Walgelijke VVD’er Ed Nijpels op Twitter: ‘Baudet blijft een rotte appel in onze parlementaire democratie!’

Dat VVD’er Ed Nijpels een heel vies mannetje is wisten we al. Maar meneer maakt het nu wel héél bont. De nepliberaal stelt op Twitter namelijk dolblij te zijn met de uitspraak van de rechter in de zaak die Thierry Baudet aanspande tegen Buitenhof. “De rechter serveert Baudet af,” glundert Nijpels.

Nijpels viert zijn feestje op Twitter.Toch nog mooi bericht in deze barre tijden, de rechter serveert Baudet” aldus de man die niet alleen lid van de Tweede Kamer was voor de VVD en zelfs diens partijleider, maar ook nog eens de commissaris van de koningin in het mooie Friesland.

Om het nog erger te maken voegt de maniak daar aan toe, “Baudet blijft een rotte appel in onze parlementaire democratie.

Het zijn ongelooflijke vieze uitspraken. Zo vies, zelfs, dat wij ons afvroegen of het wel echt om Nijpels ging. Was dit geen parodie-account?

Daarom gingen we er even voor zitten. En wat bleek? In het dagblad Trouw troffen we dit artikel aan. De datum van publicatie is 17 januari 2019. Daarin wordt gerept over een tweet die hij geplaatst zou hebben. Namelijk:

Vlak voor het interview , begint, bliept Ed Nijpels’ telefoon. Zijn zoon wil weten wat hij toch bedoelt met dat bericht op Twitter dat het ‘feest is in huize Nijpels’ omdat hij een extra bal gehakt krijgt van zijn vrouw. De tweet ging over de voorpagina van De Telegraaf, legt Nijpels uit. Die krant kopte met “Klimaatakkoord bemoeit zich met Hollandse eetgewoontes.” “Twee gehaktballen per week, meer blijft er niet over.”

Aangezien we natuurlijk niet beschuldigd willen worden van het verspreiden van nepnieuws hebben we zijn tijdlijn even bekijken en, ja hoor, zie deze tweet die we daar gevonden hebben:

Die tweet plaatste hij op 15 januari, 2019. Twee dagen voor het interview met hem gepubliceerd werd. Met andere woorden, ongetwijfeld precies toen hij geïnterviewd werd.

Daarnaast wordt dit account gevolgd door een flink aantal journalisten van het mediakartel. De kans dat zij massaal een nepaccount volgen is natuurlijk erg klein.

Kortom, het gaat écht om Ed Nijpels. Oud-fractievoorzitter van de VVD, oud-commissaris van de koningin, én oud-bestuursvoorzitter Stichting Pensioenfonds ABP.

En weet je wat nou zo apart is? Enkele jaren geleden vertelde diezelfde Ed Nijpels ons nog dat we niet zo “negatief” moesten zijn. Er was veel te veel “negativisme in ons land.” Daar moesten we maar eens mee ophouden. En wat doet meneer zelf? Juist: die gaat lekker negatief los op politici die hem niet bevallen.

Zielige man.

Een verzoek aan lezers van DDS: Michael van der Galien is niet alleen eigenaar van deze mooie website, hij is ook de enige Nederlandse blogger met impact in Amerika! Door hem te steunen op BackMe kun je hem nu drie keer per dag (extra) lezen: elke dag krijg je in de ochtend een kort ontbijt in de vorm van een blogpost over het laatste nieuws uit Amerika, in de middag rond drie uur krijg je vervolgens een keiharde rant over het laatste Nederlandse nieuws, en — exclusief voor mijn sponsors — krijg je voor het slapengaan een email met een column over een willekeurig onderwerp. Je krijgt dit al vanaf 1 euro per maand. Steun hem dus — 173 DDS-lezers gingen u al voor!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

57 reacties

 1. Vee

  Nou Ed, Baudet stinkt in elk geval minder dan jij.

 2. dinaro

  Wat kan je ook verwachten van die gore zakkenvuller met die
  aardappel in zijn keel.
  Laat ie er maar in stikken.

  Hoop als eerst dat zie zogenaamde ambtenaren het zullen voelen,
  gaan zelf maar eens naar de voedselbank.

  1. CLoVis

   Nijpels is een grootverdiener aan de klimaathysterie.
   Uiteraard schijnheilig ook;
   iedereen moet minder vlees eten maar hij ‘viert’ iets met een extra gehaktbal.

   Het linkse gedachten’goed’ in optima forma.

   1. RCS

    Nou meneer Nijpels, ik zou maar niet te hard van de toren blazen als ik zie hoeveel VVD-ers hebben moeten aftreden en als je lid bent van een partij waar het woord integriteit een vies woord is.

    1. Dippaz

     Hij heeft gewoon gelijk baudet is een lamzak.

   2. Canta

    Clovis
    “Het linkse gedachtegoed”.
    Wanneer je ultrarechtse ideeën hebt dan lijkt alles wat er zich LINKS VAN JOU bevindt, links te zijn. De VVD is echter een RECHTSE partij, of je dat nou een leuke benaming vindt of niet.
    En Rutte is een RECHTSE premier, of je dat nou een leuke benaming of niet.
    Bij zowel links als rechts zijn er gradaties.
    Het zou fijn zijn als men hier wat genuanceerder zou kunnen denken.

    1. evil knievel

     Rutte WAS n rechts politicus!
     Door die linkse galbakken kartelpartijtjes die door t ver8elijke cordon sanitair t voor t zeggen hebben gekregen heden ten dage is Rutte n linkse proleet n kontenkusser geworden!
     OPRUTTE dus!😁

     1. Canta

      evil knievel
      Even voor de duidelijkheid. We hebben vandaag een RECHTSE regering
      en links is de oppositie. De regering is echter4 wel een coalitie regering.
      In ons land niet anders mogelijk. Dat betekent dat er door alle partijen water bij de wijn moet worden gedaan.
      Wanneer dit een links kabinet zou zijn dat zouden PvdA, GL en SP in de regering gezeten zouden hebben. Dat zitten ze echter niet.
      Voor je uitspraken doet. Verdiep je eerst eens in wat nou rechtse en wat linkse politiek is want zo te horen heb je dat nog niet begrepen.

  2. Canta

   dinaro
   Niet dat jouw reactie ergens op slaat maar om nou te spreken over een aardappel in de keel dan zou ik zeggen: je moet toch wat beter naar Baudet luisteren want een groteren aardappel in de mond is nauwelijks mogelijk. Baudet, een overjarige bekakte student, die graag indruk maakt met zijn ( zogenaamd intellectueel) geklets.

   1. dinaro

    Baudet niet vergelijken met die neppert Ed Nijpels.

    @ CANTA
    Nijpels heeft zoals we weten de burgers heel wat schade berokkend.
    Ulliminati ventje Nijpels…
    Een kogel zijn reet die Nijpels!!

    1. Canta

     dinaro
     Kennelijk kan jij alleen in dit soort taal spreken. Ik durf te wedden dat wanneer Baudet dit soort taal hoort, hij om oordopjes vraagt want deze taal staat 100% tegenover het taalgebruik van Baudet.
     Dat is het grappige van al diegene die Baudet zeggen te steunen. Ik weet zeker dat zij zijn taalgebruik totaal NIET begrijpen en misschien wel denken: het klinkt interessant dus het is misschien wel waar.

     1. dinaro

      Hoe oud ben jij Canta?

      Word eens volwassen, lulmeijer.
      Ga de kont van Nijpels kussen, weet zeker
      dat Baudet dit wel begrijpt…haha

     2. Bullshit16

      Canta
      Kan je net zien hoe dom je bent
      Vvd zal rechts moeten zijn maar ze besturen links.straks voor de verkiezingen dan gaan ze weer volop liegen wand dan willen ze weer rechts zijn
      Mensen trap er alsjeblieft niet meer in .deze landverraders moeten gestraft worden
      Stem fvd of PVV uit de eu

    2. Canta

     Walgelijke VVD’er Ed Nijpels
     DDS denken jullie nou echt wanneer je dit als kop gebruikt, dat je dan nog serieus wordt genomen?
     Je kan het oneens zijn met Nijpels maar een echte journalist geeft dat niet op een dergelijke manier weer. Ik ben ook geen fan van Nijpels maar dit is zo’n goedkope manier om iemand te beschrijven. Wordt, als journalist eens volwassen en kom met een degelijk artikel.

     1. weer woord

      Nijpels was toch die viezerik die s e x met twaalfjarigen aanprees?

      Walgelijk is het juiste woord

 3. Bullshit16

  Is er nog wel een normale VVD’er het zijn en mijn ogen allemaal landverraders ze zijn niet te vertrouwen
  Stem fvd of PVV uit de eu

 4. Jack Flash

  Vieze demoniserende klootzakken zijn het.
  Niets geleerd van wat we met Pim hebben meegemaakt.
  Nijpels,schaam je.

  1. LifeBuddy

   Nu moet ik denken aan de bloedbroeder van ed nijpels, paul rozemuller, met zijn Ultra linkse discriminerende uitspraken over Pim Fortuin.bah

 5. plakband

  Ed Nijpels – VVD – Volksverlakker Voor Duiten
  En nog hypocriet ook.

 6. Julian

  HEET! Nijpels neemt Baudet te grazen…

  Dat zou de kop kunnen zijn! Past beter in het DDS regime!

  1. Bullshit16

   Jul
   Huilbaby

 7. Kretoloog

  Ed Nijpels, ubergraaier van de VVD. Liet zich voor tonnen uitbetalen (ik meen zoiets van ruim 300.000 euro) voor een paar maanden advieswerk bij de klimaattafels.

  En behalve als politicus is hij ook in de privé een walgelijk mens. Vraag het maar aan zijn ex Ingrid Pieters. Net als Camieleke heeft ook Ed Raket losse handjes.

  1. Julian

   ““Ik heb een fantastische verhouding met mijn voormalige echgenote”, aldus voormalig Commissaris van de Koningin in Friesland Ed Nijpels. De meeste huwelijken in showbizzland verlopen met de grootst mogelijke ruzies maar bij Ed en zijn ex-vrouw Ingrid Pieters verliep het zonder getouwtrek. De twee hebben nog altijd een goed contact met elkaar.

   “Waarom zijn jullie eigenlijk gescheiden?”, aldus de twee zoons van Ed
   en Ingrid tegenover hun ouders. “Dat vind ik het grootste compliment wat
   mogelijk is”, aldus Ed. Ook al is het stel al twintig jaar uit elkaar, Ingrid
   en Ed hebben nog altijd samen een huis in Den Haag, ”

   Nijpels is al ruim 20 jaar bij zijn huidige partner.

   Ik snap het eerste stukje over de klimaattafels van u nog wel. Maar dat u dan nog het prive gedeelte erbij haalt en daarover liegt…dat snap ik niet!

   1. Kretoloog

    Die citaten komen uit Weekend, beste Julian, met Story het grootste roddelblad van Nederland. Dat neem ik net zo serieus als de weersvoorspellingen van Piet Paulusma.

    1. Julian

     Dus jij hebt informatie dat het anders is? Bron dan graag!

     1. Bassie

      Lees de fabeltjeskrant.

   2. Seneca

    @julian
    daar heb je vaker last van! dat je dingen niet snapt. ik denk dat je ooit, van een te grote poes of een te klein hondje bent geschrokken. beide dieren zijn in overdrachtelijke zin genoemd.

  2. P. Breetveld

   Losse handjes naar vrouwen toe??kijk maar uit, straks wordt hij door oma afgetuigd. Jezelf niet overschatten!

 8. Piet51

  Kan Van der Galien of andere deelnemers hier uitleggen wat het essentiële verschil is tussen de kwalificatie van Nijpels en regelmatige kwalificaties van Wilders, Baudet en hun fractieleden? Fraai vind ik het allemaal iet, maar veel verschil zie ik ook niet. Behalve misschien dat het bij PVV en FvD tot het normale vocabulaire hoort. Bij Nijpels is het nu de verrassende uitzondering die de regel bevestigt.

  1. Bullshit16

   Piet
   Ach meneertje betweter weer hoor jullie kunnen dank zei die staatsomroep zeggen wat ze willen. na klootzaj kijk jij maar even naar jensen.nl daar is een journalist die zegt tegen een verslaggever toen hij zijn zin niet kreeg
   Ik kan Wilders ook wel premier maken hoor
   En zo werken jullie linkse ratten ga kijken dan zie je het zelf

   1. Piet51

    @Bullshit
    Als je nu gewoon eens, zoals elke Nederlander, hier en daar wat punten, komma’s en hoofdletters plaatst, zijn je stukjes tekst te begrijpen. Die spelfouten overkomen iedereen wel eens.

    Ik zondig regelmatig tegen mijn principes, als daarmee een hoger belang wordt gediend. Maar Jensen bekijk ik echt helemaal nooit meer.

 9. Cycle25

  Vereniging van VoC Dieven, kom niet aan hun “democratie”, dan kom je aan god, o wacht…geld.

  1. Ned

   Typisch politiek ook weer, lekker moddergooien naar elkaar om de ander zwart te maken. Amuseer je je, Ed?

 10. Shadow1100

  Ed Nijpels, de huidige voorzitter van de Klimaatraad, wilde in 1978 als VVD-Tweede Kamerlid seks tussen volwassenen en kinderen legaliseren door de leeftijdsgrens van 16 jaar uit het wetboek van strafrecht te schrappen. Ook wilde hij de leeftijd van 12 (!) jaar laten vervallen. Ja, hij houdt van gehaktballen en jongetjes. Hij werd door vriendjes ook wel “Roze Edje” genoemd om dat hij in een nachtclub gekleed was in een roze jurkje…..

 11. Peter Loosduinen

  Wat een walgelijk mannetje is die Nijpels !
  Zou hem graag op een brandstapel zien gemaakt van de klimaattafels.

 12. shidaian

  Ed Nijpels …..een zeer “enge”man!

 13. JFU

  Voorspelbare reactie van een omhoog gevallen nietsnut, die lid is van een partij die al zijn liberale principes overboord hebben gegooid om met maar extreem links te regeren.

 14. Vrijedenkert

  Timmerfrans, Verhofstadt, Juncker, Merkel, Macron, Rutte allemaal Eurofiele fanatici maar ook bot Jetten, Jezus Klaver en ook Ed Nijpels passen prima in dit rijtje van linkse of liberale volksverlakkers!

 15. P.Sisterons

  Edje kan beter snel onder een steen kruipen als hij een aanklacht wegens hoogverraad en samenspanning wil ontlopen.

 16. Fonz

  Edje Nijpels wilde in de jaren 70 ped*filie legaal maken

  1. Willem Bever

   Yup en Edje en zen vriendje J. Demmink namen daar al vast een voorschotje op.

   Dus edje de klimaatdrammer moet vooral zen mond houden.

 17. J.Rademaker

  De heer Nijpels heeft een drs rechten, dat is internationaal recht, dus geen mr.
  Hij heeft kennelijk de uitspraak niet gelezen.

 18. Lex

  wanneer valt de rotte appel Ed Nijpels uit de boom?

  1. Lex

   Ooooh wacht even hij is een door en door verrotte deug Nederlander.

   Ach natuurlijk.

   Stom stom stom.

   Lex dat je dat niet inziet hij deugt.

 19. macsjang

  ‘T is zelf een hypocriete rotte vis. Belerend mannetje.

 20. Canta

  dinaro
  Hoe oud ben jij Canta?
  Word eens volwassen, lulmeijer.
  Ga de kont van Nijpels kussen, weet zeker
  dat Baudet dit wel begrijpt…haha

  Mensen die het over boreaal hebben, gebruiken niet de taal zoals jij dat doet.
  Dat wordt alleen gedaan door mensen wiens woordenschat niet toereikend genoeg is om het in goed Nederlands te zeggen.
  En, hoe oud ik ben? Ik was waarschijnlijk al volwassen toen jij nog in de poepluiers zat.

 21. Racerfirst

  Hahahaha, echt lachen met politici !
  Als Baudet zo’n 25 jaar geleden bij VVD had gezeten, was Edje zijn grootste vriend geweest! Een rechtser opvretend balletje als Edje was er niet!!!!!!! Wellicht heeft Baudet hem wel als voorbeeld gehad? In ieder geval de hete aardappel!
  Maar weer bewijs dat politici niet te vertrouwen zijn qua uitspraken!
  Gewoon 100% draaien als je denkt dat opinie dat wil! Bah, nog steeds walgelijk mannetje!

 22. P.Sisterons

  Kindjes uitnodigen om naar je treintjes op zolder te komen kijken in Breda.
  Nee, dan ben je geen rotte appel zeker. Edje, kijk eens in de spiegel voordat je realistische politici gaat uitschelden.

 23. P. Breetveld

  Jammerlijke is dat 1 van die opgevreten ballen slimmer is dan 2 Nijpeltjes. Overduidelijk en duimendik klimaat onzin en daar later lekker dik aan verdienen!

 24. Bolkestein

  Ed Nijpels was toch degene die in 1978 seks met kinderen van 12 wilde toestaan.

  1. Baron von Munchhausen

   Bolkestein
   Dat was Nijpels niet. Dat was Dittrich van de “dood aan ouderen partij” D66.

   1. Bolkestein

    h**ps://tinyurl.com/tjpr4yl

   2. Bolkestein

    Ed Nijpels, de huidige voorzitter van de Klimaatraad, wilde in 1978 als VVD-Tweede Kamerlid seks tussen volwassenen en kinderen legaliseren door de leeftijdsgrens van 16 jaar uit het wetboek van strafrecht te schrappen. Ook was de liberaal van mening dat er serieus moest worden bekeken om zelfs de grens van 12 jaar te laten vervallen. De reactie van prof. van Hulst (destijds CDA-fractievoorzitter Eerste Kamer): “Indien dergelijke tendensen voortgaan en in een wet geconcretiseerd worden, zal het schoolkind niet meer veilig zijn.”

 25. Bolkestein

  Ed Nijpels wilde in 1978 seks met kinderen van 12 legaliseren.

 26. golie

  Is edje niet diegene die eind jaren ’70 ped*filie legaal wilde maken?

 27. Rud56

  Die Nijpels is een typische verrotte VVD-kwal c,q. holle blaaskaak met een dubieus verleden.

  En ten aanzien van het heden, het heerschap verrijkt zich ongebreideld met ons belastinggeld door het verkopen van pure leugens. Geheel VVD-eigen dus!

 28. lotje

  Vuile rat

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.