Politiebronnen melden: voetbalhooligans uit heel het land maakten plannen om te rellen in Den Haag

Er was een reden waarom de Mobiele Eenheid uit het hele land paraat stond om in te grijpen als het mis zou gaan in Den Haag. Uit diverse bronnen en signalen had de politie opgemaakt dat hooligans vanuit het hele land naar Den Haag zouden komen om ruzie te zoeken met de politie. De hooligans vervelen zich vast rot, en dachten dit waarschijnlijk als leuk dagje uit te kunnen ervaren. 

Volgens een politiebron had de politie signalen opgepikt dat hooligans uit de ‘ergste categorie’ naar Den Haag zouden komen om expres de confrontatie met de politie op te zoeken.

,,Gasten die een enorme kick krijgen van vechten met de politie. Zij willen maar één ding en dat is de maatschappij ontwrichten. Toen zij hoorden dat de demonstratie in Den Haag niet door mocht gaan, begonnen supporters van allerlei clubs zich steeds meer te roeren op allerlei kanalen om vandaag de stad onveilig te maken.”’

Op tal van beelden kan men zien dat er redelijk wat ongure types rondliepen, die inderdaad maar al te graag de confrontatie zochten met de ME. Het is dan weer jammer dat een demonstratie gekaapt wordt door een stel randdebielen.

,,Het zijn afschuwelijke beelden, die vaak ook nog eens door hen gemanipuleerd worden. Eventjes knippen hier en daar, zodat de context uit het verhaal wordt getrokken. Die gasten deinzen nergens voor terug.”

 


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

132 reacties

 1. evil knievel

  DAT ZIJN DE MANNEN!!!🇱🇺👊🏼
  VOOR VLAG & VADERLAND!!!
  Waar is dat meisjesonderbroeken ANTIFA!?🥱

 2. combat le pelicule

  Ja “politiebronnen” melden dat, dat moeten ze wel doen om de uitermate grove geweldsuitbarsting van de ME te rechtvaardigen….

 3. JochemX

  Veel beelden bekeken. Ik zag idioot veel politie en vrij veel nette mensen. Het politieoptreden maakte op mij een zwaar overtrokken indruk. De arrestaties verliepen niet volgens de corona-aanwijzingen. Het is trouwens niet de eerste keer dat de overheid in dit soort situaties er op los liegt.

 4. Koevoet

  Maar waarom dezelfde geweldsinstructie op de vreedzame demonstranten?

  h*tps://twitter.com/i/status/1274789267965988864

  1. Koevoet

   Filmpje weg.

   Ouder echtpaar op een bankje. Man wordt van bankje afgetrokken, 2, 3 keer op het bankje gesmeten, knuppels er overheen, knietje… Vrouw zit ernaast.

   Hoor ik nu de bel?

 5. Rammstein

  Tweet van Geert Wilders (18.50 uur): “Wanneer je protesteert tegen zwarte piet, geweld aankondigt en iedereen racisme aanpraat mag je demonstreren. Maar als je opkomt voor je eigen vrijheid en tegen de anderhalve metersamenleving bent, word je met harde hand tegengehouden.”

  Zoals altijd het grootste gelijk.

  1. Blitzkrieg

   Rammstein
   h**ps://m.facebook.com/story.php?story_fbid=312967696375757&id=103092571385982&funlid=4rkPUf7DcW5NY3Gv

   Verslag massa arrestatie

  2. Blitzkrieg

   h**ps://twitter.com/irEnriqueCortes/status/1274793810443284487?s=19

  3. Meriadoc Brandebok

   Misschien is Wilders Rotterdam vergeten. De demonstratie werd er door Aboutaleb afgelast. Of JP-Coen, waar een schare voorstanders zich mocht verzamelen. Verder heeft Halsema uitermate veel kritiek gekregen vanuit de landelijke overheid toen ze de demonstratie toestond.

   Zoals gewoonlijk hangt populistisch rechts weer eens het beroepsslachtoffer uit.

   1. JochemX

    Bokkie, voor mij mag je alles zeggen, als je maar niet liegt. Abou heeft de demonstratie niet afgelast, maar beëindigd toen hij al bijna afgelopen was. En Halsema ontving veel bijval uit eigen kring.

    1. Meriadoc Brandebok

     AD: “Burgemeester Ahmed Aboutaleb heeft de Black Lives Matter-demonstratie in Rotterdam vanavond vroegtijdig afgebroken. Net als eerder in Amsterdam bleek de 1,5 metersamenleving niet berekend op het grote aantal mensen dat zijn stem wil laten horen. Of had Aboutaleb een andere plek moeten aanwijzen?”

     Aflassen = Afgelasten is een samenstelling van het werkwoord gelasten (‘een last opdragen, bevelen’) en het bijwoord af in de betekenis van ‘tenietdoening’ (vergelijk met afbreken, afschaffen, afzeggen) (Taaladvies)

     NH: “Hoorn – Voorstanders van het standbeeld Jan Pieterszoon Coen hebben zojuist op de Roode Steen in Hoorn een heel kort statement gemaakt. Zes demonstranten van ‘Coen is OK!’ arriveerden met drie vlaggen met daarop het VOC-logo, stonden drie minuten stil en vertrokken weer. Later volgt een statement van tegenstanders bij het beeld én een demonstratie van beide partijen.”

     h**ps://www.ad.nl/binnenland/felle-reacties-op-demonstratie-tegen-1-5-meter-denk-niet-dat-deze-demonstranten-familielid-hebben-zien-creperen~af704293/

     1. Blitzkrieg

      Meriadoc Brandebok : Hoeveel politie was daar aanwezig? Hoeveel geweld heeft deze gebruikt? Zijn er ook senioren in mekaar geramt met een gummiknuppel?

     2. Meriadoc Brandebok

      Op grond van beelden zonder context kun je nooit een oordeel vellen. Bovendien mocht men er niet zijn: de demonstratie was, na het halfuurtje, verboden.

      Law en order toch? Of geldt dat niet voor demonstranten waar je het mee eens bent?

     3. Sleipnir

      Brandebok gorgelt de dunne stront nog wel van Rutte indien erom gevraagd wordt dus die valt dit kabinet echt niet af, hij toont zich met verve een staatsdienaar tot het bittere einde.

     4. Meriadoc Brandebok

      De landelijke overheid heeft hier weinig mee te maken. Demonstraties zijn bevoegdheden van burgemeester of gemeente.

     5. Sleipnir

      De Burgemeester van Den Haag is Remkes VVD, die voert dus precies uit wat zijn Führer hem beveelt en dat is Rutte.

     6. Blitzkrieg

      Meriadoc Brandebok :
      Quote : “Op grond van beelden zonder context kun je nooit een oordeel vellen. Bovendien mocht men er niet zijn: de demonstratie was, na het halfuurtje, verboden.”
      Ik was daar! Jij bent degene zonder context!!!

      Quote : “Law en order toch? Of geldt dat niet voor demonstranten waar je het mee eens bent?”
      Welke LAW EN ORDER gold er op de VELE black lives matter demonstraties? Maak maar een lijstje van het aantal BLM demonstraties en een uitgebreidde lijst van het gebruikte geweld! Je praat poep, heel veel poep.

      Als oude vandagen in mekaar gemept worden door de ME heb ik daar problemen mee, ze deden helemaal niks. Ander ouder stelletje zat op een bankje, met de kop tegen de leuning geslagen door de ME; het was werkelijk te schandalig voor worden. He… jij zal het wel weten, je hebt de beelden van de MSM gezien; ik was erbij.

     7. Meriadoc Brandebok

      Precies, Blitzkrieg, jij mocht daar ook niet zijn. De burgemeester wilde een Halsema-fiasco voorkomen (waar een mensenmassa op was komen draven) en had derhalve de demonstratie verboden. Uiteindelijk stond hij slechts een halfuurtje demonstreren toe. Wie daarna bleef staan kon opdonderen of klop krijgen.

      Er verschijnen nu wel filmpjes. Maar wie weet wat er aam die filmpjes is voorafgegaan?

      “Welke LAW EN ORDER gold er op de VELE black lives matter demonstraties?”

      Welk geweld er werd gebruikt op BLM-demonstraties? Wel: h**ps://www.telegraaf.nl/nieuws/1454756039/meerdere-arrestaties-bij-rellen-in-hoorn?utm_source=t.co&utm_medium=referral&utm_campaign=twitter. Kijk even goed naar de Twitterbeelden. Men had nota bene een peloton zwaarbewapende ME-ers rondom het standbeeld geposteerd. Het beeld was duidelijk: wie Coen omver wilde halen kon de eerstkomende weken uit een rietje drinken.

      Wees blij dat jullie niet in de VS waren. Daar had de politie een gepansterde wagen met machinegeweer op de menigte afgestuurd.

     8. Blitzkrieg

      Meriadoc Brandebok :
      Quote : “Precies, Blitzkrieg, jij mocht daar ook niet zijn.”
      Is het opeens verboden om naar Den Haag te gaan? Kun je uitleggen wat ik heb gedaan dat niet mocht, of roep je zomaar wat.

      Oh wacht, misschien was het dat bloemen leggen bij het stadhuis waardoor ik een crimineel geworden ben.

     9. Meriadoc Brandebok

      Je mocht geen deelnemen aan een demonstratie.

     10. Blitzkrieg

      Meriadoc Brandebok :
      Quote : “Er verschijnen nu wel filmpjes. Maar wie weet wat er aam die filmpjes is voorafgegaan?”
      IK! En jij in ieder geval zeker niet!

      Quote : “Wees blij dat jullie niet in de VS waren. Daar had de politie een gepansterde wagen met machinegeweer op de menigte afgestuurd.”
      Dat is inderdaad een groot verschil met de antifa, die mag zonder politie ingrijpen hele steden afbranden.

     11. Blitzkrieg

      Meriadoc Brandebok :
      Quote : “Je mocht geen deelnemen aan een demonstratie.”
      Kun je me uitleggen wat dit precies inhoud, anders weet ik ZELF niet eens of ik me hier wel of niet aan heb schuldig gemaakt.

     12. Meriadoc Brandebok

      Dus je was wel bij een demonstratie?

      Wat was je nu aan het doen: bloemenleggen of bij de illegale demonstratie waar men op de donder kreeg?

     13. Blitzkrieg

      Meriadoc Brandebok :
      Quote : “Wat was je nu aan het doen: bloemenleggen of bij de illegale demonstratie waar men op de donder kreeg?”
      Beide, ik ben rond en op het malieveld aanwezig geweest. Daarover twee dingen :
      De demonstratie is kort toegestaan geweest en mocht je gewoon het malieveld op, om het malieveld mocht je sowieso aanwezig zijn, zo kwamen er bijvoorbeeld vele race-fietsers langs die een tocht aan het maken waren.

      Mijn vraag blijft dus, wat is demonstreren dus precies en wanneer mag je nu wel in de buurt van het malieveld komen. Als men demonstreert wat doet men dan precies dat niet mag? Geef mij een definitie een set van regels, zodat ik kan beoordelen of ik al dan niet “crimineel” gedrag heb vertoont. Zo te zien valt het je nog wat lastig om hier een definitie aan te geven.

     14. Meriadoc Brandebok

      @Blitzkrieg

      Inzake de demonstratie werd inderdaad bepaald dat deze werd toegestaan, ondanks het aanvankelijke verbod. Zulks duurde, dacht ik, een half uur. Maar de ouderen waarvan je zegt dat ze werden mishandeld door de politie negeerden de instructies van de politie het Malieveld weer te verlaten, in verband met drukte.

      Het filmpje van de man op het bankje heb ik gezien. Als je goed kijkt, zie je dat de politie hem sommeert op te sodemieteren. Dan draait de camera even weg. Als de camera zich dan weer op de man concentreert, geeft de agent hem een dreun.

      Dus waarom blijf je als oudere hardnekkig zitten als je wordt gesommeerd te vertrekken? Is het dan gewoon niet een beetje je eigen schuld?

     15. Blitzkrieg

      Meriadoc Brandebok :
      Quote : “Dus waarom blijf je als oudere hardnekkig zitten als je wordt gesommeerd te vertrekken? Is het dan gewoon niet een beetje je eigen schuld?”
      Los het op met je eigen geweten, ik kan je geen antwoord geven op dingen die voor een ieder duidelijk zouden moeten zijn.

   2. Blitzkrieg

    Meriadoc Brandebok :
    Quote : “Misschien is Wilders Rotterdam vergeten. De demonstratie werd er door Aboutaleb afgelast.”
    Hoeveel black lives matter demonstraties zijn er geweest?

    1. Meriadoc Brandebok

     Hoeveel demonstraties van tegenstanders van het coronabeleid zijn er geweest?

     1. Blitzkrieg

      Meriadoc Brandebok :
      Quote : “Hoeveel demonstraties van tegenstanders van het coronabeleid zijn er geweest?”
      Geen één omdat ze in tegenstelling tot BLM demonstraties overal verboden worden; wel zijn er meerdere aangevraagt door het hele land, inclusief in het demonstratie paradijs Amsterdam.

      h**ps://twitter.com/GeLeHesjesNL/status/1274810927028854786?s=20

     2. Meriadoc Brandebok

      Hier: h**ps://www.ad.nl/binnenland/felle-reacties-op-demonstratie-tegen-1-5-meter-denk-niet-dat-deze-demonstranten-familielid-hebben-zien-creperen~af704293/.

     3. Blitzkrieg

      Meriadoc Brandebok : Wat wil je zeggen?

     4. Meriadoc Brandebok

      Dat demonstratues van tegenstanders van het regeringsbeleid waren tiegestaan, mits kon worden gegarandeerd dat de 1,5m-regel wordt gehandhaafd.

      Er is dus geen sprake van een verbod op demonstraties, louter omdat het demonstraties zijn van tegenstanders van het regeringsbeleid.

   3. Henk Albarda

    Brandebok, we weten dat u graag deelneemt aan gewelddadige extreem linkse Groen Links demos. We weten dat u alles wat voor u rechts lijkt zou willen verbieden. We weten dat u een Nrd-Koreaans schrikbewind hier wilt.
    Daarom willen we Martin Bosman, Geert Wilders, Toine Beukering, Annabel Nanninga, Thierry Baudet (inderdaad, bij mij als FvD’er niet op de eerste plaats) als mp. Op termijn kunnen we u dan in een werkkamp opsluiten.

    1. Meriadoc Brandebok

     “Op termijn kunnen we u dan in een werkkamp opsluiten.”

     😂

     1. Blitzkrieg

      Meriadoc Brandebok :
      Quote : ““Op termijn kunnen we u dan in een werkkamp opsluiten.” 😂 ”
      Werken… ik weet het de term klinkt nu nog wat wazig maar geloof me, ook aan jou kunnen ze uitleggen wat die term precies inhoud.

 6. Beukman

  Drie maal raden op welke partijen dergelijke “supporters” zoal stemmen.

  1. Rammstein

   Deze supporters maken de gang naar het stemlokaal überhaupt niet.

  2. Lugor

   Eh, PvdD
   Eh, 50 Plus
   Tuurlijk, PVR Partij Van Rammstein, herstel Rampspoed.

  3. combat le pelicule

   Je moet smoel houden beukhol, je was er niet bij dus kan geen idee hebben waar je het over hebt.
   Jij bent echt een schande voor mijn land…

   1. Beukman

    Jij hebt helemaal geen land, @pedicure.

    1. Blitzkrieg

     Beukman :
     Quote : “Jij hebt helemaal geen land, @pedicure.”
     Kan jij helemaal niet weten, ik ben bijvoorbeeld groot grond bezitter!

    2. 1000

     en jij geen verstand bekman

  4. ikweetwatikwil

   Beukman zit met dicht geknepen ogen in huis. Ziet niet dat de gewone burger het slappe gedoe van de “elite ” niet meer pikt.
   De onrust zal steeds erger worden en daar heeft de regering schuld aan . Mede veroorzaker is de media.
   massa immigratie , kleurlingen die zich tekort gedaan voelen,de islam, wetten die doorgedrukt worden wegens corona.

   De Nederlandse burger wordt van zijn vrijheid beroofd en dan gaat het mis.

  5. Appelstroop

   Geweld en intimidatie gebruiken om je zin te krijgen is doorgaans een linkse aangelegenheid.

   1. combat le pelicule

    Ook apfelstreup was er niet bij dus kan geen objectieve reactie plempen natuurlijk…

  6. Gerda2

   Beukman
   Drie maal raden op welke partijen dergelijke “supporters” zoal stemmen.

   Ik zou zeggen, doe je best.
   Hopelijk komen er meer demonstraties.

  7. Henk Albarda

   Kijk, kijk, onze man die idolaat is van Pol Pot, Stalin en Lenin, meld zich. We weten dat u een communistisch schrikbewind wilt in Nederland.

   1. Weerwoord

    En jij van H!tler.

 7. staleo

  Het moge hiermee in ieder geval duidelijk zijn wat er gaat gebeuren als de gewone Nederlander wil protesteren tegen regeringsbeleid.

  1. combat le pelicule

   Inderdaad we zien het voor onze ogen gebeuren…

   1. Marija

    En…..wordt het erger, dan staat er een EU leger klaar om ons de kop in te drukken.

    1. Weerwoord

     Etc.?

 8. Henk Albarda

  Hiermee zijn politie bronnen definitief nooit meer te vertrouwen. Nu vertaalt de politie ‘boze burgers’ in ‘voetbal hooligans’. Volkomen krankzinnig, het was een vreedzame demo geworden, maar vreedzame demos worden verboden en haatzaaiende linkse demos moeten doorgaan.

 9. plakband

  Het blijkt ook nu weer.
  De door de regering gesubsidieerde beroepsdemonstranten bebben meer vrijheden dan gewone burgers.
  Terwijl de gewone burgers de belastingen moeten ophoesten waarmee de overheid het demonstratie-circus in stand houd.

 10. RPML

  In de stad van Internationaal Recht & Vrede wordt door een burgemeester van de VVD (Vrijheid en Democratie) in de driehoek beslist ‘voetbal-hooligans’ aan te pakken. Ik heb meer dan voldoende beelden op Facebook en Twitter gezien waarbij weerloze ouderen en vrouwen in elkaar gemept worden, hoezo hooligans? Als een dergelijke instructie tot een dergelijke excessieve geweldsuitbarsting komt bij de Haagse ME dan is er iets goed fout. Ik heb ook meerdere mensen gesproken die er aanwezig waren; politie-agenten die zich plots omkleden en een ME-tenue aantrokken om er vervolgens op los te gaan meppen; mensen zijn ingesloten op het Malieveld en konden geen kant op, ook al wilden ze er geen onderdeel van zijn, mensen opgepakt zonder enige reden, perskaarten zijn afgepakt. Maar ook een politie-agente die niet wilde meedoen, die niet begreep waar haar collega’s mee bezig waren… ik moet er niet aan denken hoe het afloopt als de nog hersenlozere divisie binnenkort ook de wapenstok mag gaan hanteren.

  1. Meriadoc Brandebok

   “de nog hersenlozere divisie”

   Dit is smerige demagogie en een mes in de rug van onze politiemensen.

   1. Blitzkrieg

    Meriadoc Brandebok :
    Quote : “Dit is smerige demagogie en een mes in de rug van onze politiemensen.”
    Het is de werkelijkheid, ik ben ervan ooggetuige geweest. Jij bent degene die nergens wat vanaf weet, houd dan je mond dicht.

   2. RPML

    ‘Onze politiemensen’, hoezo ‘onze’?

    h++ps://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1683199908523910&id=100005017503994

    Dit is hersenloos, niets meer en niets minder

    1. Meriadoc Brandebok

     Ze zijn van jouw belastinggeld ingehuurd. Daarom zijn het onze politiemensen.

     Dom slachtoffergedrag. Wie er niet illegaal was, had er ook geen last van gehad.

     1. RPML

      ‘Ze zijn van jouw belastinggeld ingehuurd. Daarom zijn het onze politiemensen.’

      Veel hilarischer dan dit kun je het niet maken? Ze hadden wel over een paar man heen kunnen rijden, we betalen er tenslotte voor toch?

    2. 1000

     Dit is minimaal poging tot doodslag dan wel moord want zo inrijden op mensen is doel bewust iemand zwaar lichamelijk letsel toebrengen.

     Dit kan toch niet in Nederland. Dit is toch geen politie bezig met openbare orde zoals men ons wil doen geloven. Wie zijn deze blinde varkens die zo inrijden op mensen ? Ik heb deze randdebielen niet gezien op de Dam. En dan eist de politie respoect ? Het zijn hgersenloze imbicielen en befehl ist befehl.

     Ik ben alle respect voor het blauw volledig kweijt en als ze willen weten waarom moeten ze hetfilmpje maar bekijken dat tuig.

   3. RPML

    Kijk eens Brandebok naar ‘onze politiemensen’:

    h++ps://www.facebook.com/meldpuntnederland/posts/1500217763499279

    Het mes in de rug komt van ‘onze politiemensen’.

    1. Blitzkrieg

     RPML :
     h**ps://www.facebook.com/groups/974378129606466/permalink/1136327046744906/

     Er is hoop, deel dit bericht.

     1. RPML

      Als hij nou niet begonnen was met 5G… maar, goed om te weten!

     2. Blitzkrieg

      RPML : Het laat wat mij betreft aardig zien wat er in Nederland aan de hand is. In Den Haag zijn ze heel erg bang aan het worden, dat is de reden waarom er met de meest extreme middelen is ingegrepen is.

     3. RPML

      @Blitzkrieg

      Ja, het loopt hun dun door de broek. En wat was er eenvoudiger geweest dan in overleg te treden met Viruswaanzin en de spelregels samen op te stellen? Neen, het is simpelweg verboden, zoals op zoveel plekken. Demonstreren tegen overheidsbeleid mag alleen als het geen overheidsbeleid is, zodra het protest te realistisch is wordt het verboden, zie de boeren, de bouw en de corona-maatregelen.

     4. Meriadoc Brandebok

      Tuurlijk, Blitzkrieg, die agenten zijn door Rutte gestuurd.

      🤦‍♂️

     5. Blitzkrieg

      Meriadoc Brandebok :
      Quote : “Tuurlijk, Blitzkrieg, die agenten zijn door Rutte gestuurd.”
      Een kartelliaans overleg met de driehoek, zo noemen ze dat.

     6. Meriadoc Brandebok

      Driehoek = burgemeester, Justitie, smerissen.

    2. Maris Copoolse

     Als guurrechts demonstreert ontstaat er altijd veel schade en geweld maar dat is uitsluitend te wijten aan de politieagenten die het geweld uitlokken en plegen.

     Bij demonstraties tegen racisme treedt de politie niet hard genoeg op waardoor het ook meestal rustig blijft.

     Zoiets, RPML?

     1. RPML

      Guurrechts is Pegida, die moeten stoppen met demonstreren zodra er een massa guurlinksen of moslims met geweld dreigt.

      Van racisme is in Nederland geen sprake, het is zelfs strafbaar gesteld en in de wet verankerd, vandaar dat ze die wappies hun gang laten gaan, onschuldige en naïeve deugmensen met een neus voor polarisatie

      Je door Google geblindeerde ramen maken je denkvermogen steeds troebeler, neem eens een frisse neus in het nabijgelegen park!

     2. Meriadoc Brandebok

      Ik zal je wat zeggen, Maris: als de meute het verbod van Remkes had gerespecteerd en gewoon thuis was gebleven had er niemand slaag gekregen. Dan was de ME niet eens uitgerukt.

      Ik word zo doodmoe van dat slachtoffergedrag.

     3. Gerda2

      Meriadoc
      Ik word zo doodmoe van dat slachtoffergedrag.

      Op tijd naar bed dan vanavond.

     4. Blitzkrieg

      Meriadoc Brandebok :
      Quote : “Ik word zo doodmoe van dat slachtoffergedrag.”
      Eindeloos tr0llen, daar word je nooit moe van zo te zien.

     5. Maris Copoolse

      “Van racisme is in Nederland geen sprake, het is zelfs strafbaar gesteld en in de wet verankerd”

      Tegen dit soort onwetendheid is waarschijnlijk geen kruid gewassen.

      ht*ps://decorrespondent.nl/11317/institutioneel-racisme-in-nederland-wat-het-is-waar-het-zit-en-wat-jij-eraan-kunt-doen/464087536-47232adb

     6. Sleipnir

      ‘Dit artikel is je cadeau gedaan door correspondent Vera Mulder’

      Vast een proef abonnement, niet Copoolse?

     7. Maris Copoolse

      Ik heb dat proefabonnement maar kort gehad, Sleip, met veel plezier.

      Hoe gaat het met de muggen, beste kerel?

     8. Blitzkrieg

      Maris Copoolse :
      Quote : “Hoe gaat het met de muggen, beste kerel?”
      Hoe het met de muggen gaat weet ik niet, de strontvliegen rond je gezicht al om uitsluitsel gevraagd?

     9. Sleipnir

      Daar heb ik geen last van ouwe kaas, evenmin van slangen zoals jij zo parmantig uit je door allochtonenstront bezoedelde duim zoog.

     10. Maris Copoolse

      Met goede horren, veel gif en binnen zittend kun je Hongarije wel overleven.
      Huizen zijn er spotgoedkoop, en dat heeft een reden.

      ht*tp://www.facebook.com/HongarijeNatuurlijk/photos/vanwege-de-aanhoudende-zomerhitte-zijn-er-bijna-overal-in-het-land-al-volwassen-/539000493164264/

     11. Sleipnir

      Wat weet jij er nu van lul, je bent van zijn leven lang nog niet je geblindeerde hoekwoning in Den Haag uit geweest, ga lekker je moslimburen vervelen met je bij elkaar gegoogelde ‘wetenswaardigheden’ over een land waar je van zijn leven nog nooit bent geweest, sloeber……

      En al stierf het er nu van de muggen weegt het nog niet op tegen het voordeel dat er geen zwartjes en moslims zijn te bekennen

      Leve Orban……..

     12. Maris Copoolse

      Ik snap de afgunst wel, Sleip, ik zou ook wel in de Vogelwijk willen wonen maar de huizen zijn daar peperduur.

      In Hongarije koop je een vrijstaand huis voor de prijs van een middenklasser. Dat voordeel heb je, maar wie wil daar dood gevonden worden?

     13. Sleipnir

      Mag jij eigenlijk wel zo liegen van je got Copoolse want jij woont wel degelijk op het adres waar we het over hebben, dat is glashard aangetoond vorige week door RPML weet je nog Wesley Benbow?

     14. Rammstein

      Copoolse is altijd chronisch afgunstig en jaloers op eenieder die de financiele mogelijkheden heeft om naar een prachtplek in het buitenland te verkassen. Daar droom hij ook altijd van, maar ja, hij heeft noch de centen noch de durf.

      Kop op rattekop: met je scootmobiel kun je altijd nog even naar de Scheveningse boulevard.

     15. Maris Copoolse

      Een prachtplek bij het Balatonmeer.

      Een villa voor 40.000 euro.

      😂

     16. Sleipnir

      De sloeber Copoolse denkt te weten wat mijn huis kost, is die scheefbek aandoenlijk of niet? Die lul denkt dat de oevers van het Balatonmeer zijn volgebouwd met villa’s voor €40 000, voor dat geld koop je een krot op het platteland van Hongarije zakkenwasser die je bent.

     17. Maris Copoolse

      Aan de oever van het Balatonmeer kosten ze misschien wel 80.000 euri.

      Een toplocatie en goed te doen als je binnen blijft zitten met goede horren.

      😂

     18. Blitzkrieg

      Maris Copoolse :
      Quote : “Een toplocatie en goed te doen als je binnen blijft zitten met goede horren. 😂”
      Naar welke toplocatie jij ook verhuist de strontvliegen zullen altijd blijven, zelfs in de isoleer ben je niet helemaal alleen 🙂 .

   4. Gerda2

    Meriadoc
    “de nog hersenlozere divisie”
    Dit is smerige demagogie en een mes in de rug van onze politiemensen.

    Ik geloof dat hij de BOA’s bedoelt en die behoren geen wapenstok te dragen.
    Je hebt het over demagogie.
    Ik kan het door jou genoemde artikel van het AD niet lezen.
    (Felle reacties op demonstratie tegen 1,5 meter: ‘Denk niet dat deze demonstranten familielid hebben zien creperen’)
    Eerst betalen, dat doe ik natuurlijk niet voor zo’n ranzige krant.

    Ik neem aan dat er dat er wordt gerefereerd aan mensen die familileden aan corona hebben verloren. Nou met zo’n verhaal sla de de discussie altijd dood, want wie vindt dat niet afschuwelijk. Dus een weerwoord zit en niet in.
    Dat noem ik ook demagogie.

    1. RPML

     Ja, ik bedoel de BOA’s. VMBO’ers krijgen het exclusieve recht op het toepassen van geweld in een rechtstaat omdat ze er verbaal niet uitkomen, dat is vragen om problemen.

     Schermen met 6,000 doden is lekker gemakkelijk, schermen met 17 miljoen levenden die daarvan het slachtoffer zijn is inhumaan. Meriadoc kijkt met begrip naar de bejaarden die op dit moment wegkwijnen in de verzorgingstehuizen, die hier helemaal niet om gevraagd hebben. In mijn directe omgeving een oom die op 83-jarige leeftijd aan corona is overleden (afscheid genomen via een beeldscherm na meer dan 50 jaar huwelijk) en zijn vrouw vorige week van verdriet en eenzaamheid, ze weigerde nog langer voedsel en medicijnen. Meriadoc vind dat de regering het goed doet…

   5. Bolland

    @Meriadoc Dit was totaal onnodig ME heeft zich schandalig gedragen, tuig demonstreerde niet maar liep met helmen en knuppels te zwaaien zonder aanzien des persoons

    1. Blitzkrieg

     Bolland :
     h**ps://twitter.com/GeLeHesjesNL/status/1274787199687569408

     Ten overvloede, wat vind je van dit schandaald. Mijn maag draait om van deze schandalige beelden.

     Voor Meriadoc Brandebok is dit genieten uiteraard, ik wens haar voornamelijk veel sterkte met zichzelf.

 11. Mar

  Voor de zoveelste keer:

  Politie Haaglanden heeft geen goede reputatie in de regio.

  Het is niet de eerste keer dat er willekeurig wordt gemept.

  1. Blitzkrieg

   Mar :
   Quote : “Voor de zoveelste keer: Politie Haaglanden heeft geen goede reputatie in de regio. Het is niet de eerste keer dat er willekeurig wordt gemept.”
   Vind jij toch alleen maar prima, guurrechtse oude vandagen in mekaar gemept worden; genoegdoening van je karma toch?

   1. Mar

    @Blitzkrieg

    Doe nou toch eens even normaal, man.

    U heeft zelf aangegeven dat er daar alleen maar lieve mensen waren, van links tot rechts en dat u het allemaal geweldig vond.

    Het zegt meer over uzelf dan over mij dat u dit “Vind jij toch alleen maar prima, guurrechtse oude vandagen in mekaar gemept worden; genoegdoening van je karma toch?” mijn kant opslingert.

    Ik keur het gedrag van politie Haaglanden in dergelijke voorvallen af. Ik ben er echter als inwoner van de politieregio maar als teveel mee bekend.

    1. Blitzkrieg

     Mar :
     Quote : “Doe nou toch eens even normaal, man.”
     Jij bent degene die niet normaal doet, maar je bent dan ook een tr0l. Je reacties vallen altijd in de trant van linkse antifa mag alles, en mensen met een rechtse mening mag je gewentenloos het ziekenhuis in rammen. Dit is het soort uitlatingen die jij hier de hele dag spuit, dus oude vandagen die de ellende in geslagen worden, voldoet redelijk aan die definitie. Als je het vervelend vind dat mensen deze mening over je hebben zal je op een andere manier moeten reageren.

     1. Mar

      Blitzkrieg, voor de rest gaat het wel goed met u?

      U heeft totaal de verkeerde persoon voor u.

      Ik ben Mar. Ik zit al vanaf 2009, kort na de oprichting, op DDS. Ik heb nooit van naam hoeven te veranderen. Ik heb nog nooit iemand uitgescholden. Alleen met sommige mensen lag ik constant in de clinch.
      Mijn positie in het politiek spectrum? Zelfs Michael, de eigenaar, wist mij niet exact te plaatsen, liet hij een keer weten.
      Ik ben niet typisch links, niet typisch rechts. Midden komt nog het meeste in de buurt. Ik ben absoluut geen groepjesmens en heb mijn eigen mening over verschillende zaken. Ik ben ook moeilijk omver te praten en mijn ervaring is dat bepaalde types daar absoluut niet tegen kunnen.

      En nog even terug naar uw beschuldigingen:
      Kun je mij even laten zien waar en wanneer ik heb geschreven dat mensen met een rechtse mening gewetenloos het ziekenhuis in mag rammen? Verwart u mij niet met uw eigen denken over linkse mensen?

      O en nee, ik heb geen enkele verwantschap met Maris huppelepup. Ben er eerlijk gezegd niet zo blij mee dat de eerste 3 letters van die naam overeenkomt met mijn naam. Denk dat dit ook niet toevallig is maar opzet.

      En nog maar een keer: de filmpjes en de verhalen van gisteren komen overeen met de reputatie van politie Haaglanden. Zoals dit korps zich gister gedroeg vond al zo vaak plaats in gemeentes, vallend onder hun regio.

      En voetbalhooligans, die de boel verstieren met geweld en plunderingen mogen van mij wel klapjes krijgen, ongeacht van welke club.

      En nou niet meer van die rare dingen roepen. Ik wens niet door u gebruikt te worden om uw populariteit te vergroten.

     2. Blitzkrieg

      Luister Mar, als ik het fout heb den spijt me dat, mijn excuses… oprecht! Mijn populariteit doet er niet toe, ik geef er namelijk totaal niet om. Ik vind populair zijn namelijk een nogal oppervlakkig iets, als ik ergens een hekel aan heb dan is het wel oppervlakkigheid.

     3. Mar

      @Blitzkrieg

      “Luister Mar, als ik het fout heb den spijt me dat, mijn excuses… oprecht! ”

      Dank je wel, geaccepteerd.

      Had zal zo’n idee dat uw woorden eigenlijk voor een ander bedoeld waren.

     4. Blitzkrieg

      Mar :
      Quote : “Dank je wel, geaccepteerd.”
      Tof, dank je.

 12. 1000

  Ik zag niet veel hooligans . Wel veel verontruste burgers die zich grote zorgen over de dictatoriale wetgeving die men erdoor wil drukken.

  Je moet het disproportionele geweld rechtvaardigen dus doen we op het op deze manier. Waarom zijn die 15.000 black lovers inclusief de burgemeester niet van de Dam geknuppeld ?

  Waarom gaat de politie op de knietje bij die protesten ?

  Walgelijke tweedeling die men in de hand werkt

  1. Gerda2

   1000
   Waarom gaat de politie op de knietje bij die protesten ?

   Vraag ik me ook af.
   Om tijdens je werktijd dit te doen, ik hoop dat niet te veel politie mensen dit gaan doen.
   Wil je een statement maken, doe het dan in je vrije tijd.
   Echt te bespottelijk voor woorden.
   En de rechtse politie mensen?
   Hoe wordt daar op gereageerd als ze door de knieën gaan in een door hen welgevallige demonstratie? Ik denk dat ze het nog niet eens aandurven, dan valt half Nederland over hen heen.

 13. Mar

  Ik heb helemaal geen Nederlandse politieagenten zien knielen bij demonstraties in Nederland. Zijn er foto’s van?

  Ik heb het wel gezien in beelden van Amerika, maar dat is aan de andere kant van de oceaan.

  1. Gerda2

   Mar
   Ik heb het wel gezien in beelden van Amerika, maar dat is aan de andere kant van de oceaan.

   Als dat zo is, neem ik mijn woorden terug.
   Zou het weer een keer meevallen.

   Blijft nog wel de knielende agenten in de moskee in Amsterdam na het suikerfeest.
   Maar dat ligt natuurlijk iets anders.

   1. Mar

    @Gerda2

    Prima.

   2. Niemandalletje

    h**ps://tinyurl.com/y8sdjk26
    Dat was zaterdag 20 juni – Malieveld – BLM demonstratie.

  2. Niemandalletje

   Beste Mar,
   Misschien beter je huiswerk doen.
   Zaterdag 20 juni bij de BLM demonstratie op het malieveld:
   h**ps://tinyurl.com/y8sdjk26

   Knielende politie mannetjes.

   1. Niemandalletje

    Wat is dit nu, Mar?
    U vraagt om een foto, u krijgt een foto.
    Een reactie van uw kant was nu wel op zijn plaats geweest en had u gesierd.

    En dan val ik nog niet eens over het gebalde vuistje met de linkerhand.
    U weet toch waar dat voor staat?

    1. Niemandalletje

     Nog maar een foto dan, Mar?
     h**ps://www.gelderlander.nl/home/racisme-protest-raakt-gevoelige-snaar-bij-politie-oost-nederland-we-hebben-een-imagoprobleem~af4f715c/171804926/

     Maar waarom vraagt u foto’s als uw tabletje niet in staat is om ze te laten zien?
     Is uw excuus nu ook zoiets als hieronder: ik geloof niet dat ze daadwerkelijk knielen? Of misschien waren hun knieën doorgeschoten?

     1. Mar

      @Niemandalletje

      U over het hoofd gezien vanmiddag. Maakt u vast wel vaker mee als niemandalletje.

      Overdag zit ik boven achter mijn pc tot ongeveer 5 uur. Daarna ben ik een paar uur afwezig van internet. Iemand moet toch eten koken en zo.

      ’s Avonds zit ik op de bank met mijn tablet, die de vervelende browser Chrome heeft en eigenaardigheden heeft.

      Als ik u niet vergeet (niemandalletjes blijven niet zo lang hangen bij mij) zal ik morgen even kijken.

      Antwoord kan ik u eigenlijk al geven, ik geloof niet in de komplottheorie die Viruswaanzin nu aan d mensen wil slijten. Ze waren er niet eens bij.

      Vraagje nog, bent u ook RPML?

     2. Niemandalletje

      Op uw vraag of ik of ik ook RPML bent is het antwoord, nee.
      Ik lees wel veel reacties.

      Inderdaad overkomt het mij vaker, altijd eigenlijk als ik met feiten en waarheden aankom die de ander niet bevalt.

      Mijn reactie was moeilijk voor u over het hoofd te zien, aangezien hij lange tijd stond waar u later weer onder reageerde.
      Uw kookverhaal en afwezigheid heeft daar niets mee te maken, want u bleef eronder gewoon door reageren.
      Komt bij dat als je iets vraagt, het me logisch lijkt dat u dan geregeld kijkt of er antwoord is. Of was de vraagstelling van u eigenlijk geen vraag?

      Ook ik kook thuis, gewoon om het feit dat ik dat eenmaal beter doe dan mijn vrouw, die er een hekel aan heeft.

      Uw laatste antwoord begrijp ik niet, was niet mijn vraag namelijk.
      Het is en was ook niet iets wat ik aanhaalde.

      Voor de rest, uw reactie heeft, naar mijn gevoel, een bepaald toontje.
      Ik vraag me dan ook af of u nog wel serieus genomen kan worden door mij, of dat ik u ook maar onder de grote groep nitwitters die we hier rijk zijn moet scharen.

  3. 1000

   Ben jij deels blind of volledig blind mar ? Ik wil mensen niet veroordelen op hun handicap maar als je geen foto’s of berichten gezien hebt van agentjes op hun knietjes tijdens de BLM protesten moet je toch echty minimaal aan de bril

 14. RPML

  Bij Viruswaanzin bestaat het vermoeden dat er mensen zijn ingehuurd om te rellen. Als er dan achter de linies ‘doorgesnoven hooligans’ instappen in een ME-busje om vervolgens richting stad te worden afgeleverd, is dat dan ‘het nieuwe normaal’?

  h++ps://www.facebook.com/FRLFRLGH/videos/638634080330576

  1. Mar

   Iemand schrijft het volgende bij dat filmpje:

   “Zijn gewoon agenten die zich kleden als hooligans om de boel in de gaten te houden.”

   Heerlijk toch, al die complottheorieën.

   1. Blitzkrieg

    Mar : Ik heb gisteren wel agenten gezien die zich verkleden als burger om op het malieveld polshoogte te nemen en de zaak te verkennen.

    Quote : “Heerlijk toch, al die complottheorieën.”
    Ik kijk helemaal nergens meer raar van op, Rutte heeft in ieder geval een goed motief om deze demonstratie kapot te willen maken; daarmee wil ik natuurlijk niet zeggen dat hij dat ook gedaan heeft, maar ’t zou zeker wel kunnen.

   2. RPML

    @Mar Waarom zouden ze zich moeten kleden als hooligans en niet gewoon als protesterende burgers en alsnog een oogje in het zeil houden?

    1. Mar

     @RPML

     Waar was narigheid van te verwachten, van vreedzame demonstranten op het Malieveld of hooligans die een eigen plan trokken?
     Bij wie moest men in de buurt blijven?
     Wie zou u in de gaten laten houden?

     1. RPML

      @Mar Je hebt wel een punt…blijft de vraag wie wie uitlokt:

      Hier nieuwe beelden van dezelfde types:

      h++ps://www.facebook.com/amadon.teunissen/videos/3162573533789376

     2. Mar

      @RPML

      Jammer dat niet te zien is wanneer precies die jongen werd meegesleept.

      Zou die jonguh wat uitgevrote hebbuh? Heurde die gozert misschien bij die nep hooligans?

      Als het in scene zou zijn gezet, waren die wat dan verklede politieagenten zouden zijn, slecht voorbereid. Toen die wilde meute aan kwam rennen, maakten ze zich wel heel snel uit de voeten.

      Bij wie zou degene die het filmpje heeft gemaakt horen?

      Er zijn genoeg scenario’s te bedenken.

     3. RPML

      @Mar

      Klopt, er zijn vele scenario’s denkbaar, vandaar dat Viruswaanzin geen beschuldigende vinger uitsteekt maar vraagt om beeldmateriaal, en dat is er volop.

     4. RPML

      @Mar

      Hier met rugnummers, de ene keer aan het knokken en dan weer bij elkaar, vreemd toch?

      h++ps://www.facebook.com/photo.php?fbid=3571938919500795&set=p.3571938919500795&type=3

     5. Mar

      @RPML

      Kan niet bij foto komen op tablet (kreng werkt niet zoals ik wil)

      Eerlijk gezegd geloof ik niet in het scenario dat er door politie doelbewust aangestuurd is op laten ontsporen, ook al gaat het hier om politie Haaglanden.

      Viruswaanzin heeft eerlijk gezegd ook niet mijn sympathie. Een initiatief kan best wel nuttig zijn, maar helaas zie ik vaak dat oprichters zelf ook weer doorschieten in hun doel. Hetzelfde doen als wat men de regering verwijt.

      Ik zie mezelf ook niet aansluiten bij welke (protest)groep dan ook. Te eigengereid, ben ik bang 🙂

 15. Mar

  https://viruswaanzin.nl/geen-onderdeel-van-een-categorie/demonstratie-malieveld-mikpunt-politiek-spel-media-remkes-gaf-alsnog-toestemming/

  Nou ja, Viruswaanzin was zelf helemaal niet aanwezig gisteren.

  Het verhaal wordt steeds gekker.

 16. Mar

  Nou ja, Viruswaanzin was zelf niet aanwezig gisteren

  h**ps://viruswaanzin.nl/geen-onderdeel-van-een-categorie/demonstratie-malieveld-mikpunt-politiek-spel-media-remkes-gaf-alsnog-toestemming/

  1. Niemandalletje

   Mar toch..
   Ik heb het al eerder gezegd: doe toch eerst uw huiswerk.
   Natuurlijk waren ze er niet bij.

   Die zaten in een studio met een aantal overige sprekers en artiesten die zouden komen.
   Zoals ze van te voren hebben aangekondigd, nadat duidelijk werd dat de demonstratie toch niet door mocht gaan.

   Het moet inderdaad echt niet gekker worden, wat suggereert u nu eigenlijk?

   1. Mar

    @Niemandalletje

    Ik heb deze foto (Zaterdag 20 juni bij de BLM demonstratie op het malieveld:
    h**ps://tinyurl.com/y8sdjk26) inmiddels gezien.

    Heb gezocht waar de foto geplaatst was. Kwam via het Twitteraccount van Lilian Helder de foto op het spoor. Geplaatst bij een reactie. Via die reactie kwam ik terecht bij het Noordhollands Dagblad, bij een artikel over antiracismeprotest in Purmerend:
    h**ps://www.noordhollandsdagblad.nl/cnt/dmf20200617_82729534/het-antiracismeprotest-in-purmerend-stelt-niet-teleur-misschien-is-dit-een-teken-van-verandering?utm_source=google&utm_medium=organic

    Heb die foto dus nooit eerder gezien. Ik heb het slappe excuus dat ik in Zuid-Holland woon, dus niet op die website kom en zelden op Twitteraccounts van politici.

    “En dan val ik nog niet eens over het gebalde vuistje met de linkerhand.”
    Linkerhand? Waar de duim rechts zit?
    De ene gekleurde agent steekt net als zijn rechterarm omhoog met gebalde vuist = de Black Power groet. De andere gekleurde geknielde agent niet.

    Ik neem aan dat u ook twijfelt over de neutraliteit van politie. Nou, dan kunt u de hand schudden met BML demonstranten die eveneens twijfelen aan de neutraliteit van politie.

    De foto die u een post later aanreikt geeft bij mij het volgende te zien:
    De pagina kon niet worden gevonden

    “Voor de rest, uw reactie heeft, naar mijn gevoel, een bepaald toontje.
    Ik vraag me dan ook af of u nog wel serieus genomen kan worden door mij, of dat ik u ook maar onder de grote groep nitwitters die we hier rijk zijn moet scharen.”

    Had u dat dan al niet gedaan? Dat proef ik weer uit uw toontje.

    Fijne dag nog verder.

    1. Niemandalletje

     Beste Mar,
     Nee dat had ik nog niet gedaan, maar u was wel aardig op weg.

     Over de rechterhand heeft u gelijk, ik erken mijn fout daarin.
     Dat de andere agent geen vuistje omhoog steekt, is niet aan de orde.
     U vroeg om foto’s van knielende agenten, niet om foto’s met gebalde vuistjes

     Dat u de andere foto niet kan vinden is spijtig voor u, hier opent hij gewoon.
     Copy/paste de link en de sterretjes veranderen in 2 t’s.
     Lijkt me een zwak excuus trouwens, want u had ook gewoon naar de Gelderlander (zoals de link aangeeft) kunnen gaan en even zoeken als u echt geïnteresseerd was.

     U mag voor uzelf aannemen wat u wilt Mar, over hoe ik denk of waar ik ergens aan twijfel.
     Of u daarmee gelijk heeft of maar enigszins bij de waarheid komt, is nog maar de vraag.

     Conclusie: Het stationnetje van knielende agenten in NL zijn we reeds gepasseerd.
     Dat was toch het uitgangspunt?

     1. Mar

      @Niemandalletje

      “Copy/paste de link en de sterretjes veranderen in 2 t’s.”

      Dat had ik gedaan, het werkte alleen niet zoals aangegeven.

      U had gelijk over knielende agenten in Nederland. Mijn dank daarvoor.
      Eerste keer dat ik het zag.

      Wat de rest betreft: alle verhalen over optreden politie en gedrag demonstranten neem ik met een korreltje zout. Mijn indruk is dat personen binnen beide kampen hebben bijgedragen aan het ontsporen van de demonstratie.

      Nog een vraagje: bent u familie van Cat?

     2. Niemandalletje

      Beste Mar,

      Ik heb een zeer grote familie, maar geen Cat daarin.
      Wel een huisdier die Poes heet.
      Maar zonder gekheid, er gaat geen belletje bij me rinkelen bij die naam of alias.

      Welke rest?
      Wat u erbij haalt, over gedrag politie of demonstranten, was niet waar ik iets over schreef en ook niet uw gestelde vraag.
      Het ging mij alleen om het inmiddels gepasseerd stationnetje.
      Mij gaat het alleen om feiten en waarheden.

      Maar, is het u inmiddels ook duidelijk waarom de organisatoren niet aanwezig waren?

     3. Mar

      @Niemandalletje

      Ja, die zaten elders.

      Feiten en waarheden, daar ga ik ook altijd naar op zoek. En soms moet ook ik gecorrigeerd worden.

     4. Niemandalletje

      @Mar,

      Dat hebben we dan gemeen met elkaar.
      Gelukkig neemt u het sportief op, kunnen andere nog een voorbeeld aan nemen. Het siert u echt, dat meen ik.
      Zelf ben ik ook zo sportief om vergissingen van mijn kant toe te geven.

      Ik wens u een prettige avond.

     5. Mar

      @Niemandalletje

      🙂 hetzelfde

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.