#ShellMustFall – Triest klimaatclubje Code Rood gaat strijd aan met Shell voor betere wereld: vier tankstations korte tijd buiten gebruik

Hoe saboteer je een Big Oil multinational als Shell? Kennelijk door wat vulslangen van tankstations met wat kettingen aan elkaar te ketenen. Power to the people! Het moest een strijd van de lange adem worden, maar er zitten nog wat ontwerpfoutjes in de strategie.
Extreemlinkse clubjes blijven mij toch iedere keer weer verbazen. Telkens als ik weer iets lees over één of andere linkse actieclub, denk ik weer dat het niet sneuer kan. En nog voor ik de complete idioterie volledig heb kunnen bevatten, duikt er wel weer ergens anders een nieuw clubje op, met een nóg debielere actie. Vandaag is die eer aan Code Rood die Shell wilden saboteren, one gas station at a time. Met steun van mafklappers als Extinction Rebellion, die nu met de lockdown van gekkigheid ook niet meer weten wat ze moeten doen.

Nu begin ik ook steeds meer te begrijpen waarom de AIVD in 2019 zo nerveus begon te worden van ‘opkomend extreemrechts’, ondanks dat er totaal geen concrete aanwijzingen voor waren. Dat is dus niet omdat men op extreemrechts grote aantallen signaleert, maar juist omdat extreemrechtse eenlingen wel écht schade proberen aan te richten en zich ook nog behoorlijk goed daarop weten voor te bereiden.

Extreemlinks is tegenwoordig blijkbaar zo incompetent dat het niet verder komt dan vulslangen vastketenen of doen alsof ze dood op straat liggen. Of samen met scholieren gezellig met het ov naar een klimaatmars gaan en daarna lekker smikkelen bij de McDonald’s. Nog steeds bloedirritant natuurlijk, daar weten ze ook in Hamburg álles van, maar nou niet bepaald de bakermat van een nieuwe revolutie.

Kan wel makkelijk veranderen natuurlijk. Op een gegeven moment moet er binnen die kringen toch ook een keer de conclusie worden getrokken dat alle acties van de afgelopen decennia nou niet echt hebben geholpen?

Maar goed, dat vraag ik me bij moslimsextremisten ook al langer af. Voor die lui is stap 1 vaak een machinegeweer leegschieten, of men slaat dat vrijwel direct over en gaat naar stap 2: de bomgordel. Met een beetje planning en geduld hadden ze waarschijnlijk veel meer schade kunnen aanrichten (en alsnog de bomgordel achter de hand als afsluiter). Maar nee, liever direct 72 maagden en hopen dat de volgende terrorist je claim to fame niet al te snel overschaduwd…

Wat loopt er toch een hoop dom volk rond op deze wereld.

 

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

13 reacties

 1. Bullshit16

  Ja dat linkse tuig dat de bossen door dat linkse volk kompleet vernietigd word en dat de dieren de dood en worden gejaagd daar hoor je die linkse ratten niet over maar als ze de wekende burger maar dwars kunnen zitten dan zijn ze er wel dat kloote volk moet de uitkeringen per direct stop gezet worden laten ze maar werken maar daar zijn ze te lui voor kut volk mensen stem deze linkse ratten weg die ons natuur vernietigd
  Stem fvd of PVV uit de eu

 2. B. Pascal

  Men heeft geen idee! Groen en duurzaam, NU! Welvaart en eenvoudiger leven, ho maar.
  Fossiel BAD, bomen en krekels GOOD! Bomen verbranden GOOD, kolen verbranden BAD.
  Dit heeft werkelijk geen zin. Men heeft geen idee, dat ‘’de duurzaamheid’’ nooit komt!
  De aarde heeft fossiel in zich, we kunnen niet overstappen op een ander soort aarde, we hebben nu eenmaal fossiel, meer dan bomen ect. Dus ja, als je alle bomen verbrandt, wordt het nog erger en slechter op aarde. We kunnen niet om fossiel heen, dat kun je wel willen, maar dat kan niet. We hebben het ermee te doen.

 3. Sabreur

  “…Nu begin ik ook steeds meer te begrijpen waarom de AIVD in 2019 zo nerveus begon te worden van ‘opkomend extreemrechts’, ondanks dat er totaal geen concrete aanwijzingen voor waren…”

  Statistiek is ook doorgedrongen bij de AIVD:

  Aanslagen van islam :
  2018 : 16.500
  2019 : 18.000
  Toename : 9%
  Conclusie : oei, maar ligt vast aan dom rascistisch blank volk

  Aanslagen extreem-links :
  2018 : 1.000
  2019 : 1.150
  Toename : 15%
  Conlusie : oeps, dat is erg, maar ach, het zijn lieve deugmensen

  Aanslagen extreem-rechts :
  2018 : 1
  2019 : 2
  Toename : 100%
  Conlusie : Luid de noodklok, want we gaan allemaal dood!!!

  1. Dirk Derksen

   Sani,

   Geweldig 🙂

   1. Dirk Derksen

    Excuus sabreur…

  2. AnnetKlaver

   Je lult gewoon, kijk alleen al naar Duitsland.

   1. Gerda2

    Niet boos worden Annet.
    Het gaat hier niet over Duitsland.
    Probeer ook eens een keer de humor ervan in te zien . Je kunt altijd nog zeggen dat dat de aanslagen door extreem rechts 100 % gestegen zijn.
    Maakt misschien wel indruk bij sommigen.

    Ik vind het een heel grappig stuk, Sabreur.

  3. AnnetKlaver

   WAARSCHUWING
   Op dit forum kunt u een gestoorde tr*l tegenkomen.
   De tr*l gebruikt meestal de naam, Derksen, Pijnstiller, Maurits
   Ook kan hij een van zijn 59 andere namen gebruiken.
   Komt u hem tegen dan is het beter niet op hem te reageren.
   Hij kan niet tegen argumenten van verstandige mensen.
   Dus voeder hem niet en laat hem links liggen.
   Waarschuw ook uw mede-forumleden.

   1. weer woord

    Annetkadaver:

    Je bedoelt natuurlijk Alfred & z’n 40 gnomen, typefoutje is niet erg hoor!

    Duidelijk dat je voor de rest het verstand van een krop sla hebt, mag allemaal hoor maar laat de waarschuwingen maar aan een ander over…..

 4. Cycle25

  De corona crisis heeft prachtig laten zien hoe verrot de oude “VOC” olie in stand gehouden moet worden, we kunnen de wereld volledig waterstof inrichten maar zo lang de “VOC” bende blijft oogsten wordt het nooit wat.

  Helaas is waterstof te goedkoop waarmee accijns van alle landen in gevaar komt inclusief inkomsten van koningshuizen.

  1. Gerda2

   Van mij mag kernenergie ook.

 5. ervi

  Kraakbeweging
  Onkruit
  RaRa
  De moord op Pim Fortuyn
  Zo maar een paar voorbeelden van actievoerend links.

  Vergis U niet, links radicaliseert altijd en kiest voor de meest grove uitingen van geweld.
  Nieuw links geweld laat niet lang meer op zich wachten.

  1. Original NL

   Vergeet de lynch mob niet die Hans Janmaat even een bezoekje brachten…ook frisse linkse boys en girls.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.