Trump moet helemaal niks hebben van getreiter Iraanse marine! ‘Val onze schepen lastig en we antwoorden direct met schoten!’

Donald Trump moet helemaal niks hebben van de expansiedrift en bemoeizucht van de Iraniërs, als ze de Amerikaanse marine lastig blijven vallen dan kunnen ze kanonnenvuur terug verwachten. Ondertussen deelt hij direct een sneer uit naar Joe Biden die als VP het Obama-beleid ten opzichte van Iran had goedgekeurd. 


De Amerikaanse marine meldde eerder al dat Iraanse schepen keer op keer intimiderende acties uitvoerden richting de Amerikaanse marine. Vrij domme actie van de Iraanse Revolutionaire Garde.Zeker met het oog op de acties van Trump in het verleden, Trump treedt daadkrachtig op daar waar het nodig is.

En als de Iraniërs zo door blijven gaan dan kunnen ze een harde represaille verwachten van de Amerikanen.

Ondertussen kon Trump het ook niet laten om een sneer uit te delen richting ‘Sleepy’ Joe Biden. Die als vicepresident onder Obama toekeek hoe Obama een desastreuze deal sloot met Iran.

Enorm veel gezichtsverlies voor de VS, en daadwerkelijk ook een stompzinnige actie geopolitiek gezien. Trump probeert deze fouten nu te herstellen, en speelt een hard spelletje als het moet.

Duidelijke taal weer van The Donald, met hem aan het roer valt er niet te sollen met de Verenigde Staten.

Ondanks de perikelen van de coronacrisis blijft Iran etteren in de regio, terwijl het nu niet echt goed gaat met de crisisbestrijding in Iran zelf. Ze maken een beetje de verkeerde prioriteiten.

 

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

28 reacties

 1. Alfred Bentinck

  Trump doet even stoer om de aandacht af te leiden van de chaos die hij schiep rond Corona.

  Een Dr. Strangelove, maar dan een stuk vervelender.

  1. Maks

   Alfred Fallus Bentinck?

  2. Jack Flash

   Jij moet toch inmiddels een platte reet hebben van het de hele dag achter je PC zitten mafkees bentinc.

   1. Maks

    Je bedoelt Alfred Fallus Bentinck?

    1. Jack Flash

     Ja

   2. Cycle25

    Hij is een Trump hater, last van het TDS.

    Het begint zo langzamerhand een ziekteverschijnsel te worden, maar hij toetert gebakken lucht voor de linkse bühne.

   3. Bullshit16

    Kijk naar je zelf boudewijntjje idioot

  3. RvdBe

   Zo is dat, corona heeft maar 1 schuldige en dat is Trump.

   1. Alfred Bentinck

    Een belachelijke bewering, RvdBe, Trump is niet schuldig aan Corona, wel aan een beroerde aanpak van de virusuitbraak in de V.S.

    Inmiddels vielen er in de V.S. evenveel doden als in Italië en Spanje samen. Zet je dit niet aan het denken.

    1. fisufisu

     alfred is nogal dom

    2. Bullshit16

     Alfred
     Is een lul

     1. fisufisu

      Beide is waar..

    3. Peetjoh

     Ja zet me aan het denken. Ik denk dat de Latinos en negers in Amerika net zo goor zijn als Spanjaarden of Italianen.

  4. Maurits Dekker

   AB
   Ondanks uw pseudo kritiek op Trump proef ik in uw opmerkingen toch een latente jaloezie op de Amerikanen omdat zij wel een echte leider hebben en wij niet.

  5. Mario44

   schaamteloos varken

 2. fusilier

  Benticnk .Trump kan stoer doen , Trump heeft het sterkste leger ter Wereld.

 3. Cycle25

  Met zo’n achterlijke olieprijs ligt Iran op z’n gat, inclusief corona gaat het regime alles uit de kast halen om Amerika uit te lokken. De waarschuwing is er, en don’t fuck the US Navy, heb een half jaar op zee geoefend met Amerikanen…die zitten er bovenop.

 4. Ritter

  Iran weet dat met Trump niet valt te spotten…………zoals met Obama en Biden.

  Dat hebben we met de “terreur generaal” (Soleimani) gezien.

  Trump zal zeker geen oorlog beginnen maar als Iran iets doet zal Trump iets zeer krachtdadig terugdoen wat het islamitische regiem raakt.

 5. LifeBuddy

  Obama heeft wel meer desastreuze deals gemaakt. in 2017 heeft obama een misdaad tegen de mensheid gepleegd door de directeuren van het gasbedrijf het hand boven het hoofd te houden. Het [amerikaanse methaanlek] heeft de Ozonlaag ongekend toegetakeld, zodat de aarde 2graden is opgewarmd.

 6. Bullshit16

  Trump heeft ballen dat heeft Rutte niet die gaat weer teken bij het kruisje van die europond

  1. Rosasolis

   Shit. Hou een keer op over welke mannen wel of niet “ballen” heeft. Een mannelijke
   wezen met een grote bek is geen enkele bewijs van welke kracht dan ook! Er zijn ook veel krachtige vrouwen in het politiek die opkomen voor de rechten van de bevolking en voor vooruitgang in onze man-vrouw maatschappij, voor gelijke rechten, plichten, en kansen voor mannen en vrouwen.
   Gedurende de laatste tijd wordt er veel geschreven over twee basis groepen mensen:
   extroverten en introverten. De extroverten zijn vak de luidruchige bet-weters die denken dat alleen zij de weg weten omdat zij een grote bek hebben… Maar werkelijk, de grootste kracht zit bij de introverten. Deze mannen en vrouwen zijn de bescheiden DENKERS, die in alle rust zoeken voor oplossingen voor problemen en op die manier nieuwe wegen vinden om problemen op te lossen. Samen werken met vertouwelijke collega’s die hun bescheiden hoog intelligentie waarderen. Maar ook uit
   bescheiden intovert politici kan een grote leider komen…juist omdat zij denken voordat ze reageren. Binnenkort is er alweer Koningsdag. Jaren geleden hebben we in de scholen van Canada over de heldendaden van : William the Silent geleerd,
   in het Nederlands Willem de Zwijger. Jaren geleden heb ik het prachtige schilderij
   van Fans Hals bewonderd die duidelijk liet zien dat de hooggeleerde vrouwen van Haarlem in staat waren om het stadsbeleid van Haarlem in stand te houden voor vele jaren. Nogmaals NOOIT meer schrijven over “ballen van mannen”. Omdat wij een maatschappij zijn van mannen en vrouwen die SAMEN werken voor ons hele
   maatschappij, mannen en vrouwen samen

 7. Duckday

  Trump doet het zeer goe en komt voor zijn land op. Maar de linkse kliek probeerd het van af het begin hem zwart te maken.Maar verlopig gaat het zeer goed in de USA .
  Hij is de juiste leider !

 8. henk43

  De geschiedenis herhaalt zich. Een dictator in de problemen voert een buitenlandse vijand op en begint soms een oorlog. Als Trump de a.s. verkiezingen mocht verliezen dan zal hij de uitslag niet erkennen wat hij bij de vorige vooraf ook al in het midden liet. Eerst zei hij :”De president heeft de absolute macht” wat hij later weer moest terug nemen en vervolgens riep hij zijn aanhangers in staten met een democratische gouverneur op om in opstand te komen tegen de lock down. Deze man is een gevaar voor de eenheid van de V.S . en de wereldvrede en ik begrijp niet dat er mensen zijn die dat niet WILLEN zien.

  1. Willem Bever

   Henk, Iran is een zoemende mug voor Trump, Rusland zou een vijand kunnen zijn.
   FF het perspectief behouden

 9. WWW

  De olieprijs ging te ver omlaag, dus moest meneer de spanning in de golf een beetje verhogen. Zo voorspelbaar allemaal.

 10. Rosasolis

  Trump heeft grondig gefaald in zijn geringe, slordig aanpak van het bestrijden van de corona crisis in Amerika. Dit zogenoemde “expansiedrift” van Iran is alleen een manier van Trump is om zijn nalatigheid tegen de bevolking van Amerika te verbergen. Typisch gedrag van Trump…geeft een andere land welke “schuld” dan ook, om eigen fouten te dekken…Iran lijdt ook momenteel zwaar onder de corona, en is helemaal niet bezig met expansiedrift… Maar enkele maanden geleden heeft Trump geprobeerd een deal met de
  Min. President van Denemarken te krijgen, met het verkopen van Groenland aan Amerika! Voor eeuwenlang is Groenland een kolonie eiland met vele vestigingen van
  Denemarken. Nu dat het veel warmer op deze grote eiland wordt, zijn er vele mogelijkheden voor de bewolking van Groenland. Niet erg knap van Trump om te denken dat Groenland ooit aan Amerika verkocht zou worden…
  Gefaalde “expansiedrift”, en een de vele onstabile driftig gedragspatronen van Trump
  om te proberen landen via deals om te kopen…Momenteel zijn er weinige landen die voelen voor deals met Trump’s Amerika te beginnen.

  1. Balkebrij

   @rosasolis(@boudewijntje@laotse@nog250anderenicks) vanuit de FPA in Den Dolder ziet de naam Trump voorbij komen en krijgt een boze waas voor zijn ogen en tikt agressief op het toetsenbord van de huiscomputer zijn warrige onsamenhangende tekst.
   @rosasolis(@boudewijntje) hoort de geruststellende stem van zijn begeleider: @alfredje gaat het een beetje?
   @@rosafredje barst in huilen uit en schreeuwt heel hard NEEEEEEEE ,zijn begeleider geeft hem een knuffel en langzaam komt hij tot bedaren.

   1. Politiek Profeet

    Trump…go nuke the motherfockers….

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.