Screen Shot 2020 06 06 at 124005

Racistische Sylvana Simons gaat los: 'All Lives Matter?' Dikke middelvinger!

Geen categoriejun 06 2020, 11:00
Sylvana Simons is een vieze, hypocriete, gevaarlijke racist. Een andere conclusie kan ik niet trekken na geluisterd te hebben na de speech die ze deze week gaf in Utrecht.
"Op weg naar een samenleving voor iedereen op basis van gelijkwaardigheid." Dat zei ze te willen. Een samenleving waarin iedereen beoordeeld wordt op zijn of haar gedrag, niet op zijn of haar uiterlijk; een samenleving waarin je huidskleur irrelevant is, en waarin er niet alleen gelijke rechten zijn voor iedereen, maar waar iedereen ook daadwerkelijk gelijkwaardig behandeld wordt door de maatschappij zelf.
Klinkt hartstikke leuk. Maar op het laatste liet ze duidelijk weten wat haar échte agenda is. Die is er niet één van liefde en eenheid, maar van haat en verdeeldheid. Een lokale politieke partij die zegt dat "all lives matter?" Nee, nee, nee. Dat kan niet, aldus Sylvana. Sterker nog, ze steekt haar middelvinger op naar dat idee.
https://twitter.com/DavinaSteinweg/status/1269137291773202444
All lives matter? Nee. Niet wat Sylvana betreft. Black lives matter, ja. Maar white lives? Daar heeft ze schijt aan. Want blanken zijn zogenaamd allemaal onderdrukkers; allemaal fout. Ze zijn per definitie slecht.
En daarmee bewijst Sylvana natuurlijk zelf racistisch tot op het bot te zijn. Zij en de haren willen geen gelijkwaardigheid, liefde, en eenheid, maar onderlinge strijd en haat. Ze willen niet dat iedereen gelijk is, maar dat één groep de andere groep onderdrukt; maar dan moeten de onderdrukkers wat haar betreft dit keer zwart zijn en de onderdrukten blank.
Ze wil geen 'gerechtigheid,' maar wraak.
Deze vrouw is doodeng.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten