Geert Wilders is er helemaal klaar mee: ‘Ik ben het spuugzat. Nederland is géén racistisch land!

Het veroordelen van mensen op basis van kleur is altijd fout, aldus Wilders. Hij hekelt het daarom dat ‘de elite’ ons de massa-immigratie door de strot douwt en daarbij niet wil erkennen wat voor problemen het heeft opgeleverd. Op dag van de zoveelste hoorzitting rondom de ‘minder-minder’-rechtszaak komt Wilders met een ferme boodschap naar zijn tegenstanders!  

Wilders vindt het belachelijk dat de politieke elite de ‘discriminerende elite’ ons land heeft geïmporteerd en daar geen verantwoording voor aflegt. Ondertussen wordt de autochtone Nederlander van alles verweten. En dit is dus onredelijk aldus Geert Wilders.

Door deze zelfhaat van onze elite zijn normale autochtone Nederlanders zich vreemden gaan voelen in eigen land, althans als we Wilders moeten geloven. Zij durven niet meer voor hun eigen mening of traditie uit te komen omdat ze bang zijn zwart te worden gemaakt.

Ondertussen vindt Wilders het belachelijk dat niemand het heeft over de echte problemen. Zoals vrouwen die bepaalde delen van steden mijden, omdat ze niet over straat durven te gaan. Of homo’s die in elkaar worden geslagen. De deugmens kijkt weg bij dit soort problemen, of probeert het probleem van bepaalde groepen in Nederland te bagatelliseren.

Dat Nederlanders massaal schuldig zijn aan racisme wordt ons aangepraat door linkse warhoofden aldus Wilders. Wilders is op oorlogspad tegen de anti-racisten.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

21 reacties

 1. Ritter

  “Ik wil mij veilig voelen als meisje .. zowel op straat, als op het strand, als tijdens het uitgaan.

  Gisteren ben ik 9x lastig gevallen geweest op het strand van oostende, deze jongeman hier kwam bij mij uit het niks op m’n handdoek liggen en ging niet weg voor hij zijn zin kreeg”

  ht*ps://twitter.com/Peckertjex/status/1276846561536942080

 2. Ritter

  Wierd: “Dit cancellen of deplatformen, zoals de praktijk ook wordt genoemd, is komen overwaaien uit de Verenigde Staten, waar de cancelcultuur epidemische vormen heeft aangenomen.”

  Hij laat socioloog Eric C. Hendriks (34), die zich in het thema heeft verdiept, aan het woord. De cancelcultuur komt volgens hem bij een activistische, polariserende minderheid vandaan. “Het debat aangaan vinden zij naïef, hen gaat het erom hun tegenstanders het platform te ontzeggen.”

  Die minderheid is puur op de macht uit en niet op discussie, denkt Hendriks. “Dus je gaat adverteerders bellen of leidinggevenden aansporen om onwelgevallige medewerkers te ontslaan.”

  ht*ps://www.mediacourant.nl/2020/06/cancelcultuur-gaat-ook-witte-helpers-als-arie-treffen/

 3. Maris Copoolse

  “Door deze zelfhaat van onze elite zijn normale autochtone Nederlanders zich vreemden gaan voelen in eigen land, althans als we Wilders moeten geloven. ”

  Dat is dan ook niet aan te bevelen.

  1. Maurits Dekker

   Vandaag weer een dag zonder isoleercel?

  2. Stanly2000

   Ernst, links warhoofd!

  3. Hardline

   Maar U rekent zich tot de elite. Want er is w aan uw reacties.einig normaal

  4. combat le pelicule

   misschien moet maris eens wel naar Wilders luisteren, Wilders heeft het immers, mits je je dikke vette islamistische vetkop niet in het zand hebt, heel vaak gelijk, met name als het gaat over deze zaken…

   1. Blitzkrieg

    combat le pelicule :
    Never argue with an idiot. They will drag you down to their level and beat you with experience.
    – Mark Twain

   2. evil knievel

    Wat d8 jezelf Combat!?😄
    Mariska is ziende blind & horende doof maar weet zeker dat jij dit ook al wist!😜
    Nooit geschoten,is altijd mis ntlk!😁

    1. Bullshit45

     Ntlk??

 4. Ploppert

  Over een jaar of dertig, wanneer de deugelite het verdiende geld voldoende heeft verbrast, komt de inkeer: “We hadden Wilders misschien toch niet steeds zo moeten afbranden.” Net als als wat Oudkerk en nog een paar van die linkse “deugers” deden t.o.v. Pim Fortuyn.

 5. Tguard

  Normaal gesproken ben ik altijd voor de nuance, het gesprek de bemiddeling. Maar ook ik ben het nu echt zat. Ooit was ik overtuigd links maar het is mooi geweest

 6. plakband

  Racisme in Nederland.
  Een van de belangrijkste importartikelen van links.
  Links gaat over lijken om gelijk te krijgen.

  Iedereen die het niet met ze eens is krijgt 2 keuzen voorgelegd.
  1. Je bek houden
  2. Oprotten

 7. Bullshit10

  Wederom heeft geert Wilders gelijk daar is geen woord spaans bij
  10 jaar lang heeft ONZE landverraders kabinet ons land verkocht aan Brussel en aan die gelukszoekers 10 jaar lang hebben we moeten bezuinigen om die staatsschuld af te lossen toen we de staatsschuld op orde hadden nu worden we weer genaaid door deze zelfde malooten miljarden gooien ze over de balk het gaat allemaal naar die feestvierende landen en gelukszoekers en eigen volk kan bartsen stop er mee zeg ik tegen allen trap deze landverraders het riool en en stem fvd of PVV uit de eu

 8. werkloze generaal

  Lewis Hamilton , F1 coureur , nog nooit had je hem ook maar iets over racisme horen zeggen. Dan waait er een massa-hysterie over uit de VS , en ineens is de hele F1 wereld een ‘blanke mannenwereld ‘ Dezelfde blanke mannenwereld waaraan hij alles te danken heeft..

  HAHAHAHA

  Die is nu al uitgekotst door het oer-conservatieve Mercedes , en gaat nooit meer wereldkampioen worden.

  ” LUID APPLAUS VOLGT NA DEZE MEDEDELING “

  1. evil knievel

   👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼!!!!!
   Hoop idd dat die zwarte auto van m by debuut niet vooruitkomt,tegensputtert of niet werkt,net zoals elke zwarte!🤢🤮

 9. 1010

  Wilders slaat weer een home run.

  Als we zo racistisch zijn waarom komen dan al die gelukszoekers naar hier ?
  Misselijk wordt je van die extreem linkse weg met ons politiek.

  Stem sociaal , stem PVV

 10. Augustus

  Je zou eerder het omgekeerde kunnen voorstellen: wij zijn zo “niet-racistisch” geworden dat we een hekel hebben aan onze bevolking. Een gezond land moet altijd haar eigen bevolking op #1 zetten en immigratie zien als bonus, wanneer immigratie een doel wordt dan heeft het geen nut om überhaupt meer een verenigd land te zijn.

 11. evil knievel

  Alweer geen speld tussen te krijgen!!!👍🏼👊🏼🇾🇪
  I ❤️ GEERTJE!!😁

 12. Boemboem

  En weer heeft Wilders gelijk! Wanneer dringt dit en meer ook eens door in Den Haag bij dat zooitje ongeregeld en linkse partijen?

 13. JFU

  De grootste racisten zijn de antiracisten.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.