Donald Trump is de ‘Lamestream Media’ helemaal zat, onderbreekt zijn dagelijkse coronabriefing

Donald Trump is weer eens helemaal klaar met de ‘mainstream’ media. Hij is het zelfs zo zat dat hij tijdelijk zijn dagelijkse coronabriefing, waar hij onder andere vragen van de pers beantwoord, heeft onderbroken.

Donald Trump heeft het helemaal gehad met de ‘mainstream’ media, die hij gekscherend heeft ongedoopt tot ‘Lamestream Media’. Zijn dagelijkse briefings over de coronacrisis (die soms uren konden duren) worden ingekort en zullen op minder frequente basis gaan plaatsvinden.

Het is een Trumpiaanse reactie op de kritiek die de Amerikaanse president kreeg nadat hij volgens sommigen zou hebben gesuggereerd dat een injectie van een desinfectiemiddel zou kunnen helpen bij het bestrijden van het coronavirus.

In een tweet schrijft Donald Trump:

“Wat is het doel van het houden van Witte Huis persconferenties wanneer de ‘Lamestream Media’ niets anders doet dan vijandige vragen stellen, en dan weigeren om de waarheid of feiten accuraat te rapporteren. Deze briefings zijn mijn tijd niet waard.”

In de Verenigde Staten ontstond flinke ophef over de ‘suggestieve uitspraken’ van Trump nadat experts en fabrikanten van desinfectiemiddelen waarschuwden dat het levensgevaarlijk is om een dergelijk middel te injecteren. Volgens Trump was zijn opmerking slechts sarcastisch bedoelt omdat hij de ‘domme vragen’ van de media zat was.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

80 reacties

 1. Ritter

  Zoals in zoveel gevallen geven de media opzettelijk een onjuiste voorstelling van de opmerkingen van Trump.

  Wat heeft Trump nu werkelijk gezegd tijdens de persconferentie? Hieronder de context.

  Tijdens zijn persconferentie stelde Trump voor dat de WH-wetenschappers, die testen hoe ze het coronavirus kunnen doden, kijken of er een manier is om ultraviolet licht of een ontsmettingsmiddel in het lichaam te gebruiken om het virus te doden.

  Dit naar aanleiding van onderzoeken van deze wetenschappers die aantonen dat UV licht en bepaalde ontsmettings middel het virus verkorten. Trump verwees naar dat onderzoek.

  Dit heeft ertoe geleid dat media suggereren dat Trump pleit voor het gebruik van een injectie met desinfectiemiddel om het coronavirus te genezen. Wat dus niet waar is.

  Trump suggereerde niet dat mensen dit zouden doen, noch suggereerde hij dat het zelfs zou werken. Het enigste dus wat Trump suggereert is “verder onderzoek” op basis van een rapport over deze middelen wat verder mogelijk is. Het was dus een vraag aan de wetenschapper.

  Kortom, het was dus een suggestie van Trump dat medische professionals zouden kunnen onderzoeken. Trump suggereerde op geen enkele manier dat iemand een specifiek desinfectiemiddel zou injecteren.

  1. Waldorf_en_Statler

   Ik had haast uw hart sarcastische ondertoon gemist.
   Hij is leuk

   1. CLoVis

    @lamlul

    Nog steeds bezopen?
    Idioot.

    1. Alfred Bentinck

     Ook Klootviool wordt met klem aangeraden geen bleekwater in te nemen.

     1. CLoVis

      @lamlul
      En jou wordt aanbevolen om het juist wèl te doen.

    2. EvertB

     CloVis ziet er bleekjes uit.

     1. fisufisu

      ali b in tha house..

  2. Alfred Bentinck

   Ritter probeert recht te praten wat krom is.
   Trump verwees naar een studie waaruit naar voren kwam dat het virus binnen enkele minuten wordt gedood door gebruik van een desinfectiemiddel als bleekmiddel. “Het desinfectiemiddel schakelt het in een minuut uit”, reageerde Trump. “Is er een manier waarop we zoiets kunnen doen door het te injecteren? Bijna als een schoonmaak.”

   Die opmerking is inhoudelijk van een grote stompzinnigheid, past zeker een President op een persconferentie over een gruwelijke pandemie niet en bevat wel degelijk de suggestie aan Corona-patiënten om jezelf met bleekmiddel te injecteren.
   Het feit dat de fabrikant direct grootschalig communiceerde dat dit levensgevaarlijk is bewijst dat de idiote suggestie van de President wel degelijk als een aanbeveling kon worden opgevat.

   Dat Trump zelf ook nattigheid voelde blijkt uit het feit dat hij probeerde weg te glibberen van zijn idiote uitingen door te zeggen dat ze ‘sarcastisch’ bedoeld zouden zijn. Allen Ritter zal bereid zijn die opzichtige leugen voor waarheid aan te zien. Zelfs op FoxNews zagen ze in dat dit één van de vele leugens van Trump was.

   1. fisufisu

    alfredje probeert krom te praten wat recht is

   2. Ritter

    @Alfred Bentinck

    Nogmaals, , de media hebben de woorden van Trump compleet uit de context gehaald en gesuggereerd dat Trump uit eigen beweging mensen adviseert een bleekmiddel te injecteren terwijl Trump in werkelijkheid alleen maar “verder onderzoek” suggereert aan de wetenschapper.

    Dit is wat Trump zei:

    “‘En dan zie ik het ontsmettingsmiddel waar het binnen een minuut uitschakelt. Een minuut. En is er een manier waarop we zoiets kunnen doen, door injectie binnenin of bijna een reiniging? Het zou dus interessant zijn om dat verder te onderzoeken.”

    Iedereen die de video van de persconferentie ziet weet dat.

    Helaas kijken veel mensen niet direct en nemen de onjuiste berichtgeving van de media over.

    Het enigste dus wat Trump suggereert is “verder onderzoek” op basis van een rapport over deze middelen wat verder mogelijk is. Het was dus een vraag aan de wetenschapper en geen advies.

    1. Canta

     Ritter heeft werkelijk het idee dat hij de enige is die het allemaal ziet zoals het werkelijk is en een ieder die het anders ziet, begrijpt het niet. Wat dat betreft lijkt hij op Trump, een enorme zelfoverschatting.

   3. LifeBuddy

    fretje; of naar de ultra slinkse maurice de hond, die roept, 1.5 meter is niet nodig. En Trump zegt Niet bleekwater drinken[is slinkse propaganda], maar een plasma injecteren. Dat hebben ze deze week in de ziekenhuizen in nederland en duitsland gedaan. En wat blijkt, patienten knappen er van op.

  3. Canta

   Ritter
   Je moet toch beter luisteren naar wat Trump WERKELIJK zegt.
   Dat soort mensen zijn bekend. Ze maken een opmerking, komen er achter dat het wel een heel stomme opmerking was en zeggen dan: het was maar een grapje of in Trumps geval: het was sarcastisch bedoeld. Jullie citeren me verkeerd.
   En dat is Trump ten volle uit: ik maak geen fouten, het ligt aan de ander en nu praat ik niet meer met jullie!
   Dat heet kleutergedrag.
   Stel je voor dat Rutte zoiets zou doen. Dat hij na kritische vragen zou zeggen, ik praat niet meer met jullie. Het land zou te klein zijn.

 2. Ritter

  Er is alleen maar “ophef” omdat de media er ophef van maken door de woorden van Trump bewust uit de context te halen.

  In het artikel staat; “nadat hij suggereerde dat een injectie van een desinfectiemiddel zou kunnen helpen bij het bestrijden van het coronavirus.”

  Dit is wat Trump o.a. heeft gezegd:
  ===========

  ‘En dan zie ik het ontsmettingsmiddel waar het binnen een minuut uitschakelt. Een minuut. En is er een manier waarop we zoiets kunnen doen, door injectie binnenin of bijna een reiniging? Het zou dus interessant zijn om dat verder te onderzoeken.’
  ==========

  Het was dus een vraag aan een wetenschapper “voor verder onderzoek” naar aanleiding van een wetenschappelijk rapport over UV licht en een ontsmettingsmiddel.

  1. lotje

   Hahahaha hahahaha hahahaha die sukkels van de media. In Nederland zijn ze net zo erg als in Amerika. Stelletje linkse sukkels die denken dat de mensen daar nog steeds intrappen. De media is ziek en zijn niet meer te redden. Deze onbetrouwbare geestelijke gehandicapten moet je letterlijk links laten liggen en geen aandacht meer geven. Hahahaha sukkels.

   1. Antihedo

    Een persconferentie is geen brainstormsessie. Als je ergens over nagedacht hebt en je hebt een besluit genomen, beleg je een persconferentie. Als ik Trump zo zie praten, krijg ik het idee dat het nadenken nog moet beginnen.

   2. Canta

    lotje
    Hahaha, die Lotje die er nog steeds intrapt dat als Trump zegt dat het fake news is,
    dat ook gelooft en niet ziet dat de enige die Fake news verspreidt, Trump zelf is.
    Kijk nou eens naar al de leugens die Trump heeft gedaan. Het is niet voor niets dat hij het lef niet heeft om mee te doen met de ROAST. Iets wat de presidenten voor hem met humor aan hebben meegedaan. Hij kan geen kritiek verdragen en dat maakt hem tot een zeer slecht leider.

   3. TheTeringnator

    Het probleem van complotdenkers is niet eens zozeer het walgelijke, geborneerde toontje dat ze uitslaan, maar dat ze door hun gezever de aandacht verschuiven van de redelijkheid naar de insinuatie, waardoor de discussie stokt. Dé tactiek om hun gebrek aan argumenten te verhullen.

 3. Mar

  @Ritter

  Als u toch bezig bent met het verklaren van uitspraken van Trump:

  Kunt u uitleggen hoe de opmerking van Trump dat het allemaal sarcastisch was bedoeld de wereld ingekomen is?

  Kunt u misschien inzicht geven in hoe deze opmerking van Trump op waarde te schatten?

  1. CLoVis

   @lamlul

   Kun jij ook nog iets anders dan domme vragen stellen?
   Denk je echt dat iemand jou verantwoording schuldig is?
   Denk je nog steeds dat er iemand in dat laffe linkse truukje trapt?

  2. Ritter

   @Mar

   Of de uitspraken van Trump sarcastisch waren of niet is niet relevant.

   Waar het om draait is dat Trump nooit geadviseerd of gesuggereerd heeft om een bleekmiddel in te nemen tegen het virus zoals de media beweren.

   Trump heeft gezegd dat verder onderzoek naar het UV licht en het ontsmettingsmiddel interessant is gebaseerd op het wetenschappelijk rapport over deze middelen.

   Het was een vraag van Trump aan de wetenschapper voor meer onderzoek.
   ========

   Trump zei het volgende:

   ‘En dan zie ik het ontsmettingsmiddel waar het binnen een minuut uitschakelt. Een minuut. En is er een manier waarop we zoiets kunnen doen, door injectie binnenin of bijna een reiniging? Het zou dus interessant zijn om dat verder te onderzoeken.’

   Nogmaals, Trump zei dat verder onderzoek interessant zou zijn naar deze middelen.

   1. Alfred Bentinck

    “ Of de uitspraken van Trump sarcastisch waren of niet is niet relevant.”

    Ritter wrijft door in de zelfgemaakte vlek.

    1. Maks

     Alfred Fallus Bentinck

   2. Beukman

    Of de uitspraken van Trump sarcastisch waren of niet is niet relevant.

    Je loyaliteit jegens de man die jou nu flink in de nesten heeft gewerkt neemt gigantische proporties aan, @Ritter.
    Besef je zelf wel hoe moeilijk het straks voor jou zal worden om uitspraken van de vent te blijven verdedigen waarvan niemand, zelfs zijn fanatiekste aanhangers niet, nog weet of ze in de sarcasmemodus zijn gedaan of niet?

    1. fisufisu

     Het is voor beukman niet te verkroppen dat Trump gelijk heeft, sterker nog, gewoon, zoals het een goed politicus betaamd, zijn woord houdt, ook beukman praat krom wat recht is…

     1. Beukman

      Trump die zijn woord houdt? Zoals toen hij beloofde om zijn belastingaangifte openbaar te maken zodra hij president was?

      Het werkelijke probleem hier, @fies, is dat jij niet kan verkroppen dat Donald geen gelijk heeft.

     2. fisufisu

      Onder Trump is de staatsschuld enorm gedaald, de werkloosheid explosief gedaald, minder migratie, meer oog voor het volk zelf..dit kan beukman gewoon niet verkroppen, beukman komt met ouwe koeien dat dan weer wel..

     3. Beukman

      @fisu
      Onder Trump de staatsschuld gedaald? Jij weet dus echt niet waar je het over hebt.
      Waar blijf die belastingaangifte trouwens, van de man die volgens jou zijn woord houdt?

  3. Blitzkrieg

   Mar : Luister Mar, het is duidelijk dat je Trump niet moet. Het heeft geen zin om iets te proberen uit te leggen aan iemand die zo vooringenomen is als jou.

 4. Ritter

  De media werken Trump al vanaf het begin van zijn presidentschap tegen door het verspreiden van allerlei roddel verhalen en maken “ophef” over van alles wat Trump zegt.

  We hebben het “Rusland onderzoek” gehad waarbij de media hoog bij laag beweerde dat ze het bewijs hadden dat Trump met de Russen zou hebben samengewerkt tijdens de verkiezingen. Dagelijks werden de kranten bedolven met anti-Trump artikelen.

  Deze z.g “bewijzen” bleken dus achteraf roddel verhalen te zijn. Er is geen enkel bewijs gevonden dat Trump met de Russen zou hebben samengewerkt.

  Toen kwam de impeachment hoax waarbij de media beweerden dat Trump de wet zou hebben overtreden. Daar is ook geen enkel bewijs voor gevonden.

  En nu word Trump dagelijks aangevallen over zijn corona beleid.

  Neem nu de anti-Trump mantra die de media verspreiden dat Trump zou hebben gezegd dat het virus een “hoax” was. In werkelijkheid heeft Trump dat nooit gezegd.

  Ook hierbij zijn de woorden bewust door de media uit de context gehaald.

  Wat Trump in werkelijkheid heeft gezegd is dat de Democraten en de media het virus politiseren en dat dat de nieuwe “hoax” is. Waarin hij gelijk heeft.

  Zelfs Snopes ( een linkse factchecker) heeft gezegd dat Trump het virus op zich geen “hoax” heeft genoemd.

  ===================

  Zei president Trump dat het coronavirus een ‘hoax was?

  “Ondanks enige verwarring met zijn opmerkingen, noemde Trump het coronavirus zelf geen hoax.”

  h**ps://www.snopes.com/fact-check/trump-coronavirus-rally-remark/

  1. AnnetKlaver

   Zal er in het onderstaande geen kern van waarheid inzitten, @Ritter 🙂 :):)
   ……………………………………………………………………………….
   Afgelopen maandag, 20 januari, was Donald Trump precies drie jaar president van de Verenigde Staten.

   Sinds zijn aantreden houdt de Amerikaanse kwaliteitskrant The Washington Post nauwkeurig bij hoe vaak president Trump leugens, onwaarheden of misleidende uitspraken verkondigt: The Fact Checker. De teller stond vorige maandag op 16.241. Een astronomisch getal, goed voor gemiddeld 15 niet-gefundeerde uitspraken van president Trump per dag sinds hij president is.

   Vooral het voorbije jaar was Trump op dit vlak goed op dreef: in 2017 kwam hij tot 1999 onjuistheden, in 2018 tot 5.689 en in 2019 tot maar liefst 8.155, gemiddeld meer dan 22 per dag. Vorig jaar loog hij het meest over zijn telefoontje naar de Oekraïense president, wat uiteindelijk de aanleiding werd tot de impeachmentprocedure.

   1. CLoVis

    @lamlul

    ‘de Amerikaanse kwaliteitskrant The Washington Post’

    Laat me niet lachen;
    je beschouwt in Nederland vast ook de telegraaf, prive en de story
    als toonaangevende media.

    1. AnnetKlaver

     Ach heP een abbo op de Volkskrans en de NRC, kan het je aanraden.

     1. CLoVis

      Dat ‘volks’ staat je aan, nicht wahr?
      En het zou we verbazen als je weet waar NRC voor staat.

   2. CLoVis

    Idioot.

    1. TheTeringnator

     Lamkut

   3. Ritter

    AnnetKlaver

    Kranten als Wapo, New York Times zijn zeer anti-Trump en zijn berucht met het publiceren van smeer artikelen over Trump.

    Deze kranten zijn mondstukken van de Democratische partij en worden alleen door links Amerika serieus genomen.

    In het media landschap van de VS weet de Amerikaan precies waar deze kranten staan en hoe anti-Trump deze kranten zijn.

    Daarom moet men deze kranten met een paar zeer grotte korrels zout nemen als het artikelen zijn die over Trump gaan.

   4. Blitzkrieg

    AnnetKlaver : Als er factchecker voor staat weet je zeker dat je ollongriaans bedondert wordt. Jij dacht zeker dat ollongren een Nederlands fenomeen was, nu ik heb nieuws voor je… die teef hebben ze gewoon uit het buitenland geimporteerd.

    1. Maks

     @Blitzkrieg: Karin Ollongren zou het prima doen in het departement van de waarheid van 1984.

   5. fisufisu

    anna is een anti-Nederlandse moslimistisch zwijn van deze site, iemand heeft ooit een naam voor dit soort gemaakt, annaantichristnazisympathiereinoudbrendaaytaswatcherklaver

  2. Beukman

   @Ritter
   Je kan nu wel koppig doorgaan gaan met het verdedigen van je president inzake de Russische inmenging, het rapport van de Republikein Mueller pleit hem echter allerminst vrij. Een rapport overigens dat de Americanen niet mochten lezen, want Barr had het grotendeels gecensureerd:

   The special counsel’s office did not exonerate Trump on obstruction of justice because they were not confident that Trump was clearly innocent, after examining “evidence [they] obtained about the President’s actions and intent”.[28][29][30][39] The “investigation found multiple acts by the President that were capable of exerting undue influence over law enforcement investigations, including the Russian-interference and obstruction investigations”.[107] The report noted that once Trump was aware that he was personally being investigated for obstruction of justice, he started “public attacks on the investigation and individuals involved in it who could possess evidence adverse to the president, while in private, the president engaged in a series of targeted efforts to con.t.rol the investigation.

   Lees verder:
   en.wikipedia.org/wiki/Mueller_Report#Obstruction_of_justice

   1. Alfred Bentinck

    Alleen al uit het feit dat een flink aantal partners en vertrouwelingen van Trump aantoonbaar betrokken waren bij de Russische inmenging en daar ook voor veroordeeld zijn kan met zekerheid worden afgeleid dat Trump er evenzeer bij betrokken was.
    Zoals het een maffiabaas betaamd zorgde hij er echter voor dat de uitvoerders van de criminele activiteiten werden veroordeeld en de opdrachtgever vanwege gebrek aan bewijs buiten schot bleef.

    1. Maks

     Alfred Fallus Zuignap Welsh?

   2. Ritter

    Beukman

    U bent het dus met mij eens.

    In het rapport staat dus dat er geen enkel bewijs is gevonden dat Trump tijdens de verkiezingen met de Russen heeft samengewerkt.

    Als dat wel het geval zou zijn was Trump nu geen president meer. Dan was hij afgezet.

    1. Beukman

     @Ritter
     Het is inderdaad niet bewezen dat Trump strafbare feiten heeft gepleegd, wel dat hij obstructies etc. etc. heeft gepleegd. Maar Mueller pleit hem ook geenszins vrij, en beveelt aan dat anderen verder gaan waar hij is gebleven.

     Jammer dat Barr het rapport op essentiële onderdelen onleesbaar heeft gemaakt, waardoor het Americaanse volk geen kennis kan nemen van de inhoud ervan.
     Waarom zou Barr dat toch hebben gedaan?

     1. Alfred Bentinck

      “en beveelt aan dat anderen verder gaan waar hij is gebleven.”

      Omdat Mueller niet twijfelt aan zijn schuld.

     2. Beukman

      @Alfred
      Vermoedelijk niet. Muller is een volstrekt onkreukbare doodsaaie Republikeinse ambtenaar, die terecht vindt dat het buiten zijn jurisdictie valt om een oordeel te vellen over de president. Om erachter te komen hoe hij erover denkt, moet je tussen de regels door lezen. Althans tussen de regels door die niet zijn zwartgemaakt.
      Omdat de man zo volstrekt onkreukbaar is, is het Trump en consorten niet gelukt om hem pootje te lichten terwijl hij bezig was met zijn onderzoek.

      Hopelijk wordt het volledige rapport nog door deze of gene gelekt, of houdt zijn concurrent Biden het onder de pet tot zich een strategisch moment aandient.

 5. Roelof Schemerwouden

  Trump doet er beter aan het de wetenschappers over te laten. Een eigen interpretatie er aan geven leidt tot misverstanden. Maar Trump is er de man niet naar om dat te willen inzien. Zelfs hem het weerbericht te laten presenteren, ‘overal regen behalve daar waar de zon schijnt’ is al riskant.

  1. fisufisu

   “Het aan de wetenschappers over te laten.”

   1 het gaat niet om gezondheid maar om cöntróle over de mens
   1 wetenschappers ruiken geld

   1. Maks

    @Johnno: Als je het liever aan de wetenschap over laat dan hoef je zelf niet te denken, want dat is precies wat schapen niet kunnen.

    Wees geen schaap!

    1. fisufisu

     Ik ben geen schaap, sterker nog, gisteren ging ik winkelen en vroeg (zonder mijn winkelwagentje en op afstand) de vakkenvuller waar staan de noodles, de vraag die ik terug kreeg was, waar is je karretje! ik antwoordde, doe niet zo paniekerig nou dat soort discussies krijg je nu, als volwassene je moeten verantwoorden naar een jongen van 15.
     Deze maatschappij is ziek en dan bedoel ik niet van de crisis maar van de “nieuwe regelgeving”
     Terug naar het oude! dat is gezond…

     1. Reinoud van Gelre

      Schaaps-christengekkie fisufisu zegt tegen een ander schaaps-christengekkie Maks dat ‘ie niet schaaps is.
      Je lacht je toch kapot om deze twee schandknaapjes!😁
      Wel opvallend dat Siemientje weer een jongeman van vijftien aan moet spreken. De viezerik.

     2. fisufisu

      ja reinoud kan zijn fetisj voor jonge jongens maar niet onderdrukken, reinoudje blijft er maar op hameren zelfs met zwaar onderdrukkende medicatie, dit is nodig daar reinoud anders in een psychose geraakt, als reinoudje daar al niet in zit, ik zelf denk van wel…

     3. Reinoud van Gelre

      Jaja, fistel, draai het maar weer om, lekker makkelijk!😀

     4. fisufisu

      Ik heb gelijk, reinoudje kan zijn fetisjen gewoon niet onder cóntröle krijgen en hij weet het zelf ook, zelfs met zware medicatie is het niet te doen…

     5. Maks

      Reinoud Fallus van Gelre?

  2. Ritter

   Roelof Schemerwouden

   Trump laat het ook aan wetenschappers over.
   ============

   Fauci, ’s lands toonaangevende expert op het gebied van infectieziekten en lid van de coronavirus-taskforce van het Witte Huis, prees Trump ook voor het feit dat hij de adviezen van de task force heeft opgenomen in het opstellen van de reactie van de administratie.

   ‘De president heeft geluisterd naar wat ik heb gezegd en naar wat de andere mensen van de werkgroep hebben gezegd. Als ik aanbevelingen heb gedaan die hij heeft opgevolgd, heeft hij me nooit tegengewerkt of onderdrukt. Het idee om de een tegen de ander op te zetten is gewoon niet nuttig, ‘verklaarde Fauci. “Ik wou dat dat ophield en we kijken vooruit naar de uitdaging die we moeten aangaan om dit te overwinnen.”

   h**ps://www.nationalreview.com/news/not-helpful-fauci-calls-out-media-for-pitting-him-against-trump/

 6. Peet64

  Het is jammer dat DDS dezelfde manier van schrijven hanteert al de door jullie zelf gewraakte Telegraaf. Ik ben blij met veel van jullie standpunten maar een beetje
  minder van alles als feiten rondstrooien om uit te maken hoe idioot de ander is gepaard met emotionele bij(voegelijke naam)woorden helpt jullie niet echt in de geloofwaardigheid. De zelfde fout maken de Am. democraten met als gevolg dat mensen het voor arme Trump gaan opnemen tegen die nare democraten en dus op hem gaan stemmen.

  1. Reinoud van Gelre

   Jaja, fistel, draai het maar weer om, lekker makkelijk!😀

   1. Reinoud van Gelre

    Sorry Peet64.
    Dit is niet voor jou bedoeld.

  2. TheTeringnator

   Het is niet ondenkbaar dat de Democraten die agressieve stel van communiceren overgenomen hebben van de republikeinse nieuwe toonzetting vanaf de jaren ’90. Vanaf die periode is de enorme haat en nijd t.o.v. de Democraten enorm toegenomen.

 7. Alfred Bentinck

  Hoe Trump met zijn uitspraken artsen en wetenschappers ernstig alarmeerde:

  ht*ps://www.volkskrant.nl/a-b5b9b64f

  1. Maks

   Alfred Fallus Bentinck

  2. Beukman

   Er is een pijnlijk filmpje waarop te zien is hoe de befaamde viroloog Dr. Med. Trumpf zijn lulkoek verkoopt, terwijl de echte expert, dr. Brix, die aan de zijkant zit, niet meer weet waar ze het zoeken moet van embarrassment.

   youtube.com/watch?time_continue=13&v=BalDN6iGYpE

   1. fisufisu

    Beukman is van de filmpjes?

    h**ps://www.youtube.com/watch?v=8JbyeV-_5Lo (MUST SEE On CV: COVID Action Platform – ‘TELL ALL’ Site Re: NWO (Mirrored From Rooster’s House)

    h**ps://www.youtube.com/watch?v=KVwz9QIXKOc (C.V.; THE NWO PLANS BEING IMPLEMENTED: WHAT’S NEXT?)

    h**ps://www.youtube.com/watch?v=NAKr79WQsJ8 World Economic Forum legt uit wat er aan de hand is en wat ze gaan doen.

    h**ps://intelligence.weforum.org/

    Zelf meekijken bij Wefore: h**ps://intelligence.weforum.org/topics … s-fqU4sDnQ

    1. Maks

     🙂

 8. Mar

  @Ritter

  ““‘En dan zie ik het ontsmettingsmiddel waar het binnen een minuut uitschakelt. Een minuut. En is er een manier waarop we zoiets kunnen doen, door injectie binnenin of bijna een reiniging? Het zou dus interessant zijn om dat verder te onderzoeken.”

  Een andere persconferentie|:

  https://www.youtube.com/watch?v=1bX8kEHTbug

  Wat zegt Trump daar aan het begin?

  1. Ritter

   Mar

   Onderstaand is de letterlijke tekst van Trump.

   Daarin stelt hij duidelijk dat verder onderzoek interessant is en hij de vraag stelt of injecteren mogelijk is. Trump adviseert niet om het middel te injecteren of te gebruiken.

   Hij stelt een vraag aan de wetenschapper en vervolgens stelt hij dat “verder onderzoek” interessant zou zijn.
   ==============

   While noting the research should be treated with caution, Mr Trump suggested further research in that area.

   “So, supposing we hit the body with a tremendous – whether it’s ultraviolet or just very powerful light,” the president said, turning to Dr Deborah Birx, the White House coronavirus response co-ordinator, “and I think you said that hasn’t been checked but you’re going to test it.

   “And then I said, supposing you brought the light inside of the body, which you can do either through the skin or in some other way. And I think you said you’re going to test that too. Sounds interesting,” the president continued.

   “And then I see the disinfectant where it knocks it out in a minute. One minute. And is there a way we can do something like that, by injection inside or almost a cleaning?

   “So it’d be interesting to check that.”
   ===========

   1. Alfred Bentinck

    “And then I see the disinfectant where it knocks it out in a minute. One minute. And is there a way we can do something like that, by injection inside or almost a cleaning?”

    Ritter ziet dit helegaar niet als een duidelijke suggestie tot het innemen van desinfectiemiddelen.

    Hoe verblind kun je zijn?

    1. Beukman

     Het gevolg van Donalds uitspraken is, zo blijkt nu, dat vele tientallen mensen de afgelopen twee dagen bleekwater hebben gedronken om zichzelf te genezen van corona.

     nzherald.co.nz/world/news/article.cfm?c_id=2&objectid=12327681

     1. Alfred Bentinck

      Dit was te voorzien. De Donald is direct verantwoordelijk voor vele akelige doden.

     2. Alfred Bentinck

      Ritter komt hier zo dadelijk uitleggen dat Trump slechts een suggestie deed en dat mensen zelf verantwoordelijk zijn voor het opvolgen van die suggestie. Dat kunnen we Donald uiteraard niet verwijten.

     3. TheTeringnator

      Niet daadwerkelijk hebben gedronken volgens mij…

   2. Mar

    @Ritter

    Het filmje is van een persconferentie een dag later.

    Daar zegt Trump dat hij een sarcastische vraag stelde.

    Effe kijken dus voordat je weer vanaf je harde schijf knipt en plakt?

 9. Rosasolis

  De laatste radio nieuws van vandaag melde dat Trump van plan is om steeds minder
  “advies” over het bestrijden van de corona te geven. Wellicht heeft hij geluisterd naar de waarschuwing van duizenden artsen in Amerika: “niet doen! levensgevaarlijk!”
  En nu doet hij blijkbaar een stap terug, of zoals ze in Amerika zeggen:
  he has to eat humble pie.

  1. Ritter

   Rosasolis

   Trump geeft geen advies over het bestrijden van corona. Dat doet het medisch team.

   Het enigste dus wat Trump suggereert is “verder onderzoek” op basis van een rapport over deze middelen wat verder mogelijk is. Het was dus een vraag aan de wetenschapper.

   Kortom, de media hebben de woorden van Trump compleet uit de context gehaald en gesuggereerd dat Trump uit eigen beweging mensen adviseert een bleekmiddel te injecteren terwijl Trump in werkelijkheid alleen maar “verder onderzoek” suggereert aan de wetenschapper.

  2. Alfred Bentinck

   Klopt, hij lijkt in te zien dat publieke optredens hem geen goed doen. Eergisteren liep hij na een korte verklaring direct weg en gisteren was de persconferentie helemaal afgeblazen.

   De peilingen zien er niet best uit en zwijgen geeft hem de meeste kansen.

   1. Maks

    Alfred Fallus Bentinck?

    1. Rogul

     Wat leuk, de bejaarde p*dofiel Maks zit al weer met zijn potlood te venten.

     Elke avond dezelfde show van deze vieze man.

 10. Alfred Bentinck

  h*tps://9gag.com/gag/a8Gd1od

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.