Haha! Standbeeld Black Lives Matter-vrouwtje na een dag alweer weggehaald

In de stad Bristol stond een standbeeld van ene Edward Colston. Die zou heel veel betekend en gedaan hebben voor zijn stad. Het enige probleem? Meneer was slavenhandelaar. En dus moest zijn standbeeld weg.

Zo gezegd, zo gedaan. Maar, dachten linkse activisten, er moest wel een ánder standbeeld voor in de plaats komen. Hun oplossing? Een groot beeld van Black Lives Matter-kopstuk Jen Reid. Het werd pardoes op de plek gezet waar eerder het beeld van Colston stond, en klaar.

Tenminste, dat dachten de BLM-activisten. De gemeente dacht daar heel anders over. Want: er was helemaal geen toestemming gegeven voor het plaatsen van dit standbeeld. Er was geen vergunning afgegeven, niks. Het beeld werd er ‘gewoon’ neergezet, zonder rekening te houden met de regels.

Het gevolg is dat het standbeeld van Hoe-Heet-Ze al na een dag werd weggehaald. Hilarisch genoeg is het gegeven aan het lokale museum. Wie dat beeld wil zien is mij een raadsel, maar goed, misschien dat er een stuk of twee linkse activisten zijn die er een museum voor willen bezoeken.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

21 reacties

 1. gedacht

  En terecht , blm verdient geen standbeeld getuige hun handelswijze in de grote steden in Amerika. Een fascistische club extremisten

 2. Steiner

  Lach maar niet te vroeg,wat opgeklopte publieke heisa en de gemeente voelt zich gedwongen om een vergunning uit te geven.

  1. gedacht

   ik lach niet maar deel je mening dat het niet uitgesloten is dat fascisten straks een standbeeld krijgen . Immers politiek correct is politiek correct.

  2. Dirk Derksen

   “gedwongen om een vergunning uit te geven”

   Hopelijk in dat geval, dat rechtse activisten dit beeld omver trekken en in de haven pleuren. Niet omdat ik het goedkeur, maar vooral om BLM te treiteren. Daarbij hebben de gemeente en burgemeester een berg boter op het hoofd. Waar waren zij toen het beeld omver werd gehaald? De BLM relschoppers hebben hun zin al gekregen door middel van geweld.

 3. Roelof Rechts

  Nu dat lelijke zwarte kreng Sylvana S nog verwijderen.

 4. Winfrida

  BLM mag alle geleden schade gaan betalen. Dat zouden wij (normale burgers) eens moeten doen, dan zijn de rapen echt gaar.

 5. Xander XXL

  Chapeau gemeenteraad alleen wel volhouden en niet zwichten voor bedreigingen van die terroristen.

 6. tata

  ‘Toevallig’ was het filmpje van het verwijderen van het beeld op Nu.nl niet te openen…

  1. Bloemkust

   Straks nog een keer kijken.

 7. Original NL

  De NOS noemt het een “kunstwerk”, ik noem het een provocatie.

  1. Vliegenvanger

   Bij de NOS zijn ze gek.

   1. gedacht

    als ik naar de salarissen kijk wil ik ze niet voor gek verslijten. Wel hypocriet, onethisch en zelfverrijkers

 8. ikweetwatikwil

  Wat een foeilelijk ding dat beeld op de foto. Komt alles er zo uit te zien als blm zijn zin krijgt?

  1. Original NL

   Idd ikweet..op elke hoek een zwarte en een marokkaan..zij hebben immers nederland helpen opbouwen..lol!

   1. Dirk Derksen

    “zij hebben immers nederland helpen opbouwen”

    De ironie in deze is dat allochtone mafklappers dit echt denken! Niet westerse migranten in het algemeen kosten alleen maar geld. En zij die wel hun broek hoog kunnen houden zijn oververtegenwoordigd in laag opgeleide beroepen, of verkeren dankzij positieve discriminatie in een management positie, die ook vervult had kunnen worden door een autochtoon.

  2. Mart

   Och NIET lelijker dan JP Coen in zijn met bloed besmeurde pofbroek….wen er maar aan.Ik alweer 35 jr hier in Brasil,maar hier zijn ze o.a mijn vrouw en mijn buren niet kwaadaardig ingesteld.

 9. Pierre Tombale

  In de thuislanden van BLM is meer dan genoeg ruimte voor standbeelden van kolderieke zwarte mafketels.
  Dus waarom het Europese stadsbeeld daarmee ontsierd zou moeten worden is mij een raadsel.

 10. plakband

  Hopelijk worden de weghaalkosten verhaald op de zg activisten en niet afgewenteld op de samenleving.

 11. LifeBuddy

  De BLM-activisten [Democraten onder een ezel] hebben het beeld werd er ‘gewoon’ neergezet, zonder rekening te houden met de regels. BLM-activisten hebben onschuldige mensen in elkaar geslagen, zonder rekening te houden met de regels. BLM-activisten hebben winkels Geplunderd, zonder rekening te houden met de regels. BLM-activisten hebben winkels in de Fik gestoken, zonder rekening te houden met de regels. Hoe durven ze nog te knielen voor de f1 en de voetbal. Kots

  1. Xander XXL

   Omdat ze overheden achter zich hebben staan die te laf zijn om op te treden en die alleen maar slappe knieën hebben van het geld wat ze per maand opstrijken en er niks voor doen.

 12. Edjan

  Dit soort lege beelden van dappere volkshelden hadden de fascisten ook. En als je in communistische musea keek, zag je precies dezelfde bagger.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.