Triest! Schoonmaakbedrijf wordt al dagenlang bedreigd door Akwasi-adepten na rel glazenwasser

Het schoonmaakbedrijf Maarschalkerweerd wordt nu al enkele dagen bedreigd door debiele ‘fans’ en sympathisanten van de koene ridder Akwasi. Een glazenwasser had op internet bekend gemaakt dat Akwasi naar een bepaalde woning zou vertrekken. Deze informatie mag natuurlijk niet zo maar worden gedeeld, de desbetreffende werknemer is daarom ook terecht op non-actief gezet. Echter blijft het daar niet bij, de rebellen van de werklozenclub BLM lopen het bedrijf in kwestie nu al dagenlang te bedreigen. Leuk clubje wel…

Na een blunder van een werknemer van het schoonmaakbedrijf, heeft de leiding van het bedrijf terecht gehandeld door de werknemer uit zijn functie te zetten. Voor veel mensen is hiermee de kwestie dan ook opgelost. Helaas zijn er sympathisanten van Akwasi die zelf bepalen hoe men dit dient op te lossen.

“Een van onze medewerkers heeft een grote fout gemaakt. Wij hebben ingegrepen; hem op non-actief gezet en beraden ons op nadere stappen. De handelwijze van de medewerker is uiteraard niet aanvaardbaar. Dat heeft de medewerker inmiddels ook zelf ingezien.”

Het bedrijf heeft het boetekleed aangetrokken. Ze zijn direct naar Akwasi gestapt om excuses aan te bieden.

“De medewerker heeft gisteren meteen een brief met excuses naar de heer Akwasi gestuurd, maar daarmee is de kous helaas niet af. Wij willen alles doen wat in ons vermogen ligt om de kwestie in rustiger vaarwater te brengen en de gemoederen tot bedaren te brengen, maar de publicaties op het internet – buiten ons om – kunnen wij niet meer terugdraaien.”

De druk op het bedrijf is zo gigantisch, dat sommige werknemers eerder naar huis zijn gestuurd vanwege de chaos.

”We zijn aan het nadenken hoe we hiermee moeten omgaan. Misschien moeten we eens met z’n allen om de tafel gaan zitten.”

 


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

26 reacties

 1. gedacht

  En ons fantastische openbaar ministerie heeft dit natuurlijk direct opgepakt (sarcasm off)

 2. Dirk Derksen

  Heeft de relschopper Akwasi zijn achterban cq fans al een halt toe geroepen? Of is hij bezig wederom een racistisch haatzaaiend rijmpje (rapje) te bedenken, om nog meer olie op zijn onschuldige vuurtje te deponeren. Hypocriete verachtelijke allochtoon.

 3. Xander XXL

  Censureren DDS??
  Als ik vind dat die glazenwasser beter boobytraps had kunnen in plaats van foto’s dan kan niemand daar toch tegen zijn. Toch.

 4. Bolland

  Was ook geen slimme actie van die werknemer, maar dit gaat alle perken te buiten, en riekt naar terreur

  Alles wordt nu op t scherpst van de snede gespeeld, is niet leuk meer wordt langzamerhand kotsmisselijk van al die boze kleurlingen

  Waarom nix over rellen in Frankrijk op DDS???elke scheet van Akwasi,van der Gijp wordt gemeld maar echt nieuws niet

  1. Janna47

   @Bolland

   Helemaal mee eens.
   Kijk, door dit soort acties van de kleurlingen krijg je weerstand onder de bevolking die zich uit in minder leuke opmerkingen….en die worden dan vervolgens weer benoemd als rascisme….ze maken het er toch zelf naar?? En is dat dan rascisme…ik vind van niet…maar zij gaan dan weer in de slachtofferrol zitten….sneuneuzen

 5. Pierre Tombale

  Ik begin een succesvolle integratie van gepigmenteerde vreemdelingen in de Nederlandse samenleving zwart in te zien.
  Er zijn mij althans geen geslaagde gevallen bekend.
  Ook dit incident spreekt weer boekdelen.

  1. Original NL

   Q…Ik begin een succesvolle integratie van gepigmenteerde vreemdelingen in de Nederlandse samenleving zwart in te zien….
   Nu pas???

 6. joost2

  Je ziet dus hoe dat links radicale activisten groepje in elkaar steekt.
  Als je een keer opgemerkt hebt, dat die meneer Akwasi het, ondanks zijn gejank en gejammer , toch niet zo slecht heeft met een aangekocht huisje van 5 ton, dan mag je dat niet vermelden en ook geen fototje van dat mooie huis !
  Meneer Akwasi mag wel op de Dam aandacht vragen en in een tirade zeggen, dat als hij in november een zwarte piet tegenkomt, hij deze in zijn gezicht zal schoppen. Dat mag dus wel?

  Nee, want nu komt het geteisem daarover verhaal halen bij een glazenwassersbedrijf.
  Nu heb ik daarmee geen medelijden, omdat glazenwassers over het algemeen geen bange mensen zijn, dus ikhet leger van Akwasi om daarom maar thuis te blijven.

  Ben benieuwd war Grapperhaus daaraan ook eens iets doet.

  Maar meneer Akwasi en zijn ploegje querulanten moeten oppassen, een Nederlands spreekwoord zegt: “de kruik gaat net zo lang te water tot die barst “!

  We worden hun gezeur en irritaties nu wel zat.

  1. evil knievel

   Oeps,sorry redactie!
   Mocht ntlk dat woord niet plempen van de Heer A dat geroepen werd door hem op de DAMned!?
   excuses!🙈
   Zie ik wel t verschil tussen DDS n halalsema want deze vondt dat schijnbaar no problemo n liep zelfs mee te joelen!!🤨
   Respect voor t feit dat jullie wel je principes waarborgen!👍🏼😜
   Desondanks wil ik Joost laten weten dat de Heer A ook de woorden Heorenmeoder gebruikte om in t gelaat te trappen n dit niet vergeten mag worden te melden!😁

 7. Bullshit10

  Heeft die neger zelf al zijn excuses gemaakt
  Kan je zien wat voor een iq deze mensen hebben

 8. Xander XXL

  Als ik vind dat die glazenwasser beter boobytraps had kunnen in plaats van foto’s dan kan niemand daar toch tegen zijn. Toch.

  Pff moeilijk hoor, en nu in normaal nederlands

  Als ik vind dat die glazenwasser beter boobytraps in plaats van foto’s had kunnen plaatsen dan kan niemand daar toch tegen zijn. Toch?

 9. plakband

  Het nieuwste Nederlands:
  Iemand akwasiën.

  Dat betekent: iemand volledig de grond intrappen.
  Geen werkwoord om trots op te zijn.

 10. Aborifa

  Direct aangifte doen. Dat helpt. Sylvana weet wel hoe dat moet.

  1. Original NL

   Nee..voor aangifte tegen drollen liggen geen voorgedrukte exemplaren klaar!

 11. LifeBuddy

  ”Het bedrijf heeft het boetekleed aangetrokken.” Ze hadden het beter andersom kunnen doen en direct naar akwasji gaan en het boetenkleed geven.

 12. M. Brandenburg

  Misschien zou je voor elke keer gewoon aangifte moeten doen en er op toezien dat justitie net zo actief handeld als tegen de werknemer, en waarbij er direct het jachtseizoen word geopend op hen die het bedrijf en zijn werknemers bedreigd, en voor het gerecht sleept alwaar zij minimale gevangenisstraffen van een jaar of drie tegemoet zouden mogen zien. Dit is weer typisch links en import, de een maakt fotoos (iets wat links al tientallen jaren doet) en de reacties is intimidatie en geweld, het word tijd dat die linkse werkwijze eindelijk eens de kop word ingedrukt.

 13. Aborifa

  Akwasi moet maar eens hersteLbetalingen doen. Zijn voorouders verkochten stamgenoten Als vrijwillige emigranten aan de Nederlanders die slechts voor transport zorgden. Transport was prima want slachtoffers onderweg kostte geld.
  Nu blijkt dat de emigranten gewoon waren gevangen genomen voelt Nederland veel pijn en wil bovendien het betaalde geld terug waarvan A. zijn onroerend goed koopt.

 14. Florissa

  Die man moet voor zichzelf een bedrijf beginnen,hij heeft niks verkeerds gedaan.Groeperingen die zich zo aangetast voelen,zitten waarschijnlijk thuis,en zouden het liefst een schadeloosstelling ontvangen omdat ze weer een trauma hebben ,die alleen door middel van geld kan verdwijnen .Een Psychiater kan hier niks mee.

 15. Pffff

  Dit word weer zoon spelletje Nederlander en dat bedrijf de Sjaak! En dat tuig gaat weer vrij uit want staan zogenaamd in hun recht. Dus politie, rechters en overheid doet dus weer niks. Om te kotsen die lui!!!

 16. Charles Bingley

  Het lijkt me wel een leermomentje voor dit bedrijf.

  1. gedacht

   enz

 17. evil knievel

  Ik zou,als ondernemer zijnde,deze werknemer eerst n loonsverhoging geven & dan met n mannetje of tig,verscholen w8en op deze raddraaiers om ze dan plots genadeloos in t gezicht te schoppen(koekje van eigen deeg!)& verder met blote vuist zodanig toetakelen dat t de 1e maar ook de laatste x zou zijn dat dit gespuis mn werknemers/landgenoten/MIJ lastig zouden vallen met hun 8erlijk gebeuren!😜😘😁

  1. evil knievel

   Vooral doorgaan zou ik zeggen,gekkekwezelBLMrs!
   Wordt zo wel n heel makkelijke klus te klaren in Maart 2021!!👍🏼😘🤣

 18. Vogel

  Jullie zijn bedonderd.
  Je laten chanteren door een stelletje werkeloze tering negers. Ik zou als glazenwasser het roet van zijn bek af willen wassen ( taalvertuoos)
  Wanneer komen ze bij mij demonstreren, dan zal ik hem ff voor z’n bek schoppen

 19. 56RdK

  Dat bedrijf achter zijn medewerker moeten blijven staan. Moeten meedelen dat het wellicht wat dom was maar dat indien de foto’s door Story of Privé waren geplaatst iedereen het acceptabel zou vinden.
  Het domste wat dat bedrijf heeft gedaan is te gaan knielen voor die parasiterende zwarten! Maar ja, de totale zwakzinnigheid overheerst momenteel in dit land vol achterbakse deug!

  Enfin, ik hoop dat die geschorste medewerker snel elders weer aan de slag kan, want dit heeft hij niet verdient!

 20. knabbel-001

  Wordt het niet eens tijd dat iemand die hele club het land uit schopt..?

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.