Filmpje! Boerenheld zet zeurende voorbijganger in zijn hemd

De boeren hebben natuurlijk het volste recht om te demonstreren. Hen wordt al decennialang een oor aan genaaid, maar tegenwoordig is het helemaal verschrikkelijk. De politieke elite heeft duidelijk het doel om de Nederlandse agricultuur — om de Nederlandse boer — de nek om te draaien. 

En dus komen de boeren geheel terecht in verzet. Zij kunnen zo nog maar nauwelijks voor hun gezin zorgen en zijn doodsbang dat ze hun bedrijf uiteindelijk verliezen. Dit terwijl de meeste boeren familieboeren zijn; ze zijn ermee opgegroeid en hebben eigenlijk nooit serieus nagedacht over een alternatief ‘carrièrepad.’

Iedereen kan bovenstaande begrijpen. Behalve en stel elitaire mafketels die denken dat ze de boeren de les moeten lezen omdat die de euvele moed hebben op te komen voor zichzelf, hun gezinnen, en hun rechten. Je ziet ze overal en nergens zeuren. ‘Ze bezetten de wegen!’ ‘Ze maken het ons lastig!’

Oh ja? En als er niet snel iets gebeurt raken zij alles kwijt wat ze hebben. Denk je dat je, dat in aanmerking genomen, er toch mee kan leven een half uurtje later op je werk aan te komen?

De boeren hebben zelf overduidelijk ook genoeg van die zeiksnorren. Zie hier een video van één zo’n zeikpiet die een boze boer benaderd… en vervolgens keihard op z’n plek wordt gezet:

“En wie maakt jullie brood dan? Ja. En nu jij weer.”

Bam.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

34 reacties

 1. Meriadoc Brandebok

  “De boeren hebben natuurlijk het volste recht om te demonstreren.”

  Ze hebben het volste recht om te demonstreren, niet om de bevolking te terroriseren. En een snelwegblokkade is precies dat. Als er een ambulance had doorgemoeten, en die was er niet doorgekomen, dan hadden die stomme boeren nu misschien een leven op hun geweten gehad. Levensgevaarlijk gedoe.

  Die man wil ook naar huis en naar zijn werk, want hij moet ook de boterham verdienen (die overigens worden geïmporteerd, de boeren exporteren het leeuwendeel) of zijn kinderen welterusten zeggen. Maar de boerensympathisanten vinden het kennelijk prettig om in de file te staan. Of anderen te laat op hun werk te zien komen.

  Donder toch allemaal een eind op met die trekkers, dit is terrorisme. Sorry hoor, voor dit heftige taalgebruik. Maar als terreur onder het mom van demonstratie, en dan allemaal heel hard boeroepen als BLM een standbeeld omvertrekt, plaatsvindt, heb ik er als Nederlander schoon genoeg van.

  1. Mastiffan

   Waar de boeren mee worden geconfronteerd is een deel van het plan dat momenteel uitgerold wordt namelijk complete afhankelijk van de natie.
   Geen eigen initiatieven buiten de gezagsdragers om zal nog geduld worden. Het gezag wil dat je gevaccineerd wordt. Ben je dat niet val je buiten de boot.
   Om dit te realiseren is nano tech. materiaal nodig. Dit heeft men al in de vorm van een gel op een pleister. Het nano tech. materiaal heeft ook de mogelijkheid het DNA te beïnvloeden.
   Wat ik zeggen wil ….
   De nieuwe wereldorde is druk bezig zijn agenda uit te voeren.
   De boeren hebben groot gelijk dat ze protesteren, besef dat we allemaal zullen worden geconfronteerd met maatregelen van de nieuwe wereldorde via Brussel. 1.5 meter verplichte vaccins mondkapjes verbod op demonstratie.
   Gebruik van kruiden en alternatieve geneeswijzen.
   Alles moet via de farmaceutische industrie.
   Bijwerkinge zoals aantasting van ons autoimuun systeem is gemanipuleerd, zodat daar ook de afhankelijkheid door vergroot word.
   Mensen dit is nog niks vergeleken wat ons nog te wachten zal staan als wij niet SAMEN opstaan om dit tegen te houden.

  2. combat le pelicule

   occultje zal natuurlijk de boeren niet steunen, en occultje komt met, als dit of als dat, occultje denkt echt dat boeren er geen ambulance voorbij zou laten gaan..

   Het wordt tijd dat boeren nog harder gaan demonstreren, occultje heeft geen enkel idee dat het de boeren menis is en dat boeren structureel zich aanpassen, miljoenen investeren (de investering staat nog niet of de volgende regels staan alweer klaar).

   Overigens liegt occultje dat het gedrukt staat, en doet de boeren hier ernstig tekort, occultje is wat dit betreft een schande, wat een staatsmongool is occultje.

   “dit is terrorisme”

   Je bent echt te dom om te poepen jij, met je, dit is terrorisme

  3. AS210854

   MB, weet je wat heelveel mensen op deze site van jou moeten,🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮

 2. Lugor

  Blokkeerboeren, de hier aanwezige Law&Order aanhangers zijn er dol op.

 3. Antihedo

  Met zo’n blokkade kun je onnodig veel schade aanrichten bij onschuldige mensen. Er zijn andere manieren om te demonstreren. Ook voor de boeren zelf moet er wat gebeuren om de stikstofdepositie tegen te gaan. Ze doen hier geen goed aan.

  1. Gerdien

   Volledig met je eens, antithedo.

   1. Blitzkrieg

    Gerdien : Hoe voelt het nu om op jezelf te reageren?

    #OMEWILLEM

   2. Caesar Lion Cachet

    LS…

    De braadworst van Volkert van der Graaf vond je heel lekker.
    Dus wat mekker je nou !

  2. combat le pelicule

   Jullie anti-boeren moeten gewoon lekker oprotten, jullie hebben geen waar jullie het over hebben, elkaar een veer in de reet steken krijgen heel hier kotsneigingen van..

  3. Adriaanv

   Meriadoc…ik zou niets meer eten wat van origine van boeren afkomt als ik jou was, als je er zo n genoeg van hebt. Een goede lange statement maken. Ook geen verwerkte producten.

  4. evil knievel

   Wat d8 je van 14.000 knuffelende op de DAMned met gillende zwarte piet in t gezicht schoppende negerts in tyden van 1,5 m!?
   Is dat dan wel verantwoord!?🤨

 4. Henk van Doorn

  Boeren zijn vervuilende bio-industriëlen geworden die dieren afschuwelijk behandelen. Ze hopen hun smerige en onethische praktijken in Nederland te kunnen voortzetten maar elk zinnig mens snapt dat dit moet ophouden.

  Als boeren er in slagen milieu-, klimaat- en diervriendelijk te produceren zijn ze welkom, anders moet de bedrijfstak worden gesaneerd.
  Dit achterhoedegevecht wekt slechts weerzin.

  1. Gerdien

   Helemaal juist. De boeren hebben het voor zichzelf verprutst. De manier waarop ze het milieu vervuilen, dieren mishandelen en ons landschap kapot maken is niet meer acceptabel.

   1. combat le pelicule

    Jullie beide zijn hypocriete leugenaars, maar dat weet elk gezond en weldenkend mens..

    Btw laten jullie wel even je auto staan, geen elektra meer gebruiken, geen vlees meer, geen melk meer, geen vleesbeleg meer, geen openbaar vervoer meer, niet op de fiets want ja rubber bladiebladiebladiebla etc etc enz enz..

   2. Gerda2

    Gerdien
    De boeren hebben het voor zichzelf verprutst. De manier waarop ze het milieu vervuilen, dieren mishandelen en ons landschap kapot maken is niet meer acceptabel.

    Kan het wat genuanceerder?
    Als we over milieuvervuiling gaan hebben, heb ik er ook een paar.
    Windmolens (vooral op zee), gaan er straks gewoon uit net als bij de biomassacentrales. Elektrisch rijden, ook een gesubsidieerde aanfluiting.
    Het landschap zouden de boeren kapot maken.
    Kijk eens naar de zonneparken, ook zo’n verschrikking.
    Nemen veel te veel land in beslag en leveren naar verhouding veel te weinig energie.
    Als mensen echt zo met het milieu begaan zijn neem dan kernenergie.
    Wat is daar op tegen?
    Mensen gaan zo graag naar Frankrijk op vakantie. Ik denk dat 60 à 70% van de energie geproduceerd wordt door kerncentrales. De technieken verbeteren zich steeds.
    En voorlopig gewoon aan het gas blijven.
    En de tijd nemen voor een fatsoenlijke energietransitie.
    Wat en nu gebeurt is een aanfluiting. Het kost bakken geld, waarvan er wel veel geld in de zakken verdwijnt van verkeerde figuren.

    1. Any How

     @Gerda2, Duitsland streeft er naar voor wat betreft de energie voorziening, voor 2025 te stoppen met energieopwekking d.m.v. kerncentrales en winning van electriciteit uit steenkolen.

     1. Gerda2

      Any How
      Duitsland streeft er naar voor wat betreft de energie voorziening, voor 2025 te stoppen met energieopwekking d.m.v. kerncentrales en winning van electriciteit uit steenkolen.

      Dat is een keuze die bewust gemaakt is.
      Men wilde stoppen met kernenergie na de problemen met de Japanse kerncentrale Fukushima I.

      In Nederland willen ze ons van het gas af hebben, in Duitsland gaan huizen aan het gas.
      Omdat energielevering uit groene stroom niet altijd gegarandeerd is, zullen ze toch afhankelijk blijven van op zijn minst aardgas.

      Verder is er nog geen zicht op om groene stroom fatsoenlijk op te slaan.
      Zie artikel hieronder in zijn geheel te lezen op:
      Climategate.nl — Groene energie wordt geleidelijk ingehaald door de realiteit (25 juni 2020)

      Dat brengt me bij het uiterst belangrijke artikel in de GWPF-e-mail, van Cambridge Professor Michael Kelly, dat op 8 juni verscheen in iets dat CapX heet, met de kop “Until we get a proper roadmap, Net Zero is a goal without a plan.” (Totdat we een bruikbare routekaart hebben, is Net Zero een doel zonder plan). Kelly maakt het punt dat mij duidelijk lijkt, maar dat op de één of andere manier aan de aandacht van de New York Times en de rest van de main stream media is ontsnapt, namelijk dat als wind- en zonne-energie ooit de nichestatus zullen ontgroeien, er een gigantisch technisch probleem opgelost moet worden. Iemand moet een elektrisch systeem ontwikkelen, dat op basis van intermitterende bronnen toch 24/7/365 werkt. Maar in feite, zelfs terwijl grote staten en landen plechtig hebben verklaard dat ze zich inzetten voor ‘netto nul’ energie, is niemand zelfs maar begonnen met dit technische vraagstuk. En zodra je de over vraag nadenkt, besef je al snel dat de hele onderneming vrijwel zeker onmogelijk is. Als voorbeeld noemt Kelly accu’s:……..

   3. evil knievel

    He Berdientje met dr dwarsfluit!🙈🤣
    Zet ipv boeren,buitenlanders!😜

  2. Caesar Lion Cachet

   LS…

   Beetje kort door de bocht meneertje !
   De vleesverwerkende industrie is de eventuele boosdoener.
   Daar werken veelal de psychopaten die het alleen om de poen te doen is.

  3. evil knievel

   Bij jou wekt t weerzin,doorn in t oog!
   By my sympathie n trots!😜
   Vooral doorgaan dus boeren,zet dit banananenland met verraders als doorntje maar lekker op stelten!👍🏼👊🏼😁

 5. BigBadJohn

  De boeren hebben geen andere keuze meer dan het uitvoeren van dit soort acties.
  Ze hebben ook andere protest acties uitgevoerd maar die hebben kennelijk weinig indruk gemaakt op de beleidsbepalers.
  Dat een minister een boer, als verantwoordelijke voor een kudde vee, verplicht om die dieren een niet toereikend dieet te geven is absurd en inhumaan.

  Er word veel gesproken over dierenleed door mensen die daar graag tegen op willen treden.
  Principieel correcte dierenactivisten zouden zich hierin achter de boeren op moeten stellen.
  Gedomesticeerde dieren met voorbedachte rade ondervoeden is mens gecreeerd dierenleed van ongekend niveau.

 6. Caesar Lion Cachet

  LS…
  Dat politici mislukt mensen zijn die graag beslissen over zaken waar ze geen verstand van hebben dat wisten we al. Maar dat de muts Carola Schouten stelt dat eiwit tekort in veevoeder tot meer huizenbouw leidt, dat gaat toch ieders verstand te boven. De muts kan nog geen Matze bakken…

 7. Adriaen Beyer

  In Nederland wordt gekleurde raddraaiers die de wet aan hun laars lappen geen stroobreed in de weg gelegd, maar owee als de volkseigen boeren voor hun naakte bestaan demonstreren.
  Deze onzinnige oikofobie moet stoppen.
  Zij komt ons anders duur te staan.

 8. LifeBuddy

  De boeren Moeten opdraaien voor de Grootste vervuilen aller tijden en dat is die ultra sLinkse obamba. Google maar ”Waarom u wakker moet liggen van het gigantische gaslek in Californië” en u ziet dat obama een misdaad tegen de mensheid heeft begaan. Die foute maatschappijen heeft obama de hand boven het hoofd gehouden. Slinkse gaan zelfs over de rug en de gezondheid van onze kinderen.

  1. Adriaanv

   We hebben met de lockdown en het graai gedrag van velen gezien hoe belangrijk de boeren zijn voor Nederland.
   En wat de vleesindustrie betreft, ik herinner mij dat de overheid zelf alle kleine boeren weg wilden hebben en uitzag naar schaalvergroting.

 9. Heras

  Iedereen zeurt over die demonstratie.
  Deze demonstratie had niet gehoeven, ALS HET KABINET DE BOEREN GESTEUND HAD.
  Daarom moeten we massaal pvv of fvd stemmen. Weg met dit moordkabinet.

 10. EvertB

  “En wie maakt jullie brood dan? Ja. En nu jij weer.”

  De bakker, dombo.

  Bam!!

  1. Meriadoc Brandebok

   😂

  2. evil knievel

   N waar wordt t graan dan vandaan gehaald,STUPID!🙈

 11. tata

  Sallaand!! Top reactie.

 12. gedacht

  geweldig , steun de boeren

  Dat zal gepaard gaan met wat overlast maar de boeren verdienen onze steun
  enne
  stem sociaal , stem PVV

  1. Enz-etc

   Etcetera.

 13. evil knievel

  Pfffffft,…de zoveelste natte scheet van onze huisfascist!
  Blijf jij maar lekker 8er dat gespuis van Antifa staan,die zijn vele malen beter dan onze Nederlandse boeren,stuk stront!😜

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.