shutterstock 184006898

Geert Wilders' Twitter-account gehackt: 'Dit is een video van een kind dat gemarteld wordt'

Geen categoriejul 16 2020, 8:39
Gisteravond en vannacht zijn heel veel bekende personen het slachtoffer geworden van een enorme Twitter-hackactie. De accounts van Joe Biden, Barack Obama, Bill Gates, Elon Musk, en Kanye West moesten eraan geloven. In eigen land was Geert Wilders het haasje.
De account van de PVV-leider staat ineens vol tweets van David Icke -- die gelooft dat het coronavirus één grote samenzwering is om ons onze vrijheid af te nemen -- en vol tweets over een wereldwijde club psychopaten die kinderen zou misbruiken. Een voorbeeld is deze tweet, geretweet door het account van Wilders, van een filmpje van een kind dat ogenschijnlijk gemarteld wordt. Volgens de hackers en activisten is de man die het kind martelt John Podesta, een voormalige topmedewerker van Barack Obama.
https://twitter.com/World9The/status/1282026807823409152
Een andere tweet die opeens gerstweet wordt is deze tweet van David Icke, de bekende Brit die al drie decennia beweert dat er een internationale samenzwering bestaat om onze vrijheid in te perken, en die overigens ook al die tijd beweert dat er in de hoogste regionen van de macht én popcultuur (Hollywood) vreselijke dingen gebeuren met kinderen.
https://twitter.com/davidicke/status/1282676829334249473
Het is nog onbekend wie verantwoordelijk is voor de hacks van al die bekende Twitteraars.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten