Racistische Sylvana Simons gaat los: ‘All Lives Matter?’ Dikke middelvinger!

Sylvana Simons is een vieze, hypocriete, gevaarlijke racist. Een andere conclusie kan ik niet trekken na geluisterd te hebben na de speech die ze deze week gaf in Utrecht.

“Op weg naar een samenleving voor iedereen op basis van gelijkwaardigheid.” Dat zei ze te willen. Een samenleving waarin iedereen beoordeeld wordt op zijn of haar gedrag, niet op zijn of haar uiterlijk; een samenleving waarin je huidskleur irrelevant is, en waarin er niet alleen gelijke rechten zijn voor iedereen, maar waar iedereen ook daadwerkelijk gelijkwaardig behandeld wordt door de maatschappij zelf.

Klinkt hartstikke leuk. Maar op het laatste liet ze duidelijk weten wat haar échte agenda is. Die is er niet één van liefde en eenheid, maar van haat en verdeeldheid. Een lokale politieke partij die zegt dat “all lives matter?” Nee, nee, nee. Dat kan niet, aldus Sylvana. Sterker nog, ze steekt haar middelvinger op naar dat idee.

All lives matter? Nee. Niet wat Sylvana betreft. Black lives matter, ja. Maar white lives? Daar heeft ze schijt aan. Want blanken zijn zogenaamd allemaal onderdrukkers; allemaal fout. Ze zijn per definitie slecht.

En daarmee bewijst Sylvana natuurlijk zelf racistisch tot op het bot te zijn. Zij en de haren willen geen gelijkwaardigheid, liefde, en eenheid, maar onderlinge strijd en haat. Ze willen niet dat iedereen gelijk is, maar dat één groep de andere groep onderdrukt; maar dan moeten de onderdrukkers wat haar betreft dit keer zwart zijn en de onderdrukten blank.

Ze wil geen ‘gerechtigheid,’ maar wraak.

Deze vrouw is doodeng.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

42 reacties

 1. Blitzkrieg

  Video speelt niet af, de twitter censuur kickt weer eens in.

  1. Stanly2000

   Geeft niet. De foto en tekst zijn duidelijk genoeg.

  2. CLoVis

   @Blitzkrieg

   ‘Een samenleving waarin iedereen beoordeeld wordt op zijn of haar gedrag…’

   Heb je daar dan beeld bij nodig?
   Iedere dinsdag de ‘Opsporing Gezocht Show’.

 2. Peetjoh

  Wraak willen voor iets wat je nooit is aangedaan. Maar die andere zijn de fascisten. Misschien gaan al die witte meelopers nu eens nadenken. Al gok ik van niet daar heb je tenslotte hersenen voor nodig.

  1. Wever Willem

   Die van jou werken anders ook niet altijd even best.

   1. Peetjoh

    En waarom niet, omdat ik durf te beweren dat sylvana nog nooit slaaf is geweest? Omdat ik durf te beweren dat sylvana nog nooit last heeft gehad van Amerikaans politie geweld? Geef maar een wat feiten dat zij daar wel last van had. En dan niet van ze werd onjuist bejegend op fb na 10 jaar tegen Nederland trappen want dat is meer persoonlijke haat dan rasisme.

    1. Wever Willem

     Die sylvana is inderdaad behoorlijk irritant. Dat wel.

     1. LifeBuddy

      Koning Willem III heeft gezorgd dat de slavernij is afgeschaft. Dat heeft toen der tijd nederland miljoenen Guldens gekost. Zie ik sylvana ieder jaar een krans leggen Voor de Koning Willem de IIIe. NEE, Zij is niet alleen irritant, maar ook nog huichelaarachtig.

     2. Ab Infinitum

      @LifeBuddy: 30 september 1862 Koning Willem III schaft slavernij af.

  2. Ab Infinitum

   Gokkers hebben geen hersens.

  3. RvdBe

   Rutte zal dit samen met zn maten van antifa en blm genoegzaam aanhoren.

  4. Sjanneke

   😂😂😂😂leest wie dat zegt .. stumpert .

 3. Ritter

  Ik wil benadrukken dat van een racistisch motief , tot nu toe, geen sprake is bij de dood van Floyd.

  Er is wel sprake van hardhandig optreden van de agent.

  Dus de media mantra van “racisme” in dit geval is feitelijk onjuist. En toch word deze onjuiste mantra door de media gepromoot.

  1. Vliegenvanger

   Waar je niemand over hoort waarom hij gearresteerd was?

 4. Ritter

  Het gaat er niet meer om wat de feiten vertellen.

  De media en andere activisten verspreiden onjuiste mantra’s omdat het in hun politieke agenda past.

  Wat laten de feiten nu zien als het gaat om de mantra van anti-zwart politiegeweld in de VS en wat de grote media u niet vertellen?
  ====================

  Zwarten vormen 14% van de Amerikaanse bevolking, ten minste 54% van de 17.000 moorden per jaar wordt door zwarten gepleegd. Van het aantal doden door de politie is 33% zwart. Alleen al hieruit blijkt zonneklaar dat er geen sprake is van structureel racisme. De meeste daders van geweldsmisdrijven in de VS zijn zwart, hoewel zij slechts 14% van de bevolking vormen, maar de meeste doden door politiekogels zijn blank. Uit onderzoek blijkt dat blanke agenten eerder geweld gebruiken tegen blanke criminelen dan tegen zwarten uit angst te worden beschuldigd van discriminatie.

  Als je een mooie Pinkstermiddag gebruikt om zelf de statistieken te bekijken, dan wordt al vrij snel duidelijk dat er weinig klopt van de berichtgeving dat de Amerikaanse politie vanuit racistische motieven onschuldige zwarte mannen doodt. Het is schokkend te merken hoe weinig research journalisten steken in hun artikelen. De voornaamste bron van informatie voor Nederlandse journalisten – van links tot rechts – blijken The Washington Post en The New York Times, die op hun beurt graag de correspondent van de Britse krant The Guardian citeren.

  Het is evident dat veel mainstream media door hun incorrecte berichtgeving de gemoederen verhitten en het gewelddadige gedrag van relschoppers goedpraten. Voor de lezer die zelf kan nadenken en de journalist die dat durft, geef ik onderstaand de links naar mijn bronnen.

  Het grootste schandaal vind ik dat een beweging als ‘Black Lives Matter’ niet wordt geconfronteerd met haar eigen uitgangspunt, namelijk dat zwarte levens er toe doen. Waarom ageert de beweging niet tegen de stijgende criminaliteit door zwarten, die vooral gericht is tegen andere zwarten? Wel aandacht voor een relatief gering aantal politieblunders, maar niet voor de 6000 zwarten die jaarlijks door zwarten worden gedood. In Amerika is het gros van de criminaliteit intraraciaal, binnen de eigen bevolkingsgroep. Van de zwarten wordt 94% door zwarten gedood, bij blanken is 84% intraraciaal.

  ht*ps://denieuwezuil.nl/oorzaak-amerikaanse-politiegeweld-racisme-of-criminaliteit/

 5. rexm

  Ze kan zich beter bij groen links aansluiten, dat zijn de echte amateur anarchiste.

  Zou zeggen, ga eens naar Suriname kijk naar hun gekleurde sterren, in hun landsvlag.
  Als men insider is in Suriname weet men gelijk welke ster de andere ster discrimineert.
  Natuurlijk willen ze daar niets van weten, toch.

  1. Kristalix

   Ohjee, heeft Imfufu rol dakleer Simons haar roeptoeter weer open? Rondje op haar bezem doet wonderen.

 6. Ritter

  Onderstaande video gaat enorm viraal op internet is al miljoenen keren bekeken.

  Owens zegt in deze video dat ze het eerbetoon aan Floyd niet steunt en legt uit waarom. ( uiteraard veroordeeld ze wel het geweld tegen Floyd door de agent)

  Ook geeft ze een feitelijk verslag over de cijfers van het vermeende politiegeweld tegen zwarten en legt de problematiek in de zwarte gemeenschap bloot.

  Nu word zij voor haar feitelijke weergave en mening verketterd door de media en activisten van BLM. Want ze doorbreekt het narrative wat door de media en activisten word gepromoot.
  =================

  Candace Owens: “I DO NOT support George Floyd!” & Here’s Why!

  ht*ps://www.youtube.com/watch?v=JtPfoEvNJ74&feature=emb_title

  1. josemoonen@70

   Ik heb veel respect voor Candace Owens , al jaren . Een meid naar mijn hart . Zegt gewoon waar het opstaat . maar ja , dan wordt je aangevallen van Links , want de waarheid mag niet .. alleen maar fake news .. van CNN ,MSNBC ,,CBS en andere consorten . Ze is eerlijk en recht door zee en ook nog mooi , ( maar dat is bijzaak ) . Ze mag van mij in 2024 gaan voor het Presidentschap . Ik ben gelukkig niet de enigste die zo denkt .

  2. Gerda2

   Ritter
   Candace Owens: “I DO NOT support George Floyd!” & Here’s Why!

   Bijzonder filmpje.
   Ik had nog nooit van haar gehoord.

 7. Original NL

  Sylvana: Only Black Lives Matter.
  Thanks

 8. Bullshit16

  Net nog gezegd die pleeborstel is de grootste racist

  1. Rosasolis

   Bullshit, inderdaad is Sylvana een racist die tegen blanken is. Maar hou op met uw domme “pleeborstel” benoeming voor deze vrouw. Dat u haar een racist tegen blanken noemt, dat klopt, maar lang niet alle Nederlandse kleurlingen zijn tegen blanken. Er zijn nu veel kleurling vrouwen en mannen in ons land die hoge posities hebben of aan het studeren zijn, en heel mooi verzorgd uitzien zien. Dus gooi niet alles op Een hoop,
   en denk dat wij allen geschapen zijn, blanken en kleurlingen.

 9. josemoonen@70

  Nou ja , ze had weer even wat aandacht .. Is gewoon een ordinair k..wijf ,.. en zo dom als het achtereind van een varken .

  1. lotje

   Ik dacht al waar lijkt ze op.

 10. Bullshit16

  Dat filmpje van de zaag op ongehoord is van YouTube gehaald maar is nog wel te zien op Google kijk er naar dan kun je zíen dat die negers veele malen erger zijn dus pleeborstel hou je muil en ga terug naar je neger land

 11. lotje

  Wordt tijd dat we dit soort volk gaan uitroeien.

  1. Maris Coppoolse

   Dat er in Nederland racisten zijn die oproepen tot het vermoorden van donkere mensen kan nu niet meer worden betwijfeld.

   De redactie van DDS vindt het kennelijk goed.

   1. ET007

    En maar manipuleren he? Wat het antwoordt ook moge zijn op jou antwoordt, het zal nooit goed zijn voor jou. Net zoals Sylvana. Jij hebt je beeld en trekt je conclusies dus zo is het dan ook. Dat is echt ziek!

 12. Rosasolis

  S. Simons is een doorn in het oog van alle demonstranten, ongeacht hun kleur.
  Eindelijk komen mensen vreedzaam bij elkaar (niet Bij 1!), om voor gelijkheid voor iedereen op de komen, maar Sylvana blijkt een racist zelf te zijn. Tegen blanken. Kan je nou voorstellen: blanken en kleurlingen vrienden en collega’s naast elkaar in Utrecht, en dan moeten luisteren naar een gestoorde racist. Sylvana heeft misbruik gemaakt van deze grote bijeenkomst. Vandaag worden er demonstraties in Eindhoven en Tilburg georganiseerd. Hopelijk komt Sylvana niet naar een van deze demonstraties…anders zou zij een grote emmer varkens stront op haar hoofd kunnen krijgen, van een van de Brabantse boeren.

  1. ervi

   @Rosasolis, je hebt gelijk.
   Iemand die zoveel onverdraagzaamheid predikt, zou het verboden moeten worden ooit nog publiekelijk te spreken.

 13. Vrijedenkert

  ‘All lives matter’ en dan die middelvinger zegt genoeg! Verlaagt zichzelf tot iets wat ze zogenaamd zegt te willen bestrijden…

  Ik heb vaak GGZ geadviseerd richting madam SS, maar het stadium dat dit nog zou kunnen helpen zijn we allang voorbij vrees ik.

  1. Maurits Dekker

   Ik heb vaak GGZ geadviseerd richting madam SS, maar het stadium dat dit nog zou kunnen helpen zijn we allang voorbij vrees ik.

   Dat advies is tamelijk nutteloos. Het GGZ kan niemand genezen van racisme, ook Sylvana Simons niet. Zij is het prototype van een zwarte racist.
   Overigens is het een onjuiste aanname dat racisme vooral onder blanken voort komt.
   Racisme vind je onder allerlei soort mensen, blank of zwart maakt in dit geval geen verschil.

   1. Vrijedenkert

    Ook dit soort kronkels groeien met de tijd…

 14. combat le pelicule

  “Sylvana Simons is een vieze, hypocriete, gevaarlijke racist”

  Zij is een RACISTE zij is namelijk vrouw en zeer gevaarlijk, ook wel Sylvana h*tler genoemd

 15. Marija

  Sylvana heeft psychiater nodig.
  Zij spoort niet en strooit beledigingen als pepernoten in het rond.
  Als je zo’n gast in je huis hebt, kun je die beter dedeur wijzen.
  Hier is de uitgang mw Simons, wij wensen u hier niet.
  zoekt u maar naar gelijkgestemden in andere contreien.
  Onze tolerantie is zooooo onnoemelijk groot, dat het mogelijk is voor zulke mensen hun gif maar onophoudelijk te blijven spugen.
  DONDER OP AKELIG MENS !

  1. Ab Infinitum

   Hier mag u vrijelijk discussieren. Daar is geen permissie voor nodig, meen ik te mogen opmerken. Al wilt u het over buitenaards leven hebben.

 16. Ralnov

  Definitie van een echte “racist”

 17. ET007

  Sylvana moet opgesloten worden! Wat een oproerkraaier. Dat vieze mens brengt goedwillende mensen met een donkerdere kleur in gevaar.
  Het leven qua racisme in niet ideaal en ik denk dat er altijd door vele op kleur en geaardheid onderscheid gemaakt zal worden.
  Maar het begin is er en veel mensen kunnen goed met elkaar overweg.
  Sylvana maakt dat kapot! En ik word daar echt zo boos over.

 18. FuisCklam

  Blank Lives Matter

  1. Maris Coppoolse

   Ik zie dat Einstein een account op DDS heeft gekregen.

 19. Rvkcosta

  Ga protesteren in Suriname tegen Bouterse of in Afrika tegen de dictators.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.