KNETTER! België wil mensen NAAR DE CEL sturen bij overtreding quarantaineregels

Hallo, fascisme. Hoe gaat het? We dachten dat wij je verslagen hadden in 1945, maar dat blijkt helaas onzin te zijn. 

Het probleem met overheden is dat ze altijd meer, meer, meer macht willen hebben. Daarom is het van het grootste belang dat het politieke systeem van een land zo gecreëerd is om de overheidsmacht te beperken… en waarom het belangrijk is dat burgers zelf op blijven letten en hun overheid terugfluiten als die te ver gaat.

In het verleden hebben overheden op allerlei manieren geprobeerd hun macht uit te breiden. Met name het creëren van een (buitenlandse of binnenlandse) vijand was daarbij behoorlijk effectief. Maar nu hebben ze blijkbaar een nieuwe manier gevonden om onze vrijheden af te pakken: de volksgezondheid.

In België wordt “de volksgezondheid” nu gebruikt om mensen a) enorme boetes te geven als ze niet meewerken aan de quarantaineregels en b) ze mogelijk zelfs een celstraf te geven.

Ja echt:

In België is het zo dat wie uit een rode zone komt, een test moet ondergaan en negen dagen in isolatie. De Belgische minister De Backer wil bestaande sancties die er zijn voor mensen die andere besmetten gebruiken om terugkerende toeristen die zich niet aan regels houden te straffen. Dat betekent een boete van tussen de 208 en 4.000 euro en zelfs celstraffen van acht dagen tot een half jaar.

Dit is geschift. 4.000 euro boete? Celstraffen? Voor een virus dat — weten we nu — minder gevaarlijk is dan we eerst vreesden? Een virus dat vervelender is dan de griep, ja, maar dat ab-so-luut geen nieuwe pest, ebola, of iets dergelijks is? Ze roepen nu steeds dat het “aantal besmettingen toeneemt!” maar gek genoeg blijft het aantal ziekenhuisopnamen én het aantal doden min of meer gelijk — en dat is op een behoorlijk laag niveau, de IC’s worden niet eens bijna overspoeld met nieuwe coronapatiënten.

Belachelijk. Dit soort maatregelen gaan écht veel te ver. De griep is ook mogelijk dodelijk voor zwakke ouderen, maar als je een griepje hebt als gewone, gezonde volwassene moet je ook niet verplicht in quarantaine. Of is dat de volgende stap? Moeten grieppatiënten vanaf volgend jaar (of erna) ook maar in “quarantaine” tot ze weer beter zijn zodat ze “anderen niet ziek kunnen maken”?

Het moet afgelopen zijn met deze gekkigheid. We moeten ons best doen om de schade te beperken, maar het is tijd om het normale leven zoveel mogelijk weer op te pakken — en onze oude vrijheden in ere te herstellen.

Waardeer jij mijn werk voor DDS? Steun me dan actief op BackMe. Dat kan via een maandelijkse (kleine) bijdrage of eenmalig. Alle steun is welkom zodat ik als blogger onafhankelijk wordt van adverteerders én de oude msm.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

24 reacties

 1. Blitzkrieg

  Michael van der Galien :
  Quote “Het moet afgelopen zijn met deze gekkigheid. We moeten ons best doen om de schade te beperken, maar het is tijd om het normale leven zoveel mogelijk weer op te pakken — en onze oude vrijheden in ere te herstellen.”

  Sorry, ik ga harder worden. Covid19 is GEEN probleem, het is minder erg dan de griep. Iedereen die roept dat er iets moet gebeuren aan covid19 heeft iets niet goed begrepen. We moeten helemaal niks doen aan covid19, niks nada noppes niente, dus ook niet ventileren of dergelijke ongein.

  Het doel zijn de maatregelen en covid19 is de manier. Dit heeft niks, maar dan ook niks met een virus te maken. Iedereen die nu nog niet begrepen dat dit niks met een virus te maken heeft maar alles met UN #Agenda21 heeft het echt niet goed begrepen.

  1. Steven Opti

   Helemaal mee eens. Niets aan toe te voegen. Aantal overleden Covid patienten: 0,0035% aantal besmettingen (wat niets zegt) 0,3%
   Aantal Covid ww’ers: 322.000 and counting.

   Plus alle andere ellende die de belachelijke maatregelen van sneaky Hugo de Jonge en en pinokkio Rutte én corrupte RIVM ons aandoen.

   Stem maart 2021 met verstand!!

   1. Blitzkrieg

    Steven Opti : Alle klootzakken die nu nog lopen te zeiken over aerosolen of ventileren hebben het nog niet goed begrepen. Alles, maar dan ook werkelijk alles wordt aangegrepen om de duimschroeven nog verder aan te draaien.

    Fantastisch Maurice met z’n aerosolen… wat krijgen we zometeen? Aerosolen lijken toch belangrijker dan gedacht, mondkap nu ook binnen verplicht!

    Ook het hele ventilatie verhaal voed het idee dat covid19 een probleem is waar iets aan gedaan moet worden. Covid19 is echter geen probleem maar een manier om zoveel mogelijk beperkingen op te leggen.

    Wat gaan we zo zien, dat alle kleine ondernemers een dure installatie moet gaan aanschaffen, zodat ze nog sneller failliet kunnen gaan.

    Aan iedereen heel duidelijk… OPDONDEREN met je COVID19, ik heb geen behoefte aan #AGENDA21.

  2. Ernest Stern

   “Covid19 is GEEN probleem, het is minder erg dan de griep.”

   Voor het bestuderen van waanzin in zijn meest pure vorm moet je op DDS zijn.

   1. Blitzkrieg

    Ernest Stern :
    Quote : “Voor het bestuderen van waanzin in zijn meest pure vorm moet je op DDS zijn.”
    De gemiddelde leeftijd van een griepdode ligt op 65 jaar en die van een coronadode op 85 jaar. Dit jaar hebben van een bijzonder kort griepseizoen gehad, normaal duurt een griepseizoen 16 weken en dit jaar heeft het maar 2 weken geduurt.

    Gemiddeld hebben van zo’n 8000 griep doden per jaar en dit jaar hebben we alles bij elkaar genomen 6200 covid19 dode + 404 griep dode… tenminste als we de officiele cijfers mogen geloven.

    Dus ja, dat hele covid19 stelt geen reet voor, ook niet als je de officiele cijfers aanhoudt.

    En nu OPDONDEREN met je COVID19!

  3. Piet51

   @Blitzkrieg
   Je bent heel duidelijk, zoals we gewend zijn. Toch een paar opmerkingen:
   * De seizoensgriep eist minder doden, omdat in de risicogroep veel mensen gevaccineerd worden, elk jaar opnieuw. Tegen Covid19 is nog geen vaccin, dus dat virus verspreid zich ongeremd, als we niets zouden doen. Dankzij scherpe maatregelen blijven de effecten vooralsnog beheersbaar, hoewel met extreem veel impact.
   * Ik vraag me steeds af, welk belang welke politicus of overheid erbij kan hebben om doelbewust een economie te gronde te richten. Zeker in een tijd van verkiezingen is dit toch het om zeep helpen van je kansen? Een politicus zou naar eer en geweten moeten proberen de problemen op te lossen. Dat daar weerstand tegen ontstaat lijkt me logisch.
   * “… het is tijd om het normale leven zoveel mogelijk weer op te pakken …” Helemaal mee eens, alleen is de grote vraag natuurlijk wat “zoveel mogelijk” is. Daar gaat zou de discussie over moeten gaan. “Zoveel mogelijk” duidt toch nog steeds op beperkingen, of niet soms?
   * De dreiging is tussen maart en mei sterk afgenomen. Waardoor? Omdat mensen de maatregelen volgden. Waarom beseffen sommige mensen niet, dat dat onms nu ook in korte tijd uit de brand zal helpen.
   * Binnen het FvD is een relatief groot deel van de aanhang (40%) het eens met de genomen maatregelen. Zou Baudet niet ook hier eens wat meer naar moeten luisteren?

   1. Blitzkrieg

    Ik had een antwoord geschreven, zoals wel vaker op DDS is ie opeens foetsie bah. Misschien vind ik vandaag nog de inspiratie om een antwoord te dichten.

   2. Blitzkrieg

    Piet51 :
    Normaal gesproken duurt de griep met vaccin 16 weken en kost ons ongeveer 8000 doden.
    Dit jaar hebben we duurde de griep 2 weken en koste ons 404 doden, waarom?
    Het is simpel, alle griep (corona) doden zijn omgedoopt tot covid19 doden.
    Hetzelfde verhaal hoor je wereldwijd, dode moeten worden gedeclareerd als covid19 gevallen.
    Niet alleen dat, ook de PCR test helpt hier aan mee, niet alleen zijn er grote problemen met de test ansich, hij contr0leert ook nog eens niet op covid19.
    Dus wat gebeurd er, ze rammen zo’n staaf in iemand z’n neus en als je diaree hebt ben je een covid19 patient.

    Dit jaar blijkt dat als je alle leugens en bedrog bij elkaar opteld te zijn uitgevallen tot een redelijk mild griep/corona/covid19 seizoen.

    Onze wereld is in transitie! Jij vraagt naar welke overheid, simpel de wereldoverheid!
    Rutte, Merkel etc. doen er alles aan om de naties kapot te maken.
    Al ons geld word weggegeven, al onze culturele normen en waarden moeten kapot gemaakt worden, en de bevolking moet verzwakt worden de massa-immigratie.
    Het is simpel de authentieke bevolking moet worden ontheemt, verdeelt en tegen elkaar worden uitgespeeld.
    Ook moet vulgairiteit als ped0filie, transgenderschap, en dragqueen ellende worden genormaliseerd en onderwezen worden aan kleine kinderen.
    Ook Wiebes valt het traditionele gezin aan, gezinnen met slechts 1 werkende ouder moeten tot 6 keer zwaarder worden belast.
    Nu hebben we het corona virus, we mogen niet meer bij elkaar komen, elkaar knuffelen en zoenen en is zingen in sommige plaatsen van Nederland al verboden.

    De natie moet kapot gemaakt worden, op ELK DENKBAAR VLAK… ook de boeren zijn hier het slachtoffer van.

    Alles moet kapot, landen moeten arm, de bevolking moet zwaar onderdrukt en ontheemt worden, en tegen elkaar uitgepseeld om opgezet worden.
    Mensen die geen eenheid vormen zijn gemakkelijk te onderdrukken, en dat is dan ook precies wat er op dit moment gaande is.
    Laat ik mezelf herhalen om echt duidelijk te zijn, NEDERLAND MOET HELEMAAL, MAAR DAN OOK ECHT HELEMAAL KAPOT EN NAAR DE VERDOEMENIS.

    Dit zijn geen nieuwe technieken…

    Daarna kan er op de ravage die is aangericht een nieuwe wereld worden opgebouwd, eentje die eigenlijk al een feit is.
    Rutte bestuurt Nederland niet meer, hij voert slechts uit… Een demoon rechtstreeks uit de hel had Nederland niet sneller naar de verdoemenis kunnen helpen.

    Zoals je ziet worden we nu al geregeerd door supra nationale organisaties zoals de WHO en de united nations.

    Agenda21 wordt keurig netjes voor onze ogen uitgerolt… massa-immigratie(ontheemding), klimaat ellende(schaarste) en covid19(dictatuur).
    Alle gore rotzooi van massa-immigratie, klimaat, gendergelijkheid en covid19 terreur is allemaal agenda21.

    Aan covid19 moet dus ook helemaal niks gedaan worden, het gaat niet om covid19 maar om het uitr0llen van een agenda.

    Het is bewezen dat lockdown’s niet werken en extreem ongezond zijn… elk weldenkend mens weet dat.
    De dreiging is niet ofgenomen doordat de mensen de regels volgden, dat blijkt ook niet uit de cijfers en al helemaal niet in vergelijking met andere landen.
    Covid19 is een plandemie, en het fijne daarvan is dat hij extreem voorspelbaar is.
    Ik wist al meer dan een maand geleden dat Europa (dus niet alleen Nederland) half september weer in lockdown moest, max. eind september.
    Ook is het al bekend dat de volgende lockdown een half jaar gaat duren, en waarschijnlijk veel heftiger zal zijn dan de vorige.
    Dus het “je aan de maatregelen houden” is volkomen, maar dan ook volkomen onzin.

    Ik ben zeer kritisch geweest op Wilders, zo kritisch zelfs dan sommige mensen me op twitter hebben geblokkeerd.
    Die lul van een Wilders zei tijdens het corona debat namelijk dat de regering z’n werk niet goed gedaan had, en dat de opschaling van de GGD’s zo snel mogelijk op orde moest zijn.
    De gore klootzak moet z’n muil houden, fijn het kabinet aanvallen… alleen betekent die ongein dat we nog meer, nog sneller en nog langer opgesloten zitten. Wilders moet blij zijn dat die pleuris zooi niet werkt.

    Ook op Thierry Baudet heb ik kritiek, zolang je agenda21 niet noemt heb je het probleem niet begrepen.

    1. Piet51

     @Blitzkrieg
     Ik heb je reactie met heel veel belangstelling gelezen, herlezen en nog eens gelezen, met steeds stijgende verbazing. De derde keer heb ik meegeteld in hoeveel zinnen geen aantoonbare onzin stond. Weet je hoever ik kwam? Tot NUL. In al je zinnen staat de grootste onzin, door diverse onderzoeken aan te tonen en in sommige zinnen staan zeer dubieuze interpretaties. Ik zie geen kans om in een acceptabele hoeveelheid tekst e.e.a. toe te lichten. En bovendien heb ik geen zin om daar tijd in te steken. Je visie is vergelijkbaar met die van Lange Frans, Sven Hulleman en nog een aantal warhoofden en daar wil ik helemaal niets mee te maken hebben of zelfs maar over nadenken.

     1. Blitzkrieg

      Piet51 : Van jou wordt ook niet verwacht dat je nadenkt… typisch zo’n zielig ambtenaartje zonder hart, hoe vaak per dag verkoop je “sorry meneer, daar kan ik nu eenmaal niks aan doen”?

     2. Blitzkrieg

      Piet51 : Ik snap wel dat je geen antwoord wil geven, alles is namelijk feitelijk juist.

     3. Blitzkrieg

      h**ps://twitter.com/Iconoclastttt/status/1295915355433467906?s=20

     4. Piet51

      @Blitzkrieg
      Ik had vanmiddag meer te doen, dat je reageren op jou merkwaardige tekst. Je poging te beledigen is aandoenlijk. Noem mij gerust een “zielig ambtenaartje zonder hart”. Mij stoort het niet, want je hebt werkelijk geen enkel idee wie je voor je hebt. Neem van mij aan, ik ben niet te beledigen, op geen enkele manier. Dat is een gevolg van mijn beroep en de manier waarop ik dat uitoefen. Ik geniet van onbeheerste uitingen, dus ga rustig door.

      Ik ga ervan uit, dat je je eigen schotschrift niet serieus neemt. Je zult goede redenen hebben om zoiets toch te verspreiden. Ik vind het wel heel erg schadelijk, want er zijn altijd naïevelingen die zulke beschuldigende teksten uiterst serieus nemen en er eigen acties aan ontlenen.

      Je twitter-link heb ik proberen te bekijken, maar ik versta die man met z’n binnensmonds gebral gewoon niet. Al sprak hij Nederlands, ook dan had ik hem niet verstaan. Dat ligt ongetwijfeld aan mij, maar ik heb geen idee waarover hij het heeft.

      Je vindt alles wat je schrijft feitelijk juist, ik vind alles feitelijk onjuist of fout geïnterpreteerd. Daar komen we nooit uit en ik doe daarom ook geen poging. Jij zou helpen door drie beweringen feitelijk te onderbouwen, maar als je dat niet wilt, ook goed.

     5. Blitzkrieg

      Piet51 : Vertel me kort en bondig welke drie punten je bewezen wilt zien en je krijgt een antwoord van mij.

    2. Ernest Stern

     Mijn hemel, DDS heeft een volledig doorgedraaide complotwappie binnen de gelederen gekregen.

     1. Blitzkrieg

      Ernest Stern : Handig van die woorden om vooral maar geen antwoorden hoeven te geven, wat waren ze ook al weer… nazi, antisemiet, complotwappie! Handig van die woorden… zeer handig.

      Ga je nog iets inhoudelijks zeggen of laat je het alleen bij stigma’s plakken?!

     2. NEXIT.

      LAAT DE TAR REL AUB Komt toch niets zinnigs en opbouwend uit

    3. RPML

     @Blitzkrieg

     Ben je het met mij eens dat je voor het uitvoeren van een dergelijk draaiboek ongelofelijk veel mensen ‘in de boot’ moet hebben die dat uitvoeren, en dat de kans dat iemand met gewetenswroeging eruit stapt enorm groot is? Als je nog 10 jaar te leven hebt doe je er wellicht aan mee, maar als je een gezin met kinderen hebt ga je dit je eigen kinderen toch niet aandoen?

     Ik zie vooral een ongelofelijk stelletje kneuzen op (politieke) zekerheid spelen; uit de wind proberen te blijven om vooral niet (politiek) aansprakelijk te kunnen of hoeven zijn. Dat begint bij de ministers en eindigt bij de burgemeesters. En de wethouder, de BOA, de politie-agent luistert braaf omdat hij anders zijn baantje en zijn gezin op het spel zet.

     1. Blitzkrieg

      RPML : Ik had een mooie reply geschreven, maar zoals zo vaak… foetsie na het posten. Later zal ik het nog een keer proberen.

     2. RPML

      Ik heb hem gelezen 😉

      De omkoping door het WHO is zeer bedenkelijk; toch heeft ieder land zijn eigen redenen gehad om in lockdown te gaan, de redenen waren echter verschillend. De uitkomst ook, er zijn heel wat landen beter van geworden.

      De groene gekte is een verkapte manier van herverdeling, waar enkelen zeer rijk mee zijn geworden; noem het collateral damage. Daar is niet veel meer van over nu niemand meer kapitaal heeft om daar nog wat mee te doen.

   3. NEXIT.

    bladieblabla

    enz

 2. JFU

  De overheden hebben nu een geweldige manier gevonden om onder het mom van ‘volksgezondheid’ onze vrijheden en grondrechten blijvend te onderdrukken. Vanaf nu wordt elke normale griep ,die we elk jaar hebben gebruikt hiervoor, terwijl het met de covid19 niets van doen heeft, maar dan wordt het wel covid21, 22, en ga zo maar door… Wordt leuk in de toekomst.

 3. Robin Hoed

  vrijspreker. nl/wp/2020/08/cash-voor-lockdown/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=cash-voor-lockdown

  Hoeveel zou Rutte hebben ontvangen, en is onze overheid nu corrupte dan een ontwikkelingsland?
  Ook al hebben ze misschien niet direct geld ontvangen, maar alleen beloften

 4. JFU

  Het links fascisme is mooi weggeweest….we hebben er dagelijks mee te maken…

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.