Ja hoor, daar begint het gedonder: Hilversum neemt eigen racistische stereotypen onder de loep

Oh oh oh, wat lastig ineens! De ‘witte neger’ Oboema van Jiskefet, Wendy van Dijk als Ushi of de zingende Chinees bij Ik Hou van Holland, kan allemaal niet meer hè! Hoe gaat Hilversum dít overleven. Kunnen ze zichzelf wel snel genoeg censureren of is het allang te laat?
Ineens is niemand meer voor commentaar bereikbaar en weten ze niet eens waar de discussie over gaat. Bij RTL is men er zeker van dat er beleid komt voor oud materiaal en de NPO lijkt eenzelfde weg in te gaan slaan. Sommige fragmenten zullen ze waarschijnlijk gaan verwijderen. Andere fragmenten krijgen wellicht een heuse waarschuwing erbij. Ja echt, een serieuze trigger warning.

Dat wordt leuk! Dan mag een NPO of RTL nog wél ‘racistische stereotypen’ verspreiden, maar plakken ze er een labeltje aan. Nou, dan is de Zwarte Pieten-discussie ook meteen opgelost! Iedereen die naar een Sinterklaas-intocht wil geef je dan vooraf een waarschuwing en dan kan Zwarte Piet mooi zwart blijven. Iedereen die niet met ‘racisme’ geconfronteerd wil worden, blijft dan lekker thuis. En iedereen die het wél in volle glorie mee wil maken, doet dat ongestoord, maar met een waarschuwinkje vooraf.

Dat is de logica in Hilversum als men kiest voor een waarschuwing en niet voor het compleet verwijderen van alle content. Of ze moeten alles gaan blurren, wat een beetje de tv-equivalent van roetveegpiet is in deze vergelijking.

Hilarisch hoe organisaties hun eigen graf graven door toch zoveel mogelijk mee te willen bewegen met die BLM-beweging. Slapjanussen.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

40 reacties

 1. CLoVis

   
  En dat allemaal
  vanwege hun eigen ‘divibokaal’?

  1. CLoVis

   @lamlul

   Waar blijf je met jouw ‘inhoudelijke reactie’?

   Begin je een beetje moe te worden, oude ‘man’?

   1. Braboworstenbroodje

    @clovis wil je nou echt dat dit misbaksel der natuur ,het schepsel met inferieure genen( de huistr@l)op de wereld gezet jou aandacht geeft?

  2. CLoVis

   lamlul

 2. toetssteen

  Ik word doodmoe van deze ‘weg met ons’ lutsers.

  1. Blitzkrieg

   toetssteen : Niet doen joh, die gasten graven hun eigen graf; het enige wat wij hoeven doen is ze vanaf de zijlijn uitlachen. Wacht met smart op de volgende peiling 🙂 van de moraal narcisten.

 3. Lugor

  Heerlijk die positieve geluiden hier.

  1. combat le pelicule

   aldus adolf lugor

  2. Blitzkrieg

   Lugor : Ja tof hè, en jij bent de looser.

 4. Bullshit16

  Ik blijf het zeggen negeer npo negeer gewoon de hele tv ik kijk alleen nog maar naar de waarheid in niks anders dan de waarheid
  Wand wie kan mij vertellen waarom er YouTube filmpjes word verwijderd als het fake news is nou het is namelijk geen fake news het is de waarheid en waarheid mag de burger niet zien
  Toch worden er filmpjes verwijderd van die 2 longartsen bij COMMONSENSE tv
  Toch zijn er filmpjes verwijderd van die Nederlandse arts
  Toch is er een filmpje van jensen.nl verwijderd is wel weer terug gezet maar toch.het gaat maar door met liegen en bedriegen
  Er is maar een reden waarom ze dit doen de heele maatschappij is failliet de banken zijn failliet nu hebben ze een excuus ons monddood te maken en allemaal aan de bill gats vergif

  Kijk jensen.nl wat hij zegt ik sta er voor 100 procent achter word waker voor het te laat is

  1. Maris Copoolse

   “de heele maatschappij is failliet de banken zijn failliet nu hebben ze een excuus ons monddood te maken en allemaal aan de bill gats vergif“

   Te paard, te paard, we zijn verraden!

   1. Maurits Dekker

    Te paard?
    Als een paard jou ziet slaat het gelijk op hol.

   2. combat le pelicule

    Ja en het ergste is nog dat maris niet ontkent maar erkent en ook nog eens rechtvaardigt wat BS16 zegt.

  2. Brenda Welsh

   Maar u blijft aan het woord. Dat is tenminste heel wat. Ferme jongens, stoere knapen die wel de waarheid zeggen.

   1. Start

    USW?

 5. Paardenmiddel

  Volgend jaar verkiezingen. Nieuwe regering, nieuwe media.
  …en wij saneren de npo..
  YES

  1. Bullshit16

   Paardemidel
   Het zal tijd worden dat de weldenkende mens waker word
   Ik kan niet wachten

   1. Lugor

    Foto van Stierenstront gevonden
    h**ps://nl.wikipedia.org/wiki/De_Denker

  2. Lugor

   h**ps://www.youtube.com/watch?v=qeMFqkcPYcg

 6. Bes Tolen

  Dat de Nederlandse banken zoveel geld zijn kwijtgeraakt (zeker boven de honderd miljard euro alleen al aan hun eigen waarde; daarnaast enorme boetes (waarom?), zo gedecimeerd zijn en hun eerdere vooraanstaande positie in de wereld hebben verloren, dat wordt de Nederlanders niet duidelijk gemaakt. Dat is net of het betekenis mist. Het gaat mogelijk wel om tweehonderdvijftig miljard euro in totaal. Nederland is in een slaafse positie geraakt en wie dat veroorzaakt hebben, zal nooit aan de grote klok worden gehangen. Taboe. Maar alle westerse regeringen zijn aan hen onderdanig en alle bevolking wordt belazerd. Ondertussen gaan linkse partijen en die niet alleen uit van geheel foute conclusies. Men heeft het er over wie dat moeten betalen dat het de banken zo slecht gaat. En dan worden genoemd de leraren, de agenten, de verpleegsters (vrouwelijke vorm dus), enzovoort die moeten betalen. En nu komt het ”mooie” de aandeelhouders zijn er wel bij gevaren, aldus links. Dat gelooft links; dat maken ze zich zelf wijs. Grotere onzin is niet denkbaar. Uiteraard zijn de aandeelhouders veel en in bepaalde gevallen zoals de ABN AMRO Bank alles kwijt geraakt. Maar men vergeet dat dat ook erg is voor Nederland. Want waar gaat het ”Rome” om? De macht over iedereen en anders niet en dan stroomt het geld wel bij ”Rome” binnen want iedereen helpt. Of die wil of niet. Zo is het verdeeld in de wereld en links is de grote steun tot de nieuwe ellende voor iedereen. Want vooral het huidige links gelooft in leugens, bedrog en laster.

  1. Bullshit16

   Bes tolen
   Ik had het niet beter kunnen verwoorden ik strijd door dit linkse ratten maffia moet stoppen

   1. Bullshit19

    Nee natuurlijk Had JIJ hiet niet beter kunnen verwoorden Je moet wel je plaats een beetje kennen gast beter om af en toe te zwijgen dan jezelf voor lul te zetten met je Ik had zelf het niet beter kunnen zeggen

    1. Bullshit16

     Lul 19
     Beter lezen

     1. Bullshit19

      En je snapt het ook nog niet eens

  2. Lugor

   h**ps://www.youtube.com/watch?v=jRGoNYJfrzU

   1. combat le pelicule

    ja lugor heeft iets met drank, hij kan er maar niet over ophouden, logisch want waar het hart van vol is..

  3. Rosasolis

   Bes Tholen. Al weer ben je bezig met je dagelijkse anti- Katholiek gedoe. Behalve door katholieken gaat ons geld NIET naar Roma. Maar wel gaat een deel van ons belasting volgens afsprak naar de EU. Verder hebben we geen problemen met onze bank met onze maandelijkse saldo en spaarrekening. Tot nu tot, na de Corona crisis, zijn we zowel niet achteruit gegaan als niet vooruit gegaan. Soms moet je dankbaar zijn dat het je lukt om rond te komen, dat je wel een spaar rekening heb die vooruit gaat, en hoewel dat de prijzen voor levensmiddelen zijn gestegen, dat je door de maand kan komen.
   Wees dankbaar voor wat je in Nederland heb, het gaat momenteel veel erger in andere westerse landen zoals de VK, waar de economie 20 % gekrompen is vorige maand.

 7. SilverFox

  Doe je TV abonnement gewoon de deur uit. Enkel domme policor, reclame, herhalingen van herhalingen en andersoortige ellende te zien. Zoiets wilde ik nog niet in huis, al kreeg ik er geld op toe.

  1. Maris Copoolse

   Er zijn hier reaguurders die denken dat je volledig geïnformeerd bent als je alleen naar Jensen en het FvD-journaal kijkt.

   1. Bullshit16

    Lamlul
    Je vergeet cafe weltschmers
    Je vergeet ongehoord
    Je vergeet blue tiger studio
    Je vergeet oorlog reeds verloren of
    Je vergeet COMMONSENSE tv

   2. Blitzkrieg

    Maris Copoolse :
    Quote : “Er zijn hier reaguurders die denken dat je volledig geïnformeerd bent als je alleen naar Jensen en het FvD-journaal kijkt.”
    Hè tante Bep, zijn de nieuwe peilingen al binnen?

    1. Start

     Reageren op enzovoort is hetzelfde als enzovoort.

   3. combat le pelicule

    maris vindt het juist dat we de hele dag te horen krijgen op de staatsradio, ondanks dat er geen virus meer is, dat we op ongepaste wijze met elkaar om moeten gaan, disproportionele regels worden structureel herhaald op diezelfde staatsradio, nog maar niet te spreken over de reclame op de tv…

   4. Henk Albarda

    En zolang u heilig blijft geloven in de kwart en halve leugens van de NPO, komt uw hoofd nooit uit het Groen Linkse zand. Die leugens zijn op tientallen websites met de oorspronkelijke texten bewezen.
    Dat zelfs een D66 rechter geen andere keus zag dan Buitenhof op de vingers te tikken voor parafraseren van woorden die Baudet zelfs volgens zijn vijand de D66 rechter niet had geuit, is veelzeggend.

 8. Vrijedenkert

  Staatsomroep gaat evalueren:
  Dus weken zoniet maanden en mischien wel jaren een hele rits aan politiek-correcte en overbetaalde medewerkers oud beeldmatriaal laten beoordelen of deze goed of fout zijn en voldoen aan het nieuwe globale gelijk van ultra-links en anarchistische groeperingen!

  Dat gaat klauwen vol met gemeenschaps en belastinggeld kosten deze flauwekul…

  De staatsomroep moet dus ook niet gaan deugen/evalueren maar juist saneren, inkrimpen, hervormen, bezuinigen!

 9. Henk Albarda

  Zwarte Piet blijft sowieso Zwarte Piet. Verkleed als Zwarte Piet heb ik vele jaren de kinders van vrienden van me (toen ook nog vele zwarten, die zijn vanwege het linkse racisme tegen blanken in Nederland inmiddels naar Hongarije, Oostenrijk en Zwitserland vertrokken) heel blij gemaakt.
  Mijn eigen vader was de strenge Sinterklaas, ik zijn vriendelijke, de cadeaux uitdelende Zwarte Knecht.
  Wat Hilversum ook doet, op termijn bereiken ze precies hetzelfde wat nu in de UK en US gebeurt, een bevolking die de MSM niet meer gelooft.
  In de UK is zeer recent een peiling gedaan, met een wel heel pijnlijk resultaat voor de MSM, 20 % van de Britten gelooft de MSM nog.

  1. Lugor

   Hallo Hilarische Henk.
   Kunt u wat meer duiding geven over een gedeelte van uw tekst nl:
   vrienden van me (toen ook nog vele zwarten, die zijn vanwege het linkse racisme tegen blanken in Nederland inmiddels naar Hongarije, Oostenrijk en Zwitserland vertrokken)

   Zijn nu uw blanke of uw zwarte vrienden vertrokken naar betere oorden?

   Alvast bedankt voor uw bijdrage.

   1. combat le pelicule

    lugor is natuurlijk helemaal niet geïnteresseerd in het echte verhaal…

    1. ikweetwatikwil

     “Lugor is niet geïnteresseerd in het echte vehaal” . Dat zijn Linksen nooit . Alleen maar in het sprookje van hen zelf en die heeft meer iets weg van een horror film.

 10. Duckday

  De Bilderberg Bijeenkomsten
  https://commonsensetv.nl/

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.