Video! Politie New York rijdt in op betogers en politie Los Angeles verricht ruim 500 arrestaties!

De Verenigde Staten lijkt wel in vuur en vlam te staan. New York, Los Angeles, Detroit en Washington zijn getuige van grof geweld door zowel demonstranten als politie. In 17 steden zijn al bijna 1.400 arrestaties verricht en steeds meer burgemeesters voelen zich genoodzaakt om de noodtoestand uit te roepen. De rellen en plunderingen gaan gewoon door!

Eerst maar even de schokkende beelden:

New Yorks’ finest wordt bekogeld en belaagd door demonstranten, die grotendeels blank zijn. Iedereen heeft de smartphone paraat om ‘police brutality’ op te nemen zodra het zich voordoet. En al snel wordt de situatie grimmiger. Niet zozeer door de agenten, want die hebben zich in het begin nog in weten te houden. Althans, zo lijkt het. De demonstranten beginnen met steeds meer spullen te gooien, naderen de auto’s en proberen deze tegen te houden. Vlak nadat de tweede auto arriveert, trappen ze beiden het gas in en drukken de menigte zo omver. Slachtoffers zijn nog niet gemeld, maar in de laatste seconden van het filmpje zie je de agressie wel nog verder toenemen!

Hier zie je wat er vlak daarna gebeurde:

Het lijkt er meer op dat die agenten worden geblokkeerd terwijl ze naar een noodgeval moeten. Als men ze dan blijft blokkeren én continu proberen het voertuig te vernielen, dan snap ik ook wel dat die agenten het een keer zat zijn. Wat een zielig zootje demonstranten.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

21 reacties

 1. Arbeider65

  Wat een zielig zootje demonstranten.

  Id. , Wout, je zult maar Afro-American zijn……

  1. Tguard

   Je zal maar een winkelwagentje zijn!
   Dombo

  2. CLoVis

   Weet je wat pas echt zielig is?

   Een luie linkse lamlul
   die zichzelf ‘arbeider’ noemt.

  3. Blitzkrieg

   Arbeider65 :
   Quote : “Id. , Wout, je zult maar Afro-American zijn……”
   Inderdaad dan ben je f*cked, wat heeft de politie daarmee te maken?

   Dit is gewoon antifa, beledigd dat je cluppie wordt aangepakt? Wat is jouw alternatief, de stad laten afbranden door een zooitje ongeregeld?

   Die politieagent is uit z’n functie gezet en wordt berecht, wat wil je nog meer?

 2. Lugor

  Vlak nadat de tweede auto arriveert, trappen ze beiden het gas in en drukken de menigte zo omver.
  Het lijkt er meer op dat die agenten worden geblokkeerd terwijl ze naar een noodgeval moeten. Als men ze dan blijft blokkeren én continu proberen het voertuig te vernielen, dan snap ik ook wel dat die agenten het een keer zat zijn. Wat een zielig zootje demonstranten.

  Wout verzint er een noodgeval bij om het geweld te rechtvaardigen.
  Wout snapt het geweld wel.
  Wie de classificatie zielig verdient laat ik liever even in het midden.

  1. Blitzkrieg

   Lugor :
   Quote : “Wout verzint er een noodgeval bij om het geweld te rechtvaardigen. Wout snapt het geweld wel.”
   Inderdaad, snap ik de politie ook prima! Over welk geweld heb je het, in deze filmpjes wordt dat in ieder geval niet duidelijk! De BOA’s in Nederland zijn nog agressiever!!!

  2. Rinus Remstreep

   Dan zal Wout een vriend van jou zijn.
   Jij verzint er ook altijd wat op los hufter .

 3. Sando

  Als sinterklaas daar ook bestond? Dan was het pas humor.

  1. Rinus Remstreep

   Zwarte pieten genoeg daar .
   Dus het zou kunnen . 😁

 4. Lex

  Daar mogen ze tenminste demonstreren, hier word je meteen opgepakt als je demonstreert.

 5. Rammstein

  Precies de brede maatschappelijke onlusten die de Democraten en hun hyena/antifa-aanhang nodig hebben om de herverkiezing van Trump te voorkomen: opstand en burgeroorlog zijn de beste middelen om de macht te heroveren.

  1. Alfred Raevensburgh

   Gelukkig reageert Trump met een boodschap van verbroedering en verzoening.

   1. Rammstein

    Als je een ‘oorlog’ wordt opgedrongen, moet je hard reageren Raevensburgh. Anders heb je hem bij voornbaat verloren.

    1. Alfred Raevensburgh

     Als je de demonstranten tegen een racistische moord op een zwarte Amerikaan framed als een oorlog met ‘thugs’, die je met ‘shooting’ zult gaan bestrijden, wordt het inderdaad de oorlog die Trump wenst.

    2. Rinus Remstreep

     @Rammstein
     Alfredje Rost van Tonningen reageert weer met een inhoudelijke grap . Over oorlog voeren.moet je met de aandoenlijke niet beginnen want hij staat de veroveraar op te wachten met zijn rechterhand omhoog en als het moet nog met koffie en gebak .

  2. Lugor

   Precies de brede maatschappelijke onlusten die de Nationalisten en hun PVV/FvD-aanhang nodig hebben om de herverkiezing van Rutte te voorkomen: opstand en burgeroorlog zijn de beste middelen om de macht te heroveren.

   1. Rinus Remstreep

    Ppppfff dat bedoelde ik net dus .
    Aan fantasie of beter gezegd de waarheid verdraaien ontbreekt het bij jou niet .Je moet wel een zieke geest hebben om in dit gedrag te blijven volharden .
    Het zal wel met een p€d0seksuele inslag te maken hebben .

    1. Lugor

     Beste Rinus.
     Ik adviseer u eerst uw incontinentie probleem op te lossen voordat u een nieuwe inlog op het toilet verzint.
     Deze nickname komt nogal onsmakelijk over.

 6. Rosasolis

  Tot nu toe zijn er alleen rapporten over enorme demonstraties, maar niets over
  grootschalig plunderen. De meeste demonstranten zullen het veel te druk hebben met hun urenlange protest marsen, dan tijd te besteden om winkels te vernietigen en goederen te stelen. Over het “plunderen”: dat kwam uit een triest en oneerlijk bericht van Trump enkele dagen geleden, op Twitter: “het incident met George Floyd is triest,
  maar is geen reden tot plunderen”….Alsof alleen kleurlingen de gewoonte hebben om te gaan plunderen. Criminaliteit is heel erg in Amerika; de gevangenissen zijn overvol
  met zowel blanken als kleurlingen.

 7. Bes Tolen

  Er wordt zeker momenteel geplunderd en vernield in steden in de VS. Het hele probleem op dit punt is niet tenachterstelling maar verkeerde leiders, vaak op afstand maar wel die aanzetten tot grof geweld. Veelvuldige insinuaties in gepolitiseerde berichtgeving bijvoorbeeld. Ik heb het dan niet over de politie die ook laat gebeuren wat totaal niet door de beugel kan. Groepen, die een zwakke positie hebben in de maatschappij worden vaak slachtoffer van ophitsers met foute bedoelingen. Deze ophitsers zijn niet even bezig maar beïnvloeden de massa de hele tijd systematisch. In Nederland hebben we daar verhoudingsgewijs niet zo veel problemen mee gehad maar in veel andere landen des te meer. Het helpt de al dan niet echte of zogenaamde achtergestelden c.q. relletjestrappers niet. Voorbeelden zijn er te over. Denk maar aan de Spaanse burgeroorlog waar de communisten een gevaar voor het verzet tegen de ultra’s van Franco waren. En in het Nederlandse verzet tegen de Duitsers in de Tweede Wereldoorlog lag het niet anders. Groepen als de communisten proberen wel altijd positieve resultaten naar zich toe te trekken terwijl die helemaal niet van hen af komen. Spijtig is dat de Nederlandse pers tegenwoordig verzot op dat soort links is. Dat is het gevolg van de plaatsing van communistische journalisten bij kranten als Trouw, De Volkrant en NRC geweest. Daarenboven hadden we de stommiteiten van Terlouw en van Agt, die tot persbreidel leidden. Foute figuren waaronder in de Tweede Kamer kregen veel invloed vanaf begin tachtiger jaren. Dat ging trouwens internationaal zo. Wat vanaf toen is misvormd, is nu regel. Onder politiek correct vallen zodoende ook leugens, misleiding, laster. De invloed leidde er bijvoorbeeld toe, dat in Italië geen economische, financiële hervormingen tot stand kwamen.
  Een flink aantal Nederlandse journalisten houdt zich met bashen e.d. bezig. Soms is zo’n griet nog maar 31 jaar en in New York gestationeerd.
  Er ligt hier een probleem maar dat kan nu nog alleen veranderen als taboes hard (kunnen) worden doorbroken.

 8. Fe

  Er zit een achteruit op zo een auto. De filmpjes demonstreren nu juist precies waar het omgaat.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.