Compleet gestoorde BLM-activisten verjagen burgemeester Minneapolis omdat hij politie niet af wil schaffen!

Black Lives Matter-demonstraties worden met de dag gekker. Hier valt te zien hoe de burgemeester van Minneapolis onder druk wordt gezet en een vraag moet beantwoorden: ‘De politie volledig afschaffen, ja of nee?’ Hij zegt natuurlijk nee en wordt direct verjaagd!
Dit is echt ongelofelijk. Tijdens de demonstratie zetten ze de rustige en toegeeflijke burgemeester van Minneapolis plotseling onder druk. ‘Dit is belangrijk,’ zo wordt de vraag aangekondigd: ‘Ja of nee?’ De demonstranten worden tijdelijk gesust. Er wordt even verteld hoeveel er op het spel staat en dat het antwoord bepalend kan zijn voor de herverkiezing van de burgemeester! De vraag: ‘Ga je de politie volledig afschaffen of niet?’

De burgemeester kijkt nog of dit een serieuze vraag is, maar het volk wordt gewoon verder opgehitst! Natuurlijk antwoordt de burgemeester met ‘nee’, omdat hij kennelijk de enige aanwezige is met een brein dat nog wél functioneert. Hij kon direct daarna vertrekken en werd uitgejouwd.

Wat we hier zien is een groep ophitsende activisten die compleet in de ban zijn van hun vage ideologie: zij hebben gelijk. Ben je niet vóór dan ben je tegen en als je tegen bent moet je oprotten. En dat allemaal in naam van gelijk(waardig)heid en rechtvaardigheid! Dit soort demonstranten kun je toch niet meer met droge ogen gaan lopen verdedigen? Die beweging is alleen maar verder aan het ontsporen!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

10 reacties

 1. Original NL

  Dat zeg ik…zwarten willen hun criminele gang kunnen gaan….

  1. Dirk Derksen

   Eigenlijk moet je ze hun zin geven. Hek eromheen, en lachen maar.

   1. hans-e-pans

    Er is een veel betere oplossing denk ik.

    Waterdichte muur eromheen en dan vol laten lopen.

 2. ikweetwatikwil

  Dat bedoel ik maar. Je kunt ze niet meer serieus nemen.

  1. Robert75

   Niet meer? Hoezo heb je dat ooit gekund dan ?

 3. JFU

  Gaat de goede kant op…hun fascistische ideologie zal zich tegen hen keren. De normale bevolking zijn ze spuugzat, en ook de politiek die eerst alle begrip toonde. Nu gaan ze echt doorslaan.

 4. Fe

  schieten met scherp , gewoon schieten op de pootjes van deze relschoppers omdat dood schieten onethisch is.

  Deze anarchie moet keihard de kop ingedrukt worden

 5. halo1

  Ze zijn zogenaamd tegen politiegeweld, maar in feite veelal tegen de politie zelf..koren op de molen van de met een soort anarchisme sympathiserende media. Alleen een linkse, tandeloze “‘je-beste-vriend”-politie, zoals bij ons, wil men. Begrijp niet dat Trump dat niet aankaart.

 6. Rosasolis

  Politie kan niet afgeschaafd worden. Maar het Congres (de tweede kamer in Amerika)
  is bezig met nieuwe wetten, omtrent de politie in het hele land. Om te zorgen dat er een eind komt aan brutale agressie tijdens een arrestatie. Zoals een knie op de keel van een arrestant houden, zoals hij niet kan ademen. Of het vuren van stroomstoot wapens.
  Gedurende de weekeind was er in Virginia alweer een wrede politie aanval… Een verward bejaarde kleurling liep rond buiten een winkelcentrum. Hij deed niemand kwaad, maar een blanke politie agent viel hem aan met een stroomstoot wapen. Er waren vele getuigen. Terwijl hij buitenbewust op de grond lag, gaf deze agent hem nog een stroomstoot! Gelukkig had een van de getuigen meteen een ambulance gebeld. Het heeft uren geduurd voordat de ziekenhuis personeel hem wakker kon krijgen. Gelukkig heeft hij het gered, en ligt nu thuis in bed.
  Er is nog meer nieuws uit Virginia. De gouverneur heeft vorige week aangekondigd dat gebruik van de Confederate vlag nu is verboden. Dit is de oude vlag van de zuidelijke staten die gebruikt werd tijdens te burger oorlog, om de slavenhandelaren te vertegenwoordigen. Gedurende de laatste jaren wordt het steeds meer gebruikt in het
  zuidelijke staten, om racisme te vertegenwoordigen.
  Steeds meer Republikanen verlaten deze party. Voormalige minister van Buitenlandse Zakken en oud generaal Colin Powell, (kleurling) is uit de Rep. party gestapt. Powell vindt Trump “nutteloos”, en zegt dat het sinds zijn aantreden alleen maar erger is geworden. Hij noemde Trump “een gevaar voor onze democratie, en een gevaar voor
  ons land”.

 7. harte385

  Wordt hoogtijd dat al die gestoorde activisten worden afgeschoten, dit zijn pure criminelen.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.