shutterstock 752947078

Trump moet helemaal niks hebben van getreiter Iraanse marine! 'Val onze schepen lastig en we antwoorden direct met schoten!'

Geen categorieapr 22 2020, 18:00
Donald Trump moet helemaal niks hebben van de expansiedrift en bemoeizucht van de Iraniërs, als ze de Amerikaanse marine lastig blijven vallen dan kunnen ze kanonnenvuur terug verwachten. Ondertussen deelt hij direct een sneer uit naar Joe Biden die als VP het Obama-beleid ten opzichte van Iran had goedgekeurd.
De Amerikaanse marine meldde eerder al dat Iraanse schepen keer op keer intimiderende acties uitvoerden richting de Amerikaanse marine. Vrij domme actie van de Iraanse Revolutionaire Garde.Zeker met het oog op de acties van Trump in het verleden, Trump treedt daadkrachtig op daar waar het nodig is.
En als de Iraniërs zo door blijven gaan dan kunnen ze een harde represaille verwachten van de Amerikanen.
https://twitter.com/realDonaldTrump/status/1252932181447630848?ref_src=twsrc%5Etfw
Ondertussen kon Trump het ook niet laten om een sneer uit te delen richting 'Sleepy' Joe Biden. Die als vicepresident onder Obama toekeek hoe Obama een desastreuze deal sloot met Iran.
Enorm veel gezichtsverlies voor de VS, en daadwerkelijk ook een stompzinnige actie geopolitiek gezien. Trump probeert deze fouten nu te herstellen, en speelt een hard spelletje als het moet.
https://twitter.com/realDonaldTrump/status/1252960830255173634?ref_src=twsrc%5Etfw
Duidelijke taal weer van The Donald, met hem aan het roer valt er niet te sollen met de Verenigde Staten.
Ondanks de perikelen van de coronacrisis blijft Iran etteren in de regio, terwijl het nu niet echt goed gaat met de crisisbestrijding in Iran zelf. Ze maken een beetje de verkeerde prioriteiten.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten