Het is tijd om mondkapjes te kopen!

Overal om ons heen is het verplicht om mondkapjes te dragen. KLM begint weer te vliegen én heeft meteen laten weten dat passagiers hun mond moeten bedekken. Het RIVM wil er nóg niet aan — ongetwijfeld vanwege de zogenaamde schaarste — maar als je kijkt naar hoe het RIVM de afgelopen maanden geopereerd heeft weet je: de kans dat er ook bij ons een mondkapjesverplichting komt is groot. 

Daarom is het slim om nú al mondkapjes te kopen. Als je van plan bent om de komende weken en maanden te vliegen is het sowieso een must, maar ook voor alledaags gebruik zal het als niet verplicht dan in ieder geval verstandig zijn.

Hoewel de machthebbers en hun vrienden in de media roepen dat er een “mondkapjesschaarste” is weten wij dat dit onzin is. Wij hebben dan ook gepartnerd met Stil.nl om ónze lezers voor een redelijke prijs aan mondkapjes te helpen. Voor 29,95 euro heb je 20 gewone mondkapjes (Klasse B) en voor 39,95 euro heb je 10 KN95 mondkapjes (deze categorie mondkapjes heb ik zelf cadeau gedaan aan een tante die in de thuiszorg werkt).

Natuurlijk zijn er grotere pakketten: hoe groter het pakket, hoe minder je betaalt per mondkapje. 50 standaard mondkapjes koop je voor 64,95. 100 standaard mondkapjes zelfs voor 119,95 euro. En wat KN95 mondkapjes betreft: het grootste pakket is met 25 kapjes voor 89,95 euro.

En dat is niet alles. Stil.nl heeft daarnaast ook nog eens beschermende latexvrije handschoenen én — waar ik zelf een groot fan van ben — desinfecterende gel. Voor 39,95 euro heb je 5 flesjes van 100 ml die je makkelijk mee kunt nemen als je ergens naartoe gaat.

Jawel, Nederland wordt langzamerhand weer opengezet. KLM gaat vliegen, kappers mogen binnenkort waarschijnlijk weer aan het werk… maar daarbij geldt wel: mondkapjes, mondkapjes, mondkapjes. De tijd is nú dus juist om ze te kopen.

Oh, en doe je dat via onze partner Stil.nl, dan zorg je er ook nog voor dat De Dagelijkse Standaard een klein beetje verdiend. Een echte win-win situatie dus!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

16 reacties

 1. Arbeider65

  Michael is een schaap en volgt slaafs wat andere landen doen. Hij mag, ik volg niet. Het is vaak aan getoond dat het niet helpt. Michael heeft aandelen in mond kapjes……

  Beeeeehhhhhhhhh

 2. Cycle25

  Nou Michael, je lijkt wel een Chinees, staat het water zo hoog ?

 3. Bertus bumperding

  Een beetje jammer is het wel ja .
  Politici bekritiseren als ze politiek bedrijven over de rug van de corona patiënten maar er zelf wel aan willen verdienen .
  Beetje treurig ook .

 4. Mar

  Wacht eerst maar even op de officiële berichtgeving. Ik heb al verschillende varianten gelezen.

  Dat die tent eigenlijk nog steeds niet is uitverkocht en nog steeds mondkapjes en zo hebben. Ik heb het vage vermoeden dat er iets niet helemaal klopt.
  Waarom bijvoorbeeld niet aan zorgpersoneel in de gehandicaptenzorg gratis mondkapjes en ander materiaal gegeven.

  Het zal wel weer iets zijn met de overbekende Hollandse koopmansgeest.

  1. Lugor

   Op GeenStijl heet hetzelfde bedrijf weer heel anders:
   h**ps://www.smoelbeschermer.nl/collections/all

  2. M. Brandenburg

   Wie zich voorbereid kan altijd aan materiaal en producten komen, zij die altijd afwachten en de rest negeren maar vol van zichzelf enkel maar lullen, zullen nooit iets kunnen vinden dan wel aanschaffen met alle excusses en zwartmakerij van dien.

   En waarom zou je iets gratis weg moeten geven wanneer iedereen het gewoon kan aanschaffen? Koop je groot in kan je zelfs korting verkrijgen.

   Maar helemaal niets stopt jou om het goede voorbeeld te geven, je gebruikt je eigen geld en roept dus niet anderen op (de linkse en socialistische manier zeg maar, dus geen doe wat ik zeg maar doe niet wat ik doe), linkse mensen zijn altijd heel goed in het anderen vertellen wat ze moeten doen, maar zelf zie je ze vervolgens dan geen ene donder doen.

   En wat is er mis met de Hollandse handelsgeest, het is immers wat jouw uitkeringen mogelijk maakt, zonder die handelsgeest ook niet om af te pakken en weg te geven aan de die productieven of rendabelen die zelf nooit iets hebben bijgedragen.

 5. Bockbeer

  Als Allah tegen mondkapjes is, ben ik geneigd om Islamitisch te worden.

  1. Jeaup

   Nee, die is voor gezichts bedekking. Ik begrijp niet waarom Tena deze mond en neusdoekkies niet kan maken. Twee elestiekkies, klaar❗

 6. Kretoloog

  In dit geval is DDS is niet onafhankelijk.

  “Wiens product men adverteert…”

 7. Neutral

  Ik wacht wel tot ze gratis uitgedeeld worden.

 8. Vanduinen

  Op de foto geven mr. Hiddema en Thierry ook niet het goede voorbeeld. Alleen maar: Word lid…Clowneske vertoning.

  1. Bertus bumperding

   Als ik jouw optreden hier zo bekijk zal er vast wel een clownesk gezicht bij horen.
   Of heet je ook nog Bassie .

 9. Goudlijster

  Hahahaha arme Michael, voor een paar centen gebruikt hij z’n platform zodat je je troep kan verkopen. Deze moest moeilijk geweest zijn om te plaatsen.

 10. Antihedo

  Schaamteloos! De journalistieke onafhankelijkheid is, voor zover die er al was, totaal vernietigd. Het is wel duidelijk wie de sponsoren van deze site zijn.

 11. liefdevol rechts

  Stelletje bangschijters

 12. Rosasolis

  Dit bericht is nogal overdrijven. Het lijkt een poging om mondkapjes via deze nieuws site te verkopen. Ik ben benieuwd wat vanavond gedurende de pers conferentie bekent wordt gemaakt over de verlichting van extreem corona maatregelen, binnen de komende weken. Niet overal wordt het dragen van mondkapjes verplicht. Vandaag onze nieuwe
  bibliotheek gebeld, met de vraag: wanneer gaan ze weer open? …Rond 20 mei.
  Beperkt aantal mensen worden gelijktijdig toegelaten, voor een korte tijd. Mondkapjes hoeven niet, maar wel 1.5 meter afstand wordt gehandhaafd.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.