Moord, Wallstreet en 9/11 – Bizarre connecties in en rondom Epstein-Deutsche Bank zaak

Dat er iets niet in de haak is rondom de dood van Jeffrey Epstein, moge duidelijk zijn. Er zijn zeer waarschijnlijk veel invloedrijke mensen bij betrokken, die liever niet willen worden ontmaskerd als pedofiel, mensenhandelaar of überhaupt als medeplichtige in de smerige zaakjes van Epstein. Maar nu neemt het wel een héle rare wending!

Rechter Salas
Afgelopen zondag is de zoon van Amerikaanse rechter Esther Salas vermoord (en haar man in kritieke toestand), door iemand die zich voordeed als een pakketbezorger van FedEx.

Salas kreeg de zaak Epstein-Deutsche Bank, die gaat over de schikking van 150 miljoen dollar die DB is overeengekomen, toen duidelijk werd dat DB de verdachte transacties van en naar Epstein helemaal niet goed controleerde. DB-investeerders zijn daarom naar de rechter gestapt en Salas zou hier net aan gaan beginnen.

FedEx-moordenaar
Nu blijkt dat de verdachte, de vermoedelijke FedEx-moordenaar, dood is aangetroffen in z’n eigen woning. En het zou gaan om zelfmoord. Het blijkt te gaan om een anti-feministische advocaat uit New York genaamd Roy Den Hollander. Die zou een hekel hebben aan rechter Salas, zo staat hier in zijn zelf gepubliceerde memoir. Ook zou hij in 2019 terminaal ziek zijn geworden.

Kroll Associates
Den Hollander heeft voor advocatenkantoor Kroll Associates voor diverse belangrijke organisaties in Amerika en Rusland gewerkt. En hieruit blijkt dat Kroll Associates niet zomaar een advocatenkantoortje is. Het is namelijk ontstaan als een privé-detectivebureau voor Wall Street, voor een soort corporate espionage. Rond dezelfde tijd dat Epstein ook op Wall Street werkte.

Ergens heeft dit kantoor zich weten om te toveren tot adviesbureau voor crisis management. Zo deden zij de onderhandelingen in Brazilië om gekidnapt personeel van een grote organisatie weer veilig terug te krijgen. Dan hebben we het dus waarschijnlijk over onderhandelen met paramilitaire groeperingen of drugsbendes en dergelijke.

Most work still comes from corporations. But more governments are turning to private firms for some tasks like monitoring court-ordered efforts to clean up corrupt industries, like Kroll’s work to keep the Gambino crime family out of the trucking business in New York City’s garment industry, and the attempt to break the mob’s hold on Long Island’s carting industry by Kroll’s Michael Cherkasky, a former senior aide to the Manhattan District Attorney, Robert M. Morgenthau.”

Dit is toch geen normaal bedrijf:

“Two South African intelligence agents held by the Swiss police for bugging an office in Geneva in 1991 were sometime-employees of Kroll, but Mr. Kroll said they were not on Kroll business when they were arrested.”

Lees ook dit over een inval bij een Kroll-pand door de Braziliaanse politie.

Kroll Associates en World Trade Center
Hierna hebben ze zichzelf wederom ‘opnieuw uitgevonden’ en zijn ze de complete beveiliging, van A tot Z, voor bedrijven en organisaties gaan doen. En dáár wordt het stuitend, want Kroll Associates is na de bomaanslag van 1993 en tot aan 11 september 2001, verantwoordelijk geweest voor de beveiliging van bepaalde firma’s die in alle drie de getroffen gebouwen van het World Trade Center zaten.

Allereerst Marsh & McLennan, die in noordelijke toren zaten op de 95ste en 96ste verdieping (precies waar het vliegtuig insloeg). Ook was Kroll Associates verantwoordelijk voor het Office of Emergency Management, dat op de 23ste etage van WTC-gebouw 7 zat.

Kroll Associates is opgekocht door verzekeringsconglomeraat AIG, waar Maurice Greenberg de eigenaar van is, die weer de vader is van de toenmalige ceo van Marsh & McLennan Jeffry Greenberg. Verzekeringsfirma Ace Limited, waar Maurices’ andere zoon Evan de ceo van was, zat in de andere toren gevestigd die werd getroffen op 11 september.

Nog een keer: Kroll Associates had dus toegang tot alle drie de gebouwen. Een andere Kroll topman, Brian Michael Jenkins, werkte als terrorisme-expert en adviseur voor meerdere onderdelen van de Amerikaanse overheid (dus toegang tot het Pentagon):

“He also served as a member of the White House Commission on Aviation Safety and Security, 1996–97 and as an advisor to the National Commission on Terrorism, 2000. He has served as an advisor to the U.S. Department of State, the Department of Defense, the Department of Energy, the Nuclear Regulatory Commission, and other government agencies.”

Er lijkt sprake te zijn geweest van een enorme geldverduisteringszaak in de aanloop naar 9/11. Waar banken en bedrijven op Wall Street, het Amerikaanse ministerie van Defensie (Rumsfeld die een dag voor 9/11 aangeeft dat hij 2,3 triljoen dollar kwijt is), Kroll en de daaraan gekoppelde verzekerings- en investeringsmaatschappijen een rol in hebben gespeeld.

Deutsche Bank schikte al voor 150 miljoen dollar om zich maar verder niet te hoeven verantwoorden voor de miljoenen aan verdachte transacties die het voor Epstein en voor anderen faciliteerde. Daarom worden ze nu door investeerders aangeklaagd, die het niet vertrouwen. En Deutsche Bank heeft natuurlijk de paper trail, die weten precies wanneer welk bedrag waarheen is gestuurd, door of naar Epstein en zijn klanten.

Epsteins’ partner in crime Ghislaine Maxwell (die nu ook vastzit), is de dochter van Robert Maxwell. Die man heeft ook flink gefraudeerd met z’n media-imperium in Groot-Brittannië en is uiteindelijk vermoord. Robert was een beetje een Britse Berlusconi en ook hij heeft Kroll Associates meerdere malen ingeschakeld of in willen schakelen.

Zoals je ziet is het plaatje nog niet helemaal duidelijk, maar er is véél meer aan de hand dan alleen de moord op een zoon van een rechter, door een antifeministische en terminaalzieke advocaat. Dit zijn namelijk wel heel veel toevallige connecties.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

17 reacties

 1. Maurits Dekker  Als Ghislaine Maxwell ook ‘zelfmoord’ pleegt in de gevangenis weten
  we zeker dat het zaakje stinkt zoals nog nooit een zaak gestonken heeft.

  1. Bertus Bambergen

   Het lijkt op logica, Dekker, maar is dat het ook?

 2. Brenda Welsh

  Het lijkt mij een ingewikkelde zaak. Deutsche Bank hielp Trump aan het presidentschap. Heel eenvoudig te googlen.

  1. Bertus Bammbirge

   Wat is de rol van Madoff in het verhaal?

  2. combat le pelicule

   Nee hoor Trump is democratisch gekozen door kiezers

   1. combat le pellicule

    Ik bedoel dat hij niet-democratisch is gekozen.

    1. combat le pelicule

     “Ik bedoel”

     copycat pinokkio en zuigstuiver pellicule

   2. Carstens van Schagen

    En de ziekelijke zuiger zuigt gewoon door!

   3. Waldorf_en_Statler

    Door de kiezers?
    Was dat maar waar.
    Door het systeem met kiesmannen.
    Een soort getrapt systeem waarvan u vindt dat dat in Nederland niet democratisch is.

    1. combat le pelicule

     Trump is president PUNT

     1. Pauline Kummer

      Weet hij dat zelf nog wel ?

 3. andergeluid

  Toen Epstein gearresteerd werd, werd er door iemand beweerd dat er meer dan 1000 de filmpjes waren die zijn nooit meer benoemd of boven water gekomen?
  dat was natuurlijk bewijs materiaal met mensen die zich uitleefde op dat eiland.
  maar dat zal wel vernietigt zijn.
  omdat er mensen bij waren die dachten dat ze zich alles konden permitteren.

 4. Shadow1100

  Google maar op dode getuigen in de Kennedy-moord, doden rond de Clintons en dichterbij huis doden rond Demmink. Google ook even op “het ronde huis” over onze zo koninklijke familie……

 5. Xander XXL

  Allemaal de schuld van Trump. Die 2.3 triljoen heen hij gejat. Daarmee heeft hij terroristen bekostigd om in die torens te vliegen. Hij neukte ook kinderen samen met Epstein. Corona virus heeft hij ontwikkelt om tegenstanders uit te schakelen. Loopt even anders nou en!
  Hij ondersteunt Rutte en cornuiten al jaren van die 2.3triljoen. enz enz
  Wat een boef.

 6. Bolland

  Is waarschuwing richting rechter, eerst je zoon en man en dan jij

  Zij is niet meer te handhaven nu, corruptie zit tot het bot dat is wel duidelijk

 7. Bes Tolen

  Het is niet goed om Berlusconi hier te noemen als een gelijkwaardige aan Maxwell. De werkelijkheid is, dat Berlusconi nooit iets onwettigs heeft gedaan. Alle aantijgingen, pure laster, heeft hij altijd ontkend en niets is bewezen. Alleen is hij veroordeeld op een verschuiving met het buitenland ad 4 miljoen euro in enig jaar in de winstbelasting van het concern dat miljarden omzet. Winstverschuivingen is een aparte problematiek en arbitrair. [”De Nederlandse fiscus was er niet erg happig op”].
  ”Rome weet wel hoe aan de macht te blijven”.

 8. Bes Tolen

  Brenda Welsh haar familie heeft het verhaal over Trump in het boek over Deutsche Bank geschreven. Waar of niet waar? Nou ja, het verhaal lijkt niet waar maar laster. Komt uit Welsche bron? Nee, wat is Welsh eigenlijk?
  Heel ingewikkeld.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.