Door Epstein gepimpte Virginia Giuffre: ‘Seks met prins Andrew langste 10 minuten van mijn leven’

Zal het nu eindelijk gebeuren? Is de bal echt aan het rollen? Worden de rijke en machtige mannen (en vrouwen!) die betrokken waren bij de walgelijke praktijken van Jeffrey Epstein dan tóch verantwoordelijk gehouden voor hun misdrijven? 

Misschien wel de bekendste voormalige seksslaaf van miljardair Jeffrey Epstein, Virginia Giuffre, zegt dat de 10 minuten die ze gedwongen seks had met prins Andrew “de langste tien minuten van mijn leven waren.” Giuffre stelt dat in het manuscript voor haar memoir, The Billionaire’s Playboy Club. Dit boek is nog niet uit, maar het manuscript is overhandigd aan de rechtbank in New York die de zaak tegen Ghislaine Maxwell behandelt. Dat is Epsteins oude rechterhand die volgens insiders feitelijk gewoon zijn pooier was en jonge meisjes ronselde.

Tijdens haar interacties met de Britse prins Andrew was ze slechts 17 jaar. Volgens Giuffre heeft Andrew een voetenfetisj. “Hij raakte mijn lichaam overal aan, met name mijn voeten, aaide mijn tenen” en likte haar voeten en andere lichaamsdelen.

“Het was niet moeilijk om hem zo opgewonden te krijgen dat hij de rest van mijn lichaam wilde hebben,” schrijft Giuffre vervolgens. “Dus we droogden ons af, lieten de kou achter ons, en trokken ons terug in mijn slaapkamer waar ik vervolgens de langste tien minuten van mijn leven beleefde.”

“Een paar minuten later kwam hij zonder enige emotionele band klaar en liet hij mij achter met gevoelens van ontsteltenis. Hoe opgelucht ik ook was om de ervaring met hem te zien gebeuren, het drong eindelijk tot me door dat ik nooit meer dan een muze zou zijn.”

Giuffre beweert dat ze tenminste drie maal (gedwongen) seks had met prins Andrew.

En dat is niet alles. Ook wordt er bericht in buitenlandse media dat er tekstberichten verstuurd zijn tussen prins Andrew en Ghislaine Maxwell over jonge meisjes voor de prins… er zou zelfs minstens één berichtje zijn waarin de prins het zelf, bij naam, over Giuffre heeft en zegt dat hij het met Maxwell over haar “moet hebben.”

Voor veel mensen is het ongetwijfeld slecht nieuws dat er in gemeenten “geëxperimenteerd” kan gaan worden met mondkapjesverplichtingen. Nou, goed nieuws: lezers van DDS hoeven zich nergens druk om te maken. Door onze samenwerking met Stil.nl kunnen wij namelijk mondkapjes aanbieden vanaf 0,22 euro per stuk. Ja dat lees je goed, voor minder dan 1 euro heb je dan al vier mondkapjes! Kopen dus!

Dit gaat de goede kant op. Langzaam maar zeker wordt er meer en meer duidelijk over de walgelijke acties van Epstein, Maxwell, en hun zogenaamde ‘vrienden.’ Nu is het hopen dat deze zaak écht wordt opengebroken zodat álle betrokkenen opgepakt en gestraft kunnen worden.

Oh, áls dat gebeurt, houd dan je hart maar vast. Want uit alles blijkt dat die betrokkenen heel machtig,  heel rijk, en heel bekend zijn.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

25 reacties

 1. Bloemkust

  Aiai, dat wordt de doofpot. De hele rechterlijke macht zit ook in het complot zoals Iedereen weet.

 2. Aardvark blues

  In Nederland hebben we ook zo’n viezerik, topambtenaar van justitie Joris Demmink geheten, maar dat gaat de doofpot in, die viezerik schijnt teveel te weten over de opdrachtgevers voor de moord op Pim Fortuijn.

  1. Ernest Stern

   Dit is trieste en leugenachtige laster. Een doffe schande.

   ht*ps://www.nrc.nl/nieuws/2017/08/22/de-onschuld-van-demmink-12617990-a1570622

   1. Aardvark blues

    Jij bent met het zelfde sop overgoten Stern, al jaren geleden heb ik jou ontmaskert in het fanatiek verdedigen van die viezerik Joris Demmink geheten, alsmede het fanatiek verdedigen van de stichting Martijn, toen heette je Isolde of zoiets, Joris Demmink is door die andere VVD viezerik Opstelten in bescherming genomen. Het wekt ook geen verbazing jouw gedrag, je bent nu eenmaal een notoire leugenaar, psychopaat en serviele overheidsdienaar, daar teert jouw lullige adviesbureautje nu eenmaal op, strontlijn geheten.

    h**ps://www.demminkdoofpot.nl/home.html

    1. Ernest Stern

     Ik houd me maar bij de feiten, Aardvark. Ik vind dat we in een rechtsstaat iedereen voor onschuldig moeten houden waarvan de schuld niet is vastgesteld. Tegen Demmink is ondanks alle laster en meerdere onderzoeken nooit een snipper bewijs gevonden. Ik verdedig hem dus en dat zou jij ook moeten doen.

     Ik vind dat Demmink groot onrecht is aangedaan.

     De Demmink Doofpot is een door de familie Poot gefinancierde site in welk verband ondermeer een journalist werd ingehuurd om belastende informatie over Demmink te zoeken. Men hoopte zo het Departement te kunnen chanteren teneinde hun Chipshol-zaak te dienen. Een smerige kwestie.

     Ik snap dat Aardvark dit soort feiten niet kent.

     1. Rood

      Blabla etc

     2. Aardvark blues

      Ik heb niet zoveel fiducie in jouw ‘feiten’ Stern, je staat nu eenmaal bekend als notoire leugenaar, dat zal iedereen hier beamen op een paar dwaallichten na.

      Media massaal opgelucht want “Demmink blijkt de onschuld zelve”
      24-08-2017

      “Hij zou een ‘kinderverkrachter’ zijn en de media lustten er jarenlang wel pap van. Ze hebben een eindeloze reeks verhalen gepubliceerd over seksuele escapades met ‘jonge jongens’…” Elsevier maakt met deze opening een ondoorgrondelijke manoeuvre in de al jarenlang slepende Demmink-zaak. In NRC schrijft columnist Frits Abrahams: “Demmink is uiterlijk bewonderenswaardig rustig gebleven onder alle loze beschuldigingen.” Want, zo valt in de recente publicaties te lezen, het gerechtshof in Arnhem heeft bepaald dat het OM Demmink niet hoeft te vervolgen omdat hij in de bewuste jaren “onmogelijk in Turkije kan zijn geweest.”

      In tegenstelling tot wat de bladen nu in koor beweren, lustten de media al die jaren helemáál geen pap van de Demmink-zaak. Integendeel: zelfs toen oud-politiemensen onder ede verklaarden dat Demmink verdachte was in de beruchte Rolodex-affaire, stelden de media zich uiterst terughoudend op.
      De advocate van de twee Turkse jongens die beweren door Demmink te zijn verkracht in 1996 –toen deze ‘onmogelijk in Turkije kon zijn geweest, maar daar volgens documenten van de (volgens het OM ineens niet bestaande) hoofdofficier van Justitie in Istanboel wel degelijk op 20 juli 1997 is in gereisd–, heeft zich altijd zeer correct in de media gepresenteerd maar kreeg nauwelijks een platform. De privé-agenda van Demmink, die hij jarenlang ‘kwijt’ was maar plots terugvond toen het hem uitkwam bleek met Tipp-Ex bewerkt maar werd toch tegen beter weten in als waterdicht alibi geaccepteerd.
      De bewondering van NRC-columnist Abrahams voor hoe Demmink zijn rust heeft bewaard is zelfs ronduit bizar en aandoenlijk. De rechtszaak die Demmink aanspande tegen het AD, dat op grond van grondig en zorgvuldig journalistiek onderzoek publiceerde over de contacten die hij in de jaren 80 onderhield met een jongenspooier, eindigde in een beschamende nederlaag voor de oud-Justitietopman.
      Journalist Koen Voskuil gaf toen al aan dat de media Demmink niet durfden aan te pakken, terwijl alleen de journalistiek de zaak volgens hem kon oplossen.

      Een schat aan bewijsmateriaal, gefundeerde getuigenverklaringen afgelegd onder ede én gedetailleerde aantijgingen van slachtoffers (óók onder ede) is door Justitie consequent genegeerd en gesaboteerd. Het OM heeft Demmink witgewassen door met veel abracadabra een nep-onderzoek te doen waarvan de conclusie tevoren als vaststond: Demmink mocht onder geen beding schuldig worden bevonden. De reden daarvoor werd al jaren eerder door oud-commissaris der Koningin Harry Borghouts gegeven in het TV-programma Nieuwsuur: ” De onderste steen komt niét boven, want dan valt heel Justitie in elkaar.”

      h**ps://www.demminkdoofpot.nl/home.html

     3. Rood

      @Aardvark blues: Je bedient een psychopaat in zijn dagbesteding.

     4. Beukman

      Als je gelooft wat er op die site staat, Vark, volgeschreven door Micha Kat-achtigen, dan zul je ook wel geloven dat graancirkels worden gemaakt door buitenaardse beschavingen?
      Wees toch eens een beetje kritisch man, voor mijn part is Demmink een lul, maar dit lijkt nergens op.

     5. Aardvark blues

      Lees dit dan maar eens Bukman…

      ‘De benoeming van Joris Demmink tot SG’

      h**ps://tref.eu/nl/lissabon-verdrag/155-demmink-papers/1640-de-benoeming-van-joris-demmink-tot-sg.html

     6. Beukman

      Dank je de koekoek, Vark. In dat stuk van jou staan passages als:
      Tevens staat vast dat er op dat moment in kringen van insiders in politiek en media veelvuldig werd gesproken over (extreme) seksuele gedragingen van Demmink op diverse locaties in ons land.
      Drie maal raden wie daarmee wordt bedoeld: types als Micha Kat – een van Neerlands grootste leugenaars.

      Het Anne Frankplantsoen komt ook nog even ter sprake. De auteur van het stuk zou moeten weten dat de getuige die Demmink noemde, later zou worden ontmaserd als een fantast. Ook de getuigenverklaring van Baybaşin blijkt later zo lek als een mandje.

      Zoals Ernest al stelt: de lastercampagne tegen Demmink was een project van Projectontwikkelaar Jan Poot, en feitelijk was het een wraakneming op de Staat der Nederlanden.

      Als je werkelijk wil weten hoe dit hele verhaal de wereld in is gekomen, te beginnen bij de Gaykrant, kan ik je dit stuk aanbevelen:

      denieuwereporter.nl/2016/09/voorpublicatie-hoe-joris-demmink-het-slachtoffer-werd-van-compl0tdenkers/

     7. Aardvark blues

      Het is goed met je Bukman, maar alleen al de zaak Wilders toont aan dat de gehele top van justitie zo rot is als een mispel, en laten daarin nu de zelfde VVD viezerikken een hoofdrol spelen, toeval?

      Verder zal het mij aan mijn reet roesten hier in het moslim en zwartjoekel vrije Hongarije, ik ga even een drankje doen met mijn vrienden aan het water……

     8. Beukman

      Smeer je goed in, Vark, laat je rug desnoods door je vrouw doen als je er zelf niet bijkan. De muggen die leven aan de oevers van het Balatonmeer zijn dol op Hollanders.

 3. Ab Infinitum

  Zo’n baggerverhaal hoort hier niet thuis op zo’n gerenommeerde site als DDS.

 4. Lefty

  It just happens everyday.

 5. Morgan4321

  Ze was toen 17, dat was volgens de toenmalige Britse wetten niet strafbaar. Dat ze nu met een zielig verhaal komt in het preutse Amerika gaat die zaak echt niet helpen.

  Als de USA echt problemen maakt met Andrew gaat het UK misschien Julian Assange niet uitleveren, dat vinden ze daar ook weer niet leuk.

 6. Beukman

  “Het was niet moeilijk om hem zo opgewonden te krijgen dat hij de rest van mijn lichaam wilde hebben,” schrijft Giuffre vervolgens. “Dus we droogden ons af, lieten de kou achter ons, en trokken ons terug in mijn slaapkamer waar ik vervolgens de langste tien minuten van mijn leven beleefde.”

  Dit klinkt als doodordinaire pr0st1tutie, en bij pr0st1tutie is dwang een betrekkelijk relatief gegeven. De wallen in Amsterdam zitten vol met jonge vrouwen die liever iets anders zouden doen. Waarom maalt vrijwel niemand om hen?

 7. Beukman

  “Het was niet moeilijk om hem zo opgewonden te krijgen dat hij de rest van mijn lichaam wilde hebben,” schrijft Giuffre vervolgens. (….)

  Dit klinkt als doodordinaire pr0st1tutie, en bij pr0st1tutie is dwang een betrekkelijk relatief gegeven. De wallen in Amsterdam zitten vol met jonge vrouwen die liever iets anders zouden doen. Waarom maalt vrijwel niemand om hen?

 8. Rieks

  Seks met een 17 jarige. Walgelijk? Kinderverkrachter? Weet een 17 jarige niet al heel goed wat ze wil? Nergens lees ik dat ze verkracht is of tegen haar wil meegenomen. Ze zegt ook niet hoeveel ze ervoor heeft gekregen. Waarom wordt dat niet gevraagd?Volgens de wet is ze nog niet volwassen, ok, maar om haar een kind te noemen? En waarom zo wettisj zijn, Aretha Franklin had met 15 al twee kinderen. Wij staan klaar om de wetten elders te veroordelen, bv. in Oeganda maar waarom zijn onze eigen wetten boven iedere kritiek verheven? Wij slaan door in onze zelfgenoegzame preutsheid, de ene politicus veroordeelt dit nog harder dan de ander, alleen maar om te scoren. Maar wat hebben ze zelf gedaan in hun jonge jaren?

  1. Rene van der Grijp

   “Seks met een 17 jarige. Walgelijk? Kinderverkrachter? Weet een 17 jarige niet al heel goed wat ze wil? Nergens lees ik dat ze verkracht is of tegen haar wil meegenomen. Ze zegt ook niet hoeveel ze ervoor heeft gekregen.”

   O, dat weten ze heel goed. En reken maar dat ze er uitstekend voor betaald werden en er nog van genoten op de koop toe.

   Maar dan nog: de “heren” die erop af kwamen wisten dat ze de wet overtraden en niet alleen dat: dat ze ook alle morele codes met voeten traden.

   Pek en veren voor die seksuele predators.

  2. Logica

   Tja, heeft Epstein echt zelfmoord gepleegd? Kon hij dat in de best bewaakte gevangenis in de VS? Kijk eens naar zijn kop, zou die man ooit zelfmoord kunnen plegen? Zou hij dat ook doen als hij onschuldig zou zijn? Als je deze vragen met nee beantwoordt dan valt er veel te vrezen als je openheid wilt.

  3. Freba

   Ik had het niet beter kunnen verwoorden. Ik noem het uitbraakselen van de Gutmenschen. Alles wat je zegt ben je n.l. zelf. Wat hadden al die criticasters er graag een keertje en kijkje genomen. Farizeeers optima forma.

 9. JochemX

  Epstein had een bordeel voor de superrijken der aarde. Je kunt zelf wel verzinnen dat daar echt alles te koop was, als je maar betaalde. Voorwaarde is natuurlijk volledige geheimhouding. Daar bleek dus een lekje en de hoofdgetuige wist zich op te hangen, waarschijnlijk ‘met wat hulp’. Een ding is zeker, de ‘slachtoffers’ of hun familie werden zeer royaal betaald. Chislaine zou ook wel eens haar langste tijd gehad kunnen hebben. Voor huurmoordenaars is niemand veilig.

  1. Caesar Lion Cachet

   LS…

   Een lekje ! Hoe naïef kan je zijn ! Elke scheet wordt in stereo opgenomen en de rest in cinemascope… Huurmoordenaars !? Vul maar in …

 10. Freba

  En de dames wisten natuurlijk niet dat er binnenskamers eea zou gebeuren?! Opvallend dat vooral rijke daders in zulke gevallen bij het naderen van hun eindstation aangepakt worden. En dan hordes advocaten , met destijds verbasterde Duitse namen, die de slachtoffers tegen absurde hoge uurtarieven terzijde staan. Wat een ranzig zooitje. Typisch Amerikaans. Veel geschreeuw, weinig wol. Ook heel stoer. 90 jarige kampbewakers uit WWII alsnog veroordelen voor feiten die op 15/16 jarige leeftijd zijn begaan.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.