Ach kijk, ook België heeft last van 5G-gekkies die zendmasten afbranden

Nederland is niet het enige land met 5G-gekkies, en zeker niet het enige land waar zulke gekkies de zendmasten in brand steken! Groot-Brittannië had er een paar en nu is ook België aan de beurt. Niet te geloven, wat een dwazen!

Of het nou rusteloze hooligans zijn die ‘uit verveling’ zendmasten afbranden omdat ze vaag iets over 5G hebben gehoord, of samenzweringswappies die de de lockdown aangrijpen om over te gaan tot ‘actie’, het is in beide gevallen belachelijk.

Volgens mij is 5G nog helemaal niet uitgerold. De tot nu toe getroffen masten waren volgens mij allemaal géén 5G-masten. Dan valt ieder argument vóór het ‘5G-masten afbranden’ al direct in het water. Je protest staat gelijk aan sabotage, helemaal nu er daardoor levens op het spel kunnen komen te staan én je treft je correcte doel niet eens. Dus wat ben je nou eigenlijk aan het doen?

Op inhoud ga je ze volgens mij niet overtuigen. Alles wat de mainstream media zegt is toch nep, alles wat op derderangs aluhoedje-websites staat is waar. En ieder bewijs dat het tegendeel bewijst, wordt ontvangen op eenzelfde manier als een creationist die het bot van een dinosaurus krijgt aangereikt: ‘Truc van de duivel.’ Daar valt geen eer aan te behalen.

En toch is het verbazingwekkend om te zien hoe er van alles wordt geroepen en de sociale dynamiek die daaruit ontstaat. Er wordt haast geen bewijs geleverd voor claims, alleen maar een advies: ‘lees je in, zoals ik ook heb gedaan’. En dat geldt voor zowel de claim als voor de mate van betrouwbaarheid voor iedere bron. Want waarom de ‘MSM’ liegt, kunnen ze je zo vertellen. Maar waar dat op dát moment uit blijkt, kunnen ze niet aantonen. En andersom dus net zo voor hún alternative media. Daar hebben ze allemaal geen tijd voor, kom nou!

Tegen die tijd is hun korte lontje vaak allang aangestoken. Dan ‘heeft dit zo geen zin’, kunnen ze hun ‘tijd wel beter spenderen’ en ‘blijf je toch gewoon je kop in het zand steken?’ Je hoeft ze niet te geloven… maar je moet ook niet straks voor hun deur liggen smeken om hulp. Want de drone die dan continu boven je hoofd vliegt, en in verbinding staat met je 5G-RFID-chip die de overheid onder het mom van ‘corona-vaccin’ bij je huid heeft ondergebracht, heb je helemaal aan jezelf te danken!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

18 reacties

 1. Vraagtekentje

  Alle nieuws is beter dan CORONA-nieuws, ik zeg lekker affakkelen, ik hoef mijn restaurants toch niet meer te bellen.

  1. Michel Bloemkist

   Zo is dat Alle macht aan het volk!!

 2. Bullshit16

  Wout je weet toch dat de overheid overal over liegt zal mij niks verbazen dat 5G er ook gewoon doorgedauwd word het is en Zwitserland bewezen dat het gevaarlijk is met die magnetisch straling hier hebben ze geen onderzoek gedaan Baudet waarschuwt er ook voor ga eerst onderzoeken of het veilig is pas dan kan je je conclusie trekken het lijkt er op dat ze dit ook naast zich neer leggen dus ja wat krijg je dan
  3 KEER RADEN
  STEM FVD OF PVV UIT DE EU

  1. Koudewijn Pummelhuink

   Baudet, die huilbaby ?

   1. Balkebrij

    @koudewijn pummelhuink (boudewijntje) onze fijne jongen mag weer even op de gezamenlijke computer van de FPA in Dendolder..
    @koudewijn komop rustig aan

    1. Rogul

     Balkje kan heel goed debatteren hoor maar hij zoekt liever een beetje ruzie.

     Daar wordt hij blij en geil van.

   2. Bertus bumperding

    Rien noppes ?

    1. Rogul

     Kijk nou, daar hebben we onze kinderbumper al weer.

     1. Maks

      Pauline Fallus Willem Rogul?

     2. fisufisu

      rogul dat jij van de kinderliefde bent, met name jonge jongetjes, hoef je niet steeds duidelijk te maken, dit weet iedereen al, je hebt immers een aantal uitspraken gedaan waarin jij dit even haarfijn hebt uitgelegd…

   3. Seneca

    boudewijn lummelhummel
    je nickname lijkt sprekend op je vorige. ik beschouw het als onbegrijpelijk, dat de redactie van DDS telkens weer toestaat dat jij je gore gedachten hier plempt. dit is voor en hopelijk voor vele anderen, dat jij lid bent van de redactie van DDS en dus door hen betaald wordt. dat zou mij overigens ook niet verbazen van ene beuk, de zelfbenoemde betweter op dit blog.

 3. Beukman

  Wat vinden Trump, Wilders en Baudet eigenlijk van 5G?

  1. Michel Bloemkist

   Trump vindt alle ophef over 5G een hoax. Daar trapt hij niet in.
   Van de andere twee weet ik het niet.

  2. Pijnstiller

   Maakt het iets uit wat anderen er van vinden?
   Gewoon zelfstandig leren nadenken.

 4. Pijnstiller

  Er zijn altijd al mensen geweest die bang zijn voor vooruitgang. De hele klimaathype is aan dat soort figuren ontsproten.

 5. goedisfout

  De verniellers zijn inderdaad gekkies maar de gretigheid waarmee de overheid 5G aan de bevolking wil opdringen zet toch vraagtekens. De licenties brengen veel geld in het laadje, zoveel geld dat onafhankelijk onderzoek naar de veiligheid in het gedrang komt.

 6. fisufisu

  Ik weet niet of 5g gekkies ook echt 5g gekkies zijn, uiteraard worden mensen die voor privacy zijn en dit willen beschermen snel weggezet als gek/niet van deze tijd etc etc…

 7. Tom Bombadil

  Als die flapdrollen bij onze roverheid nou eens zouden luisteren naar het volk dan hadden sommige mensen deze dingen niet in de fik hoeven te steken want dan hadden ze er (nog) niet gestaan.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.