Demonstratie in Den Haag loopt uit de hand! Tal van politie charges en rellen in Den Haag

De demonstratie begon vandaag nog tamelijk rustig op het Malieveld, maar inmiddels is de vlam in de pan geslagen. Zowel bij het centraal station als rondom het Malieveld is politie aan het ingrijpen. DDS-redacteur Kenneth Steffer is ter plekke. 

Een statement van de politie op Twitter spreekt boekdelen:

De dag begon redelijk rustig op het Malieveld. Hier en daar werden er al mensen aangehouden, maar toch was het volle bak bij de demonstratie.

Toch gaat het mis, zowel bij het Malieveld als op het Centraal Station Den Haag escaleert het.

 

DDS-redacteur Steffers meldde eerder op de dag al dat de sfeer langzaamaan omsloeg. De politie is zich massaal aan het groeperen, en op dit moment gaat het hard tegen hard.

Steffers is zelf van mening dat de politie, te vroeg en te hard aan het optreden is. Het protest op het Malieveld was tamelijk rustig, geen ‘agressieve voetbalhooligans’ maar normale mensen aldus Steffers

Politie lijkt met de minuut feller te reageren:

 

 

 

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

120 reacties

 1. Marija

  Het recht op demonstraties moet op de schop.
  Er wordt misbruik gemaakt van dit “recht”.
  Met noodwet moet het mogelijk zijn demonstraties te verbieden.
  DOEN !

  1. combat le pelicule

   Waarom? ik verdenk de politie ervan dat zij dit geweld uitlokken door hun aanwezigheid en dat komt goed van pas natuurlijk, bij de blm demonstratie deden ze immers niets en gebeurde er ook niets en nu zijn er ineens relletjes dat is raar…

   Verder is het raar dat demonstraties omwille van de absoluut disproportionele 1.5meter regel worden verboden, en kom niet met dat het komt omdat men de 1.5meter niet in acht kan nemen, het is namelijk omgekeerd, , je mag omwille van die 1.5meter dus niet demonstreren, dus het democratische recht om te demonstreren wordt verboden omwille van die 1.5meter en met voeten getreden….het is schandalig

  2. Maris Copoolse

   Je bent even in de war, Marija, dit betreft een guurrechtse demonstratie dus het geweld dat eruit voortkomt is deze keer de schuld van de polititie.

   1. Maris Copoolse

    “ik verdenk de politie ervan dat zij dit geweld uitlokken door hun aanwezigheid”

    Dat bedoel ik.

    😎

    1. combat le pelicule

     L*l niet je hebt geen idee wat je zegt druiloor

     1. Maris Copoolse

      😎

     2. combat le pelicule

      BOE

      I rest my case..

     3. Original NL

      Maris “Old Faithful” Mongoolse spuit elk uur zijn linkse diarree over u uit.
      Wordt tijd dat de redactie er weer eens een kurk in stopt!!

     4. Start

      Etc?

    2. combat le pelicule

     Als iemand boe roept schijt jij al in je tenalady

   2. combat le pelicule

    nee hoor maris liegt natuurlijk dat hij barst en weet dat natuurlijk zelf ook dondersgoed..

   3. Vrijedenkert

    Het ultra-linkse en anarchistische geweld gisteren in Hoorn en recent in Brussel en Stuttgart is uiteraard geen enkel probleem…

   4. Original NL

    Maris “Old Faithful” Mongoolse spuit elk uur zijn linkse diarree over u uit.
    Wordt tijd dat de redactie er weer eens een kurk in stopt.

    1. Vrijedenkert

     Alweer?

     Dan moeten we opnieuw gaan wennen aan nieuwe naam…

   5. FJ

    Ik denk eerder, dat Maris aan Altzheimer lijdt, want hij is vergeten, dat in Amsterdam een demonstratie is gehouden, waarvan de burgemeester zei, dat door ingrijpen van de Politie de extreem communistische rooie club zou overgaan tot rellen en plunderingen.
    Hier is nog helemaal niets aan de hand, buiten dat deze demonstratie a.o. in gaat tegen overheidbeleid van coronamaatregelen en ook het mogratiebeleid.
    En dat past niet in de ogen van onze elite, die graag nog meer slaven wil aanvoeren om hun eeuwige verlangen naar meer (vooral voor zichzelf) te kunnen volbrengen.
    Ze moeten niet gaan vertellen dat dit goed voor de Nederlander, want dat is bewezen onzin.
    De groei van de laatste 50 jaar bestaat hoofdzakelijk uit fantoomgroei, die uiteindelijke bij de internationals en onze overheid terecht is gekomen.
    Mensen in Nederland zijn alleen maar armer geworden, vandaar tekorten tijdens de coronacrisis, voedselbanken, stadsbanken, afbraak van de arbeidsvoorwaarden, afbraak van de sociale voorzieningen
    En dat allemaal onder de regie van VVD, CDA, PvdA, D66, CU.
    Het wordt tijd dat deze elite de weg gewezen wordt naar de uitgang.

    1. FJ

     Mogratie=Migratie

   6. Appelstroop

    Voor een wat genuanceerder verhaal:
    ht**s://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/als-de-hooligans-komen-slaat-op-het-malieveld-de-sfeer-om~bc31bdeb/

  3. Vrijedenkert

   Zeer grote ultra-linkse demonstratie met minstens 14.000 anarchistische betogers op zeer kleine krappe Dam moest hoe dan ook doorgang vinden want demonstratierecht te belangrijk!
   Ook andere BLM demonstraties o.a. op Malieveld geen enkel probleem…

   En verschillende demonstraties van andersdenkenden worden bij voorbaat al verboden?
   Het recht of onrecht wordt weer zeer selectief toegepast door de overheid en er wordt zeer zeker met twee verschillende maten gemeten.

  4. JochemX

   Maar we maken natuurlijk wel een uitzondering voor BML-demonstraties, want die zijn te belangrijk om te verbieden. En we zijn er nog lang niet, vandaag weer een hele dode, geen halve.

   1. combat le pelicule

    @JX

    Dat is 0,0000056497% van de bevolking het moet niet gekker worden, omwille van die 0,0000056497% worden we als een stel idioten op 1.5meter gezet

  5. SubTec

   En jij gaat wel even bepalen wie wel en wie niet mag demonstreren.

  6. SubTec

   Gezien het feit dat BLM geen haarbreed in de weg wordt gelegd en Nederlanders verboden wordt te demonstreren geeft wel heel erg het gevoel dat Rutte III net zoals in Democrats in Amerika probeert een rassenstrijd op te laten laaien.
   Vandaar dat Rutte ook uit het niets ineens gaat beweren dat NL systematisch racistisch zou zijn.
   We moeten echt af van deze klootzak!

  7. Original NL

   Marija gaat op de linkse d66 tour..verbieden, verbieden..de walm van haar alldays stijgt haar naar de kop.

 2. Mar

  Weet niet waar Kenneth uithangt, maar zit net video te kijken op omroep West en bepaald rustige lui kan ik de groep met de beste wil van de wereld niet noemen.

  h**ps://www.omroepwest.nl/nieuws/4063771/Relschoppers-belagen-ME-bij-station-Den-Haag-Centraal

  1. combat le pelicule

   Door de aanwezigheid van de ME wordt juist uitgelokt..

  2. Blitzkrieg

   Mar : Ik ben er vandaag de hele dag geweest, en het was een super demonstratie. Je bent een vieze tr0l die ergens een plaatje vandaan vist en het dan allemaal beter weet, succes!

   1. combat le pelicule

    RPML plaatst net even wat video’s hoe de M-E zich laat gelden…

    1. Blitzkrieg

     combat le pelicule : Kort daarvoor heb ik allemaal “sportieve” gasten gezien, daarna is de onrust begonnen. Wat mij betreft is het overduidelijk, deze gasten zijn ingehuurd om een schitterende demonstratie kapot te maken. De demonstratie was bezonder rustig, er was niemand iets aan gelegen relletjes te schoppen.

     1. combat le pelicule

      Jij bent gelukkig getuige geweest van deze dag dus van de eerste hand en vers van de pers.
      Ik ben ervan overtuigd dat de politie/ME een grote hand hebben, door zich te laten uitlokken, het uit de klauwen laten lopen van deze demonstratie..

   2. Mar

    @Blitzkrieg

    Omroep West en Regio15 zijn de eerste sites, waar je moet kijken als er iets gaande is in Den Haag en omstreken. Er stond trouwens een video van de onrust bij Centraal Station op omroep West. Je hebt gewoon niet gekeken.

    Tevens wordt overal vermeld dat naarmate er meer mensen naar het Malieveld kwamen, er alsnog toestemming is gegeven voor de demonstratie. Als er wordt aangegeven dat men op een gegeven moment weg moet gaan van het Malieveld, moet je wel gaan anders loop je de kans klapjes te krijgen, zeker als je te maken hebt met politie Haaglanden. Zoals al eerder aangegeven, zij hebben er totaal geen problemen mee om de knuppel te hanteren.

    Ik heb wat video’s en foto’s zitten kijken, maar het was wel een zeer gemeleerd gezelschap. Zag ook vrouwen zitten met een stuk karton waarop stond GEEN VACCCINATIEPLICHT. Dan haak ik al af.
    Met complotgelovers, die alles wat op Facebook wordt gegooid geloven, heb ik echt helemaal niks.

    Maar aangezien jij erbij was, was het nou overwegend rechts wat er rondhobbelde of waren er ook nog linkse medestanders?

    1. combat le pelicule

     “Met complotgelovers, die alles wat op Facebook wordt gegooid geloven, heb ik echt helemaal niks.”

     Dit is precies wat er gebeurd, als je feitelijkheden op tafel gooit of je bent tegen verplichte vaccinatie ben je gelijk een complotdenker.
     Sterker nog, als je vaccinatie weigert kan het zijn dat je op een lijst terecht komt en het zomaar kan zo zijn dat je niet meer naar de VS kan vliegen bv

    2. Blitzkrieg

     Mar :
     Quote : “Maar aangezien jij erbij was, was het nou overwegend rechts wat er rondhobbelde of waren er ook nog linkse medestanders?”
     Het waren hoofdzakelijk – enorm lieve – mensen die opkwamen voor de vrijheid, waarom altijd die verdeeldheid tussen links en rechts? Vind jij – en je kinderen – niet fijn om in vrijheid te leven?

 3. Maris Copoolse

  “Mensen in de extreem rechtse of minder begaafde hoek”

  Meestal gaat dit samen en eigenlijk is dat een geluk bij ongeluk.

  1. Original NL

   Maris “Old Faithful” Mongoolse spuit elk uur zijn linkse diarree over u uit.
   Wordt tijd dat de redactie er weer eens een kurk in stopt!

  2. FJ

   Typisch linkse gedachten van Maris Copoolse en hij heeft ook helemaal gelijk als je de beelden ziet in de USA, waarbij linkse intellectuelen uit winkels rennen, de armen vol met geroofde goederen.
   Maris niet alleen daar maar ook in Stuttgart, niet ver van huis, zie je alleen maar linkse intellectuelen winkels beroven en met de spullen over straat rennen.
   Ik ben blij, dat je rechts minder beschaafd noemt, want zij zijn zo dom, dat ze niet plunderen en roven, maar gewoon werken voor de spullen die ze nodig zijn.
   Daar kunnen jij en jouw intellectuele vriendjes nog het een en ander van leren.

 4. Hamer Sikkel

  Er is sprake van linkse betogers.
  Anders zou demo niet uit de hand zijn gelopen.
  Het is ook mogelijk, dat de ME’ers van anarchistische of communistische signatuur zijn, gezien de hardheid van optreden jegens de voetbalhooligans (ADO/Feyenoord) bij het Centraal Station.
  Wat een politiestaat is NL.

  1. Mar

   Als de Parate Eenheid van politie Haaglanden daar aanwezig is, kunnen de demonstranten hun lol op.
   Deze eenheid doet niet zo moeilijk met de knuppel. Iemand vragen zich te verwijderen doen ze niet. Ze zorgen er wel voor dat men zich uit de voeten maakt.

   Wel grappig als het gaat om linkse betogers. Op deze rechtse site is men ook boos om al die corona-maatregelen en eist men een normale samenleving terug.
   Zou er sprake zijn van verbroedering? (o gruwel)

   1. Maris Copoolse

    In dit geval ligt de oorzaak van het geweld uiteraard alleen bij de politie.

    1. Original NL

     Enz enz geeuw…..next.

    2. Original NL

     Maris “Old Faithful” Mongoolse spuit elk uur zijn linkse diarree over u uit.
     Wordt tijd dat de redactie er weer eens een kurk in stopt!!!!

    3. combat le pelicule

     “In dit geval ligt de oorzaak van het geweld uiteraard alleen bij de politie.”

     Nee door de onnodige aanwezigheid van de ME (dus niet de politie) druiloor

    4. lucinde

     De beschaafde beschermers van st. Pim lieten zich weer eens onbehoorlijk gaan.

     Dat tuig waar dit roddelbladen op drijft

     1. Original NL

      Q…Dat tuig waar dit roddelbladen op drijft….
      Een allochtoon met een taal probleem….

   2. Blitzkrieg

    Mar : Je hebt je bek nogal vol van het een en ander, hoe weet je het allemaal zo goed; ben je er geweest?

    1. Mar

     Nee, maar ik ken de reputatie van politie Haaglanden. Woon in die politieregio.

     En wat erbij zijn betreft, wie op het Malieveld zat, was niet aanwezig bij het Centraal Station.
     Jij bent best wel een heethoofd, maar denk dat jij toch niet 1 van die mannen op leeftijd was die daar stoer liepen te doen en probeerden agentej klapjes te geven.

 5. combat le pelicule

  “Het is hier uiterst grimmig en ik moet eerlijk bekennen dat de #politie zich agressief gedraagt terwijl de sfeer eerder heer relaxed was. Waarom moet dit nou zo?! De mensen hier zijn niet boos maar verdrietig.”

 6. Original NL

  Fantastisch dat er ondanks het verbod zovelen hun vrije tijd- en meer-opofferen om tegen de krankzinnige maatregelen van onze “regering” te protesteren.
  Tegen rutte zijn alle middelen gerechtvaardigd.
  Hulde!!!

  1. Blitzkrieg

   Original NL : Het was super vandaag, je had de sfeer moeten proeven; werkelijk fantastisch. Toen wij richting huis gingen zagen we een aantal “sportieve gasten” met zwarte t-shirts. We zijden nog tegen elkaar, die gaan waarschijnlijk rotzooi trappen; direct daarna is de ellende begonnen. Wat mij betreft zijn deze gasten ingehuurd om een mooie demonstratie kapot te maken, de NOS heeft z’n plaatje weer. Nogmaals de demo was fantastisch!

 7. RPML

  Een protest tegen de anderhalfmeter-samenleving uit elkaar slaan met fysiek geweld; zo dodelijk is het virus dus kennelijk ook weer niet, bij Ebola was er wel een vracht ongebluste kalk overheen gegaan en hadden de selectief verontwaardigde helden van de Hermandad zich in opdracht van de burgervader wel teruggetrokken. Vanavond op de NPO: rechtsradicalen raakten slaags met de politie.

 8. J.Pz. Coen

  Ik vraag me af hoelang we dit allemaal nog blijven pikken in Nederland. Extreem linkse betogingen inclusief ophitsende figuren worden ongemoeid gelaten en door de staatsmedia vergoeilijkt. Een demonstratie gericht tégen de inperkingen van bewegingsvrijheid word als gevaarlijk gezien en bewust op de spits gejaagd door de M.E. Waar is men mee bezig? Hebben we zoiets als een I.R.A./Seinfinn nodig om dit land weer in het gareel te krijgen?

  1. RPML

   Zie hier de beelden, ouderen die op hardhandige wijze worden verjaagd

   h++ps://twitter.com/Jebon03884819/status/1274688695073980424

   Pure agressors aangestuurd vanuit de Haagse burelen voor 1.600 Euro netto per maand.

   1. combat le pelicule

    Precies, het is toch te schandalig voor woorden dit

   2. Maris Copoolse

    Het moet niet gekker worden, RPML!

    😼

    1. combat le pelicule

     maris tenalady

  2. J.Pz. Coen

   Maar dán in een rechte uitvoering natuurlijk.

  3. Maris Copoolse

   De keuze voor de nickname doet hier sympathie voor racisme en slavernij vermoeden.

   1. combat le pelicule

    maris rechtvaardigt moor op Pim Fortuyn is hypocriet over een nickname en vindt ongeoorloofde s*x met kinderen aandoenlijk

    1. Cycle25

     Hij hoopt ook dat Biden wint, eindelijk een Amerikaanse p*dofiele president, ik vrees het ergste voor kinderen zodra deze man aan de macht komt.

   2. J.Pz. Coen

    Integendeel, dat staat voor vastberaden Nederlanderschap.

  4. RPML

   Hier rijdt een politiebusje doelbewust de menigte in:

   h++ps://twitter.com/GeLeHesjesNL/status/1274697423680614400

   1. Vince Blank

    Dat zal MC een groot plezier doen.
    overigens kan ik me niet aan de indruk onttrekken dat er ook veel linkse mensen rondlopen. Weliswaar de meer beschaafde linkervleugel maar toch. En wat betreft de tokkieopmerkingen….. Behalve de hooligans bij cs zie ik verder keurige beschaafde mensen

   2. Blitzkrieg

    RPML :
    h**ps://twitter.com/JackenWodan250/status/1274687996613312512?s=19

    Wat dacht je hiervan?

    1. Maris Copoolse

     Je begrijpt niet waarom deze bejaarde idioten weigeren de aanwijzingen van de politie op te volgen. Dan vraag je toch om een tik?

     1. Start

      etc?

     2. combat le pelicule

      aldus tenalady maris die al in z’n tenalady pist als je BOE roept

    2. RPML

     @Blitzkrieg

     Eigenlijk missen alleen nog de beelden van een tank met een eenzame student

  5. lucinde

   Helaas laten de maatschappelijk betrokken (ahum) rechtse hooligans hun gewelddadige gezicht zien.

   Smerig tuig, keihard aanpakken!

   1. combat le pelicule

    Was lucinde erbij?

   2. combat le pelicule

    Vind lucinde ook dat standbeeld bekladers ook keihard aangepakt moeten worden, de demonstranten op de dam ook een boete moeten krijgen vanwege de 1.5meter regel?

 9. Paardenmiddel

  Volgens mij waren het twee verschillende groepen: rustige demonstranten die afgewisseld werden door hooligens??

  En ja, eignlijk hebben ze het zelf uitgelokt, de ene groep wel en de andere niet. Verbiedt dan alles. Wees dan zo consequent dat je kickoutschreeuwers ook niet accepteert.

  1. combat le pelicule

   Jij snapt het…

  2. Marija

   Dat bedoel ik.

 10. Partizan

  Langzaam veranderd NL meer en meer in een politiestaat, zolang je geen rascistische neger of links gekkie bent…

 11. Lefty

  Gelukkig hebben Halsema en aanhang het slimmer aangepakt. Daar is geen klap gevallen.

  1. combat le pelicule

   Slimmer?

   lefty rechtvaardigt ambtelijke ongehoorzaamheid

   1. Lefty

    @ clp Nee, ik rechtvaardig bestuurlijke competentie. Niet dat de burgemeester in Den Haag iets fout gedaan heeft, maar Halsema zag de bui al hangen en koos eieren voor haar geld. Uitstekende burgemeester.

    1. combat le pelicule

     Nee dat noemt met ambtelijke ongehoorzaamheid, oftewel weiger burgemeester…

  2. evil knievel

   In Hoorn n Stuttgart ook niet hè slimmerik!🤨

  3. Rammstein

   Extremistisch lulletje Lefty is een linkse tro*l.

   1. Lefty

    @Rammstein:Ik links? Ik stem nooit hoor. Links noch rechts. Zinloos.

    1. Rammstein

     Oh, dus je bent een anarchistische kraker?

 12. Start

  Demonstratie loopt niet uit de hand, de ‘voetgalsupporters’ lopen uit de hand.

  1. Maris Coppoolse

   Dit soort guurrechtse demonstraties lopen altijd uit de hand, vaak ook omdat ze heel goed aansluiten bij het voetbalhooliganisme: laagopgeleid geradicaliseerd volk dat uit is op trammelant en zoveel mogelijk schade.

   Pellicule meent dat dit geweld wordt uitgelokt door de politie.

   1. combat le pelicule

    “Pellicule meent dat dit geweld wordt uitgelokt door de politie.”

    maris meent dat het normaal is om s*x met kinderen te hebben

   2. Original NL

    Etc?..enz!

 13. Vince Blank

  De blm demo toestaan en deze veebiexen6 is pure discriminatie, zowel op ras als op politieke voorkeur. Het hier wel ingrijpen en bij blm niet is nog eens een bevestiging ervan en toont tevens de fascistische inslag van het nedeelands bestuur aan.

 14. Mar

  Het begint verwarrend te worden hier.

  Zijn het nou linkse betogers? (waar is rechts dan, thuis?, moet links het weer opknappen)
  Zijn het nou rechtse betogers (oei, die maken er dan ook een zooitje van)
  Zijn het linkse en rechtse betogers (o jeminee, corona verbroedert links en rechts in Nederland, dat is niet de bedoeling toch, wordt men hier nou blij van of diep diep bedroefd)

  Tja DDS, wat gaan jullie hier nu van maken.

  1. evil knievel

   Tjeh,dat krijg je met t brein van n goudvis!😁
   Dan is alles moeilijk te begrijpen ntlk!😜
   Hoop dat heel dat Den Haag op stelten wordt gezet!
   Klaar met stil zitten n afw8en hoe ons land te grabbel wordt gegooid!
   VUUR bestrijden met VUUR!👊🏼

   1. Blitzkrieg

    evil : Wat heeft die goudvis nu weer misdaan om zo beledigd te worden?

 15. Vrijedenkert

  Hard optreden, zelfs tegen mensen op behoorlijke leeftijd die niet meer in staat zijn om snel te vertrekken!
  Trad de politie ook maar zo hard op tegen anarchistische lieden die rellen, slopen, beelden en gebouwen bekladden…

  1. combat le pelicule

   Dat is een utopie

 16. struisvogelpolitiek

  Op dit moment: Ca. 100 mensen ingesloten op het Malieveld door ME. Jongeren, ouderen en bejaarden worden gearresteerd. Pers moet het Malieveld verlaten. Zware overmacht ME. Daar kon de DDR. een punt aanzuigen. Wat is die Remkes een achterlijke boer, steekt zowaar het lont in een kruitvat. De Nederlandse democratie is verloren.

  1. Vrijedenkert

   Ik heb geen enkel beeld of video gezien waarop men aan het rellen was of onlusten gaande waren, alleen maar normale mensen veelal ouderen die rustig aan het demonstreren waren en nu met harde hand worden verjaagd of gearresteerd door politie!

   Pers moet Malieveld verlaten want geen pottekijkers.

   Twee maten is nu wel duidelijk dus morgen een nieuwe rel in de media.

   1. combat le pelicule

    Wat we wel zien is slaande ME-ers en mensen die zich verdedigen tegen die ME-ers.
    Ik denk dat we vanavond een éénzijdig beeld zullen zien op de NPO

 17. lucinde

  Helaas weer extreem rechts… de zo geroemde hooligans laten hun ware aard zien.

  1. combat le pelicule

   Was lucinde erbij?

   1. Gerda2

    Combat
    Was lucinde erbij?

    Nee natuurlijk niet, zat gezellig op de zolderkamer bij neefje MC berichtjes naar DDS voor te bereiden.

  2. Maris Copoolse

   Lucinde, het ligt hier anders. Het betreft hier een demonstratie van guurrechtse patriotten, in dat geval ligt de schuld van de agressie altijd bij de politie.

   1. Start

    Enz?

   2. combat le pelicule

    Was tenalady maris erbij?

    1. Cycle25

     Natuurlijk niet, linkse geraniums plaatsen dit van zolderkamertjes, en verzinnen van alles en nog wat erbij.

   3. Cycle25

    Guurrechts…uit je duim framer..

    ht*ps://twitter.com/BobHGL/status/1274727693242728450/photo/1

 18. Antihedo

  Het zijn ook niet de snuggersten die daar demonstreren. Mensen die een beetje kunnen napapagaaien maar eigenlijk geen idee hebben hoe het zit.

  1. combat le pelicule

   antihedo is natuurlijk voorstander van het bewust asociaal gedrag van onze regering, ouderen als paria’s behandelen, mensen als randdebielen behandelen…

 19. 56RdK

  Recht op demonstreren, zeker en zonder meer!

  Maar dat ook in een tijd waar een dodelijk en zeer besmettelijk virus rondwaart, een virus dat alleen al in dit land voor zo’n tienduizend doden zorgdraagde en een overbelasting van de gezondheidszorg waardoor de komende tijd nog velen zullen overlijden omdat die niet tijdig aan hun andere kwalen konden worden geholpen?

  Dacht het niet! En ja, er is sprake van rechtsongelijkheid omdat zwarte idioten met hun aanhang dat wel mochten, dat demonstreren.

  Daarom, zolang er geen vacin is, wacht met demonstreren en neem wraak in het stemhokje volgend jaar!

  1. combat le pelicule

   “een virus dat alleen al in dit land voor zo’n tienduizend doden zorgdraagde”

   Nee, dit is een leugen, 6.090 mensen zijn overleden, vandaag 1 persoon overleden dat is 0.0000056497% van de bevolking…

   1. Maris Copoolse

    Het formele dodental voor Corona staat in Nederland op 6090. In werkelijkheid ligt het aantal fors hoger.

    ht*ps://www.worldometers.info/coronavirus/

    1. combat le pelicule

     Aldus tenalady maris, in werkelijkheid liggen de cijfers extreem veel lager…

     1. combat le pelicule

      Vandaag is 0.0000056497% van de Nederlandse bevolking gestorven en omwille van die 0.0000056497% wordt heel Nederland in de maling genomen..

      Wereldwijd gaat het over 0.0060785974%

    2. Original NL

     Enz…enz….geeuw!

     1. Vrijedenkert

      Ik neem aan dat je bedoelt: ‘De Grauwe Geeuw’.

 20. 56RdK

  @Combat, leugens worden verteld door de overheid en MSM.
  Jouw getal betreft het aantal geteste doden. Er staat vast dat vrijwel een zelfde aantal niet-getesten ook door Corona is heengegaan. Helaas kan ik niet meer info hier kwijt vanwege nog meer schending beroepsgeheim.

  1. combat le pelicule

   Dan nog even onderscheid makend tussen mensen met onderliggende aandoeningen en het getal zal zwaar lager uitvallen, ik meen tussen de 150 en 200 doden mensen zonder onderliggende aandoeningen.

   Voor jou even de optelsom, laten we van 200 uitgaan, dat is 0.0011299435% van de mensen die zijn overleden zonder onderliggende aandoening, de rest zijn de mensen die nagenoeg geen weerstand meer hebben, voornamelijk ouderen, helaas…

  2. Rammstein

   56RdK doet reuze interessant met zijn ‘nog meer schending beroepsgeheim’. Deze onnozele puber heeft waarschijnlijk een paar complotsites gelezen en waant zich nu een ingewijde die achter de schermen kan kijken.

   1. EvertB

    Volkomen met Rammstein eens.

    1. Heinz

     Dat is een opkikker voor hem, denk ik.

 21. andergeluid

  Nu eens kijken en luisteren wat de hele linkse club waaronder de NPO nu gaat zeggen over dit zinloze geweld van de politie tegen de gewone burgers.
  Want wat ben je toch een held als politie agent in vol ornaat allerlei beschermers onder je zwaar uitgeruste beschermde kleding dikke handschoenen een schilt een lange wapenstok een helm en een venster voor je gezicht hebt en dan mensen ongewapend in zomerse kleding verrot slaat dan ben je toch echt een loser. ik had de politie toch hoger zitten en omdat iemand die een stop de lockdown shirt draagt en niet op zijn mondje gevallen is aan houden omdat hij dan de kenmerken van een demonstratie uitdraagt aangehouden word met een vreselijke machtsvertoning.
  Net alsof het de grootste crimineel van Nederland is.
  waar gaat dit allemaal om? Agenda 2030 en de verplichte 1,5 meter en de vaccinatie met Nano technologie? er spelen hele grote belangen door de mensen met het hele grote geld en macht.
  Ik denk dat het misschien tijd word dat heel Nederland eens de straat op gaat dan zijn 65000 Agenten en die paar militairen die we nog hebben toch echt te weinig machtsvertoon.

  1. combat le pelicule

   Je hoort er wel wat van natuurlijk maar dan hoe goed de ME bezig is geweest..

 22. 56RdK

  @Rammstein, oké, met mijn laatste zin speelde ik blufpoker. In ieder geval geprobeerd.

  En leuk dat ik als puber wordt ingeschat.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.