uit.. Als het maar pro regering is…

  2. erwindebond

   experts Osterhaus kijk hier maar naar deze kwakzalver. NPO BEGINT AANVAL OP JENSEN – DE JENSEN SHOW #133 YouTube dan zie je de belanghebbende Osterhaus

 6. RPML

  De regering kiest ervoor om af te wijken van de meerderheid van de deskundigen. Jetten beargumenteerde dat afgelopen week in de Kamer met de historische woorden (ik citeer): ‘dat betekent niet dat we moeten doen alsof in de wetenschap volledige consensus bestaat over de beste strategie. integendeel, het ontkennen van wetenschappelijke onzekerheid is het ontkennen van de aard van de wetenschap’ (kamerdebat 1:21:30)

  Onthoud dit als hij in de klimaathysterie weer aankomt met zijn 95% consensus…

  1. Lambieck

   Is er bij de coronavirus bestrijding 95% consensus betreffende de beste oplossing?

   1. Adriaen van Bergen

    Maak niet uit, je hebt consensus en geen consensus.

  2. Meriadoc Brandebok

   “De regering kiest ervoor om af te wijken van de meerderheid van de deskundigen.”

   Welke meerderheid tegen welke minderheid?

   1. Blitzkrieg

    Meriadoc Brandebok : En waarom?… en waarom? Man, je bent net een kind van twee.

   2. erwindebond

    kijk eens hierna op YouTube NPO BEGINT AANVAL OP JENSEN – DE JENSEN SHOW #133

 7. Julian

  Het maken van HEADLINES is toch altijd weer bijzonder hier op DDS. Leest de les. Alsof Jetten niet weet hoe Osterhaus erover denkt. Jetten (D66) heegt altijd gezegd zich (in principe) neer te leggen bij het kabinetsnbeleid waaraan wetenschappelijke adviezen ten grondslag liggen. Daarnaast doet Osterhaus alsof hij een roepende in de woestijn is. De vorige keer bij OP1 bleek dat de huidige aanpak dichtbij een totale lockdown zit. Met zijn ex-collega’s was hij het daarover eens. Het enige wat Osterhaus wil is iets verder gaan. Iets wat in Nederland onhaalbaar is met de ongehoorzame burgers….

  1. ts_tle

   Bedrijven zijn gewoon open hoor. Ik ben gewoon verplicht om naar werk te gaan en kom daar met mensen van heel europa in contact namelijk vrachtwagenchauffeurs. Hier en daar staat er dan wel een potje handzeep en we mogen de wc niet meer gebruiken.

   Dus ik vind het bij lange na geen lockdown.

   Voor de mensen die nu mogen thuiswerken voelt het misschien als een lockdown maar dat is echt alleen je eigen blikveld.

   Afgelopen weekend ben ik naar de drogist gegaan om essentiele zaken in te slaan. Druk in de winkel en die meiden moeten gewoon werken hoor. Geen handschoenen, geen afscheiding.

   Dus dat lijkt me toch een goede stap.

   1. Brenda Welsh

    Hoezo afscheiding? De ‘meiden’ bij AH wel afscheiding. Ik kan het niet volgen.

   2. Julian

    Deze situatie is nog veel moeilijker. De wekelijkse moeilijkheden met regelen van oppas voor de kinderen omdat er ook gewerkt moet worden. Als we alles plat gooien lijkt dat wat makkelijker…
    Maar ja is dat wat het praktisch makkelijker maakt ook beter. Zie Belgie… Total lockdown.. maar daar moeten ook mensen gaan werken… grensarbeiders moeten ook gaan werken. Afgezien dat de winkels daar verplicht dicht zijn. Wat is dan nog het verschil… Als wij ons als Nederlanders gewoon de regels eerbiedigen…..Nederlanders die zo wars zijn van regeltjes….

 8. Kretoloog

  Wie ook een poosje zijn laadklep moet houden, is burgemeester Aboutaleb van Rotterdam. Dagelijks loopt hij in de regionale kranten van Rijnmond zijn drampraatjes te verkondigen. Lockdown zus en geen contact zo. Ben wel even klaar met die hele en halve (Klaver) Marokkanen, die ons eventjes komen vertellen hoe we ons moeten gedragen.
  “Bek dicht voortaan Achmed Laadklep of anders rot je maar op naar je eigen land”.

  1. Marija

   Nou, nou, Kreet.
   Ik zou het wel waarderen als Aboutaleb zijn marokkaanse achterban eens hard zou willen toespreken (in hun eigen taal), om de maatregelen tegen corona op te volgen.
   Men accepteert geen nederlandse wetten maar corona accepteert hun echt wel.
   Die maakt geen onderscheid tussen aanhangers van Mohammed of Nederlanders.

   1. Kretoloog

    Ja, dat zou op zich wel goed zijn. Maar Aboutaleb is bezig om zijn collega-burgemeesters te bewerken voor een compleet verbod op buiten zijn. Dit is extreem en gaat nog veel verder dan de lockdown in landen als Spanje en België.

    Aboutaleb praat vandaag met het kabinet, want hij wil dat alle burgemeesters de bevoegdheid krijgen om – via de politie – iedereen die buiten is, te verbaliseren. Dit is echt doodeng, dit is de totalitaire politiestaat. En in zo’n politiestaat voelt Aboutaleb zich als een vis in het water, dat kent hij nog vanuit zijn eigen jeugd in Marokko.

    1. Thierry Trollinator

     Kunt u dat misschien ook even tegen Thierry zeggen?

 9. struisvogelpolitiek

  Consensus is dat Rob Jetten idd een onbenul is.

 10. Lambieck

  Recente enquête in Kanter

  Politici Wilders en Baudet hameren al langer op een volledige lockdown. Maar er is weinig animo. Slechts een kwart (25%) van de Nederlanders meent dat ons land in navolging van Spanje en Frankrijk verder op slot moet. Vooral PVV’ers (42%) en FvD’ers (53%) zijn voor.
  Overigens zitten zij niet vaker in vrijwillige thuisisolatie dan andere kiezers, signaleert onderzoeker Kaal.
  .
  Jammer dat die lockdown aanhangers het niet vrijwillig in de praktijk brengen.

  1. RPML

   Als je de opgelegde regels van de overheid aan je laars lapt waardoor zij gedwongen worden een lockdown af te kondigen komen we in een situatie die je pas écht niet wilt: de overheid die je je vrijheid afpakt; en dat promoot de partij van de vrijheid… communisme is milder voor de mensheid…

   1. Peetjoh

    Ja en als dat alleen hier was had ik ook gaan denken, wat gebeurt hier. Maar het is wereldwijd dus geen plan. Al deze landen werken namelijk niet samen.

  2. Peetjoh

   Is degene die deze wijsheid verteld bij de mensen geweest om te vragen waar zij op stemmen. Nee he. Dus hou is op met je aannames.

  3. Julian

   De cijfers zijn apart. Terwijl juist de aanhangers van PVV en FvD de mensen zijn die de regels het meest aan hun laars lappen. Maar ja als Geert en/of Thierry iets zeggen is dat sowieso waar. Burgelijke ongehoorzaamheid wordt niet zelden benadrukt door deze partijen.

   1. chrism

    Het lijkt wel of er een stelletje Antifa figuren op DDS zitten zeg pfoe .

    Wat een hoop onzin lees je hier van bepaalde figuren !
    Wordt tijd dat je achter de PC kom en die sjaal voor je mond wegdoet , want de gekte slaat toe bij een aantal zeg .

  4. Bijenzwerm

   @lambieck verteld u wel even waarom in Nederland geen lockdown is.
   Omdat Nederlandse burgers een ongehoorzaam volkje is en omdat er geen animo is.
   Allemaal heel logisch van onze wijze @lambieck.
   @lambieck voor al uw ongevraagde opgedrongen meningen die als een feit door hem gepresenteerd worden.
   @lambieck het facistje van dds.

  5. erwindebond

   NPO BEGINT AANVAL OP JENSEN – DE JENSEN SHOW #133 kijk hierna

 11. Ben-NIET-Groen-L

  Osterhaus waarschuwt dat partijen zoals de PVV en Forum voor Democratie gewoon gelijk kunnen krijgen.

  WAAROM WAARSCHUWEN?

  1. Peetjoh

   Ja nou rasisme enzo nasis discriminatie. Rechts mag geen gelijk van links. Ook al weet links dat ze fout zitten en rechts niet. Komt door de woorden, dit nooit meer. Iets uit de oorlog. Ze denken dat adolfje rechts was. Kompleet fout want hij was net als Yasser ferras links

  2. Thierry Trollinator

   Dat zegt hij niet,
   dat maakt “onpartijdig” journalist Bart Reijmerink ervan.

 12. Piet Klein

  Zowel een snelle lock down als intensief testen zou het aantal doden beperken en de druk op de zorg verlagen. De maatregelen die aanvullend nodig zijn hebben een beperkte economische impact. Het moet altijd nog maar bewezen worden dat het scenario lukt dat de overheid nu heeft ingezet. Met beperkte verschillen kan dat mislukken. En als het lukt kost het nog steeds meer doden. Het is onduidelijk waarom de overheid geen extra maatregelen neemt, zorgmedewerkers meer onder druk zet, meer doden accepteert.

  1. Peetjoh

   Misschien omdat wij leven van handel en productie. Frankrijk enzo gebruiken veel meer hun eigen boeren. Dus verliezen minder geld deze tijd. Spul van Franse boeren ligt bij de winkels dat van ons ligt te wachten op transport. Totale lockdown is niks. Mensen hadden motten luisteren. Dadelijk zitten wij met een lockdown die alleen 4 weken gelden nut had gehad. Nou ist de doodsteek.

  2. Brenda Welsh

   Het is mij een raadsel waarom men u niet raadpleegt. Die berichten komen waarschijnlijk niet binnen omdat de virusscanner van de overheid ze direct van de server mietert.

   1. Blitzkrieg

    Brenda Welsh :
    Quote : “Het is mij een raadsel waarom men u niet raadpleegt.”
    Ja, dat is bij jou in ieder geval totaal niet het geval. Verschil moet er wezen nietwaar?

 13. rexm

  In Nederland hebben ze de wijsheid in pacht tegenover de rest van Europa, spring in de put en de rest er achteraan.
  Nederland heeft al drie maal meer doden als Belgie, denk dat onze regering/coalitie aan een ander virus lijdt.!!!

 14. Maxks

  “Het wordt tijd dat mensen zoals Jetten luisteren naar experts zoals Osterhaus”,
  ===
  Ab werd eerst neergesabeld op dit fora zowel door columnisten als door diverse forumleden nu is hij dé expert bij uitstek…steeds en al stotterend zichzelf herhalende…uh ik denk.
  Jip het zijn enkel gedachten, aannames die op niets gebaseerd zijn. De vinoloog.

 15. perry

  “PVV en FvD gewoon gelijk kunnen krijgen”
  Wat is de moeilijkheid, indien deze partijen hun gelijk krijgen?
  Het lijkt wel een onoverkomelijk probleem te zijn?
  Oeioei, Baudet en Wilders hebben gelijk! Vreselijk!

 16. Mar

  Zag vanochtend Osterhaus bij WNL en hij had last van een irritant droog kuchje.

  Tijd voor 14 dagen quarantaine, meneer Osterhaus.

 17. Piet51

  Ik heb het gesprek met o.m. Jetten en Osterhaus ook gezien. Ik zag niet zo heel grote verschillen in visie. Het was op sommige momenten een beetje een woordenspelletje. Jetten had het bijvoorbeeld over gesprekken met het RIVM in de komende dagen die vervolgens kunnen leiden tot verder gaande maatregelen. Dat eerste gesprek is vandaag en naar verwachting volgen dan later vanmiddag aanvullende maatregelen. Osterhaus maakte daarvan, dat er eerst maar eens gepraat wordt en dan volgende week of zo eventueel aanvullende maatregelen. Maar dat beweerde Jetten helemaal niet. Ze waren het gewoon eens, Jetten en Osterhaus: de deskundigen aanhoren en dan zo snel mogelijk aanvullende maatregelen, vooral v.w.b. handhaving en eventueel wat verder gaande lockdown.
  Heel concreet had Osterhaus het over goede maatregelen, met misschien 10% extra maatregelen en vervolgens wel streng handhaven. Dat is heel wat anders dan dat Osterhaus “onbenul” Jetten de les leest. Bij doorvragen heeft hij het dus ook niet over een total lock down. Beide heren zijn het vrijwel eens, alleen op details verschillen ze.

  1. chrism

   Het RIVM en Jetten hadden al in een veel eerder stadium kunnen optreden , maar nee hoor Baudet en Wilders bashen is meer dan wat dan ook voor Jetten , dus maw gelul wat u zegt .

   Leer nu eens om geen onderscheid te maken maar concreet te luisteren en er wat mee doen ipv af te vallen .

  2. Blitzkrieg

   Piet51 :
   Quote : “Maar dat beweerde Jetten helemaal niet.”
   Jetten beweert niet zoveel, er komt alleen maar dom bla bla bla uit. Vele koeien zijn slimmer als onze robbie, waarschijnlijk is het voor jou goed toeven in zijn nabijheid.

   1. Piet51

    @Blitzkrieg
    Ik ben altijd weer verbaasd, en het verveelt nooit, om te lezen hoe je met een beledigende opmerking met een wijde boog om een concreet en terzake antwoord heenbeweegt. Erg knap, maar een bijdrage aan een gezonde gedachtewisseling is het nooit. Citeer nou eens uit het programma en laat zien dat ik ongelijk heb. Aan deze reacties heb ik helemaal niets.
    Ik ken je niet, maar ik durf wel een gok te doen naar het verschil in IQ tussen jou en Jetten.

   2. Thierry Trollinator

    Blitzkrieg?

 18. Kees

  Stel dat een PVVer een middel zou uitvinden dat helpt tegen het Corona virus, D66 zou het verbieden!

  1. Piet51

   @Kees
   Dat is natuurlijk onzin. Hoewel, ………. het verbieden van die PVV-er is misschien zo gek nog niet. 😉

   1. LifeBuddy

    De PVV gaat in ieder geval zorgen, dat het land wordt schoongeveegd van alle maffia praktijken [met een linkse aai over de bol] die zich hier hebben geworteld.Als je daar op tegen bent, moet je daar echt pietje voor heten.!

    1. Piet51

     @Life Buddy
     Grapje, maar dat had je natuurlijk heel goed begrepen.

     De rest van je opmerking ontgaat me, maar ik heb de indruk,d at die niet als compliment bedoeld was voor mij. Je zou echter wel kunnen bedenken, dat Nederland voor een groot deel links is, tenminste dat wordt hier op DDS altijd beweerd: de rechterlijke macht, vrijwel alle media (kranten, radio, TV, tijdschriften, internet nieuwssites, blogs), alle politieke partijen en hun kiezers, behalve PVV en FvD, etc., etc. Kortom je leeft in een links land en daar zul je het mee moeten doen. Dat je Nederland liever rechts ziet worden is je goed recht, maar neem daar wel de tijd voor.

     1. Blitzkrieg

      Piet51 :
      Quote : “Je zou echter wel kunnen bedenken, dat Nederland voor een groot deel links is, tenminste dat wordt hier op DDS altijd beweerd”
      Nee, het integendeel juist. Wat hier op DDS wordt beweerd is dat het hele kartel extreem links is. De politiek (behalve FvD en PVV), onderwijs, media en dat soort zaken. Het is zo vermoeiend als alles de hele tijd verdraaid wordt, en dan nog verwijten maken als mensen niet eindeloos en overal op willen ingaan.

     2. Piet51

      @Blitzkrieg
      Het maakt me niet uit hoe je het noemt, links of extreem links. Volgens mij schrijf ik iets vergelijkbaars. Ik vind het allemaal prima. Het enige wat telt is, dat ook jij Nederland buiten PVV en FvD als (extreem-)links beschouwt. Dat heeft als democratische consequentie, dat het kleine rechtse deel van ons land zich even naar dat veel grotere linkse deel zal moeten schikken. En dat vind ik ook prima. Bij de volgende verkiezingen kijken we weer verder, o.k.?

 19. Vrijedenkert

  D666-bot Jetten de les lezen is zinloos alleen herprogrameren helpt…

 20. ReneR

  De angst regeert.
  Stumpers

 21. Bolland

  Ab Osterhuis : 2009 Mexicaanse griep (varkensgriep) gaat 40.000 tot 80.000 doden opleveren als we niet direct gaan vaccineren!

  100.000en beesten geruimd,gigantische schade economisch, en angst door heel het land
  Ab maakte dat niets uit hij verkocht min Klink 34.000.000 vaccins Tamiflu, kassa voor Ab…

  Voor niets bleek achteraf
  1474 gevallen en 54 doden ( bron wikipedia) bedankt Ab!!!
  Achteraf gezien was het ondanks de aanwezigheid van het Mexicaanse/varkensgriepvirus een zeer mild griepseizoen met het laagste aantal griepdoden in jaren.

  2020 tussen de 50 000 en 100.000 zonder lockdown zegt Ab Osterhuis vul de rest zelf maar in…

  1. Bolland

   moet zijn ab Osterhaus

  2. 777

   7.530.000.000 : 10.456 = 0,000001%

   Next!

   1. Gannascus

    Je zult er maar net bij horen dan piep je wel anders!

    1. 777

     “Je zult er maar net bij horen dan piep je wel anders!”

     Je zult maar tegen een boom aanrijden, dan piep je helemaal niet meer.

   2. Piet51

    @777
    Deze sommetjes zijn de afgelopen dagen vaker gemaakt en slaan nergens op. Een beetje zoals die o,oooooooooooo8 graden temperatuurstijging van Baudet.

    7.530.000.000 : 10.456 = 7.210,61 , maar 10.456 is slechts 0,00014% van 7.530.000.000. Zoals in teveel discussies hier worden cijfers voorgesteld op een manier dat ze het beste een mening ondersteunen. Of ze kloppen interesseert helemaal niemand.

    1. 777

     Je deelt het aantal ‘gevallen’ door het aantal mensen op aarde, niet andersom.

     1. Piet51

      @777
      Helemaal goed. En dat doe ik wel en jij niet. Kijk eens naar mijn tweede sommetje: 10.456 : 7.530.000.000 = 0,0000014 en daarom is 10.456 0,00014% van 7.530.000.000. Maar het gaat me niet om de foute weergave, maar om het percentage wat je berekent. Dat is bij jou 1/100 van wat het in werkelijkheid is.

    2. 777

     “Een beetje zoals die o,oooooooooooo8 graden temperatuurstijging van Baudet.”

     Dat klopt inderdaad niet, dat moet 0,0003 graden zijn.

     Het klopt dat het Nederlandse klimaatbeleid maar enkele tienduizendsten tot duizendsten van een graad aan opwarming schelen.

     Bron: VK 18 oktober 2017

 22. Vliegenvanger

  Die Jetten moeten ze snel wippen.
  Die vent spoort niet, denkt dat hij overal verstand van heeft.
  Heel die Dram66 moet oprotten, het is samen met de VVD, GROENLINKS, een partij die Ner naar de kloten helpen.

  1. Vrijedenkert

   Niet alleen D666-bot Jetten wippen maar ook as van het kwaad: Sigrid al-Qaq, Freule Ollongren en Sidonia in ’t Veld de laan uitsturen en dan vervolgens per direct de partij opheffen!

   1. Thierry Trollinator

    Wat denk je van de Telegraaf met hun lasterlijke geblaat?

    1. 777

     Eeuwig geband, en terecht.

 23. Bolland

  En als je wilt weten wat voor soort mens Ab is, ga naar You Tube vul in Ab Osterhaus De Griep is er !

  En zie hoe deze man reageert op het feit dat de eerste patient ( kind van 4) bekend is, misselijkmakend.

 24. shidaian

  Het RIVM vertelt alleen wat de politiek wilt horen en wat wij mogen weten. gelukkig zijn er nog andere virologen

  1. Julian

   Oh…. En daar heb je natuurlijk bewijzen voor… Die andere virologen geloof jij natuurlijk direct op hun blauwe ogen…

  2. Fonz

   Éenzijdige informatie is wat we krijgen en dat zijn statistieken van doden maar niets over herstelden etc enz

   1. 777

    @Fonz: En herhalen, herhalen, herhalen. Gewoon blijven herhalen.

    🙂

    1. John Breekijzer

     Hahaha, Fonz herhaalt 777 en 777 herhaalt Fons.

     Een mooi staaltje zelfbevrediging.

     Trieste sukkel.

     1. 777

      Eeuwig geband, en terecht!

     2. John Breekijzer

      Misschien moet je Fonz nog even aan het woord laten, schizofrene loser.

      🙂

     3. 777

      Eeuwig geband, en terecht!!

 25. Michael M

  Viroloog Ab Osterhaus eindelijk iemand dat het kleine domme jongetje even op zijn plek terugzet. Wat denkt die 66 flap janus nou. Dat ie voor God kan spelen? Interessant doen? Kleine druimel. Hij heeft nog niet eens het licht gezien, wereldverbeteraar. Democratie sloper.

 26. Michael M

  Rob is een sukkeltje dat denkt dat ie ergens in een bar kroeg staat in zijn vrije tijd met zen vriendjes. Onontwikkeld kind. Ga lekker wat anders doen dan politiek. Daar hoort ie niet thuis, buikspreekpop van Alexander Pechtold.

 27. Maxks

  Buiten het feit dat Ab een angstverhaal opdist hoor ik niet dat hij Jetten de les leest.

 28. Heerens85

  Nog een leuk filmpje van Ab Osterhaus over het eerste geval van de Mexicaanse griep bij een kind in Nederland blijkbaar hoort hier een toast met drank op. Deze man is een gevaar voor de samenleving en mag niet een podium krijgen.

  https://youtu.be/pLHAP8wHqtg

 29. erwindebond

  als je goed naar zijn betrouwbare sanaistische eigenbelanghebbende Ab Oosterhaus, die gewoon zegt breng de whiskey om het over de rug van besmette mensen te vieren dan ben je toch gewoon de doodstraf waard, kijk naar Jensen zijn show NPO BEGINT AANVAL OP JENSEN – DE JENSEN SHOW #133 en je ziet hoe deze idioot om een lockdown van alle mensen op Nederland roept om zijn geld te verdienen, hoop dat mensen echt wakker worden wat de overheid gecreëerd heeft voor een nieuw economisch systeem gaat zetten waarom meneer Bill gates de bevolking met zijn vaccinatie die eraan begint te komen wilt uitdunnen met tot 15% mensen word wakker ajb en ga nooit meer naar de TV= tells lie to your vision kijken luister niet maar ga zelf naar de antwoorden zoeken, gelukkig zijn we wakker en kunnen deze kwakzalvers achter de trallies!!

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.