Vervelende arbeidsmigranten mogen blijven ondanks klachten van overlast, gemeente: ‘bezwaar is ongegrond’

Volgens de omwonenden van de Kruizemuntstraat in Apeldoorn, zitten er veel arbeidsmigranten die voor overlast zorgen. Ondanks de vele klachten en bezwaar te hebben aangetekend bij de gemeente, verklaart deze het bezwaar ongegrond wegens ‘te weinig klachten’!

De gemeente Apeldoorn verleende een omzettingsvergunning aan de eigenaar van de rijtjeswoning, die op zijn beurt het pand verhuurde aan uitzendbureau TWG. De buren ervaren erg veel overlast lieten ze begin juni weten tijdens de behandeling van hun bezwaren door een onafhankelijke bezwaarcommissie dat het college van b en w van Apeldoorn adviseert. Dat advies luidde dat Apeldoorn bij het verlenen van de vergunning “aan alle juridische voorwaarden heeft voldaan”.

Ja, leuk, maar die omwonenden zitten nog steeds met de overlast. Ze zeggen de bezwaarprocedure onduidelijk te vinden maar wel diverse keren klachten te hebben ingediend. Dit zouden er echter te weinig zijn, maar het lijkt er dus op dat een flink aantal op miraculeuze wijze niet zijn aangekomen. Dat, of de klagende omwonenden roepen maar wat. Maar dat lijkt me sterk.

“We hebben echt veel klachten ingediend, maar nog niet aan het begin van het jaar. We vonden de procedure daarvoor ook niet helemaal helder. Moet het nu bij de gemeente, bij de eigenaar of bij de politie?”

Los daarvan is het natuurlijk een enorm zwaktebod om de huidige klacht, die dus wel degelijk met kracht wordt verkondigd, maar te negeren omdat er ergens in de procedure te weinig klachten zijn gesignaleerd. We hebben het hier over mensen die je alsnog zo zou kunnen verhuizen, dus zo moeilijk kan het allemaal niet zijn. Het lijkt er meer op dat er een excuus is gevonden om er maar niets mee te hoeven doen.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

21 reacties

 1. gedacht

  uiteraard , de omvolking zal plaats vinden.

  stem sociaal , stem PVV

 2. AS210854

  Bel elke dag politie, gemeente, enz enz .tot ze je kotsbeu worden.

  1. gedacht

   nee hoor , als het loopt volgens de lijnen krijg je een gerechtelijk verbod tot stalking van de gemeente en mag jij niet meer contacten op straffe van een dwangsom.

   stem sociaal , stem PVV

 3. Xander XXL

  Zal nog wel veel erger worden, de maatschappij vraagt er zelf om. Iemand die geen hogere opleiding heeft genoten hoort er tegenwoordig niet meer bij. Studeren ,studeren en studeren of ze het kunnen of niet het moet, de maatschappij, ouders, vrienden en vriendinnen eisen het. Het gevolg is dat deze hoger opgeleide absoluut niet van plan zijn om ook maar enig werk te verrichten onder hun “stand”. Dus we halen het gepeupel wel uit het Oostblok of elders vandaan voor zo min mogelijk want ze willen als manager of CEO wel zo veel mogelijk overhouden. Resultaat steeds meer studenten dus steeds meer arbeidsmigranten. Dus…..De studenten van nu zijn de slavendrijvers van de toekomst.

  1. Brenda Welsh

   De student zal wel moeten. Van de lucht kan je niet leven. Bovendien zal er een studieschuld afgelost moeten worden. Over het gepeupel, de arbeidsmigranten zoals u ze zo fraai benoemt, de omstandigheden waaronder ze werken en leven, ben ik niet jaloers.

   1. gedacht

    enz

   2. Braboworstenbroodje

    @brenda huisslet deze immigranten(meestal marrokanen en algarijnen) werken niet en gaan dat nooit doen ,want gratis huisvesting en gratis inkomsten(lees uitkering).
    Deze gaan voor het grootste gedeelte nooit aan het werk.
    U heeft zoals elke keer een nutteloze en misleidende bijdrage.
    Maar goed u heeft niks in uw leven te doen behalve dds gezien uw ziekelijke aanwezigheid hier op dds.

   3. Xander XXL

    Jij praat langs de intentie van mijn verhaal heen. Ik zeg omdat iedereen maar zonodig moet gaan studeren omdat je er anders niet bijhoort schiet er geen gepeupel meer over om te werken. Dus die slaven moeten uit het buitenland gehaald worden.Elke ondernemer zou blij zijn om tegen dezelfde gunstige omstandigheden geld te lenen als dat zuipgeld van die studenten. En maar janken.

    1. Waldorf_en_Statler

     Weg met de universiteiten.
     Weg met de studenten.
     Weg met de vernieuwingen.
     Met een land vol fabrieksvolk krijgen we een welvarende rechts Nederland.

     1. Xander XXL

      Jij hebt het begrepen. Dat is in ieder geval wat positiefs want inhoudelijk reageren valt niet mee als je een kruiwagen boter op je hoofd hebt.

  2. Roelof Rechts

   Dit is al jaren aan de gang.
   De werkschuwe student.
   Ook wel de eeuwige student.
   Vaak zelf tot hun veertigste jaa
   En dan ook nog een woning eisen.
   Ik ken dit gespuis als geen ander.

   1. Waldorf_en_Statler

    Of ze worden Journalist voor DDS.

    1. Hardline

     Of noemen zich Waldorf_en_Statler

     1. Waldorf_en_Statler

      Heeft u ook al zo een hekel aan die doorgestudeerde puntmutsen?

 4. Ad Fundum

  Dom artikel, er kunnen ook hoogst irritante asociale 100% autochtone nederlanders de buurt opstelten zetten. En die zul je dan net als buren krijgen.

  1. gedacht

   Hoogst uitzonderlijk zijn hoogst irritante asociale 100% autochtone nederlanders die de buurt opstelten zetten.

   In de grote steden zijn er wel legio no-go gebieden belegerd door allochtone zogenaamde nederlanders met een dubbel paspoort die je heel makkelijk kunt aanpakken.

   Ik ben ervan overtuigd als je dat zooitje allochtone criminelen in de tuinsteden aanpakt het probleem voor 99% is opgelost. Kijken we daarna wel naar die overige 1% autochtonen. Je moet een brand bij de haard blussen.

 5. Marija

  Resolutie van Straatsburg, het staat er allemaal in.

 6. Heras

  Is vast een verdienmodel voor de verhuurders.
  Geld wordt altijd boven de mensen gesteld

  1. Waldorf_en_Statler

   Heeft u ook zo een hekel aan die rechtse kapitalistische principes.

 7. cronewillie@gmail.com

  dat ga je krijgen, met die
  ongekozen kartel burgemeester- tjes.

 8. Bes Tolen

  Een fout is de druk van belangengroepen om hun clientèle als hoger opgeleid te doen aanmerken en dat gemakkelijk scorende ministers dat honoreren. Dat zie je bij een grote vakbond zoals die voor het onderwijs. Onderwijzer moest daarom persé leraar genoemd worden en de pedagogische academie, sorry dat woord academie, als hoger onderwijs. En het aantal werkuren moet sterk beperkt blijven, de klassen klein want anders word je net als bij veel ander werk moe, zo moe dat je s avonds enige tijd moet uitrusten. Én nu vooral dat hoge salaris want er zijn zoveel moeilijke kinderen, slecht opgevoed en meer wat je zo niet mag zeggen maar je wel de juiste woorden voor worden aangereikt. Van hogerhand natuurlijk. Net als die hoge salarissen en dan nog zeggen dat je nog steeds te weinig verdient. Terwijl je vrijwel iedereen in looninkomen bent gepasseerd omdat nu een maal die ja die moeilijke en veel kinderen hebben en ze zelf nu eenmaal geen onderwijzers leraren meebrengen zodat er altijd tekorten zullen zijn. En dus nog eenmaal: echt, zie je hoge salaris en toch naar de vakbond beweert, ben je nog ontevreden. Makkelijk zat maar hoger onderwijs genoten? Ach, dat krijgen je leerlingen nu al. Gelukkig heet het geen lagere school meer. Anders discriminatie, zeg! Maar wat is de echte reden van de ontevredenheid? Als die er al is. Die is er niet overal. Waar wel? Waar niet?

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.