shutterstock 385504729

Donald Trump is de 'Lamestream Media' helemaal zat, onderbreekt zijn dagelijkse coronabriefing

Geen categorieapr 26 2020, 9:00
Donald Trump is weer eens helemaal klaar met de 'mainstream' media. Hij is het zelfs zo zat dat hij tijdelijk zijn dagelijkse coronabriefing, waar hij onder andere vragen van de pers beantwoord, heeft onderbroken.
Donald Trump heeft het helemaal gehad met de 'mainstream' media, die hij gekscherend heeft ongedoopt tot 'Lamestream Media'. Zijn dagelijkse briefings over de coronacrisis (die soms uren konden duren) worden ingekort en zullen op minder frequente basis gaan plaatsvinden.
Het is een Trumpiaanse reactie op de kritiek die de Amerikaanse president kreeg nadat hij volgens sommigen zou hebben gesuggereerd dat een injectie van een desinfectiemiddel zou kunnen helpen bij het bestrijden van het coronavirus.
In een tweet schrijft Donald Trump:

"Wat is het doel van het houden van Witte Huis persconferenties wanneer de 'Lamestream Media' niets anders doet dan vijandige vragen stellen, en dan weigeren om de waarheid of feiten accuraat te rapporteren. Deze briefings zijn mijn tijd niet waard."

In de Verenigde Staten ontstond flinke ophef over de 'suggestieve uitspraken' van Trump nadat experts en fabrikanten van desinfectiemiddelen waarschuwden dat het levensgevaarlijk is om een dergelijk middel te injecteren. Volgens Trump was zijn opmerking slechts sarcastisch bedoelt omdat hij de 'domme vragen' van de media zat was.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten