‘Hoekstra gaat miljarden overmaken aan corrupt, maffioos en nazi-collaborerend Italië: schande!’

Frits Bosch kan zijn teleurstelling over het feit dat minister Hoekstra akkoord is gegaan met een gigantisch steunpakket voor Italië zeker niet onder stoelen of banken steken. Hij vindt het belachelijk dat een land dat de afgelopen eeuw zo de beest heeft uitgehangen nu zoveel geld toegeschoven krijgt.

Wopke Hoekstra is door de pomp gegaan. Nederland buigt voor Duitse druk voor noodhulp aan Italië via het Europees Stabiliteitsprogramma. Miljarden gaan naar Italië, zonder voorwaarden. “Wij Italianen zijn een trots volk en accepteren geen voorwaarden”, zegt een Italiaanse diplomaat. Dat klopt! Hoe trots Italianen zijn in de Tweede Wereldoorlog, met fascist Benito Mussolini, weten we maar al te goed.

Anders dan Duitsers hebben ze nooit excuses aangeboden. Na de oorlog was en is nationalisme voor Duitsers uit den boze. Dat is begrijpelijk, want Duitsers moeten leven met een verleden waar vrijwel niet mee te leven valt. Vooral de Duitse intelligentia kent zelfhaat en haat voor de natiestaat. Ze trachten daaraan te ontsnappen door de soevereine natie Duitsland te laten opgaan in een nieuwe Europese soevereiniteit, een Europese republiek. Ze vinden Duits nationalisme verwerpelijk, maar Europees nationalisme achten ze prima. Europa zou de reddende engel moet zijn voor de Duitse wroeging. Tragisch is dat landen als Griekenland en Italië daarin niet meegaan. Grieken vergelijken Merkel met Hitler, plakkaten van Merkel met Hitlersnor.

En dan Italië! Italië was bondgenoot van Nazi-Duitsland, weet je nog wel Italianen? Jullie gingen pas aan de kant van geallieerden staan toen het duidelijk was dat Duitsland een verloren strijd streed. Jullie hadden een waardeloos leger. Weet je nog wel? Zo’n trots volk zijn jullie.. Jullie zijn corrupt, maffioos, met een gat in je hand. Steeds maar weer bedelen om ons geld. Zo’n trots volk zijn jullie.

De Italiaanse ex-minister van Europese Zaken Paolo Savona: “de euro is een Duitse kooi” en “Duitsland is een land dat over de rug van Griekenland zijn heerschappij aan de rest van de eurozone heeft willen opleggen. Duitsland heeft zijn visie over de eigen rol in Europa niet meer aangepast sinds het einde van het nazisme, ook al gebruiken ze niet langer militaire macht om die rol op te leggen”. Dat schrijft Savona in zijn autobiografie. Wat een haatdragende schoft, ondankbare hond. Hij beschrijft wat Duitsland exact niet wil zijn en niet is.

Zo’n land komt Duitsland tegemoet met miljarden! Hoe dol ben je dan geworden!? Voor een corrupt en maffioos land capituleert Hoekstra onvoorwaardelijk na alle verwensingen die ze naar ons hoofd hebben geslingerd. In deze bodemloze put bodem gooit Hoekstra onze belastingcenten. Schande! U had hun geheugen eens wat moeten opfrissen over hoe trots het Italiaanse volk is. Ja, zo’n trots volk verdient het om onvoorwaardelijk geholpen te worden!

Loskoppelen!

Frits Bosch, auteur van “Risico als obsessie”, “Dat is het risico”, “Wereld op een keerpunt” “Onbehagen bij de elite”, “Schaft ook Nederland zich af?” en “Feminisme op de werkvloer”.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

41 reacties

 1. Boudewijn Hummelinck

  Ik krijg het akelige vermoeden dat het Corona-virus Frits Bosch te pakken heeft.

  Deze overspannen toon maakt geen gezonde indruk.

  1. evil knievel

   1000x liever Corona dan die 8erlijke ziekte die Links hee(f)t!
   Trouwens goeie zet van Wopke,des te makkelijker de keuze om rechts te stemmen in 2021!
   Die kneuzen blijven zichzelf maar in de voet schieten!
   Zonde van ons geld maar is t me wel waard!
   Stem rechts mensen,dan worden we weer baas van eigen beurs!

 2. bas van der bijl

  Wat een belachelijke bijdrage. Alleen maar gekrijs. Vol met 2e WO verwijzingen. Trouwens de Marshallhulp was ook voor Duitsland. Italianen mogen dus sterven en de economie in puin. En dan kunnen ze onze producten niet meer kopen en misschien komen die duivelse Italianen hier naar toe. Meneer B. is niet toerekeningsvatbaar.

  1. Rammstein

   Bas van der Bijl vindt het een waanzinnig gaaf idee dat hij tot zijn 67e mag doorploeteren om de Italianen te helpen die met hun 55e op hun luie reet aan het strand gaan liggen.

   Proficiat jongen! Good thinking.

   1. evil knievel

    Bas gaat graag VOOR de Bijl!😁😜

  2. evil knievel

   Neeee,..niet alweer zo’n koekwaus!😩

  3. Stanly2000

   Bas, ze kopen onze producten van ons eigen (aan hen geleend?) geld.

 3. fusilier

  Een Genuees wist mij verleden jaar haarfijn te vertellen,wij hebben de zon,jullie hebben het geld. Zij weten precies waar wat te halen valt, zonder ervoor te werken.

  1. Paterpiemelot

   Italië bijt de hand die hun deels voert,niet slim.

 4. -Bo-Realist

  Grieken vergelijken Merkel met Hitler, plakkaten van Merkel met Hitlersnor.

  Goed bekeken van de Grieken.
  De landen die in het verleden het vaakst hebben geprobeerd over Europa te heersen, Duitsland en Frankrijk, zijn de machtigste landen binnen de EU. Dit is een gedrocht dat haar lidstaten (Noord én Zuid) tot slaaf maakt.

 5. ikweetwatikwil

  Als Italië zegt, wij zijn een trots volk, mogen ze er op gewezen worden dat die trots in de oorlog ver te zoeken was.
  Wat een trots om steeds je hand op te houden.

 6. Vanduinen

  @Frits Bosch, voor u : nessuna mentalità

  1. Piet51

   @Van Duinen
   D’accordo, Frits Bosch è un ignorante!

  2. CLoVis

   Als Frits Bosch jullie zelf zou antwoorden
   zou hij dat niet doen in woorden
   uit de taal van de oplichters uit het zuiden
   en zou zijn antwoord luiden:

   ‘Hij minacht mij wiens eigen wezen min is
   en spreekt kwaad, die zelf kwaad van zin is.
   Wie een ander bespreekt, bespreekt zichzelf
   er komt niet uit een kruik dan wat er in is.’
   (Oosters kwatrijn, Leopold)

 7. Piet Klein

  Het CBS meldde dat er in de eerste week van april 2000 meer doden zijn dan vorige jaar en dus vrijwel zeker corona doden. Bijna 300 gemiddeld per dag. Dat is bijna 2 keer zo veel als de getallen van het RIVM. Dat is schrikbarend veel. Als de lock down een strakkere regie is dan de groepsimmuniteit dat er wel veel vragen beginnen te rijzen. Het uitgangspunt bij de groepsimmuniteit was dat de zwakkere beschermd zouden worden en dat de rest de groepsimmuniteit zou opbouwen waardoor het virus uit NL zou verdwijnen. Maar onder de strakkere regie lukt het al niet eens om de zwakkeren te beschermen. Er klopt helemaal niets van de maatregelen om de zwakkere te beschermen niet bij lock down en dus al helemaal miet bij groepsimmuniteit aanpak. Zorgmedewerker mogen onbeschermd langs gaan bij ouderen en daarmee deelnemen aan de Russiche roulette. Wat ook opvalt is dat het RIMV/overheid voortdurend een soort positieve berichten verspreidt, in de trend van we buigen om naar de positieve kant. Wat heel duidelijk blijkt is dat we een falende aanpak hebben en daardoor tot de meest geraakte landen behoren. De overheid/het RIVM laat zich steeds meer zien als een onbetrouwbare partij die graag goede berichten wil verspreiden maar knollen voor citroenen verkoopt. Het is misschien geen uitzondering voor deze coalitie. Het is meer de standaard aanpak. De aandacht naar het verspreiden van ‘positieve informatie maar ondertussen zelfs de waarheid zodanig verdraaien dat het positief lijkt. Maar feitelijk op inhoud er een potje van maken. Alleen bij deze coronacrisis blijkt overduidelijk dat het totaal niet klopt wat d overheid en het RIVM doen. WIj worden hard geraakt in de coronacrisis wat zich vertaald naar meer doden en een langere lock down. En dan is het bijzonder dat wij geld gaan geven aan Italie terwijl wij zouden moeten behoren tot de landen die steun moeten krijgen omdat we diep gaan in doden en consequenties voor de economie. We strelen ons zelf als een rijker land maar we hebben een miljoen mensen bij de voedsel bank, een miljoen mensen in de schulden problematiek, verpauperende ouderen etc. We geven geld aan Italie met een goudreserve van 125 miljard, een schaduw economie van 200 miljard. We kijken aan tegen een mislukte EU wat een stabiliteitspact had moeten zijn is een instabiliteitspact geworden. En wij zjin werkelijk de gekke Henkie van de EU. Zeker Hoekstra heeft voor het moment de eurobonds afgewend en dat is goed maar het is van de zotte dat wij geld sturen naar de Italianen terwijl wij behoren tot de landen die het meest getroffen worden.

  1. -Bo-Realist

   Coronadoden in 2000? Zo nieuw is het virus dus niet?

   Dodentallen schommelen altijd, zoals het leven een grote schommel is. Ups en downs volgen elkaar op.

  2. ikweetwatikwil

   Mee eens Piet Klein

 8. JFU

  Wij doen alles wat Duitsland ons dicteert.
  De Eurobonds hebben we afgewezen , omdat Duitsland dit ook deed. 1
  miljard geven aan een gangster land, omdat Duitsland dat graag ziet.
  Geeft aan wat een slappe figuren er in Den Haag zitten.

 9. Vanduinen

  “Zo’n land komt Duitsland tegemoet met miljarden” Duitsland komt dat land tegemoet !!

  Evenmin voldoet het niet aan de reglementen v.w.b. schelden etc. van DDS

 10. lotje

  Dat hebben we toch altijd gezegd dat ze dat wel doen. Linkse landverraders.

 11. P.Sisterons

  Nederland is een superieure grootmacht, daar kunnen de zuidelijke failed states never de nooit niet aan tippen. Een schaduwkant daarvan is dat het ontiegelijk veel parasieten aantrekt waar de bevolking heel veel last van heeft en waar de regering denkt het te kunnen oplossen met pappen en nathouden.

 12. Vrijedenkert

  Frankrijk gaat ook meer dan 100 Miljard Euro in de eigen sterk afgeschermde Franse economie pompen!
  Frankrijk die de EU-begrotingsregels massaal aan zijn laars lapt en al minstens 12 jaar de 3% begrotingsregel niet nakomt met een staatschuld van bijna 100% van het BNP…

  Wie gaat die 100 Miljard Franse overheidssteun betalen? Frankrijk die de eigen afgeschermde economie al tientallen jaren volpompt met staatssteun en ook nog een van de grootste ontvangers is van EU-landbouwsubsidie…

  Zullen de noordelijke landen moeten ophoesten vermoed ik…

 13. Lugor

  nazi-collaborerend Italië

  Heeft Fritz ook geprotesteerd tegen Nederlandse patiënten in nazi-veroorzakend Duitsland ?

  1. Heinz

   Wat is dit voor een quatsch ?

 14. Seneca

  deze bijdrage van Frits legt wel de vinger op de zere plek. maar wacht even: was het niet zo dat Italië en Griekenland ‘rücksichtlos’ bij de EU en € behoorden? dat herinner ik mij o.a. van het lachebekje Zalm. diezelfde Zalm (VVD) die ons een verschrikkelijk oor heeft aangenaaid door te rommelen met de wisselkoers gulden naar €. de verwijzing naar WOII vind ik – persoonlijk – nergens op slaan. Frits rekent zijn € ook niet terug naar HFL om uit te rekenen wat een product toentertijd kostte. Frits speelt een beetje op het lage sentiment van de mens.

  1. Brenda Welsh

   Frits laat zich goed betalen in Euro’s. Met zijn babbels in DDS komt hi ookj goed weg.

  2. Heinz

   Griekenland heeft moeite gekost @Seneca. Zeker niet “rücksichtlos” (wat hier totaal niet past). Dat is allemaal te achterhalen, die onderliggende geschiedenis. Het scheelt een hoop gezwam in de ruimte.

 15. Marija

  Wat een lamlul die Hoekstra.
  Laat Zich in de luren leggen door een Arrogant en corrupt land en volk.
  Hoe verantwoord hij dat hier?

  1. Heinz

   Dat is onjuist. Een prachtig land, de streek onder Napels naar het zuiden. Gastvrije bevolking die er ook niets aan kan doen. Ze moeten elke eurocent omdraaien.

 16. Duckday

  Stem PVV of FvD daarna zeer snel uit het MONSTERVERBOND de EU
  Wat heeft de EU nu bijgedragen aan welvaart en voorspoed voor de GEWONE man vrouw in Nederland WAt zijn we er op vooruit gegaan.Dit monsterverbond bestaad louter uit HOOGMOED WAANZIN en BELUST OP MACHT. En de NORMALE burger betaald het gelag.
  Stop dit waanzin project .
  Stem gewoon PVV of FvD weer baas in eigenland.Dit kabinet bestaad ook louter uit leugens hoogmoed en waanzin en ook tot doel hebben de bevolking te onder drukken en onze vrijheid af te pakken.Geef de PVV en FvD de kans Breek het Kartel

 17. Cootje

  De Italianen krijgen wat ze verdienen , een niet uitgedoofde Corona die woekert daar nog wel even door , het geld is toch allemaal monopolie geld zit geen enkele waarden meer aan , de instituten als de ECB Koopt waardeloze obligaties en er komt zo zware recessie aan die zijn weerga niet kent dat alle Europese landen in armoede komen en de financiële markten met een druk op de knop zeggen zoeken jullie het zelf maar uit , onze inversteringen gaan naar hard werkende Chinese en Indiërs en die zijn met 3 miljard , gaan ze in Europa toch niet aan een failliet dood paard treken , koop nu nog een volkstuintje want. Europa is failliet de zuiderlijken landen sleuren ons mee , die Engelsen krijgen het ook een jaar of 5 slecht maar lachen zich daarna te barsten , 2020 gaat de geschiedenisboekjes in de ondergang van de profiteurs en hun geliefden

 18. Pank

  Geen probleem indien Italië goudstaven als onderpand geeft. (Italië heeft 2.451,8 ton aan goud)

 19. Steven Opti

  Absurt om de oorlog hierbij te halen. Links gelul want die wroeten ook altijd ver in de geschiedenis. De is gewoon EU afperserij waar Hoekstra niet tegen bestand is omdat hij geen ruggengraat heeft. Eerst een hoop bla bla, maar uiteindelijk toch netjes de portemonnee trekken. EU krijgt altijd zijn zin. Wij betalen dus wéér voor Zuid Europa. En geloof me, we gaan nóg meer betalen want de EU wilde de begroting met 8% opkrikken ondanks de Brexit. Wat een corrupte bende. Bij een Nexit ga ik een maand feest vieren.

  1. Brenda Welsh

   En na die maand is er geen werk meer.

   1. Cootje

    ik denk dat bij een harde brexit Nederland op de eerste rij staan om ze te beleveren en ze de Europese unie bij het afval zetten bij Italië , een nexit is alleen slecht voor de multinationals die hun valuta verzekering de euro om zeep zien gaan en hun aandeelhouders moet teleurstellen , maar Corona doet aardig zijn best om alle zwakheden bloot te leggen , dus die mag in zuid Europa nog wel even blijven , je kan namelijk niet altijd voor een dubbeltje op de eerste rij zitten , lekker hoor over een jaar of vijf naar die arme Fransen Spanjaarden Italianen Grieken die gewoon weer 60 uur in de week werken om de rijke toeristen uit het noorden te bedienen , want de tijd van handje ophouden is voorbij , ze kunnen niet eeuwig op de. Pof leven

 20. LifeBuddy

  De kinderen daar werken 7 dagen per week a, 16 uur lang. Dat we zulke landen steunen die al jaren kinderarbeid bedrijven is Een grote schande. Ik kan niet begrijpen, dat de linkse net doen of er niets aan de hand is. Schande

 21. Meriadoc Brandebok

  Hongarije, Finland, Vichy-Frankrijk en Rusland hebben allen in meer of mindere mate met de Nazi’s geheuld. Het heeft geen zin hen dat voor altijd na te dragen.

 22. fusilier

  Brandebok. Nee natuurlijk niet,wij kijken Willem er ook niet op aan,wat zijn opa uitgevreten heeft in de oorlog,die man was zo fout als de pest,met zijn luchtbrug naar Argentinië.

 23. M. Brandenburg

  Ach ja rechts lullen en links in bodemloze putten blijven gooien, zijn we verrast?? We kunne op linkser wijze Best wel de belastingen weer verhogen om het linkse uitgave patroon waar voor iedereen niet in Nederland wordt gezorgd te blijven volhouden. Gewoon een paar voedselbanken erbij.

 24. FJ

  Ik lees dat Italianen trots zijn.
  Waarom gedragen ze zich dan als bedelaars.
  Trotse mensen zijn in staat hun eigen problemen op te lossen en willen niet meeliften op resultaten die anderen bereikt hebben.

  Ik lees, dat Conte niet tevreden is met het EMS en dat hij doorgaat met het vragen om de Eurobonds.
  Nu heb ik wel een vraag voor Conte.
  Krijgen na invoering van de Eurobonds Nederlanders 50 % korting op de prijzen voor vakantiebestedingen, omdat Italianen in het verleden hun belastingen niet betaald hebben en Italië van de voordelen van de Nederlandse belastingbetaler wil mee profiteren.
  Ik denk het antwoord al te kennen en het zal wel nee zijn, dus waarom verwachten de trotse Italianen van de nederige Nederlander een ja.

 25. harte385

  De EU helpt Nederland naar de afgrond wij mogen bloeden voor de corrupte EU en het zuiden van Europa. wordt hoogste tijd om EU te verlaten. Zo snel als maar kan. liever gisteren dan vandaag

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.