WOW! KLM & Qatar Airways bieden gratis vliegtickets aan via weggeefactie voor zorgpersoneel

De druk op het zorgpersoneel is gigantisch geweest, de ellende die het zorgpersoneel heeft gemaakt tijdens de coronacrisis is onbeschrijfelijk. Vandaar dat KLM en Qatar Airways besluiten om een bedankje aan te bieden aan het zorgpersoneel. Zij kunnen namelijk meedoen aan diverse weggeefacties waar ze kans maken op gratis vliegtickets. Een leuke actie van de vliegtuigmaatschappijen!


Vandaag kunnen zorgmedewerkers hun gratis ticket claimen bij Qatar Airways, die tot vanavond een speciale actie hebben. KLM houdt een soortgelijke actie, de goededoelenorganisatie van KLM, Flying Blue, wil 1000 zorgmedewerkers (met aanhang) gelukkig maken met een speciale weggeefactie.

De laatste weken liggen de vliegtuigmaatschappijen nogal onder vuur. Dit soort acties zijn slim om het imago op te poetsen. En let wel, het is ook meer dan terecht dat het zorgpersoneel op deze manier in het zonnetje wordt gezet. Beter dan dat ze een lullig stukje taart krijgen als beloning voor de vele overuren van afgelopen maanden.

Toch zal KLM niet moeten rekenen op te veel goodwill vanuit de samenleving, veel mensen hekelen het feit dat grote multinationals wel ‘gigantische’ steunpakketten krijgen en andere bedrijven niet.

Feit blijft dat actie erg nobel is, en dat er zo veel leden van Flying Blue hier aan mee willen werken is een mooi teken. Nederlanders zijn nog niet vergeten welke offers het zorgpersoneel heeft gemaakt de afgelopen maanden! Een bedankje verdienen ze zeker!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

7 reacties

 1. Bullshit16

  Ja een bedankje prima is niks mis mee als de klm gezond was geweest
  Maar de klm is niet gezond klm is ziek ze worden al en de lucht gehouden met ons belastinggeld en ze krijgen al miljoenen steun van ONS overheid dus van de belastingbetaler
  Dus ja het is wel heel gemakkelijk om met andermans geld te strooien

  1. Brenda Welsh

   Ik zou niet weten hoeveel het mij aan belasting kost om die KLM toestellen te zien vliegen. Wel leuk om te weten. Ik neem de trein , nu niet dus, een paar magazines in den tas en gaan.

   1. Pijnstiller

    vertel mij uw inkomen en ik kan het u exact voorrekenen. Heeft u zich wel eens afgevraagd hoeveel poen de KLM en haar medewerkers de afgelopen jaren aan belastingeld heeft afgedragen?

    Alleen linkse groenlinks wappies kunnem zich verheugen op een failisement van de KLM

  2. Pijnstiller

   U ziet een multinational, ik zie 35.000 medewerkers. 35.000 banen, 35.000 hardwerkende burgers.
   Weet u wat de impact op de economie en uw inkomen is wanneer een dergelijk bedrijf omvalt?
   35.000 directie inkomens en een veelvoud aan indirect inkomen dat wegvalt.

   1. Bullshit16

    Pijnstiller
    Dat is een ander discussie deze gaat over gratis reisjes weggegen van ons belastinggeld is dat nodig het lijkt mij niet

    1. Pijnstiller

     Beste Bullshit,
     Ga er vanuit dat het om stoelen gaat die anders onbezet blijven. Er zullen ongetwijfeld allerlei restricties zijn over wat wel en niet kan. Al met al zal het de klm geen stuiver kosten en daarmee de belastingbetaler ook niet

     1. Bullshit16

      Pijnstiller
      Zou kunnen dat is niet duidelijk een ding is zeker het kost de belastingbetaler altijd geld wand ze krijgen al miljoenen staatssteun

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.