shutterstock 506050345

NY Times weet het zeker: Donald Trump wil zijn afbeelding op Mount Rushmore

Geen categorieaug 10 2020, 10:00
'Roddelkrant' New York Times brengt weer een sappige roddel ten tafel. Witte Huis-medewerkers zouden vorig jaar hebben geïnformeerd bij de gouverneur van South-Dakota of het mogelijk zou zijn om Trump op Mount Rushmore te krijgen. Donald Trump ontkent dit natuurlijk stellig, hij meent dat dit soort roddels al drie en een halve jaar lang worden verspreid door media met dalende kijk- en lezerscijfers.
Toegegeven, met een president als Trump aan het roer, moet men niet raar opkijken dat dit soort roddels de ronde doen. Trump loopt natuurlijk graag op te scheppen over zijn verdiensten, dus een roddel dat hij graag zichzelf op Mount Rushmore ziet, is dan ook vrij makkelijk een leven geschonden.
Echter denkt Trump dat dit soort roddels alleen maar de ronde doen vanwege de slechte kijkcijfers van de overwegend linkse media in Amerika.
https://twitter.com/realDonaldTrump/status/1292628590425759747?ref_src=twsrc%5Etfw
Afgelopen 4 juli-viering zou Gouverneur Noem van South-Dakota Trump hebben ontvangen met een groot schilderij waar Trump was afgebeeld op Mount Rushmore.
NY Times heeft om deze claims bevestigen maar een oud interview uit de doos gehaald waar Noem gesproken had over dit onderwerp.

„Ik begon te lachen”, zei ze. „Hij lachte niet, dus hij was absoluut serieus. Ik zei: Meneer de President, je zou eens naar South Dakota moeten komen. We hebben Mount Rushmore. En hij zei: ’Weet je dat het mijn droom is om mijn gezicht op Mount Rushmore te hebben?”

Nu mag Trump een droom hebben om op Mount Rushmore te komen, de vraag blijft echter staan of hij actief pogingen heeft ondernomen om op dit historisch monument te verschijnen. Dat is toch wel een groot verschil.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten