Naïevelingen denken ’verbied Zwarte Piet, dan is er rust’. Nee, alles moet eraan geloven om ons eronder te krijgen!

Critical Race Theory (‘CRT’), ‘kritische ras theorie’, is een van Amerikaanse universiteiten overgewaaide ideologie die zegt dat onze westerse samenleving wordt beheerst door blanke suprematie. Het focust op kleur, zwarte mensen worden systematisch onderdrukt door blanken. Om van die onderdrukking af te komen moet het complete witte systeem neergehaald, inclusief economie, cultuur, wetgeving, taal.

De CRT-ideologie beschouwt de samenleving in termen van macht en ras. Marxisme is een theorie gebaseerd op klasseverschillen. Deze ideologie is gebaseerd op rassenverschillen. Het leidt tot massahysterie, razernij, plundering, geweld, beelden bekladden, beelden afbreken, films verbieden, wiskunde dekoloniseren, tv-series verbieden. We zien blanken knielen, negen minuten languit liggen, voeten van zwarten kussen, en smeken om vergeving. Het golft over de hele westerse wereld. De ideologie is er op uit blanke cultuur, rechtsorde en identiteit volledig te vernietigen, want die zou immers algeheel onderdrukkend zijn.

Sommige mensen denken ’laten we Zwarte Piet verbieden, dan is er rust’. Naïeve gedachte, alles moet eraan geloven om de dominante cultuur eronder te krijgen. Je kunt de meute van alles wijsmaken, dat weten we nog zo goed….. Men gelooft alles wat wordt voorgehouden in de media, gedomineerd door politiek-correcte journalisten, de dominees van deze tijd. Ze polariseren de samenleving door groepen, blank tegen zwart, tegen elkaar op te zetten. De haat jegens de blanke mens zit heel diep. Rancune verdwijnt nooit. Onthoud dit.

Black Lives Matter”, natuurlijk, iemand die anders zegt is niet goed snik. Het bedrijfsleven en onze pensioenfondsen (Achmea!) zijn onwetend en naïef over de echte agenda achter BLM. Men heeft nu de handen vol aan overleven na corona en zien niet dat de samenleving afbrokkelt: ‘meer diversiteit, ja, laten we op LHBT selecteren. Dat is een goed idee! ‘ Nee, dat is het niet. Het is discriminatie 2.0. Het is een onderdeel van identiteitspolitiek die mensen die niet aan het LHBTI-profiel voldoen, per definitie uitsluit. ‘Maar we bedoelen het toch zo goed, we willen enkel inclusie, wat is daar mis mee? ’ ‘Daar is op zich niets mis mee, mits niet vanuit een vooringenomen standpunt. Want dan ben je polariserend bezig aan je eigen ondergang. ’

Zijn Bij1 en Kick Out Zwarte Piet splinterbewegingen? Nee, ze vertegenwoordigen een grotere groep mensen van kleur die bij allerlei talkshows onweersproken hun verhaal mogen doen. Ze wrikken om zaken op hun radicale en grenzenloze agenda te krijgen. ‘Zij’ zijn vervuld van weerzin voor wat ‘wij’ waren en wat ‘wij’ in het verleden hebben gedaan. Ze willen helemaal geen ‘wij’. Dat willen ‘wij’, maar dat willen ‘zij’ juist niet! Want blanken hebben bloedschuld en daarom moeten ‘wij’ het hoofd buigen in zelfhaat. ‘Wij’ horen dit niet graag, het verstoort ons werk, onze hobby’s, ons tweede huis, onze SUV, onze kleinkinderen, onze sport…

Hou op! Ik wil het niet horen! Ik ga goed.. Laat mij m’n ding doen! Ik ben niet racistisch!’. Dan ben je per definitie toch, want je bent blank. Wat is een leugen! Volgens World Values Surveys is Nederland één van de minst discriminerende landen ter wereld. Afrika, de landen van herkomst van klagers, is extreem racistisch, maar dáárover hoor je Ruud Gullit c.s. nooit. Zuid Korea, India, Nigeria en Zuid-Afrika zijn het meest discriminerend. Dank u, dat we in Nederland mógen wonen!

Immigranten komen hier met honderdduizenden tegelijk en willen hier dolgraag blijven. Ze riskeren hun leven ervoor. Zo erg is de discriminatie en racisme hier blijkbaar niet. Dit is een vrije wereld waar je kunt gaan en staan waar je wilt! Kundige donker gekleurde mensen uit India met een exotische naam worden door bedrijven juichend binnengehaald. Hoezo kleur en naam?! Onzin, vaardigheid, daar draait het hier om!

Jongeren raken geïndoctrineerd en rusten niet aleer deze religie door allen wordt aanvaard, de ‘nuttige idioten’ (dixit Lenin). De opzet is via individuele verhalen over vermeende discriminatie dit te veralgemeniseren: de blanke mens is een racist, ‘Nederlanders zijn systematische racisten’ (Gloria Wekker), ze voelen zich superieur, ‘white supremacy’, want ze zijn blank.

Opeens voelt iedereen zich gediscrimineerd en opeens staan onze kranten bol van verhalen over discriminatie. Journalisten gaan er languit bij liggen. “Ik word toch zo gediscrimineerd hier!” O ja, joh, laat eens horen”. Oh wat erg!! Wat een beesten zijn het toch, die Nederlanders, fascisten! Ruud Gullit, multimiljonair en gelauwerde door blanken: “revolutie moet een eind maken aan racisme”. Edgar Davids is zó gediscrimineerd, “ik heb nog wel zó m’n best gedaan in het Nederlands elftal.” Wat hij trainer Hiddink heeft toegevoegd weten we nog wel.

Natasha Harlequin wil Akwasi in gesprek brengen met Mark Rutte. Goed idee, zeg! Kan Akwasi aan Mark nog eens goed uitleggen hoe hij Zwarte Piet op z’n gezicht gaat trappen! Rutte: “Ah, veel dank voor deze toelichting. Ik begrijp dat jij je ‘ongemakkelijk’ voelt! Wederzijds!” Het een totalitaire en destructieve religie, een polariserende beweging, buitengewoon onvoordelig voor blanken, maar dit wordt door hen niet doorzien.

We varen in een dichte mist met een incompetente kapitein aan het stuurwiel, ‘excuses’ zegt hij. We bevinden ons in een tragische fase van onze historie.

Frits Bosch, auteur van “Risico als obsessie”, “Dat is het risico”, “Wereld op een keerpunt” “Onbehagen bij de elite”, “Schaft ook Nederland zich af?” en “Feminisme op de werkvloer”.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

32 reacties

 1. Vrijedenkert

  Ultra-links en anarchisten hebben wereldwijd een visie die veel meer behelst dan alleen maar discriminatie en Zwarte Piet bestrijden, BLM kwam hun goed van pas om op mee te liften en hun ideologie te kunnen verspreiden, men wil politie en handhaving van overheden niet voor niks afschaffen!
  Het wereldbeeld wat men voor ogen heeft is al voor een deel te zien in Seattle en als men hier in slaagt betekent dit het einde van de moderne westerse democratische beschaving!
  Een soort van globale China 2.0…

 2. Dirk Derksen

  Het meerendeel heeft gewoon niet in de gaten dat de moraal van het verhaal, wraak nemen op de blanken is. De kleurlingen hebben het onderspit moeten delven in de geschiedenis en daardoor een minderwaardigheidscomplex opgebouwd, en daardoor de blanken van nu verantwoordelijk willen houden. Ze willen met alle geweld in het westen wonen, maar niet accepteren dat de welvaart in het westen door de blanken is opgebouwd. Het merendeel van de allochtonen spannen samen om de bouwers van het westen te laten boeten, en dit wordt gesteund door diverse linkse en middenpartijen. Zelfs geweld is geoorloofd, om de autochtoon in de hoek te zetten.

  1. Blitzkrieg

   Dirk Derksen : Dit wordt gedaan om ons er allemaal onder te krijgen, zowel zwart als blank. Voorlopig worden – of laten – zwarte mensen zich misbruiken om een marxistische cultuur op te tuigen. Als je denkt dat dit blank tegen zwart is, heb je het volledig mis; dit is juist wat ze willen.

   1. Dirk Derksen

    Blitz,

    Dit kan het werk van bovenaf zijn. Maar daar gaat het de kleurlingen niet om. De kleurlingen (getint, bruin, zwart) zijn gewillig genoeg om hieraan mee te werken, ongeacht of dit van bovenaf gestuurd wordt. Helaas ontbreekt er met name de wil, en het verstand om ook maar te twijfelen aan hun eigen tekortkomingen, en hiervan de blanken de schuld te geven.
    Dit is niet blank tegen gekleurd, maar gekleurd tegen blank.

    Ook al klopt jouw theorie, het is lood om oud ijzer. Bijna alle kleurlingen een een groot deel van de linkse blanken gaan hierin mee. Hoe dan ook de conservatieve rechtse blanken hebben het nakijken, omdat ze simpelweg in de minderheid zijn.

 3. Start

  Inderdaad, fascistisch links gaat tot het gaatje en het concentratiekamp.

 4. Winfrida

  Iemand beschuldigen van racisme is weerzinwekkend. Tegenwoordig wordt het te pas en te onpas overal maar voor gebruikt. Dan moet er echt iets aan de hand zijn. Iedereen heeft het zelf in de hand wat je van je leven maakt. En als je je niet aan de wetten van het land kan houden dan ga je toch?

  1. Blitzkrieg

   Winfrida :
   Quote : “Iemand beschuldigen van racisme is weerzinwekkend.”

   Playbook from 77 years ago.
   h**ps://twitter.com/shelby_f_wright/status/1273459795400355841?s=20

  2. Yoyo

   Iemand beschuldigen van racisme is inderdaad weerzinwekkend.
   Maar tegelijkertijd is het scheldwoord racist totaal krachteloos geworden.
   Iedereen tot paars gekleurd aan toe is best wel een beetje racist tegenwoordig, al ben je dat zelfs niet eens bewust.
   Racisme de wereld uit, allemaal racist!
   Opgelost!

 5. Vrijedenkert

  De denigrerende manier waarop Sylvana Simons reageert op Wil van Soest zegt eigenlijk meer dan genoeg over het onderwerp in dit artikel…

  h**ps://www.geenstijl.nl/tag/sylvana-simons

 6. Maris Copoolse

  “De ideologie is er op uit blanke cultuur, rechtsorde en identiteit volledig te vernietigen, want die zou immers algeheel onderdrukkend zijn.”

  Nee hoor, Frits, de ideologie is erop gericht malle en schadelijke ideeën over witte suprematie door te prikken.

  1. Dirk Derksen

   “malle en schadelijke ideeën over witte suprematie door te prikken”

   Daarom zijn er inderdaad zoveel blanke derde wereld landen… En bouwen ze hun eigen landen op waar het westen nog een voorbeeld aan kan nemen 😂.

   1. Meriadoc Brandebok

    India: zevende economie.
    Turkije: zestiende economie.
    Indonesië: zeventiende economie.
    Saoedi-Arabië: twintigste economie
    Nigeria: vierentwintigste economie
    Zuid-Afrika: drieëndertigste economie

    U zei?

    1. Dirk Derksen

     Die Brandebok toch,

     BNP zegt niet altijd iets over de ontwikkeling van een land, en al helemaal niets over de armoede in het land. BNP is een onderdeel van de ontwikkeling. Daarbij bestaan er ook 2de wereld landen. Zoek zelf maar uit op je BNP lijstje welke dat zijn.

  2. Maurits Dekker

   Goh Maris, wat een ontzettend waardevolle bijdrage plaatst u weer hier vandaag.
   Ik ben zo ontzettend onder de indruk van de uitgebreide onderbouwing die u gebruikt ter ondersteuning van uw stelling.
   Er zijn vast wel mensen te vinden die bereid zijn u voor te dragen voor de Nobel vredesprijs.

   1. Maris Copoolse

    Inhoudelijk nog iets, Dekker?

    1. Start

     Etc?

    2. Maurits Dekker

     Het is satire, Maris.
     Maar kennelijk heeft u daarvan geen kaas gegeten.

     1. Maris Copoolse

      Ik vond het wel geestig maar ik zou ook wel eens een inhoudelijke opmerking van je willen aantreffen.

  3. Start

   Zolang je water geeft blijft het leven!

 7. Brenda Welsh

  In feite is zwarte Piet ook onzin. Een figuur verheerlijken als gulle gever met een gedienstige knecht die zich grappend en grollend schikt in zijn lot. Geen geld, geen Sint. Zo is het dan ook weer. Een hoop kinderen kijken toe en vragen zich af wat ze verkeerd hebben gedaan.

  1. Start

   Etc & enz!

  2. Winfrida

   En als Piet wit was geweest, dan was er opeens niets aan de hand? Witte Piet?

   1. Jack Flash

    Winfrida@ Witte Piet was dan weer racistisch geweest omdat hij niet zwart was.
    Die lui hebben gewoon altijd wat te zeiken.

 8. Paardenmiddel

  Allemaal afkomstig uit de VN.
  Het gaat weer om geld naar een clubje elitaire gasten. Niet accepteren dus

 9. Vince Blank

  Er is een heel groot continent met een schat aan grondstoffen, vruchtbare bodem en een goed klimaat en ook nog centraal gelegen tussen welvarende streken. Bovendien al voornamelijk bevolkt door zwarten. Als die nou eens van hun luie reet komen en hun beperkte verstand gebruiken zijn ze in 2 devennia het rijkste en machtigste volk op aarde. Black suprematie zeg maar. En we hebben hier nog genoeg reserve krachten voor ze rondlopen. Bovendien hieven ze zich daar niet meer te storen aan zwarte piet. Enig nadeel….. Ze moeten werken.

 10. Adriaen van Bergen

  Ze moeten blij zijn met onze suprematie, hier in Europa.
  Kijk maar naar Afrika hoe het gaat met een black suprematie.

 11. Winfrida

  Wat de linkse politiek ook wil, ze zijn gewoon knettergek. Wij laten ons toch niet gek maken?

 12. Michael M

  Het wordt steeds erger in Europa. Er moeten bewegingen achter zitten lijkt het wel om chaos te creëren in Europa. Waar houdt het op. We moeten ook onze tradities en vrijheid behouden. Want de mindere vrijheid dat zij daar kennen in het Midden-Oosten en de mensenrechten schendingen in Iran, Irak, Noord Korea, Tsjetsjenië dat moeten we in Europa niet willen. Europa moet zijn democratie en vrijheden bewaken. Kijk uit voor teveel links, want zij geven teveel podium aan mensen welke niets moeten hebben van democratie. Dus stem op partijen welke voor democratie staan en in hun vaandel dragen. Lees.

 13. mstellingwerf@ziggo.nl

  Wat een K-land is dit zo langzamerhand aan het worden. Corona gekte, racisme gekte, klimaat gekte, immigratie gekte. Censuur viert hoogtij, afwijkende meningen worden door de hysterische media genegeerd. BAH BAH …… En een regering die keer op keer miskleunt in de corona en rasisme waanzin. Verdiepten mensen zich maar eens wat meer in alle materie ipv dat kuddegedrag

 14. Logica

  Bijzonder sterk stuk. Niets aan toe te voegen. Er zijn inderdaad een hoop mensen die vinden dat we maar moeten toegeven aan KOZP in de gedachte dat er dan rust komt. Dat is dus niet zo. BLM, KOZP krijgen subsidie van de gemeente Amsterdam. Alleen daarom al zullen ze doorgaan. Het bureau Meldpunt discriminatie krijgt zelfs jaarlijks een half miljoen.

  1. Bertus Bambergen

   Na de definitieve afschaffing van Zwarte Piet zullen ze toch een ander onderwerp moeten zoeken.

   1. gedacht

    enz

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.