Demonstreren levert actiegroepen miljoenen aan donaties op: Amerikaanse Democratische partij profiteert!

Dit is toch werkelijk schandalig?! Actiegroepen tegen racisme krijgen miljoenen dollars aan donaties. Ze weten van gekkigheid niet meer wat ze er mee moeten doen, dus sluizen ze het maar naar elkaar door. En de Amerikaanse Democratische Partij profiteert er ook van!
Allerlei actiegroepen (waarvan sommige ineens een stuk minder decentraal zijn op dit punt) ontvangen miljoenen aan donaties. Deze actiegroepen zijn bijna allemaal aangesloten op het donatieplatform ActBlue, waar de kandidaten van de Democratische Partij ook gebruik van maken.

En is dat even toevallig! Laat die club hier nou óók van profiteren! Want wie aan Black Lives Matter wil doneren, moet dat via hetzelfde platform doen. Daar moet je een account voor aanmaken (en de donatie is niet aftrekbaar van de belasting). Nou, lekker dan! Dat je via zo’n actiegroep dus een heel stuk makkelijker bij de ‘Donate to Joe Biden-knop’ komt. In de marketingwereld werkt het ook net zo: bepaalde producten dicht bij andere plaatsen, zodat beide vaker worden gekocht.

Maar het geld gaat dus niet perse naar de organisatie waaraan gedoneerd is. Een Black Lives Matter-organisatie kan dus zomaar een andere organisatie geld toestoppen, zolang ze grofweg hetzelfde doel hebben. Maar het is nogal een verschil om dat aan borg te spenderen of aan één of ander schoolfonds.

Het gaat hier echt om iets van 250 miljoen dollar dat in enkele dagen binnenstroomt. Het klopt toch van geen kant dat ál die organisaties bij zo’n platform zitten, elkaar geld toestoppen en verder weer doen alsof ze decentraal zijn? Hoeveel van dat geld gaat er naar het repareren van winkels, woningen en eigendom? Daar neemt niemand namelijk verantwoordelijkheid voor.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

73 reacties

 1. Maris Copoolse

  De miljoenen aan donaties hebben een oorzaak: het overgrote deel van het Amerikaans volk ondersteunt de protesten en wil dat er wat gaat veranderen.

  Trump duikelt in de publieke waardering omdat hij dat niet snapt.

  1. werikke

   U denkt te weten wat Trump wel of niet snapt ? Het gaat erom dat weer op allerlei slinkse maniertjes de democraten alles doen om trump tegen te werken ipv van samen.Het is ijdele hoop te denken dat als Biden president zou zijn een totaal ander Amerika zou zijn. Ik vind dat Trump tot nu toe prima doet ondanks zover tegenwerking en ja het is makkelijk af te zeiken en langs zijlijn te staan.

   1. Maris Copoolse

    Ik denk inderdaad dat de V.S. ermee gediend zijn als Trump het veld ruimt en Biden aantreedt. Biden is een zwakke kandidaat maar eindeloos wijzer en verstandiger dan de gevaarlijke clown Trump.

    1. werikke

     Ik denk niet dat wij het eens zullen worden. U heeft iets tegen Trump en vanuit die haat bepaald u uw mening wat dus bevooroordeeld is.

    2. Pijnstiller

     Veel bezorgde burgers zouden het prima vinden wanneer u een kamer gaat delen met Marc D uit België

    3. combat le pelicule

     ik denkt niet dat maris echt verstand heeft van dit soort zaken daar is hij gewoon simpelweg te beperkt voor…

    4. Morgan4321

     Als Biden wint start hij binnen de kortste keren weer de volgende “regime change” oorlog.

   2. Genoeg van linkse dictatuur

    Zet deze terroristisch groepen op de opsporing lijst, dan kun je ook de sponsoren vervolgen. Wij burgers kunnen dan zelf bepalen of wij daar nog wat bestellen.

  2. halo1

   Ik snap niet dat Trump zich zo stilhoudt. Hij kan in 5 zinnen de hele gang van zaken ontmaskeren: film Floyd gemanipuleerd, stukken weggelaten, nu weer nieuw geval: politie bijna getaserd . BLM-doel : politie tandeloos maken met uiteindelijk (semi-)anarchie en “inclusieve” (“lekker jezelf zijn!!”) socialistische wereldrepubliek.

   1. Mar

    Hallootjes, jij moet een boek gaan schrijven. De fantasie is ongekend.

   2. LifeBuddy

    hallo, de burgemeesters Moeten ingrijpen, maar de meesten burgemeesters zijn democraten en die steunen de maffia en daarom grijpen ze niet in.

  3. combat le pelicule

   kijk maris zal het even vergoelijken natuurlijk

  4. Pijnstiller

   Veel bezorgde burgers zouden het prima vinden wanneer u een kamer gaat delen met Marc D uit België

  5. LifeBuddy

   looiewijk, het is niet aftrekbaar van de belasting, dus jij snapt ook niet dat het allemaal maffia geld is. hoe is het met je knotsknieen.?

  6. Maurits Dekker

   Trump makes America great again.
   Maar dat zal Maris nooit kunnen begrijpen.

 2. Beukman

  Wie kan me uitleggen wat precies het probleem is?

  1. Rene van der Grijp

   Het eigenlijke probleem is dat er kennelijk veel mensen zijn die doneren aan oproerkraaiers en plunderaars die niets anders zullen bereiken dan steeds verder gaande polarisatie en mogelijk zelfs burgeroorlog.

   Er zullen ongetwijfeld dikke donaties van Soros en de nodige gestoorden uit Hollywood bij zitten.

   1. Beukman

    Hoe weet jij dat het doneerde geld terechtkomt bij plunderaars?

   2. Maris Copoolse

    René mist, net als Trump, het essentiële feit dat een grote meerderheid van de Amerikanen beseft dat de rassenongelijkheid en het daaruit voortvloeide politiegeweld niet meer toelaatbaar is en dat ingrijpende hervormingen op dit gebied onvermijdelijk zijn.
    Het wegwuiven van de onrust door te brallen over oproerkraaiers en geweldplegers is de typische reactie van regenten met oogkleppen die niet snappen dat ze aan de verkeerde kant van de geschiedenis terecht zijn gekomen.

    1. Rene van der Grijp

     “het essentiële feit dat een grote meerderheid van de Amerikanen beseft dat de rassenongelijkheid en het daaruit voortvloeide politiegeweld niet meer toelaatbaar is en dat ingrijpende hervormingen op dit gebied onvermijdelijk zijn.”

     Dit is de typische werkwijze van de tr*ol Copoolse: Zonder enige onderbouwing claimt hij te weten wat de “grote” meerderheid van de Amerikanen denkt.

     Dat hij daaromtrent al veel vaker op z’n platte bek is gegaan, ook inzake de Brexit, is voor hem geen reden om z’n toon te matigen. Voortschrijdend inzicht is hem vreemd. Het blijft bij veel geschreeuw en weinig wol.

     1. Beukman

      René
      Ik denk dat mijn zeer gewaardeerde medepotser @Maris er niet ver naast zit.
      Hieronder een paar citaten uit een uitgebreid onderzoek.

      The poll finds that 76% of Americans now say that racial and ethnic discrimination is a big problem in the United States, while 16% say it is a lesser problem and just 7% say it is not a problem.
      The number who say discrimination is a big problem has increased from 51% in January 2015 and 68% in July 2016. Large majorities of Americans who are black (90%), from other minority groups (81%), and
      white (71%) say racial and ethnic discrimination is a big problem

      A majority of Americans (57%) say that police officers facing a difficult or dangerous situation are more likely to use excessive force if the culprit is black, compared to one-third (33%) who say the
      police are just as likely to use excessive force against black and white culprits in the same type of situation. The current findings represent a marked change in public opinion from prior polls

      “It seems we have reached a turning point in public opinion where white Americans are realizing that black Americans face risks when dealing with police that they do not. They may not agree with the
      violence of recent protests, but many whites say they understand where that anger is coming from.”

      monmouth.edu/polling-institute/documents/monmouthpoll_us_060220.pdf/

     2. Rene van der Grijp

      “mijn zeer gewaardeerde medepotser @Maris”

      🙂

     3. Maris Copoolse

      Ik zag inderdaad die cijfers, Beukman. Ik had ze er, achteraf gezien, beter direct, met bronvermelding, bij kunnen leveren. Dat had voorkomen dat René, om zijn kleurrijke taalgebruik even te lenen, op z’n platte bek was gegaan.

     4. Start

      Enzovoort?

      #bruinwerker

    2. combat le pelicule

     jullie doen net alsof het de normaalste zaak van de wereld is dat actiegroepen die racistische motieven hebben geld krijgen, doen er een beetje neerbuigend over dat mensen het raar vinden, maar owee als het Wilders zou betreffen dan staan jullie deugkneusjes vooraan om te deugen natuurlijk….

     1. Beukman

      Als jij een tientje wil sturen naar Geert, dan zal ik daar niet moeilijk over doen, @abortusarts. Maar wat is je punt?

     2. combat le pelicule

      aldus beukman, die het prima vindt, sterker nog, het met klem aanmoedigt, dat weerloze ongeboren baby’s bewust worden vermoord…

     3. Beukman

      Eens een abortusarts altijd een abortusarts, @aborteur le pelicule. Je kan je bij nog zoveel kerken aansluiten, maar het kleeft aan je en je wast het er niet af.
      Wees in ieder geval blij dat tenminste één iemand nog met mededogen naar je kijkt.

     4. Maris Copoolse

      “jullie doen net alsof het de normaalste zaak van de wereld is dat actiegroepen die racistische motieven hebben geld krijgen”

      Ik heb dat hier niemand hier zien beweren.

     5. Start

      Enz?

     6. combat le pelicule

      beukholletje rechtvaardigt keihard moord op weerloze ongeboren baby’s en doet dat met klem, sterker nog, beukhol ontkent het absoluut niet en in zijn waan is iedereen die tegen abortus is een abortusarts, je moet wel heel erg geestesziek zijn natuurlijk, nog veel sterker, beukhol laat zijn geesteszieke abortus sympathieën/verlangens hier zien en de vrije loop…

    3. Adriaen van Bergen

     Er zijn genoeg cijfers, die aangeven dat er geen raciaal politie geweld is. Sterker blanke agenten zijn voorzichtiger dan zwarte agenten. Zwarten, 12% van de bevolking, plegen 50% van de misdaden. en ook de Amerikanen hebben internet en zullen dit ongetwijfeld ook lezen.
     Het racistische geweld door de politie in de VS is gewoon een leugen, niet gebaseerd op de feiten.

 3. Mar

  @Wout

  “Hoeveel van dat geld gaat er naar het repareren van winkels, woningen en eigendom?”

  Daar is Trump voor. Als hij denkt deze slachtoffers van geweld en vernielingen zo aan zijn kant te krijgen, dan trekt hij de staatsknip wel open.

  Kijk voor de lol eens hoeveel geld er momenteel al naar de sojaboeren gaat, als compensatie voor de verliezen door de handelsoorlog met China.

  1. Rene van der Grijp

   ““Hoeveel van dat geld gaat er naar het repareren van winkels, woningen en eigendom?”

   Daar is Trump voor. Als hij denkt deze slachtoffers van geweld en vernielingen zo aan zijn kant te krijgen, dan trekt hij de staatsknip wel open.”

   Hier zien we de ware “deugmens” Mar.

   Walgelijk.

   1. Mar

    Hier zien we de ware ‘deugmens’ Rene.

    Hij geeft Mar lik op stuk.

    Heel goed, heel goed, heel goed.

    Lekker met de massa met de grootste mond meehobbelen. Dan hoor je erbij.

    1. Rene van der Grijp

     Marretje is inhoudelijk vastgelopen.

     Zou ze beseffen dat zij zelf met de massa met de grootste mond meeloopt?

     1. Mar

      Foei Rene, u weet dondersgoed dat ik geen meeloper ben. Ik heb ook geen behoefte om bij een cluppie te horen en heb ik ook niet nodig.
      Ik heb mijn eigen mening en maatstaven en ga mijn eigen gang, al zolang ik hier vanaf het begin van DDS rondhobbel.
      Heb ik geen anderen voor nodig.

      En tja, dat wordt me niet altijd in dank afgenomen. Vooral niet als ik een uitnodiging voor een andere website afsla.

     2. Original NL

      Nee..dat besef is bij personen met linksrot niet aanwezig Rene.

     3. Rene van der Grijp

      Je loopt onder andere mee met de Trumphaters, Marretje.

      Probeer je maar niet voor te doen als een autonoom denker, want dat ben je bij lange na niet.

     4. Mar

      @Rene

      Ik had al een hekel aan die man voordat hij president werd en voor DDS-ers de man gingen ophemelen en verdedigen.
      Ik beschouw die man als slecht nieuws voor Amerika. Vertrouw die man voor geen meter. Hij lanceert af en toe plannen op Twitter, die toch echt tegen het First Amendment aanschuren. Hij heeft nog steeds niet door dat hij in dienst is van het volk en niet het volk in dienst is bij hem. Hij leidt Amerika alsof het één van zijn bedrijven is.
      Het enige wat ik waardeer bij hem is dat hij eea heeft geregeld/rechtgezet voor veteranen, waar dan weer weinig aandacht voor was.

      Ja, er zijn nog een paar mensen hier die zich negatief uitlaten over Trump. Ik heb een goed geheugen en weet dat ik nooit maar dan ook nooit mij achter iemand heb geschaard die Trump afbrandde of goedkeurende woorden heb geschreven om mijn instemming te laten weten.

      Je moet beoordeling van mensen niet zo afspiegelen aan jezelf, Rene. Niet iedereen voelt zich pas een vent als anderen het met hem eens zijn en hem complimenteren.

     5. combat le pelicule

      “u weet dondersgoed dat ik geen meeloper ben.”

      Jawel dat is mar wel, mar(is) is immers een enorme fan van Trump

     6. Rene van der Grijp

      Mar schreef: “Ik had al een hekel aan die man voordat hij president werd en voor DDS-ers de man gingen ophemelen en verdedigen.”

      Een hekel hebben aan iemand die je niet van dichtbij kent lijkt me niet gezond, maar ik herinner me dat ik ook niet zo van hem geporteerd was (en nog steeds niet ben, om meerdere redenen).

      Waar ik echter tegen ageer is de overdreven media-hetze die nu al jaren tegen hem wordt gevoerd. Dat is echt nog nooit vertoond. Zelfs Nixon werd niet zo ongenadig hard aangepakt.

      Ik zie daar heel duidelijk zware politieke frustraties achter. De democrats en hun media dachten dat ze alles onder contr*ole hadden na 8 jaar Obama. Hillary zou het roer overnemen en de USA nog verder naar links brengen. Trump gooide evenwel roet in het linkse eten en dat hadden ze nooit verwacht.

      Over die klap zijn ze nog steeds niet heen.

      In West-Europa zien we iets vergelijkbaars. ALLE nieuwe rechtse partijen die tegen de policor dogma’s in gaan worden door de media gedemoniseerd.

      Dat zijn fascistoïde methoden.

      Wanneer ga jij daar afstand van nemen?

     7. Mar

      @Rene

      “Een hekel hebben aan iemand die je niet van dichtbij kent lijkt me niet gezond”

      Ja hoor, daar heb je natuurlijk helemaal geen last van.

      Wat meespeelt is dat onze zoon is getrouwd met een geboren Amerikaanse (dochter van een Amerikaan met Europese roots en een tot Amerikaanse genaturaliseerd Mexicaanse) en in Amerika woont.
      Wat zich aan de andere kant van de oceaan afspeelt, komt hier af en toe ook binnen. Een grillige president als Trump maakt het er niet beter op.

      Waarom stoort u zich zo aan de overdreven media hetze tegen Trump?
      Waar raakt dat u? Toch nog ergens diep verstopt een links trekje, dat niet tegen onrecht kan?
      De rechtse media hetze (o.a. op deze site) tegen Obama stoorde mij ook. Jeetje, dit wordt eng, hebben we toch nog wat gemeen, zal toch niet.

      “Wanneer ga jij daar afstand van nemen?”

      Nou Rene, nu moet je het niet te bont gaan maken. Het is toch altijd links die van mensen eist ergens afstand van te nemen.

      Je bent behoorlijk van slag. Paar daagjes rust nemen zal je goed doen.

   2. Beukman

    @Mar heeft bepaald een punt, @Rene.

    Kijk ook eens naar Donalds recente Bijbelact.
    De man beschouwt de Bijbel als het op een na beste boek ooit geschreven – op nummer 1 staat zijn eigen The Art of the Deal, ik verzin het niet – maar hij kan niet één passage uit de Bijbel noemen.
    Waarom denk je dat hij daar stond met die Bijbel? Juist: om de christenen te paaien die hem steeds meer de rug beginnen toe te keren.
    De man is een rasechte opportunist.

    Vandaar: “Als hij denkt deze slachtoffers van geweld en vernielingen zo aan zijn kant te krijgen, dan trekt hij de staatsknip wel open.”

    1. Rene van der Grijp

     “hij kan niet één passage uit de Bijbel noemen.”

     Zou het, of verzin je het ter plekke?

     Beukman is een rasechte Trumpbasher.

     Volkomen geobsedeerd door haat voor een man die het beste met z’n volk voor heeft. Al zal Beukman dat tot z’n laatste snik blijven ontkennen.

     Ik moet eerlijk zeggen: als ik Trump was ging ik de jaren die mij nog resten heerlijk genieten. Daar heeft hij immers ruimschoots de middelen voor. Dat hij na alle bagger die de linkse pers over hem heen heeft gestort nog steeds overeind staat is op zich al een prestatie van formaat.

     Hij voert een ongelijke strijd tegen de media die een gemene hetze tegen hem voeren (die media zouden zich kapot dienen te schamen, want we moeten helemaal teruggaan tot het derde rijk om zulke bevooroordeelde mediaschoften te vinden) maar Beukman vindt het ge-wel-dig. Net als de rest van de linkse meelopers.

     Dat zegt veel over deze meelopers.

     1. Beukman

      Die arme meneer Trump he, @Rene. Met die gemene pers. Tegenwoordig is zelfs Foxnews gemeen. Wat blijft er over: Jensen? Maar helaas, dat is niet Engels ondertiteld.

      Maar hij krijgt gewoon wat hij zaait.
      Kopstukken binnen zijn eigen partij steunen hem vnl nog om hun eigen hachje te redden. Een aantal ex-generaals heeft afstand van hem genomen, en niet voor niets. Maar voor een meeloper als jij kan Donald niks verkeerd doen.

      Toen hem dat onlangs werd gevraagd, noemde Donald de Bijbel inderdaad het op 1 na beste boek ooit (met zijn eigen boek op de 1e plaats) – prima, humor, maar hij kon niet 1 passage uit de Bijbel noemen.

      Niettemin: recent liet hij vreedzame demonstranten met geweld verjagen zodat hij zijn Bijbelact kon opvoeren. De leiding van de kerk waar hij dit deed, sprak er schande van, maar kon het hem niet verbieden.

      Wordt het onderhand voor jou ook geen tijd, @Rene, om afstand van deze man te nemen? Hoe langer je er mee wacht en hoe bonter hij het maakt, hoe ongeloofwaardiger je wordt.

     2. Lugor

      Dat hij na alle bagger die de linkse pers over hem heen heeft gestort nog steeds overeind staat is op zich al een prestatie van formaat.

      Zegt meer over de dikte en kwaliteit van de betonplaat voor zijn harsens dan over zijn incasseringsvermogen.

     3. Maris Copoolse

      Ik ken René wat langer dan vandaag, Beukman, en weet dat als hij eenmaal een standpunt heeft ingenomen hij daar met geen duizend paarden meer vanaf te brengen is. Hij heeft, zoals in dit geval bij Trump, ook de gewoonte zich vast te zetten op een onhoudbaar standpunt en vervolgens fanatiek door te wrijven in die zelfgemaakte vlek.

     4. Start

      Enzovoort?

     5. Beukman

      Dat is waar ook @Maris, jij kent hem nóg langer, maar zo ken ik hem ook.

      Mocht Donald inderdaad gaan verliezen straks (waarvan ik nog lang niet ben overtuigd), dan zullen hij en Robot Ritter daar de pers de schuld van geven.

     6. Rene van der Grijp

      “Mocht Donald inderdaad gaan verliezen straks (waarvan ik nog lang niet ben overtuigd), dan zullen hij en Robot Ritter daar de pers de schuld van geven.”

      Het is toch wel heel bedroevend, dat iemand als Beukman de gigantische rol van de linkse media in deze hetze nog steeds tracht te bagatelliseren.

      Daarmee diskwalificeert hij vooral zichzelf.

     7. Maris Copoolse

      “ Mocht Donald inderdaad gaan verliezen straks (waarvan ik nog lang niet ben overtuigd)”

      Zekerheden bestaan niet, maar ik acht zolangzamerhand de kans dat Trump zal worden herkozen nagenoeg nihil. Als je je even verdiept in de polls, zowel de nationale polls waarin Trump historisch laag staat, als die in de swingstates dan betwijfel ik of Trump er zelf nog in gelooft.

      Het bijzondere is dat hij vooral van zichzelf aan het verliezen is. Biden is een episch zwakke kandidaat maar hij wordt op een zetel naar het Witte Huis gereden. Hoe hij ook hakkelt en stottert, welke vreemde opmerkingen hij ook nog zal maken, hij gaat hoogstwaarschijnlijk winnen, of liever gezegd, Trump zal van hem verliezen, en waarschijnlijk de GOP diep in het ravijn duwen.

      Ritter, Ramsteen en René zullen het inderdaad op de ‘demonisering’ door de pers gooien, maar dan versleten argument bestaat bij gratie van de blinde vlek die ze ter zake van Trump met alle macht en tegen beter weten in overeind houden.

     8. Start

      Etc, enz?

     9. Maris Copoolse

      “ Het is toch wel heel bedroevend, dat iemand als Beukman de gigantische rol van de linkse media in deze hetze nog steeds tracht te bagatelliseren”

      Het is juist dat het journalistieke landschap net zo sterk is verdeeld als de aanhang van de Democraten en de Republikeinen. Die polarisatie is ook een groot probleem op zichzelf waar door het lastig wordt persmedia te raadplegen die boven deze scheiding staan.
      Als René stelt dat nieuwsorganen als de WP, TNY, CNN en MSNBC kritisch, en soms ronduit partijdig zijn jegens Trump geef ik hem gelijk.
      Hij zwijgt echter over FoxNews (die een net zo groot publiek heeft als als de hierboven genoemde) en media als de NewYork Post en Breitbart.

      In dit medialandschap kan Trump met gemak worden herkozen maar hij doet het zo ongelooflijk stom dat zelfs FoxNews zich zit af te vragen of ze niet op het verkeerde paard hebben gewed.

      Die demonisering van Trump in de pers bestaat maar die is niet luider dan de demonisering van Biden, Pelosi en Hillary in de rechtse media.

     10. Start

      Etc, enz. usw?

     11. Beukman

      @Maris meent:
      Het is juist dat het journalistieke landschap net zo sterk is verdeeld als de aanhang van de Democraten en de Republikeinen. Die polarisatie is ook een groot probleem op zichzelf waar door het lastig wordt persmedia te raadplegen die boven deze scheiding staan.

      Inderdaad.
      Fox News, het best bekeken medium in de VS, staat toch echt aan de kant van Trump. Tegelijk is het een van de meest leugenachtige, die aan de lopende band complottheorieën verspreidt over de Donalds tegenstanders, de ene nog onsmakelijker dan de andere.

      Maar zelfs Fox uit zich de laatste tijd nu en dan kritisch over Trump. Rene zal concluderen dat Fox dus aan het verlinksen is. Andere mensen concluderen dat Trump kennelijk iets helemaal fout aan het doen is.

  2. combat le pelicule

   mar geeft helemaal geen antwoord en plempt hier maar wat neer

  3. Maris Copoolse

   De Amerikanen beginnen Trump behoorlijk uit te kotsen. Zelden kreeg een president zulke extreem lage approval-ratings en het ziet er niet naar uit dat het beter wordt.

   ht*ps://news.gallup.com/poll/203207/trump-job-approval-weekly.aspx

   1. Start

    Etc?

 4. Ritter

  Hét probleem met Black Lives Matter

  h*tps://www.youtube.com/watch?v=-pO1qb55ShU&feature=emb_title

 5. M. Brandenburg

  Na tientallen jarn van dit soort systemen zou men tocvh ondertussen wel moeten weten hoe links werkt. Het wordt niet voor niets de zieligheidsindustrie genoemt, hoe denken we dat al die linkse rakkers zonder bedrijven of bedrijfsmatige kennis allemaal stinkend rijk worden, is het niet via het verduisteren van belastinggeld dan is het via al de NGO’s die ze hebben, want het is ook al tientallen jaren bekend dat al die NGOtjes en organizaties nul komma nul resultaat hebben, terwijl de leidinggevenden in die organisatie een salaris binnenharken wat ze op basis van hun kwaliteiten in een vrije markt enkel maar bij elkaar kunnen dromen. Al die linkse clubjes die tegen het licht worden gehouden kenmerken zich met de feiten dat nog geen 30% van het geld aankomt waar het voor is opgehouden, ze allemaal gigasalarissen hebben en er rijkelijke op los leven. –

  De grootste vraag is waarom dit soort groepjes niet jaarlijks doorgelicht worden en zijn enkel zouden mogen bestaan bij 100% transparantie, waarbij bij een aanvraag voor subsidie nooit meer dan 10% van wat aantoonbaar word ontvangen aan donaties, en die donaties moeten terug te voeren zijn naar de werkelijke donateurs. Waarbij 1 niet te verantwoorden donatie direct leidt tot verlies van subsidies. Persoonlijk heb ik het idee dat zo goed als al die linkse clubjes morgen dan zonder geld zitten.

 6. 1000

  tja , in Nederland krijgen die demonstrerende idioten subsidie uit de maatschappelijke ruif

  knettergek

 7. Lugor

  Dit is toch werkelijk schandalig?!
  Actiegroepen tegen racisme krijgen miljoenen dollars aan donaties.

  Wat fijn dat Wout denkt en haarfijn beargumenteerd waarom iets volgens hem schandalig is.

  1. combat le pelicule

   bewijs jij eens het tegendeel?!

 8. NoDoubt

  Het schone ideaal van Black Lives Matter:

  BLANKE mannen, vrouwen en kinderen.
  Jullie zijn de vijand!
  Wij zullen niet stoppen, totdat er meer blanke moorden dan zwarte zijn
  Wij zullen niet stoppen, totdat ALLE blanke mensen naar heropvoedingskampen zijn gestuurd
  Wij zullen niet stoppen, totdat blanke mensen EXTRA BELASTINGEN betalen om zwarten te ondersteunen
  Wij zullen niet stoppen, totdat Black Power de baas is over de hele overheid
  Wij zullen niet toestaan dat een blanke een date heeft met iemand van een ander ras
  Wij ondersteunen GEEN zaken die in het bezit zijn van blanken
  Haat is OK als deze tegen blanke gezinnen is gericht.

  1. Maris Copoolse

   Doe normaal, NoDoubt, dit is hysterisch dronkemansgebral.

   1. denktenk

    Dronken en dwazen spreken de waarheid…………
    Volkswijsheid.

  2. ervi

   Helemaal juist ,zonder twijfel, maar het is tegenwoordig wit, niet blank.

 9. Bes Tolen

  De meeste nieuwsgaring, die voor heel grote aantallen mensen is bestemd in de westerse wereld is permanent gemanipuleerd. Het zijn de door Rome vanaf zo’n dikke honderdvijftig jaar geleden georganiseerde groepen in Amerika, die op dit punt aan de touwtjes trekken. Die hulpen werden in de aanvang al in Europa aangeworven. Aan geld geen gebrek. Dit leidt tot het probleem in de westerse wereld, dat er veel fout gaat, wat de bedoeling is, doordat de bevolking van heel veel landen systematisch vals wordt voorgelicht en men (zoek zelf uit wie dat zijn) in de politiek maar zijn gang kan gaan. Recent gaat dat over Zuid Oost Europa, Noord Afrika en Arabische landen als Irak en nog meer Syrië. Zo kan men hele gebieden met de bevolking beschadigen en de meest onfrisse groepen bedienen want dat zijn de echte vrienden, die de bevolking er onder moeten houden.
  Lekker bombarderen dus vluchtelingenstromen op gang brengen. Heerlijk voor de christelijke gevoelens. Mooi, mooi hoor, dat en wat er meer aanhangt. Meest taboe. Leugens, bedrog, laster de eeuwen door. Prachtig toch? Zo hoort het te zijn. De ware moraal van ”Rome”. Voor anderen de hel en voor de ”men”de hemel!

 10. Maurits Dekker

  BLM gaat er voor zorgen dat Trump met een overweldigende meerderheid van stemmen wordt herkozen.

  1. Rene van der Grijp

   Dat zou zo maar kunnen.

   Als de linkse media, die schaamteloos de hand van de oproerkraaiers en plunderaars kiezen, hun hand overspelen (en dat doen ze vrijwel altijd) dan trekt Trump in November voor de tweede keer aan het langste eind.

   En dat is ook wat ik verwacht.

   BLM en consorten (antifa) wekken meer weerzin op dan sympathie.

 11. ReneR

  Democraten in America, zo rot als dikke stront. Een beetje van hetzelfde kaliber als D66, de partij die het volk mond dood maakte. Groen links, die het volk voor liegt met de klimaat gekte en bio massa die drukte. Waarvan bleek dat het het millieu volledig sloopte. Tja, partijen met idioten die het woord voeren, wordt je niet beter van.

 12. Paardenmiddel

  Trump is populairder dan ooit. Als dit uit de hand blijft lopen, zal hij de donaties stoppen.
  Wij hebben geen leider, vandaar dat de protesten kunnen doorgaan.
  Stem fvd of pvv, en laat je niet in de luren leggen door de mooie praatjes van ministers.
  De verkiezingsstrijd is nu echt losgebarsten en de linkse partijen hebben ineens weer “principes”. Natuurlijk, tot 2021

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.