Politie grijpt in bij BLM-protest Rotterdam! Mensen gaan braaf naar huis behalve …. Antifa

De politie heeft alsnog ingegrepen in Rotterdam. Het viel te verwachten; er waren veel te veel mensen. En zoals Aboutaleb dus eerder deze week zei: in Rotterdam gaat de politie wel ingrijpen. De meeste mensen gaven braaf gehoor aan de oproep van de politie. Behalve de kneuzen van Antifa en andere radicale groepjes. 

Onze reporter/redacteur Kenneth Steffers is aanwezig bij de demonstratie in Rotterdam. Volg hem op Twitter voor de laatste nieuwtjes! 

Altijd leuk die communistische parades in Nederland. Stalin pinkt een traantje weg..

 


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

26 reacties

 1. Fe

  antifa is roomser dan de paus. Deze criminele maatschappij ontwrichtende organisatie had al lang verboden moeten zijn.

  1. Blitzkrieg

   Fe : Trump zet de antifa binnenkort op de lijst van terroristische organisaties.

   1. Vera Camlet

    Hij mag zichzelf meenemen in zijn selectie.

    1. Fe

     omdat ?

     1. Brenda Welsh

      Wand?

    2. Rinus Remstreep

     Vera alfredje bloksnor Rost van Tonningen ?

     1. Brenda Welsh

      Waarom al dat gevraag? De materie is niet moeilijk.

     2. combat le pelicule

      annaantichristnazisympathiereinoudbrendaaytaswatcherklaver

   2. Mar

    Nou, dat wil Trump wel, maar er zijn wetten in Amerika waar ook een president zich aan heeft te houden.

    De beste man, de president van Law & Order, schijnt dat nog steeds niet helemaal te snappen en lijkt te denken dat presidentschap hetzelfde is als baas van een groot bedrijf.
    Hij ziet nog steeds niet dat hij in dienst is van het volk en niet andersom.

    1. CLoVis

     Misshien heeft hij dat van ruttekop afgekeken?

    2. Adriaen van Bergen

     Trump dient zijn eigen volk als geen ander. Obama diende vnl. de moslims, vergeet dat niet.
     Voor de corona was de werkeloosheid recordlaag en stegen de salarissen.
     De corona is vooral verspreid door democratische gouverneurs en burgemeesters. Die van New York liet chinees nieuwjaar doorgaan. Democraten protesteerden tegen de sluiting door Trump van het luchtverkeer.
     Halsema doet in Amsterdam precies hetzelfde als haar soortgenoten in de VS, de corona laten terugkeren.

 2. Bullshit16

  Nog een keer dan kijk ongehoord op YouTube niet op die staatsomroep nos journaa te zienl dat negers blanken doodslaan
  Kijk en oordeel zelf

 3. Kretoloog

  Historicus Jacques Presser zei het al: “Het fascisme, als het ooit terugkeert, zal het zich ongetwijfeld aandienen in het gewaad van het anti-fascisme”.

  Een uitspraak overigens waarvan sommigen menen dat hij ook door Winston Churchill is gebezigd: “The fascists of the future will call themselves anti-fascists”.

  1. Willem Wever

   Reputaties komen te voet en vertrekken te paard.

 4. Piet Klein

  Het is mooi dat er zoveel mensen de straat op gaan op duidelijk te maken dat black live matters. Want black live matters. Het is ook goed als de demonstranten de regels van het RIVM volgen omdat deze bedoeld zijn om kwetsbaren te beschermen. Ook dat live matters. Black live matters en kwetsbaren voor de corona matters. Het is goed om nog een keer tegen elkaar te roepen dat black live matters, maar in Nederland zijn er nagenoeg geen mensen te vinden die dat niet zo voelen. En het zou ook mooi zijn als de demonstranten in deze aantallen de straat op gaan tegen het homo geweld. Want dat is een onderwerp dat meer aandacht nodig heeft in Nederland. Ook homo live matters. Want dat is de kern van onze maatschappij: Everybody matters. Dat is een breed gedragen basiswaarde in Nederland. Dat vindt het hele politiek spectrum van uiterst links tot uiterst rechts.

  1. Mar

   Ook mensen met een handicap matters.

   1. CLoVis

    Jezelf weer voorop stellen?

  2. Fe

   je vraagt je inderdaad af waar die scoringsdwang vandaan komt. Hedenavond een minister president gehoord die nog niet eens geschikt is voor de Jostiband en daarmee wil ik de jongens en meisjes van de band niets tekort doen.

  3. JochemX

   Piet, de kwetsbaren worden eerder vermoord dan beschermd door de experts (in het liegen).

 5. Jopie

  Most live matters.

 6. Cootje

  De zwarte pieten partij is een gekleurde minderheid , waar de gouden oorbellen nog leuk staan tegen over de achtergrond , in onze bananen republiek krijgen ze een podium , in Amerika met trump niet , wij hebben een premier die roept als het je niet bevalt ga je gewoon terug , maar in de slachtoffer rol willen ze een zak met geld mee om daarna te verdwijnen in de illegaliteit , en komen weer boven water als het geld op is , met zulke berichten krijgen werkende mensen bepaalde voorkeuren , en het in stand houden van mevr Halsema haar partij een zuiveren tweedeling in Nederland en er buiten , die ze graag wegkijken om op bepaalde momenten zeer verbaast en geëmotioneerd te zijn , politici huilen met een oog en zien het nooit zwart wit, dus racisme is gewoon gekweekt en uit vergroot door de zakkenvullers die schreeuwen voor de bühne , terwijl Hans Janmaat in de jaren 80/90 een vooruitziende blik had maar die klabak werd weggezet voor racist

  1. Cootje

   Klasbak

 7. Bolland

  Jammer dat het uit de hand is gelopen, maar wordt wel interessant om te zien of er in Rotterdam en Amsterdam gigantische uitbraak van het ” levensgevaarlijke en extreem besmettelijke” Corona gaat komen.

 8. Rosasolis

  Omdat Trump het Antifa groep de schuld geeft van al de enorme demonstraties die door heel Amerika nu dagelijks aan de gang zijn, zou deze groep nu ook actieve oproerkraaiers in Nederland moeten hebben.
  Omdat Trump Antifa beschuldigd, moet ook copy-cat Baudet dit ook voor Nederland doen. Voor deze tijd was er nooit over een Nederlandse Antifa geklaagt…alleen over
  ”de Linksen”. Volgens Trump zou zelfs Joe Biden bezig zijn om een demonstratie fonds voor Antifa op te bouwen, en vraagt voor veel donaties…..Volgens Trump.

  1. Kretoloog

   U vliegt weer flink uit de bocht, mevr. Rosa. Nooit over Antifa geklaagd, zegt u? De AIVD waarschuwt al jaren tegen het geweld van deze extreemlinkse actievoerders. Maar bij iemand die haar nieuws enkel uit dagblad Trouw haalt, zal dat wel volslagen onbekend zijn.

   Wat een naïef vrouwmensje bent u toch, mevr. Rosa.

   1. Rosasolis

    Krekeltje. De AIVD werkt zeer geheim en heeft NOOIT en nimmer gewaarschuwd
    tegen wie dan ook!…Domme sensatie-leugenaar dan u bent. Verder lees ik nieuws uit verschillende kranten. Omdat het duidelijk is dat u dagelijks UREN EN UREN
    aan uw laptop zit, betwijfel ik dat u enige intelligentie en/of interesse heeft om te gaan lezen in welke krant dan ook. Wat bent u een domme niets zegende krekel
    die alleen een hoop onzin kan piepen!

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.