Donald Trump gaat los op ANTIFA gekken: ‘Dit zijn zieke, gestoorde mensen’

De Amerikaanse president Donald Trump heeft zich uitgesproken over de ongeregeldheden in Portland waar ANTIFA en andersoortige extreemlinkse organisaties al een tijdlang huishouden. Trump is er klaar mee — en ook met de luie, pacifistische houding van de Democratische leiders van Portland die het allemaal laten gebeuren.

“Het is een ideologie die we moeten stoppen,” aldus Trump over de zieke ideologie van ANTIFA. “Wat je in Portland ziet is wat ze overal willen doen. Het is de radicaal-linkse ideologie in actie.”

Hier wat beelden van ANTIFA in Portland:

En:

Dan is dit er ook nog:

Oh, en dit:

Ja, dat zie je goed. ANTIFA heeft “schilden” — net zoals de politie. Ze zijn ook getraind in het gebruik ervan, zodat ze het gevecht met de politie niet alleen aan kunnen gaan maar zelfs kunnen winnen.

Zelfs de idiote linkse burgemeester van Portland geeft nu toe dat ANTIFA moordzuchtig tuig is:

Er kan maar op één manier omgegaan worden met dit door extreemlinkse gefinancierde terroristen: er keihard opslaan.

Voor veel mensen is het ongetwijfeld slecht nieuws dat er in gemeenten “geëxperimenteerd” kan gaan worden met mondkapjesverplichtingen. Nou, goed nieuws: lezers van DDS hoeven zich nergens druk om te maken. Door onze samenwerking met Stil.nl kunnen wij namelijk mondkapjes aanbieden vanaf 0,22 euro per stuk. Ja dat lees je goed, voor minder dan 1 euro heb je dan al vier mondkapjes! Kopen dus!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

12 reacties

 1. perry

  Trump!
  The best president, ever!

  1. Heinrich

   perry@
   Zonder twijfel!

   1. Bloemkust

    Nee hoor, Roosevelt en Lincoln.

  2. josemoonen@70

   👍👍👍

 2. Bolland

  De Amerikaanse president Trump heeft een aantal decreten ondertekend om de prijzen van medicijnen te verlagen. Eén daarvan geeft toestemming om goedkope geneesmiddelen te importeren uit bijvoorbeeld Canada. Een tweede schrijft voor dat kortingen die farmaceuten geven en die nu in de zakken verdwijnen van anonieme tussenpersonen, ten goede moeten komen aan patiënten.

  Trump ageert al sinds het begin van zijn presidentschap tegen dure medicijnen, maar het is voor het eerst dat hij een concrete stap zet. De decreten van de president zijn bij Big Pharma niet goed gevallen.

  Donald pakt door

  1. Bloemkust

   Toegegeven: hij neemt ook wel eens verstandige maatregelen.

   1. Adriaen van Bergen

    Wat waren dan zijn onverstandige maatregelen?

    1. Bloemkust

     Zijn mensonterende verkiezingscampagne bijvoorbeeld.

 3. Cycle25

  Democraten verwachten sympathie en rechtvaardigheid terwijl ze elke dag hun ramen verder ingooien, de verkiezingen zijn niet eens meer nodig. Een hoog demente Biden durft niet eens meer in debat met Trump, de democraten mogen weer 4 jaar toekijken en kunnen alleen maar hopen op hun “antifa” troepen om Amerika verder in een anarchie te trappen.

 4. fuckit

  Het extreemlinks democratisch tuig had globaal, een en dezelfde droom!
  “De sage der lemmingen” heeft hen verbonden tot een hysterische meute!

 5. RvdBe

  Kan Trump geen NL paspoort krijgen en hier president worden?
  Misschien dat hij wat kokend water gooiende rasimbecielen wil executeren.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.