Like what?! Betogers demonstreren tegen anti-homogeweld tegen de zwarte gemeenschap…

In Amsterdam vond vanavond de eerste Black Lives Matter Pride plaats. Waar dat precies over ging? Tegen anti-homogeweld naar de zwarte gemeenschap. Dat klinkt, zeker in deze roerige tijden als een inclusief initiatief, maar laten we verdomme even eerlijk zijn: ‘Een vuist tegenover anti-homogeweld moeten we toch helemaal niet willen koppelen aan afkomst of kleur?!’

Volgens de Amsterdamse stadszender AT5 spraken de demonstranten zich uit tegen politiegeweld, institutioneel racisme en discriminatie van de Nederlandse overheid. Wat de Nederlandse overheid hier precies mee te maken heeft blijft een raadsel…

Verder pleitte de beweging Black Queer & Trans Resistance NL voor een gelijke toegang tot (daklozen)opvang voor (zwarte) LHBTI-mensen en beschikbaarheid van veilige asielzoekerscentra voor LHBTI-migranten. Wat huidskleur en afkomst hier precies mee te maken heeft blijft in het ongewis.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

47 reacties

 1. combat le pelicule

  Homoseksualiteit is zo wie zo tegennatuurlijk..

  1. Kenneth Steffers

   Als dat echt je mening is dan heb je niets op deze website te zoeken. Ga dan lekker de Bijbel lezen, of een of ander boekje uit het Sprookjesbos. Of een western van L. Ron Hubbard.

   1. combat le pelicules

    Ben jij een homo? Wat doe je dan op DDS? We vinden hier dat homo’s beter kunnen worden geruimd.

    1. Bloemkist

     LEZERS OPGELET:

     van deze opmerking hierboven distantieer ik mij nadrukkelijk.
     Het is geschreven door iemand die die een s-je ahter een al in gebruik zijn naam geplakt heeft.
     Deze kwaadwillige grafwroeter kan wat mij betreft zelf preventief geruimd worden!

     1. combat le pelicule

      LEZERS OPGELET:

      Van deze opmerking hierboven distantieert bloemkist zich helemaal niet nadrukkelijk.
      Het is geschreven door hemzelf.
      En vind dus dat hijzelf wat hemzelf betreft preventief geruimd moet worden!
      Ik heb gelijk wbt bloemkist’s geestesziekte gedachtegangen..

     2. Bloemkist

      Voor de zoveelste keer: kom over de brug met informatie
      Gebruik potverdomme jullie app of widget of wat the fuck het ook om te checken wie de echte reageerders zijn. Ik weet dat dat jullie mee kunnen gluren onder welke naam iemand ingeschreven staat.

      Dat je dat telkens weer verdomt zeg je mij in ieder geval genoeg.
      Hypocriete valsspeler.

     3. Oepsie

      Is dit de lijn van de familie Bloemkist? Vroeger, (75 jaar geleden) werd dit soort “mensen”, anders benoemd.

    2. AS210854

     🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮

    3. AS210854

     Inteelt maakt meer kapot dan je lief is.

     1. Bloemkist

      Zo te zien ben ben jij per ongeluk bij een verkeerd artikel beland.

    4. Kenneth Steffers

     Wij van DDS vinden eerder dat ziekelijke gedachten zoals die van jou zouden moeten worden opgeruimd. Doe er je voordeel mee. Dit is een waarschuwing, volgende keer krijg je gewoon een block.

   2. combat le pelicule

    Mening? nee hoor, het is tegennatuurlijk, dit is geen mening, dit is een feit en wie ben jij dan om te bepalen of ik hier wel of niet op deze site iets plaats…

    1. Beukman

     Internet is ook tegennatuurlijk. Dus wat is je punt?

     1. Blitzkrieg

      Beukman : Wat is er tegennatuurlijk aan het internet, draaien de electronen opeens de andere kant op ofzo!

     2. Bloemkist

      Dat bedoelt hij niet slimmerik.

    2. Beukman

     Voorbehoedsmiddelen gebruiken trouwens ook.
     “Tegennatuurlijk” is geen argument, het is een drogreden.

   3. Xander XXL

    Als jij zo ruimdenkend bent en je opwerpt als een persoon die niet discrimineert en generaliseert, hou je dan verre van de opmerking dat iemand maar de Bijbel moet gaan lezen, of dat jij weet wat daar in staat. Het zou voor jou eens goed zijn om deze zelf eens te lezen en niet blindelings dingen aan te nemen van horen zeggen en conclusies te trekken uit gedragingen en uitlatingen van orthodoxe christenen.
    De essentie van de Bijbel is de liefde ven vergevingsgezindheid van Jezus Christus, ook voor jou. Ongeacht sekse ras of afkomst. Sterkte.

    1. Bloemkist

     Dat klopt. En in tegenstelling tot enkele – In het kader van het nieuwtestamentische liefdegebod moeilijk verteerbare- verzen in het Oude Testament over homoseksualiteit, zijn er in de vier evangeliën geen enkele uitspraken van Jezus te vinden die het homo zijn afkeuren. Dat contrast al is al sinds lange tijd door veel bijbeluitleggers opgemerkt.

   4. Blitzkrieg

    Kenneth Steffers : Homoseksualiteit IS tegen natuurlijk, de natuur stopt de bloedlijn bij homo’s.

    Van mij part ga lekker homo lopen wezen, moet je helemaal zelf weten. Ik zal je er echt niet minder om vinden MAAR natuurlijk is het allemaal niet.

    1. Waldorf_en_Statler

     U gaat voor duidelijk, eenvoud en simpel.
     Is ook een keuze.

  2. Appelstroop

   combat le pelicule: homosekualiteit is so wie so tegennatuurlijk

   Romeinen 1:26,27: hun vrouwen hebben de natuurlijke omgang vervangen door de tegennatuurlijke. Eveneens hebben de mannen de natuurlijke omgang met de vrouw opgegeven, en zijn in wellust voor elkander ontbrand ….”

   combat le pelicule: we vinden hier dat homo’s beter kunnen worden geruimd.
   Leviticus 20:13: “Als een man met een andere man omgang heeft zoals met een vrouw, begaan beiden een afschuwelijke daad. Zij moeten ter dood worden gebracht.”

   Zoals je ziet heeft combat le pelicules zelf geen moreel kompas opgebouwd en laat wat hij vind van dingen liever bepalen door een sprookjesboek met reuzen, tovenaars, een pratende slang, etc.

   Dat de meesten hier homo’s liever zien geruimd worden is een leugen,
   dit is wat jij vindt, niet wij. Griezelig bekrompen mannetje, denk eens een keer zelf na in plaats je normen en waarden uit een religieus boekje te halen.

   1. Blitzkrieg

    Appelstroop : Misschien vind jij die hele gender ellende een hele vooruitgang maar ik vind het zo onderhand een hele abominabele vertoning worden.

    h**ps://twitter.com/YoVince/status/1283177043862024192

    1. Appelstroop

     ik vind de gender ellende helemaal geen vooruitgang, het maakt de jeugd kapot en komt altijd uit de extreem linkse hoek.

     1. Blitzkrieg

      Appelstroop : Dat is fijn om te horen.

   2. Xander XXL

    Ik zou zeggen appelstroop pak er het nieuwe testament eens bij en blijf niet hangen in het oude testament. Selectief teksten uit de Bijbel halen is het gemakkelijkste wat er is zeker als je ze kan gebruiken voor je afkeer tegen dat” sprookjes boek”
    Dat orthodoxe christenen en joden alleen het OT zien als de juiste weg. Dat getuigt alleen maar dat ze niets en ook helemaal niets van het christelijk geloof begrepen hebben. En jij ook niet schijnbaar.

    1. combat le pelicule

     @Xander +++++

    2. Appelstroop

     De 10 geboden staan ook in het oude testament, ik neem aan dat je die weer wel wilt behouden. Cherry picking. De tekst die ik gaf over onnatuurlijk zijn van homo’s kwam overigens uit Romeinen, oftewel nieuwe testament, niet het oude testament.

     1. Xander XXL

      Je moet de tekst niet uit z’n verband trekken wat veel gedaan wordt als het zo uitkomt.

   3. combat le pelicule

    @appelstroop!

    Wat jij even moet doen voordat je begint over moreel kompas is even goed kijken WIE het schrijft wat geschreven wordt…

    Ik ben combat le pelicule!!!! niet combat le pelicules of combat le pellicule of combats le pelicule.

    Homoseksualiteit is tegennatuurlijk, nergens, als je tenminste goed leest, zeg ik dat homo’s geruimd moeten worden, integendeel zelfs ik heb ze lief, maar het blijft tegennatuurlijk…

    1. Appelstroop

     oh god er zijn meerdere versies van je naam, en je hebt al een lastige naam, de homo’s ruimen kwam dus niet van jou, dan neem ik dat bij deze terug.

     Ben iig erg blij voor homo’s, dat ze gewoon homo kunnen zijn zonder vervolgd te worden in onze westerse maatschappij, en dat is niet dankzij religie, maar ondanks religie.

 2. dosjenpeceta

  Ja het is immers een hype…

 3. NEXIT.

  wederom een discussie gekaapt door een stelletje doorgeslagen mafklappers.

  homogeweld tegen elke kleur , godsdienst of levenswijze zou men moeten veroordelen.

  1. Bloemkist

   ELK GEWELD tegen elke kleur, godsdienst of levenswijze zou men moeten veroordelen!!!

 4. NoDoubt

  BLM is een marxistische guerrilla organisatie, maar ja als je maar als een mak schaap er achter aan loopt, ga je op je knieën en schiet je in de slachtoffer rol. De negers hebben zelf de meesten slaven gemaakt en verkocht.

 5. struisvogelpolitiek

  Blank, zwart, geel, rood, hetero, homo, trans en weet ik nog wat voor geaardheden er nog zijn. Een mens leeft maar een keer, doe wat je leuk vindt en werk je medemens niet op de wekker met je kleur of geaardheid.

  1. Blitzkrieg

   struisvogelpolitiek : Leven en laten leven helemaal prima. Als dit soort zieke shit aan onze kinderen geleerd wordt door allerlei rare drag queen figuren op school krijg ik er toch een beetje moeite mee.

   h**ps://www.youtube.com/watch?v=_lctqRMHpKY

   1. struisvogelpolitiek

    @Blitzkrieg
    Dat bedoel ik. Niet alleen kinderen, dat ellendige gedram, het opdringerige gedram. Overal zie je het, hun wil opleggend en dan heb ik het niet alleen over homo,s. Wat ik wil zeggen is dat je best een andere kleur of geaardheid of geloof of mening mag hebben maar dram niet en val de mensen niet lastig hiermee. Zo slecht hebben jullie het niet in Nederland.

 6. LifeBuddy

  Iedereen mag een eigen Mening hebben. Maar iemand die van het lijntje afstapt moet gelijk op de brandstapel. Ik zie hier Niemand die op een normale en eerlijke manier een vraag beantwoord, of probeert om iemand te laten begrijpen dat het anders in elkaar Kan zitten. Kortzichtig heet dat.

  1. Blitzkrieg

   LifeBuddy : Geeft me de vraag en ik zal hem open en eerlijk beantwoorden.

   Mensen die homo willen wezen oid moeten dat helemaal zelf weten, wat mij betreft is het niet zoals de natuur het bedoelt heeft. Homo’s en lesbi’s kunnen geen kinderen krijgen, de manier van de natuur om tegen natuurlijk gedrag te stoppen.

   Willen mensen toch homo of lesbi zijn, prima… ik heb absoluut niet tegen hun. Wat mij betreft zouden het zelfs mijn beste vrienden kunnen zijn, ik beoordeel niemand op huiskleur, geloof of seksuele voorkeur.

   Waar ik problemen mee heb is dat dingen aan mij, mijn kinderen en de samenleving worden opgedrongen. Homoseksualiteit wordt tegenwoordig aan kinderen op school onderwezen, hier ga je een hele duidelijke grens over. We leven in een gore, vieze, perverse tijd waarin blijkbaar alles maar normaal gevonden moet worden.

   Kik welke gorigheid ik gisteren voorbij zag komen, zeker ook helemaal normaal?! Iedereen gaat maar lekker een beetje normaal doen met z’n homo, lesbi, trans of ped0 gevoelens. Ik wil deze vieze gore rotzooi niet, dan maar conservatief!

   WHO: Kids aged 4 and under should be taught about ‘early childhood masturbation’
   h**ps://rmx.news/article/article/who-kids-under-4-should-be-taught-about-early-childhood-masturbation

   1. Oepsie

    En vergeet niet wie of eigenlijk wat, er aan de Vaderlandse touwtjes trekken en dat op elk gebied. Kweetjes, klitkluivers en bruinwerkers. En maar zeuren dat ze achtergesteld worden.

 7. C.A.Barstow

  Homofilie is een genetische afwijking, een foutje van moeder natuur.
  Je hebt deze afwijking of je hebt hem niet.
  Heb je het wel? dan heb je gewoon vreselijk pech gehad in een wereld waarvan het over en overgrote deel van de mensheid gelukkig niet behept is met deze afwijking.

  Leer er mee te leven maar wel graag achter de voordeur A.U.B!!!

  1. Bloemkist

   Ook lid van de club van Charles Taze Russell?

 8. Winfrida

  Het maakt toch niet uit wie of wat je bent? Ieder mens is uniek. Hoe je je in het leven gedraagt is veel belangrijker. Het gaat om je ziel en of je liefdevol en tevreden omgaat met jezelf en de medemens, dan pas heb je een zinvol leven.

  1. dosjenpeceta

   “Het maakt toch niet uit wie of wat je bent?”

   Jawel dat maakt voor je identiteit wel degelijk uit, als je een jongen bent en denkt dat je een varken bent blijf je nog steeds een jongen.
   Het is een schande dat je zo denkt en dat mensen hun verantwoordelijkheden omtrent identiteit graag willen ontlopen en hun kinderen willen laten verzuipen omdat het zo’n hype is…….

 9. Blitzkrieg

  Even allemaal je netflix opzeggen voor zover je dat hebt.
  h**ps://twitter.com/ElijahSchaffer/status/1287390398046810113?s=20

 10. Peter Loosduinen

  Van de afbeelding ga ik al kotsen.
  De vrijheid van kontbonkers tast ik niet aan maar de aanblik van deze heren roept gevoelens van walging bij mij op.

 11. combat le pelicule

  Men lijd hier aan heterofobie

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.