Amerikaanse anti-Trump en BLM-demonstraties ontvlammen in dodelijke schietpartij en brandstichting

De Verenigde Staten staan weer op scherp na uit de hand gelopen anti-Trump en BLM-demonstraties in meerdere Amerikaanse steden. In Seattle werd brand gesticht en bij een schietpartij tijdens een demonstratie in de Texaanse stad Austin kwam zelfs een betoger om het leven.

In de Amerikaanse stad Seattle moest de politie ingrijpen toen tientallen anarchistische demonstranten een jeugdgevangenis in aanbouw in de fik probeerden te steken. Er moest daar zelfs traangas aan te pas komen om de weg vrij te maken voor de brandweer die het vuur wilde blussen.

Ondanks dat er ‘slechts’ 45 arrestaties zijn verricht zouden er meer dan twintig agenten gewond zijn geraakt nadat ze met vuurwerk en stenen werden bekogeld door een woedende menigte die het vooral had gemunt op president Donald Trump.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

78 reacties

 1. Xander XXL

  En dat hersenloze tuig denkt dan zelf de wereld beter te kunnen maken.
  Als gevangenissen al in de brand gestoken worden dan is het wel duidelijk.
  Dat tuig is uit op pure anarchie.
  Praten is onmogelijk met figuren met een IQ onder de 60 dus er is maar één mogelijkheid om dit te stoppen.
  Leger inzetten en opruimen dat anarchistische tijg.

  1. hans-e-pans

   Dat een groot deel, zoniet het grootste deel van de BLM-demonstranten geen Afro-Amerikaanse kleur hebben zegt eigenlijk al genoeg, denk ik dan maar.

 2. Ritter

  En de media maar blijven beweren dat de demonstranten “vreedzaam” zijn terwijl de feiten en beelden een ander verhaal vertellen.

  De demonstraties hebben nog maar weinig te maken met de dood van Floyd.

  Allerlei extreme organisaties ,zoals Antifa, demonsteren nu alleen maar voor het relschoppen.

  Aangezien de burgemeesters van de steden waar de rellen plaatsvinden ( bestuurd door Democraten) hier weinig tegen doen hebben de relschoppers vrij spel.

  Gisteren heeft een zwarte zwaar gewapende militie gedemonsteerd in Louisville tegen de politie

  Daarbij ging een wapen van een militie lid per ongeluk af en verwonde drie mensen van zijn eigen groep.

  Het ironische is dat de politie, waartegen werd gedemonsteerd, de gewonde demonstranten heeft geholpen.
  =========

  Protesten in Louisville vervallen in chaos wanneer gewapende demonstranten per ongeluk leden van zijn groep neerschieten, waarbij 3 gewond raken

  Tijdens een gepland protest in Louisville, Ky., kwamen zaterdag schoten uit en drie leden van de zwaarbewapende militiegroep, de “Not F — ing Around Coalition” (NFAC), raakten gewond door schoten die werden afgevuurd door een van de wapens van hun eigen lid. , vertelde de politie aan Fox News.

  BLACK ARMED MILITIA PLANNING LOUISVILLE MAART CLAIMS HET IS ‘NIET F — ING ROND’

  De schietpartij vond plaats rond 13.00 uur in de buurt van Baxter Square Park. en alle slachtoffers werden met niet-levensbedreigende verwondingen naar het University of Louisville Hospital vervoerd, vertelde de Louisville Metro Police Department (LMPD) aan Fox News.

  ht*ps://www.foxnews.com/us/louisville-protests-breonna-taylor-armed-protester-accidentally-shoots-himself

  1. Bloemkist

   Als je wel de moeite zou nemen om af en toe naar nieuwsuur te luisteren zou jij zélf haarfijn kunnen uitleggen dat de anarchistische raddraaiers wel degelijk expliciet worden benoemd in de verslaggeving.
   Maar nee hoor, eens een mening, altijd die mening.

   1. dosjenpeceta

    Maar het kwaad is al geschied dus het maakt dan voor de beeldvorming niets meer uit hoe men het noemt…

 3. LifeBuddy

  De man zegt ” You can’t ask for peace while promoting violence.”. Ik zet de tv Niet op de propaganda nos , want die geven de Promoters Weer een podium.

  1. Buzz68

   De NOS verspreidt meningen -en geen nieuws. Ook bij de selectie van de nieuwsitems wordt politiek bedreven, gestuurd door de politiek.

   1. Bloemkist

    Dan heb je de laatste tijd niet goed uit je doppen gekeken.

 4. Charles Bingley

  Gelet op het aantal slachtoffers valt het allemaal wel mee. Ik denk wel dat Trump er belang bij heeft deze gebeurtenissen enorm op te blazen.

  1. Buzz68

   Allemaal erg democratisch hoor het demonstreren met vuurwapens.
   Hoop dat Trump aan de macht blijft -en in wat meer staten de meerderheid krijgt.

  2. Oepsie

   Blablabla speklapje!

  3. NEXIT.

   de plunderingen vallen niet mee tar- rel

 5. struisvogelpolitiek

  Militie’s horen niet in een democratie, zeker niet als zij zwaar bewapend zijn. Militie’s ontstaan als verzet tegen het systeem. De Amerikaanse democratie is in gevaar, dus hoogste tijd dat Trump in grijpt.

 6. Beukman

  Donald stookt het vuurtje zelf graag op door federale politie naar de steden te sturen die daar niets te zoeken heeft. Die federale politie stookt vervolgens meer onrust dan ze beteugelt door vreedzame demonstranten neer te knuppelen en in de boeien te slaan.

  Donald zoekt een conflict: in het buitenland met China, in het binnenland met BLM. Waarom? Omdat alleen een groot conflict nog kan voorkomen dat hij de komende verkiezingen de boot ingaat, mede door zijn falen in de coronacrisis. “Wag the dog” heet dit oude cynische trucje.

  1. Ritter

   Beukman

   U draait de zaak om.

   Al vele weken is het onrustig in bepaalde steden die door de Democraten word bestuurd.

   Er word geplunderd, brandgesticht, standbeelden en gebouwen vernield enzovoorts. Dat laten de beelden zien. Uiteraard beweren de media, die de relschoppers steunen, dat de relschoppers “vreedzaam” zijn.

   De burgemeesters weigeren hard op te treden tegen de relschoppers en laten de rellen voortduren.

   Trump heeft zijn hulp aangeboden om de onlusten te bestrijden en orde terug te brengen in die steden maar de burgemeesters van die steden haten Trump en hebben de hulp geweigert met als gevolg dat de onlusten doorgaan.

   Toen heeft Trump federale agenten naar bepaalde steden gestuurd, zoals Portland, die federaal bezit (fedrale gebouwen) moet beschermen.

   Nu worden deze federale agenten aangevallen door de relschoppers. Zels met een soort motieren.

   Sommige politie hoofden hebben nu Trump om hulp gevraagd tegen de wil van de burgemeesters die liever de stad laten branden omdat ze Trump haten en elke hulp weigeren.
   ===
   Relschoppers lanceren explosieven, gooien stenen naar de politie van Seattle, GEWONDEN van agenten, Precinct in vuur en vlam

   ht*ps://twitter.com/KatieDaviscourt/status/1287165479438622720

   1. Beukman

    Ik draai niets om, Ritter.
    Die hulptroepen doen op veel plekken het vuurtje wel degelijk oplaaien.

    Bovendien, zo schrijft een aantal burgemeesters:

    Zorgwekkend dat de inzet van federale wetshandhavers op politieke gronden geschiedt. De president en zijn regering vallen voortdurend het lokale bestuur aan en toeteren valse en splijtende retoriek rond als campagnevoer.

    Wat bedoelen ze met die “splijtende retoriek”?
    Trump bazuint al een tijdje rond dat Biden de politie zou willen afschaffen. Hij heeft zelfs een tv-spotje met die strekking laten maken.
    Ook suggereert Donald dat Biden in werkelijkheid onder contr0le staat van Bernie Sanders.

    Totale onzin allemaal, en een duidelijke poging om het land dmv provocatie nog verder uit balans te brengen.

    1. Blitzkrieg

     Ritter : Vervolg…
     h**ps://twitter.com/livesmattershow/status/1287285517218791425?s=20
     h**ps://twitter.com/ElijahSchaffer/status/1287286300169519104?s=20
     h**ps://twitter.com/FromKalen/status/1287273951790379008?s=20

    2. Ritter

     Beukman

     De federale agenten heeft Trump naar die steden gestuurd om federaal bezit te beschermen aangezien de burgemeesters de relschoppers hun gang laten gaan.

     Uiteraard zullen de burgermeesters ( die Democraten zijn) de schuld bij Trump leggen. Dat is wat ze constant doen met hulp van de media die 24 uur per dag Tump demoniseren.

     Teken aan de wand is dat een aantal politiecommisarissen van die steden wel federale hulp willen om de rellen te bestrijden en tegen de wil van de burgemeesters ingaan die om politieke redenen hulp weigeren.

     En ja, Biden wil een aantal maatregelen die de politie zeer verzwakt. Misschien weet Biden het zelf niet want hij is verward en zijn het de mensen achter Biden die de beslissingen nemen. Maar de plannen van het Biden team zijn zeer radicaal.

     En ja, Biden staat sterk onder invloed van Sanders en zijn radicale ideeen.
     ht*ps://www.youtube.com/watch?v=79ZSYkXtdGY&feature=emb_title

     1. Beukman

      @Ritter
      Biden een verwarde man? Heb je het interview gezien de vorige week dat Wallace (notabene van Trumps favoriete zender FoxNews) had met Donald? Wallace slachtte de president af door hem met de feiten om de oren te slaan, en prikte ook feilloos door dat politieverhaaltje heen. Donald zette zichzelf voor gek door zwetend tussen zijn papieren te zoeken naar bewijs voor zijn beweringen over Biden.

      Dit is wat Trump eerder had beweerd:

      Corrupt Joe Biden wants to defund our police. He may use different words, but when you look at his pact with Crazy Bernie, and other things, that’s what he wants to do. It would destroy America!

      En zo ging het interview:
      Trump: And Biden wants to defund the police.
      Wallace: No he, sir, he does not.
      Trump: Look. He signed a charter with Bernie Sanders; I will get that one just like I was right on the mortality rate. Did you read the charter that he agreed to with …
      Wallace: It says nothing about defunding the police.

      Wallace: The White House never sent us evidence the Bernie-Biden platform calls for defunding or abolishing police — because there is none. It calls for increased funding for police departments–that meet certain standards. Biden has called for redirecting some police funding for related programs—like mental health counseling.

      factcheck.org/2020/07/trumps-false-recurring-claim-about-bidens-stance-on-police/

     2. Ritter

      Beukman

      Joe Biden wil inderdaad dat de politie minder financiele middelen krijgt. Niet helemaal, maar gedeeltelijk. Hij steunt een antipolitiebeweging.

      Zondagavond ontstond er een geschil over Biden’s ‘defund the police’-platform toen Fox News een uur lang Chris Wallace-interview met president Donald Trump uitgezonden. De president sprak over steden die ‘dom beheerd’ worden door democratische politici en gaf hen de schuld voor een landelijke toename van geweldsmisdrijven. Vervolgens impliceerde hij Biden, de voormalige vice-president en vermoedelijke Democratische presidentskandidaat.

      “Het is volledig uit de hand gelopen en het is eigenlijk omdat ze de politie willen oplichten en Biden wil de politie opruimen”, zei Trump.

      ‘Meneer, dat doet hij niet’, zei Wallace, een doorgewinterde journalist die het meestal goed doet.

      De twee beoordeelden een charter dat Biden ondertekende samen met de democratische socialist Bernie Sanders, een onafhankelijke Amerikaanse senator uit Vermont. Het onderzoek leverde geen plan op om de politie te ‘bederven’.

      Trump had Wallace moeten verwijzen naar een interview van Biden op 8 juli met Ady Barkan, een linkse activist die pleit voor ingrijpende politiehervormingen. Barkan sprak over het verminderen van het aantal agenten dat op misdaden reageert. Hij vroeg Biden of hij dat soort hervormingen steunde.

      “Ja, ik heb dat soort hervorming voorgesteld … waarbij de federale regering kan ingaan en systematisch kan veranderen wat er aan de hand is”, zei Biden. “Er is een hele reeks dingen die we kunnen doen … Overtollige militaire uitrusting voor wetshandhaving. Dat hebben ze niet nodig.”

      De definitie van “defund” op Dictonary.com is “om financiële steun in te trekken” zoals in “universitaire programma’s werden afgewezen door de recente bezuinigingen door de overheid”. En ‘om de financiële middelen uit te putten’.

      “Deplete” betekent “middelen” geheel of gedeeltelijk verminderen.

      Als Biden het leger ervan weerhoudt apparatuur door te geven aan wetshandhavers, bederft hij de politie door de middelen gedeeltelijk uit te putten.

      Terwijl Biden zijn pleidooi voor het de-benadrukken van traditionele wetshandhaving beschreef, onderbrak activist Barkan met een vraag om Biden’s standpunt over het tegengaan van de politie duidelijk te maken.

      ‘Maar zijn we het ermee eens dat we een deel van de financiering kunnen ombuigen?’ Vroeg Barkan.

      “Ja. Absoluut, ‘zei Biden.

      Men stuurt geld om door het van de ene partij te halen en aan de andere te geven. Door middelen van wetshandhaving om te leiden naar andere instanties en doelen, zou Biden de politie bedriegen. De enige vraag is “met hoeveel?”

      Om zijn soft-on-crime-positie verder te benadrukken, legde Biden zijn plan uit om federale fondsen naar veroordeelden te kanaliseren.

      “We gaan ervoor zorgen dat je in aanmerking komt voor elk recht dat je had voordat je naar de gevangenis ging als je je tijd diende … Je hebt recht op elk federaal programma dat er is”, zei Biden.

      Misschien zal hij die belofte financieren met geld dat door de politie is omgeleid.

      ht*ps://gazette.com/premium/editorial-sir-biden-would-defund-the-police/article_ac4d83ae-caef-11ea-85da-8f15db4bc5bd.html

   2. Blitzkrieg

    Ritter : Volgens mij kan @Beukman beter bij de NOS gaan werken (Misschien werkt hij daar al).
    h**ps://twitter.com/ElijahSchaffer/status/1287301536540844032?s=20
    h**ps://twitter.com/ElijahSchaffer/status/1287298443522658304?s=20
    h**ps://twitter.com/ElijahSchaffer/status/1287291411860135936?s=20
    h**ps://twitter.com/MrOlmos/status/1287285792734289921?s=20
    h**ps://twitter.com/ElijahSchaffer/status/1287287732805328896?s=20

   3. Blitzkrieg

    Ritter : Vervolg…
    h**ps://twitter.com/livesmattershow/status/1287285517218791425?s=20
    h**ps://twitter.com/ElijahSchaffer/status/1287286300169519104?s=20
    h**ps://twitter.com/FromKalen/status/1287273951790379008?s=20

   4. dosjenpeceta

    Je hebt gelijk Ritter, burgemeesters weigeren hulp en laten de boel escaleren, erger is nog dat deze burgemeesters ambtelijk ongehoorzaam zijn, tegen de president ingaan, dit is natuurlijk schande en al die zogenaamde brandblussende burgemeesters dienen per direct te worden ontslagen…

    Trump is daadkrachtig…

  2. werikke

   wat een onzin vooral het idee alleen maar dat jij weet wat Trump denk en doet. Nog even en je gelooft zelf in je eigen plempsels. Verwarde mensen hebben hetzelfde ritueel als jij. misschien toch maar eens eerst informeren dan mening vormen

  3. Grasmaaier

   De diepgelovig-linkse Beukman, zal zich zelf tot het bittere einde voor de gek blijven houden.

   1. Beukman

    Maaier, was jij niet die knaap die gisteren met de staart tussen de benen wegrende toen de discussie je wat te moeilijk werd?

    1. NEXIT.

     discussie met beukhol ? onmogelijk

   2. Blitzkrieg

    Grasmaaier :
    Quote : “De diepgelovig-linkse Beukman, zal zich zelf tot het bittere einde voor de gek blijven houden.”
    Ben je werkelijk zo naïef? Beukman gelooft zelf geen woord van wat hij allemaal opschrijft!

    Beukman is merely a toy to keep you busy.
    – Blitzkrieg

    1. Grasmaaier

     Ik ken Beukman al vele jaren, Blitz. Hij is tot diep in zijn genen en porien een overtuigde linkse adept.

     Hij is daarom immuun voor rechtse argumenten, ook al ziet hij dat deze waar en overtuigend zijn. Beukman is, hoewel intelligent, een gekluisterde, reddeloze ziel.

     1. Beukman

      Was jij niet gisteren met je staart tussen de benen gevlucht toen het je te heet onder de voeten werd, Maaier?

      dagelijksestandaard.nl/2020/07/wilders-gaat-keihard-af-roept-op-tot-boycot-media-terwijl-hij-zichzelf-juist-van-de-media-distantieert/

     2. Grasmaaier

      Jij bent niet in staat om het mij te heet onder de voeten te maken, Beukman – daar heb je de skills niet voor. Ik mijd gewoon lulkoek, daar heb ik geen zin meer in.

     3. Blitzkrieg

      Grasmaaier : Ik ga mijn tijd niet meer verdoen aan Beukman. Heb altijd gedacht dat Beukman zelf geen letter gelooft van wat hij schrijft, uiteraard hoef je dat niet met me eens te zijn.

      Denk nog eens na over mijn uitspraak, je kent Beukman al jaren en nog steeds dagelijks de meest zinloze discussie’s. Iedereen moet doen wat hij leuk vind maar zoals je ziet ben ik hier nog maar sporadisch te vinden. Wellicht zie je me hier binnenkort helemaal niet meer.

      Tjonge wat is het hier een trieste boel geworden op DDS!

     4. Beukman

      Jij bent niet in staat om het mij te heet onder de voeten te maken, Beukman – daar heb je de skills niet voor. Ik mijd gewoon lulkoek, daar heb ik geen zin meer in.

      Jaja, Maaier, “lulkoek”. Gisteren rende je heel hard weg toen je met feiten en met je eigen vooroordelen om de oren werd geslagen – en dat was niet voor het eerst. Iedereen kan dit hier zien:

      dagelijksestandaard.nl/2020/07/wilders-gaat-keihard-af-roept-op-tot-boycot-media-terwijl-hij-zichzelf-juist-van-de-media-distantieert/

     5. Rene van der Grijp

      “Iedereen kan dit hier zien:”

      Ik zie dat niet zo. De discussie was klaar en Grasmaaier ging wat anders doen.

      Vervolgens bracht ik de discussie op het wangedrag van je protegé Bingley die weer wat nieuws heeft bedacht: onder een nick die slechts één letter verschilt van het origineel allerlei fascistoïde uitspraken doen met als oogmerk die mensen zwart te maken.

      Als je dit soort vuilspuiterij aanpakt dan schrijft Beukman je een “obsessie” toe (mij dus).

      Iemand een obsessie (of paranoia) toeschrijven is niets anders dan een poging die persoon te intimideren en zo monddood te maken. Het zijn smerige methoden die totalitairen, zowel communisten als fascisten, door de jaren heen met succes hebben toegepast.

      Beukman is er niet vies van. En voor wat? Om een psychopaat de hand boven het hoofd te houden.

      Dan ben je niets meer dan een hoopje vuilnis.

     6. Rene van der Grijp

      Blitzkrieg schreef: “Iedereen moet doen wat hij leuk vind maar zoals je ziet ben ik hier nog maar sporadisch te vinden. Wellicht zie je me hier binnenkort helemaal niet meer.”

      Daar zijn die tr*ollen juist op uit. En al vele goede mensen zijn vertrokken omdat ze het gezuig zat zijn.

      Mochten de laatsten der Mohahikanen, waaronder Grasmaaier, ook vertrekken dan kan het zomaar zijn dat DDS in zeer korte tijd implodeert.

      Ik heb niet de indruk dat de redactie zich van dit gevaar bewust is…

  4. Buzz68

   Trump heeft groot gelijk!
   Misschien moest ie dat, om zijn gelijk te bewijzen, maar eens in een door “democraten” gestuurde staat op zijn beloop moeten laten. Eens kijken hoe dat gepruimd wordt als NY geplunderd en afgebrand wordt.

  5. NEXIT.

   de logica van een linkse idioot. Herstel van de openbare orde is uitdagen tot meer ongeregeldheden

   zelfs die ene hersencel lijkt verdampt

  6. Bolland

   @Beukman Klopt niet Trump is president en moet bevolking verdedigen, tegen vijanden uit binnen en buitenland, en dat doet hij

 7. Aborifa

  Als je je gewapend verzet tegen het gezag moet je niet verbaasd zijn als het gezag met geweld een eind aan de demonstratie maakt. De overheid heeft het geweldsmonopolie.

 8. Piet51

  Er ontstaat in de Amerikaanse samenleving langzaam maar heel duidelijk een sfeer waarin eerlijke verkiezingen niet meer gegarandeerd zijn. Dat zijn niet alleen deze onlusten, maar ook de nog steeds groeiende corona-epidemie. Ook Trump ziet nu dat de negatieve gevolgen in doden, werkelozen en ontwrichte economie nog een tijdje erger zal worden.
  Ik wijs niet met een vinger naar één persoon, maar Trump zal hier i.v.m. zijn herverkiezing niet rouwig om zijn. Hij staat op groot verlies, alleen uitstel lijkt hem nog te kunnen helpen. Wat er nu in het land gebeurt ontwikkelt zich langzaam naar zo’n beslissing tot uitstel. Zelfs de Democraten kunnen daar dan niet tegen zijn.

  1. NEXIT.

   lul niet zo slap malle pietje , de cijfers van Amerika omtrent corona ontlopen nauwelijks de cijfers in europa mafklapper.

   1. Piet51

    @NEXIT.
    Dat hangt er vanaf welke cijfers je neemt en waar je ze tegen afzet, hoe je regio’s in die cijfers opneemt en welke trends er zijn. Iedere serieuze deskundige is het erover eens, dat het met corona slecht gaat in Amerika. Zelfs de “super-deskundige” Trump realiseert zich nu, dat het nog veel slechter zal worden en spreekt dat nu ook uit: de epidemie was kortgeleden nog nagloeiende as, maar nu zijn er ook grote branden.

    Trouw van 24 juli j.l. geeft een interessant artikel over die verschillende corona-cijfers in Amerika, ook de positieve waar Trump zich graag op beroept. Zie: trouw.nl/buitenland/links-en-rechts-amerika-zien-in-de-coronacijfers-wat-ze-willen-zien~b3823160/

    1. NEXIT.

     blabla bladiebla bla

     17 miljoen inwoners en 320 miljoen inwoners doe jezelf de rest even idioot

     We hebben van Nederland ook nog wat twijfelachtige cijfertjes die te pas en te onpas gebruikt worden.

     In Amerika gaat het niet beter noch slechter dan in de rest van de wereld narcist

     1. Piet51

      @NEXIT.
      Zie mijn reactie hieronder op dosjenpeseta. Als je een concreter antwoord wilt, moet je die die andere cijfers ook beoordelen en die twijfelachtige Nederlandse cijfers noemen.

    2. dosjenpeceta

     “Dat hangt er vanaf welke cijfers je neemt en waar je ze tegen afzet, hoe je regio’s in die cijfers opneemt en welke trends er zijn.”

     Hoe kan Piet dan zeggen dat het een steeds groeiende pandemie is, begrijp ik goed dat Piet hier in de nuancemodus springt als hij wordt tegen gesproken?

     1. Piet51

      @dosjenpeceta
      De wereld is geen kwestie van zwart of wit. Trump heeft v.w.b. sommige cijfers gelijk (bijv. het aantal doden per 100.000 inwoners). Maar er zijn veel meer cijfers en veel daarvan tonen iets heel anders aan.
      Mensen die één cijfer nemen dat hen aanspreekt doen de waarheid en vooral zichzelf geweld aan. Populistische politici hebben die neiging en zijn daarom gaan aanwinst voor de politiek. Het enige wat ze bieden is een eenvoudige kijk op de werkelijkheid, die helaas geen enkel houvast biedt voor het beïnvloeden van die werkelijkheid. Daarom die nuances die ik steeds aanbreng en, moet ik bekennen, ik hou me hier nog flink in.

     2. dosjenpeceta

      Je stelt heel stellig “maar ook de nog steeds groeiende corona-epidemie”

      Als het niet zo zwart wit is dan kun je deze stelling niet deponeren..wel als je Trump in een kwaad daglicht wenst te stellen natuurlijk..

      Daarnaast is het zo dat men de getallen onder de streep gelooft, ik ben van mening dat het percentueel flink meevalt allemaal, als je niets meet is het 0% meet je iets is het ineens 100%.

      Mooi voorbeeld van de enorme paniek die gezaaid wordt in Nederland is de “verdubbeling” van het aantal “besmettingen”
      Dat even berekend hebbende, 987 mensen besmet, dat is 0,005% van de Nederlandse bevolking, dus letterlijk 0,0%

     3. Piet51

      @Ndosjenpeceta
      Met alle respect, maar je bent heel creatief in het hanteren van cijfers. Ik ga daarin niet mee, als je het niet erg vindt. Ik ga uit wat de officiële instanties, incl. Trump, onder en boven de streep laten zien en hoe deskundigen die interpreteren. En dan ziet het er in Amerika niet gunstig uit. En nog dit: Please, don’t blame the messenger.

     4. dosjenpeceta

      Logisch want cijfers zijn nou eenmaal keihard en ontnuchterend

     5. Piet51

      @Dosjenpeceta
      Precies, dan zijn we het toch eens: keiharde en ontnuchterende Amerikaanse coronacijfers. Je hebt het Trouw-artikel blijkbaar gelezen.

 9. NEXIT.

  tja , keihard aanpakken , burgemeesters en ander gespuis dat ervoor gaat liggen ontslaan.

  De orde moet herstelt worden en de plunderingen en het buitensporig geweld moet stoppen.

 10. Piet51

  Je hoeft het boek “Too much and never enough – How my family created the world’s most dangerous man”, van Mary Trump, Donald Trumps nicht, alleen maar door te bladeren om te zien dat Amerika zo snel mogelijk Trump moet inwisselen voor een gezond denkende Republikeinse of Democratische president. Al zijn voorgangers waren psychisch gezond, over hun politieke visie kun je discussiëren, maar Trump is psychisch ziek.

  Dit boek is duidelijk niet door een objectieve waarnemer geschreven. Maar al berust 1% van de inhoud op waarheid, dan nog is Trump volkomen ongeschikt als president. Misser na misser, zowel binnenlands als buitenlands, economisch en sociaal, het is zonder uitzondering bagger wat hij beslist en doet. Als er nu in Amerikaiets goed gaat of beter dan onder Obama, is het een ontwikkeling die al onder Obama begonnen is of uit het buitenland geïnitieerd is.

  1. NEXIT.

   blabla malle pietje , jij bent volkomen ongeschikt als reaguurder. Je bent psychisch ziek

   1. Piet51

    @NEXIT.
    Sterke reactie weer, echt wel. Ik ben steeds weer verbaasd, dat je geen boeken schrijft of in de politiek gaat. Alles zo to-the-point, direct op het vraagstuk gericht, dat aan de orde gesteld wordt. Nooit op de man, maar gewoon zakelijk, recht-voor-z’n-raap, heerlijk. Ga vooral zo door. Ik hoop, dat je jong bent, want dan heb je een grote toekomst voor je en de rest van de wereld ook. Blijf je best doen. Je kunt het, echt.

    1. NEXIT.

     blabla malle pietje , jij bent volkomen ongeschikt als reaguurder. Je bent psychisch ziek.

  2. dosjenpeceta

   Nee hoor Piet, punt is dat Trump een daadkrachtige president is en dat kunnen niet veel hebben.
   Trump stapelt overwinning op overwinning en is zeer daadkrachtig overigens is niemand van onbesproken blazoen…

 11. Cycle25

  TDS…, straks nog eens 4 jaar, je zal er maar mee moeten leven.

  Cortez slogan Make Amerika Somalia Again gaat niet werken, november zal een aardverschuiving worden zodra de “silent majority” gewoon Trump 4 jaar verlengd.

 12. Ritter

  Amerikaanse chaos: meer rellen en wetteloosheid in steden in de Verenigde Staten

  De onrust op zaterdag omvatte schade aan federale gebouwen en lokale politiebureaus – en zelfs een dodelijke schietpartij

  Zaterdag was weer een nacht van oproer en wetteloosheid in een aantal steden in de Verenigde Staten.

  De chaos van de avond – die in veel gevallen overging in de zondagochtend – omvatte schade aan federale gebouwen en lokale politiebureaus en omvatte zelfs een dodelijke schietpartij in Austin, Texas.

  Hieronder is een samenvatting van enkele van de verontrustende ontwikkelingen in een steekproef van steden.

  ht*ps://www.foxnews.com/us/american-mayhem-more-rioting-and-lawlessness-in-cities-across-us

  1. Cycle25

   De democraten gaan vol gas voor een Civil War, haatheks Pelosi wil niets anders.

   Vanaf de zijlijn zijn democraten al 3,5 jaar bezig te tent te ontwrichten, voor hun zijn alle republikeinen “deplorables”, en eigenlijk moeten alle conservatieven opgeruimd/ingeruild worden voor miljoenen vluchtelingen.

   Eerdaags voor Europa ’t zelfde, miljoenen families eruit, vluchtelingen erin.

 13. Bolland

  Offensief tov Trump is echt vol aan de gang nu, verbazingwekkend trouwens dat MSM het nog steeds over vreedzame demonstranten heeft

  1. Bloemkist

   Ach welnee man!, gisteren nog naar nieuwsuur gekeken en de anarchistische werden met — expliciet aangeduid — bij de verslaggeving.

   1. dosjenpeceta

    Maar het kwaad is al geschied dus het maakt dan voor de beeldvorming niets meer uit hoe men het noemt…

   2. NEXIT.

    das dus een aantal weken te laat. De media hebben blm eerst op een voetstuk geplaatst waar iedereen voor moest knielen !

  2. combat le pellicule

   Trump gaat binnenkort met scherp schieten op dat zwarte tuig. Er moeten eerst duizenden doden vallen voordat dit tuig snapt dat de held Trump niet met zich laat spotten.

   Hup Trump!

 14. Heras

  Allemaal mogelijk gemaakt door de VN.
  Stop de geldstromen dan stop je dit soort hersenloze clubjes.
  Dat geldt ook voor europa, want de democratie moet en zal stuk gemaakt worden.

 15. Bes Tolen

  De oude macht van Rome en dienstknechten is beslist de grondslag van alles wat er fout zit in het westen. Dat begint al met hun belangrijkste verhalen in het Nieuwe Testament: afkomstig uit Gallië en Etrurië. En dan nog wat grondvesters van de macht van Rome zelf. De Etruskische en Gallische beschaving werden om herkenbaarheid te voorkomen, als zelfstandige beschaving kapot gemaakt. Maar ja, wat wil je? In de tachtigjarige oorlog werd de helft van de Noord Oost Nederlandse bevolking geëlimineerd door Rome.
  Het gaat helemaal op de wat langere duur verkeerd omdat tegenstand nu vrijwel is uitgeschakeld doordat de mensen ondertussen helemaal vals geïndoctrineerd zijn. Dat is het werk van Rome en haar dienstverleners. Vooral uit Amerika. Daar blijkt nu niet meer expliciet de godsdienst voor nodig. Hoewel een baptiste die bommen laat gooien, is meegenomen. Krijg je asielzoekers op drift. Mee goed voor de gelovigen om zich te kunnen bewijzen.

  1. Gerdien

   Als ik hier een touw aan kan vastknopen is het Oude Rome de schuld van alle ellende en dat dit al in de Bijbel is aangekondigd.

   Waarom gooit DDS dit soort malloten er niet af?

 16. Gerdien

  Volgens mij weet de Donald dat hij de verkiezingen gaat verliezen vanwege de chaos rond Corona die zijn schuld is. Hij probeert de aandacht af te leiden door een soort van burgeroorlog te beginnen. Ik geloof niet dat de Amerikanen daar in trappen.

  1. combat le pelicule

   Nee hoor gerdien, wat de Trump doet is het enige juiste als burgemeesters niet luisteren en dat is orde handhaven..

  2. NEXIT.

   hahahaha , domme muts ! trump pakt de anarchisten – die ook tegen trump persoonlijk demonstreren – keihard aan wat goed valt bij de werkende belasting betalende Amerikaan. Das nog steeds een grote meerderheid in Amerika.

   Er valt dus nergens in te trappen. Anarchie wordt niet getolereerd in Amerika door haar inwoners. Dat brengt namelijk de grondwet in gevaar

   1. combat le pellicule

    Goed gezegd, Nexit, alleen een genocide op die zwarte apen gaat Amerika weer groot maken.

    1. NEXIT.

     kennelijk moet je een cursus begrijpend lezen gaan volgen !

     1. Combats le pelicule

      Je bent dus een lafbek.

  3. combat le pellicule

   Trump gaat de verkiezingen winnen en de zwarten en de Joden een lesje leren.

   1. Piet51

    Dat hij de zwarten een lesje wil leren is heel duidelijk. Dat probeert hij nu al. Maar je opmerking over Joden moet je ons uitleggen, want daar begrijp ik niets van.

 17. Bes Tolen

  Gn. De officiële geschiedenis liegt. Omdat ik het toch niet lang meer maak: dit.

 18. JFU

  Wordt nu toch echt tijd om met scherp te schieten…Dat begrijpen ze..

  1. Piet51

   @JFU

   Wie is “ze”? De Republikeinse kiezers misschien? Ik denk, dat iedereen kogels begrijpt. Het nut ervan krijgt veel minder begrip.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.