Walgelijk! ISIS-gevangene over ISIS-vrouw die haar gevangen hield: ‘De vrouwen liegen allemaal als ze zeggen dat ze van niets wisten’

Een schokkend interview van een Jezidi-vrouw die enkele jaren als slavin is verkocht en misbruikt door diverse ISIS gekken vertelt haar verhaal. Ze is op kruistocht naar gerechtigheid en vergelding, ook heeft ze informatie over een Nederlandse ISIS-bruid die hartstikke leuk meedeed met dit allemaal! 

Jezidi’s werden massaal tot slaaf gemaakt door de salafisten van ISIS, tal van vrouwen zijn misbruikt en verkracht. Nu doet een Jezidi-vrouw haar verhaal, waarin duidelijk wordt dat ook de ISIS-vrouwen hartstikke fout waren!

Layla Taloo is maar liefst 8 keer verkocht als slavin, gelukkig is de redding nabij als zij zich kan vrij kopen. Maar schijn bedriegt helaas, op een gegeven moment wordt ze gedwongen door een rechtbank om te trouwen met een ISIS-strijder. Dit doen ze om te voorkomen dat ze vlucht uit het Kalifaat. Eenmaal getrouwd met een ISIS-strijder wordt het absoluut niet beter voor haar.

,Ik had gevraagd om een man die me geen pijn meer zou doen. Maar hij dwong me om met hem te slapen, hij vond dat zijn recht als echtgenoot.” En, stelt Layla in een telefonisch interview met deze site: zijn Nederlandse vrouw wist ervan. ,,Ze wist dat ik onder dwang was getrouwd. Ze wist dat ik Jezidi was en van mijn verleden.”

De ISIS-bruid van deze strijder kwam geregeld bij haar buurten, niet om gezellig te doen, nee ook de bruid behandelde haar als een slavin.

,,Niet om me te helpen, maar om te kijken wie ik was. Ze was onvriendelijk tegen mij, ze was jaloers dat haar man ook bij mij was. Daar maakte ze ruzie over met hem. Zij was zwanger van Basil. Ik moest koken en dan nam hij het eten mee naar haar. Ik voelde me een slavin van hen beiden. En zo zag zij mij ook.”

Nu is Taloo op zoek naar vergelding, ze weet namelijk precies wie de mensen zijn die haar misbruikt hebben en haar vrijheid hebben ontnomen. En ze wil logischerwijs gerechtigheid.

,,De vrouwen liegen allemaal als ze zeggen dat ze van niets wisten”, zegt Layla vanuit Irak als we haar bellen via WhatsApp. De IS-strijders die haar kochten als slavin, waren Irakezen en Saoedi’s, maar zij hadden soms Westerse vrouwen, zegt ze. ,,Het waren ook Westerse vrouwen die ons aankleedden en opmaakten voor de slavenmarkten. En natuurlijk wisten ze wat hun mannen deden. Ze wisten het en ze werkten ons tegen. Ook door ons te controleren, zodat we niet konden vluchten. Ik vind het heel belangrijk om dat te vertellen.”

 

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

38 reacties

 1. Hendrie1963

  Fout of niet fout het maakt voor deze regering en landverraders niets uit. Iedereen is welkom.

  1. Piet51

   @Hendrie 1963
   Foute mensen zijn hier zeker niet welkom, maar dat moet dan je wel eerst serieus vaststellen. Gelukkig vindt een meerderheid van de bevolking en overheid dat ook.

   1. Joshuak

    En helaas weet jij net zo goed als ik dat zulke dingen niet te bewijzen zijn.

    Want mensen als haar zitten nog in Irak of Syrië en dus hebben die ratten een paar duizend kilometer on het bewijs weg te gooien.

    Daarnaast zal bewijsverzameling ook heel slecht gaan met als resultaat dat het bewijs dat wordt gevonden, beslist niet aan westerse standaarden voldoet met als resultaat op vrijspraak mede doordat er onjuist me om is gegaan of onjuist verzameld en bewaard.

    Dit soort dingen weet jij dondersgoed maar toch interrseerd het jou geen reet want jij geeft meer om terroristen dan de slachtoffer

    Smerige viespeuk dat je bent.. En durf jij daar een referendum op te gooien of dit soort ratten teruggehaald moeten worden of daar veroordeeld moeten worden?

    Denk dat ik het antwoord wel weet namelijk

   2. Blitzkrieg

    Piet51 :
    Quote : “Gelukkig vindt een meerderheid van de bevolking en overheid dat ook.”
    Wie probeer je te overtuigen, jezelf misschien?

    1. Joshuak

     Snap je, enige die dat vinden zijn onze linkse communistjes want vijand van onze vijand is onze vriend.

     En enige met een grotere haat voor het westen dan “mensen” als hij zijn dit soort terroristen.

     Als je mij vraagt zijn die linkse ratten die de terroristen nu verdedigen in de toekomst medeplichtig als er meer bewijs komt..

     Want zij proberen hun te verdedigen, mogen ze nu ook naast hun boeten

    2. Piet51

     @Blitzkrieg
     Natuurlijk vindt een meerderheid dat nu, op dit moment. Anders hadden de peilingen van de kamerzetels andere uitslagen gegeven. En andere informatie dan die peilingen heb ik nu even niet. Als jij die wel hebben, ben ik erg geïnteresseerd.

     Ik bedoel overigens, om even heel precies te zijn, dat een meerderheid vindt, dat je oorlogsvluchtelingen moet opvangen en dat je dat eerst serieus moet onderzoeken, voordat je iemand zomaar terugstuurt naar een gebied waar het leven van hij/zij wordt bedreigd.
     Dat economische vluchtelingen niet zomaar opgevangen moeten worden vinden ook de meeste Nederlanders, maar dat is heel wat anders. Die hebben nu al geen recht van opvang en verblijfsaanvragen worden afgewezen. Dat er problemen zijn met hun terugkeer is een heel andere nog op te lossen kwestie.

     1. Piet51

      @Blitzkrieg
      Nog een aanvulling. Het ging oorspronkelijk over het wel of niet opvangen van foute vluchtelingen: de mening van Hendrie1963. Ik ben ervan overtuigd, maar ken geen bevestigend onderzoek, dat criminelen in de ogen van vrijwel alle Nederlanders geen opvang verdienen.

   3. Fonz

    Nee pietje, dat vind de meerderheid helemaal niet, de meerderheid vind dat die vrouwen daar moeten blijven en daar berecht moeten worden volgens hun (sharia) wetgeving…ik spuug echt op jou insinuerende ziekmakende achterlijke reacties hier

    1. 777

     “… ik spuug echt op jou insinuerende ziekmakende achterlijke reacties hier”

     Niet doen joh, zonde van je spuug!

 2. Freewheeler

  Leuk hé dat achterlijke geloof, allemaal ophangen die gasten.

  1. Piet51

   @Freewheeler
   Je mening over het islamitische geloof maak je heel duidelijk. Je realiseert je toch wel, dat het om 1,8 miljard mensen gaat? Maar wat vind je van andere geloven, zoals het christelijke (er zijn slechts plm. 25% meer christenen dan moslims), boeddhistische, hindoeïstische en andere?

   1. Julien Sorel

    Hier wordt inderdaad voorgesteld 1.8 miljoen mensen op te hangen.

    Verbazingwekkende waanzin.

    1. Rammstein

     miljard

     1. Julien Sorel

      U heeft gelijk, excuses en dank voor de correctie.

     2. 777

      Julien Sorel Vijf?

    2. Fonz

     jul;ientje ziet liever de islam als totalitaire overheerser..
     Het valt mij op dat de islam met hand en tand verdedigd wordt door een paar randdebielen..

   2. Rammstein

    Piet51, natuurlijk kletst Freewheeler baarlijke nonsens. Het toont echter wel aan hoe diep de aversie bij velen jegens de islam zit. En dat is niet voor niks. Diezelfde houding vind je niet terug tegenover andere godsdiensten. Hoe zou dat toch komen?

    Ik vind de islam zelf ook een verderfelijke en gevaarlijke ideologie met imperialistische trekjes, die je weinig ruimte moet geven. En ja, ik heb veel over de islam gelezen.

    1. Piet51

     @Rammstein
     “Het toont echter wel aan hoe diep de aversie bij velen jegens de islam zit.”

     Ik betwijfel of je gelijk hebt. Ik denk, dat deelnemers hier eerder vanuit hun onderbuik (excuus voor het cliché) reageren. D.w.z. dat ze niet nadenken over wat ze zeggen en er maar wat uit flappen. Dat gebeurt hier vaak en bij een reactie daarop hoor je meestal helemaal niets terug. Dat is allemaal niet zo heel erg en bijna altijd ook niet zo sterk bedoeld. Het lijkt een wat kinderlijke reactie. Maar ik zal toch niet ophouden om de schrijvers en vooral de lezers op dergelijke onzin te attenderen.

     Verder is het heel logisch dat men hier scherper op islam-geïnspireerde wandaden reageert dan op wandaden van anderen. Er zijn hier immers geen wandaden door Hindoes of Boeddhisten. Als die hier ook zouden gebeuren (ze gebeuren in Azië wel degelijk), zou de houding van burgers ook heel anders zijn.

     1. Rammstein

      Ik heb het niet alleen over de aversie tegen de islam bij de DDS-lezers/reaguurders, Piet 51. Ik heb het ook over de aversie onder de PVV- en FvD-kiezers en dan heb je het al over een paar miljoen mensen.

      Los daarvan hoor ik ook veel weerstand tegen de islam van mensen die op andere partijen stemmen, tolerant en humanistisch zijn opgevoed en toch een pleurishekel hebben aan die verderfelijke ideologie. En dat begrijp ik heel goed.

     2. Piet51

      @Rammstein
      Je reactie sluit mijn reactie niet uit. Je hebt helemaal gelijk. Maar mijn stelling was, dat zo’n aversie sterk wordt beïnvloed door het feit dat we hier op grotere schaal te maken hebben met moslims en nauwelijks met hindoes of boeddhisten. En zeker geen wandaden van die laatste groeperingen te vrezen hebben, terwijl ze zich in Azië wel misdragen. Tenminste een kleine minderheid doet dat, net als bij de moslims dus eigenlijk.
      Overigens spreken anti-islam politici zich vaak heel nadrukkelijk uit als tegenstander van de islam en niet van de moslims. Bij Wilders was dat tot voor kort heel sterk, de laatste tijd wordt hij m.i. wat extremer en ziet hij ook moslims minder zitten. Freewheeler, die deze gedachtewissling begon en nu wegblijft, presenteert zich als tegenstander van alle moslims. Want een religie kun je volgens mij niet ophangen. Dat houdt het koordje niet. 😉

     3. Freewheeler

      Het zou goed zijn als ze Islamitische heilige boeken aantal bladzijden eruit schuren en weer herschrijven.
      Ze willen maar een ding overheersen en “rule the world”

     4. Rammstein

      Piet51, het is niet alleen de weerstand tegen de islam – inderdaad vaak ook tegen moslims zelf. En terecht! Door hun (wan)gedrag, hun vele eisen op elk gebied en hun houding tegenover vrouwen en homo’s veroordelen veel Nederlanders de mens achter de moslim. In een aantal moskeeen wordt regelrechte haat tegen Nederland gepredikt en in veel gevallen wordt integratie volledig afgewezen. Moslims kennen geen bescheidenheid of ingetogenheid, hebben weinig empathie voor andersdenkenden en hebben vaak lak aan basale fatsoensnormen.

      Natuurlijk ken jij moslims die volledig het tegenovergestelde zijn aan wat ik hier schets. Maar er zijn ook duizenden opgetekende verhalen die onderbouwen wat ik schrijf. De meerderheid van de Nederlandse bevolking is moslimmoe: SCP 2019: “62% van Nederland ziet islam als bedreiging”. Hoor je het ook eens van een ander

     5. Piet51

      @Rammstein
      Je hebt (bijna) gelijk met je citaat. Maar dat SCP-onderzoek ging over bedreiging van de Nederlandse nationale identiteit. Dat percentage zegt me helemaal niets over angst voor de islam in het algemeen, of voor moslimterreur in het bijzonder. Andere resultaten van datzelfde onderzoek gaven bijvoorbeeld:
      * ruim 70% zag in polarisatie (zoals pro- vs. anti-EU) een bedreiging van die identiteit
      * bijna 60% ziet in de bureaucratisering een identiteitsbedreiging

      Midden in dat rijtje zou de angst staan, dat de islam onze nationale identiteit bedreigt. Dat is wat anders dan angst voor terreur, o.i.d., al zal er wel een sterke overlap zijn.

 3. Vraagtekentje

  Dit is iets wat normaal en realistisch denkende mensen al lang weten, maar ook hetgeen waar onze overheid en D666 rechters voor wegkijken .

 4. rea Guurrechts

  Alle vrouwen liegen altijd, overal ter wereld.

  1. John Breekijzer

   Zo is het rea, vrouwen zijn niet te vertrouwen.

   1. rea Guurrechts

    Eerst jatten ze een rib, daarna je beurs en je vrijheid.
    Blij dat ik weer alleen ben.
    Kan ik naar de kroeg als ik zelf zin heb.

   2. 777

    Julien Sorel Breekijzer?

 5. Bijenzwerm

  Waar de islam verschijnt, daar de vrijheid verdwijnt.

  1. John Breekijzer

   Je kunt van islamofoben zeggen wat je wilt, maar ze kunnen rijmen als de beste.

   1. 777

    Julien Sorel islamofoben?

  2. rea Guurrechts

   Waar de vrouw verschijnt, daar de vrijheid verdwijnt.

 6. Maxks

  Men maakt zich druk om een handjevol neonazi’s. Twee halve gare en een paardenkop maar de sluizen staan open voor culturen die botsen met de westelijke normen en waarden.

  Wezens die verwerpelijke gedachten erop nahouden m.b.t. vrouwen, homoseksuelen, joden en andersdenkenden.
  Steevast oreert kromlinks dat het enkelingen zijn die het voor een meerderheid verpesten echter als men uit alle dorpen en steden de “enkelingen” bij elkaar voegt dan heeft men een aanzienlijk leger.
  Ook stelt men steeds dat het incidenten zijn. Incidenten die steeds gepleegd worden, door dezelfde culturen en religie, is dus een structureel probleem.

  Foutlinks en domrechts zijn beiden, de afgelopen jaren , debet aan het structureel in gevaar brengen van de burger.
  Gezond Rechts wordt de nieuwe stroming.

 7. Veteraan

  Geen genade voor IS en hun aanhangers, ook hier in NL niet.
  Gewoon een humane doodstraf, snel en schoon.
  Dat is meer dan hun slachtoffers kregen.

 8. fusilier

  I.S Vrouwen hebben hun mannen geholpen om te moorden en te verkrachten. Zij verdienen geen genade. Laat ze maar los in een stadion met duizenden Jezidische vrouwen die verkracht en vernederd zijn.

 9. Duckday

  Stem PVV of FvD mischien dat dan eens wat zou kunnen veranderen.
  Daarna NL exit.
  Wat heeft de EU en EURO nu voor voordeel welvaart opgebracht voor de NORMALE man vrouw in Nederland. Wat zijn we er op vooruitgegaan met dit MONSTERVERBOND dat geleid wordt door dictators die uit zijn om een wereld overheersing door hoogmoed waanzin en belust op macht. We hadden in 40 45 het zelfde systeem dat overeenkomt met het huidige systeem macht overheersing en geen gekozen leiders

 10. Drollevanger

  Speciaal deze stukjes uit het AD van vandaag worden steevast door links overgeslagen. Links ziet alleen ISIS kindjes losgerukt van hun moeder voor de Europese hekken.
  Nachtmerrie
  —Zoals het echt was. Daarna begint het volgende deel van de nachtmerrie voor de verkrachte Yezidi,s: haar man blijkt te zijn vermoord door IS. Net als twee van haar broers. Hun huis is verwoest. Twee jaar lang verblijft Layla met haar kinderen in een tent. Als ik naar mijn kinderen kijk, moet ik denken aan mijn vermoorde man, ze groeien op zonder vader.”
  —Wat Layla wil doen, is het verhaal van de Jezidi’s vertellen. Over de genocide op haar volk, over de wreedheid van IS. Ze schreef er een boek over en reisde er onder meer voor naar de VS. En naar Nederland. Afgelopen zomer was ze in Den Haag, op uitnodiging van hulporganisatie Hivos. ,,We hebben ook voor de rechtbank (het internationaal gerechtshof, red.) gedemonstreerd, daar wilde ik mijn verhaal vertellen, “maar we mochten niet naar binnen.”

 11. Adriaen van Bergen

  Als ik haar was zou ik een pistool kopen en zeer profilerend er een aantal…
  In de hel (zo ziet de moslimhemel er uit) is ze toch al geweest.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.