Daar gaan we weer! Opnieuw waarschuwing bij tweet Donald Trump

Donald Trump maakt graag gebruik van Twitter om z’n boodschap over te brengen richting de inwoners van de Verenigde Staten. Twitter vindt echter dat de president regelmatig z’n boekje te buiten gaat en heeft opnieuw een ‘waarschuwing’ bij een tweet van Trump geplaatst. 

Donald Trump plaatste gister een bericht op Twitter. Daarin beklaagde de president zich dat de Democraten postbussen zouden gebruiken voor de verkiezingen. Volgens Trump is het gebruik van postbussen “een ramp” voor de beveiliging van de verkiezingen.

“Dus nu gebruiken de Democraten postbussen, die een ramp zijn voor de beveiliging van de verkiezingen? Ze maken het onder meer mogelijk meerdere malen te stemmen. Bovendien, wie controleert ze, worden ze geplaatst in Republikeinse of Democratische buurten? Ze zijn niet ontsmet van corona. Grote fraude”

De kritiek die Trump in deze tweet te berde brengt, ‘schendt de Twitter-regels voor het plaatsen van content die burgers en verkiezingen schaadt’, zo valt te lezen in het AD. Een woordvoerder laat tegenover The Verge weten dat in de tweet ‘een misleidende bewering over mogelijke gezondheidsrisico’s van postbussen’ zijn gedaan. Het zou mensen er mogelijk van weerhouden om te gaan stemmen. De tweet mag wel blijven staan, maar liken of reageren op de tweet is niet mogelijk.

Het is echter niet de eerste keer dat een tweet van Donald Trump een waarschuwing krijgt. Op 23 juni plaatste de president een tweet die ook al de Twitter-regels overtrad. Die tweet zou de regels voor beledigend gedrag geschonden hebben.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

26 reacties

 1. Ernest Stern

  De bedoeling van Trump is dat mensen bang worden om te gaan stemmen. Hij beseft te gaan verliezen en probeert nu alles om te voorkomen dat mensen gaan stemmen.

  Een kat in nood maakt rare sprongen.

  1. henk43

   Helemaal mee met u eens eens @ Ernest. En het mooie is: De man stemt zelf altijd per post

   1. Ritter

    henk43

    U haalt de dingen door elkaar.

    Trump doet geen Mail-in stemmen maar z.g absentee voting. En Trump is voor absentee voting. Daar maakt hij zich sterk voor.

    Wat is het verschil?

    Abenstee voting is veel minder fraude gevoelig omdat het aangevraagd moet worden.

    De Democraten willen vooral “Mail in” stemmen ………..en dus promoten de media deze vorm van stemmen.

    Hieronder een artikel waarom Mail in stemmen fraude gevoeling is.
    =================

    “Er zijn veel andere voorbeelden van stemproblemen in verschillende staten. Republikeinen zijn meestal tegen universele stemming per post. De Heritage Foundation, een conservatieve denktank gevestigd in Washington, D.C., beweert dat het proces tot fraude uitnodigt en citeert meer dan duizend veroordelingen voor kiezersfraude en een onderzoek waaruit blijkt dat er in de afgelopen tien jaar geen rekening is gehouden met 28 miljoen post-in-stembiljetten.”

    ht*ps://www.foxnews.com/opinion/trump-voting-mail-cal-thomas

  2. Ritter

   @Ernest Stern

   Trump maakt niemand bang.

   Trump wijst op de fraude gevoeligheid van het stemmen per post. Daarbij baseert hij zich op feiten. En dat willen de Democraten niet dus word Trump gecensureerd. Want Twitter promoot de agenda van de Democraten. En de media doen dat ook. Dus beweren de media dat stemmen per post goed werkt.

   De Democraten hebben nu een nieuwe complot theorie; Trump zou de mensen bang maken om te stemmen en de post saboteren. Uiteraard verspreidden de media deze complotheorie; net zoals ze de complot theorie hebben verspreid dat Trump een soort Russiche spion zou zijn.

   Hieronder een artikel met bewijzen dat Trump gelijk heeft over de z.g postbussen die open zijn en dus fraude gevoelig zijn.

   ht*ps://www.nationalreview.com/news/twitter-says-viral-mailbox-misinformation-does-not-violate-companys-policies/

 2. Ritter

  Trump moet het niet alleen opnemen tegen de Democraten en hun vriendjes in de media………….maar ook tegen de grote tech bedrijven die steun geven de Democraten.

  Vooral de agenda van de Democraten krijgt vrij spel en als Trump daar iets tegen brengt word hij gecensureerd.

  Naarmate de verkiezingen naderen zal de censuur alleen maar meer worden.

  1. Het-westen

   Je oordeelt gewoon op politieke voorkeur.
   Iemand die geen politieke voorkeur geniet, ziet altijd hetzelfde liedje, als de Democraten aan de macht zijn gaan de reps in de aanval. Zijn de reps aan de macht gaan de Democraten aan de aanval.
   Niks bijzonders aan dat gebeurt al veel langer als dat jij leeft.

   1. Ritter

    Het-westen

    Het punt is dat het overgrote deel van de media een spreekbuis is van de Democratische partij. Zenders als CNN en MSNBC komen daar ook openlijk over uit. Vaak nemen buitenlandse media nieuws over van deze zenders en dat bepaald de beeldvorming bij veel mensen.

    En niet alleen de media; ook Hollywood promoot Democraten en demoniseert Trump.

    En ook de tech bedrijven zijn anti-Trump en zullen er alles aan doen om het Trump zo moeilijk mogelijk te maken.

    1. Canta

     Ritter
     Zo te lezen heb je nog steeds die blinddoek voor je ogen. Z’n eigen familie ( zus en nicht, die hem natuurlijk heel goed kennen) weten dat Trump geen principes kent, niet te vertrouwen is, een pathologische leugenaar is, geen enkele empathie kent en wreed is. Iets wat in de afgelopen 4 jaar wel is gebleken. Bovendien verdraagt hij geen enkele kritiek en reageert als een klein kind wanneer iets niet gaat zoals hij dat wil. Denk aan zijn reactie op het feit dat ze bij Goodwill geen campagne-petjes mogen dragen tijdens het werk. Wat doet Trump: hij roept op tot een boycot van het bedrijf ( het ontbreekt nog dat hij daarbij staat te stampvoeten)
     De democraten demoniseren Trump niet. Zijn eigen gedrag zorgt daarvoor.
     En hoewel Biden misschien niet de meest ideale tegenkandidaat is, alles is beter dan Trump.

     1. Ritter

      Canta

      U gaat af op roddel verhalen over Trump en niet over zijn beleid. Dus de feiten.

      U heeft het over zijn nicht ( een Democraat die al jaren in onmin leeft met Trump) en dus allerlei roddel verhalen rondstrooit over Trump.

      U praat over GoodYear; het bedrijf die wel BLM acties toestaat maar niet “All lives matter” en Blue Lives verbied. Een bedrijf die dus politiek activisme bedrijft. Trump heeft groot gelijk dat hij daar kritiek op heeft.

      Maar laat ik het over het beleid hebben en wat Trump heeft bereik in 4 jaar.

      Een President die woord heeft gehouden aan zijn beloften:

      Vrede in het Midden-Oosten, de UAE deal is het werk van Trump
      – troepen weggehaald.
      – Geen oorlog begonnen.
      – veel Amerikaanse banen gecreëerd. (voor Corona)
      – Illegalen gestopt.
      – pro- lbqht besluit genomen
      – Corona goed aangepakt (tegengewerkt door democraten, kan bij alle punten)
      -belastinghervorming
      -gevangenis hervorming
      -een nieuw handelsverdrag met Mexico en Canada
      – Zwarte scholen fananicieel steunen
      -de prijzen van medicijnen naar beneden gehaald.
      -en nog veel andere dingen.

    2. Canta

     Ritter
     Nee, ik ga niet af op roddel. De uitspraken van zijn zus bevestigen de indruk die hij al 4 jaar wekt, nl iemand die constant liegt. Dat begon al met het aantal mensen die aanwezig waren bij zijn inauguratie en is daarna constant doorgegaan. En wanneer dat werd weerlegt werd de journalist genegeerd en riep hij hard “fake news” en alle kritiek op hem werd zo betiteld. En nee, hij komt niet al zijn beloftes na want hij zou openheid geven wat betreft zijn belastingaangifte maar heeft dat nog steeds niet gedaan. Geeft te denken!!!
     Zijn gebrek aan empathie bleek toen hij kinderen van hun ouders scheidde.
     Ook zijn er beelden waarop Trump te zien is samen met de kinderverkrachter Epstein en zich daar enorm amuseert tussen de jonge meisjes. Dat samen met zijn uitspraak ” grijp ze in het kruis” geeft zijn beeld over vrouwen weer.
     Maar kennelijk wil jij je ogen sluiten voor dergelijk gedrag.
     En dan heb ik het nog niet over de tweespant, die hij in de VS, met zijn gedrag heeft veroorzaakt.
     Trump is een walgelijk figuur en het is te hopen dat de Amerikanen bij de volgende verkiezing hun gezond verstand gebruiken.

     1. NEXIT.

      quote Ook zijn er beelden waarop Trump te zien is samen met de kinderverkrachter Epstein en zich daar enorm amuseert tussen de jonge meisjes. end

      zielig om dit te beweren , het ware zielige figuur heeft een invalide sticker op zijn kont

     2. Ritter

      Canta

      U gaat wel af op roddel en heb het niet over het beleid van Trump.

      En over die “tweespant”; die was er al onder Obama.

      Waarom denkt u dat de mensen op Trump hebben gestemd? Omdat ze geen voortzetting van het beleid van Obama wilde.

      U hebt het over Epstein. Laat nu net Clinton daarbij zijn betrokken en niet Trump. U haalt dus de dingen door elkaar.

      ht*ps://nypost.com/2020/08/18/photos-show-bill-clinton-getting-massage-from-epstein-accuser/

      U heeft het over media; Biden hoeft geen campagne te voeren omdat de media dat voor hem doet. Biden word in ieder artikel opgehemeld en Trump word door de media al vanaf 2016 iedere dag door de media gedemoniseerd.

      Veel media zijn anti-Trump activisten met zenders als CNN en MSNBC voorop.

      Kortom, u baseert zich niet op feiten ( beleid) maar op roddel en achterklap.

     3. Ernest Stern

      Alles wat je over Trump zegt is waar maar het meest verontrustende feit is dat de helft van het Amerikaanse volk deze narcistische charlatan steunt. Daarmee zit het land in een totale crisis die niet alleen aan Trump is te wijten.

     4. Rood

      etc

     5. Rood

      en enz

     6. henk43

      @Canta
      Ritter overtuigen lukt niet.Het is een aanfluiting te beweren dat Trump de Covid epidemie goed heeft aangepakt.(a flu, a hoax)Van de 170 duizend doden komen er minstens 70 duizend op zijn conto, met zijn rare suggesties over zgn. geneesmiddelen. Tevens reageert Ritter niet op het belastingsprobleem van Donald. De man verbergt iets. Dit alles om zijn herverkiezingskans niet in gevaar te brengen. Maandagavond verklaarde hij dat de Democraten nooit op een eerlijke manier de verkiezingen kunnen winnen ,daarmee al een voorschot nemend op de chaos die hij gaat creeren als dit wel het geval is .Bij de vorige verkiezingen liet hij ook al in het midden of hij de uitslag zou respecteren en dat doet hij nu weer. En kijk tevens eens naar alle (ex)vertrouwelingen van hem.Hierbij denk ik aan Cohen ( wiens boek in September verschijnt) John Bolton etc. etc.In het Witte Huis is nooit zo,n groot verloop van vertrouwelingen geweest als nu .

     7. NEXIT.

      QUOTE Van de 170 duizend doden komen er minstens 70 duizend op zijn conto, END

      Of op naam van obesitas. Even beter nadenken dan napraten henkie

  2. DubbelZout

   Ach ja natuurlijk “bla bla bla de media”
   Gaaaaaaaap…

 3. Duckday

  Er gaat geen seconde voorbij of deze man proberen ze de grond in te trappen. Verlopig doet hij het zeer goed en heeft lak aan de tegen standers.Komt voor zijn land op en zegt de waarheid wat niet op prijs gesteld wordt! Vadaar steeds negatief

  1. NEXIT.

   Het zijn vooral de anti trumpers die op elk bericht over trump reageren. Het zijn vooral anti trumpers die door de media worden uitgenodigd om over achterklap en roddel hun zegje te doen.

   De gemiddelde Amerikaan die werkt en ambitieus is , wit , zwart , bruin , geel of blauw spreekt zijn waardering uit over trump. Dankzij een gebrek aan concurrentie zal trump op zijn sloffen herkozen worden

   linkse papegaaien hebben daar grote moeite mee. 😂🤣😂😂😎

   1. henk43

    @Nexit: Hebt u zich ook met bleekwater ingespoten dan?

 4. leukeditter

  wedden dat trump makkelijk gaat winnen??????

  1. Ernest Stern

   Voor dit weddenschap ben ik wel te porren.

 5. NEXIT.

  ik wou dat twitter alle onzin van jesse klaver en die druiloor rob jetten net zo aanpakte

 6. Peet64

  Het gekke is dat Trump zijn tweets een waarschuwing krijgen wegens “regels van Twitter”
  maar als Trump mensen die schelden en dreigen aan zijn adres wil blokkeren beroept datzelfde Twitter zich op recht van meningsuiting.

 7. Bes Tolen

  Links in de westerse wereld is verlinkt. Opgepakt door subversieve krachten in de VS, die op een aantal gebieden een vrijwel monopolie of kartel vormen. Dat Trump wordt belasterd, was te verwachten. Hij wordt al lang belasterd. Maar inhoudelijk zijn er geen feiten. Dezelfde soort subversieve krachten hebben hun grote invloed vanaf 1870 aangewend om Duitsland politiek te benadelen en dat heeft zeker beroerde gevolgen op de openbare meningsvorming gehad. En op de politiek van de VS. Denk aan Wilson. Erger: blijvend. Komt het nog pooit goed? Denkelijk niet.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.