NY Times weet het zeker: Donald Trump wil zijn afbeelding op Mount Rushmore

‘Roddelkrant’ New York Times brengt weer een sappige roddel ten tafel. Witte Huis-medewerkers zouden vorig jaar hebben geïnformeerd bij de gouverneur van South-Dakota of het mogelijk zou zijn om Trump op Mount Rushmore te krijgen. Donald Trump ontkent dit natuurlijk stellig, hij meent dat dit soort roddels al drie en een halve jaar lang worden verspreid door media met dalende kijk- en lezerscijfers. 


Toegegeven, met een president als Trump aan het roer, moet men niet raar opkijken dat dit soort roddels de ronde doen. Trump loopt natuurlijk graag op te scheppen over zijn verdiensten, dus een roddel dat hij graag zichzelf op Mount Rushmore ziet, is dan ook vrij makkelijk een leven geschonden.

Echter denkt Trump dat dit soort roddels alleen maar de ronde doen vanwege de slechte kijkcijfers van de overwegend linkse media in Amerika.

Afgelopen 4 juli-viering zou Gouverneur Noem van South-Dakota Trump hebben ontvangen met een groot schilderij waar Trump was afgebeeld op Mount Rushmore.

NY Times heeft om deze claims bevestigen maar een oud interview uit de doos gehaald waar Noem gesproken had over dit onderwerp.

„Ik begon te lachen”, zei ze. „Hij lachte niet, dus hij was absoluut serieus. Ik zei: Meneer de President, je zou eens naar South Dakota moeten komen. We hebben Mount Rushmore. En hij zei: ’Weet je dat het mijn droom is om mijn gezicht op Mount Rushmore te hebben?”

Nu mag Trump een droom hebben om op Mount Rushmore te komen, de vraag blijft echter staan of hij actief pogingen heeft ondernomen om op dit historisch monument te verschijnen. Dat is toch wel een groot verschil.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

45 reacties

 1. Morgan4321

  Zit er op Mount Rushmore niet een president die ooit eens iets onaardigs over negers gezegd heeft? Dan moet die natuurlijk wel meteen weggebeitelt worden volgens diezelfde media.

  1. DubbelZout

   Nee, wat dat betreft past ie er prima tussen

   1. Maurits Dekker

    O ja? Laat eens horen dan!

 2. Ritter

  Niets voor niets hebben veel Amerikanen geen vertrouwen meer in de media volgens peilingen.

  De New York Times ( vroeger een kwaliteitskrant) is verworden tot een anti-Trump roddelblad die het niet zo nauw neemt met de feiten.

  Hetzelfde als CNN die laatst nog een forse schadevergoeding moest betalen vanwege het verspreiden van nepnieuws.

  Journalisme is tegenwoordig (verkapt) activisme die bepaalde doelen nastreven en promoten. In dit geval is het doel Trump te doen verliezen bij de komende verkiezingen.

  Dus verwacht nog veel meer van dit soort anti-Trump roddels.

  1. NO8DO

   Precies Ritter.
   Ik verwacht nog eerder een postzegel met het portret van Rutte dan een beeld, gebouw of bibliotheek welke naar Trump genoemd zou worden.

   1. Piet51

    Zo’n gebouw is er al: Trump Tower in New York. Je wordt op je wenken bediend. Voor alle zekerheid heeft Trump zelf dit gebouw zijn naam gegeven. Op zijn web-site maakt Trump het trouwens wel wat indrukwekkender dan de werkelijkheid is. Hij geeft zijn torentje 68 verdiepingen, terwijl het er in werkelijkheid “slechts” 58 zijn.

    1. werikke

     nou dat is nog eens nieuws . Ik zal de hitte maar de schuld geven van jou stompzinnige reactie want zo stom kan je niet zijn. Zeker geen Trump fan en dan pas je precies in het zelfde rijtje als New york times.

     1. Piet51

      @werikke
      “… dan pas je precies in het zelfde rijtje als New york times. …”
      Ik krijg hier niet vaak complimenten, maar dit wel heel positief. Dank, dank, dank.

      Maar als je bedoelt, dat er vanaf nu waarschijnlijk geen beeld, gebouw of bibliotheek naar Trump vernoemd zal worden, dan moet ik je wel weer gelijk geven.
      Een bibliotheek ligt ook niet zo voor de hand voor die drie boeken die Trump schijnt te hebben. Of hij ze ook gelezen heeft, zou ik moeten navragen.

     2. NEXIT.

      enz

      hoeveel boeken heeft malle pietje geschreven ? hooguit wat leugens over de gelukszoekers

      stem sociaal , stem PVV

     3. Piet51

      @Nexit.

      “hoeveel boeken heeft malle pietje geschreven ?”
      De suggestie die in je vraag besloten ligt, klopt wel een beetje. Ik heb nog niet zo heel veel boeken geschreven. Om precies te zijn, één, en dat was ook niet eens zo’n heel dikke pil, plm. 225 bladzijden en bijna zonder plaatjes. Wel ook als e-book beschikbaar. Voor meer productie heb ik nog geen tijd, dat pak ik na mij pensionering op, helaas nog vele jaren. Dat ene boek is wel goed verkocht, maar niet aan mensen zoals jij, vermoed ik, maar vooral mensen uit mijn vakgebied. Het lezen ervan vraagt niet onredelijk veel intelligentie – dat heb je vast voldoende -, maar wel heel wat oordeelsvermogen en zelfkennis, waar niet iedereen hier mee gezegend is.

      Oh ja, en het gaat niet over gelukszoekers, maar over de drijfveren van internetgedrag, waarbij het vooral gaat om de vraag waarom op het internet alle beschaafde remmen los gaan, vooral ook van in het dagelijks leven heel beschaafde mensen. Maar als die mensen zich gelukkig voelen bij dergelijk gedrag, zijn het misschien toch wel gelukszoekers.

    2. Oepsie

     Je kan natuurlijk de ‘kat’ erop gooien Piet met IQ van 51, maar in Chicago, staat er nog een huisje van Trump en dat is 423 meter hoog en heeft 92 verdiepingen. En wat heeft “U” buiten een uitkering en een bon voor de voedselbank?

     1. DubbelZout

      Ja met zoveel geld en bezittingen als Trump heeft kun je je zeer goed inleven met wat er aan de onderkant van de samenleving afspeelt
      Daar weet ie alles van

     2. Piet51

      @Oepsie
      Ik gaf v.w.b. Trump het eerste voorbeeld, dat in me opkwam. Heeft dat “huisje” in Chicago ook iets met Trump in de naam? Want daar ging het m.i. om. Als dat zo is, is hij nog erger dan ik dacht: twee gebouwen naar zichzelf genoemd.

      Ik heb overigens een groot (helaas naast begane grond slechts drie verdiepingen) huis in Italië, waar ik de helft van het jaar woon en werk. Ik schreef er hier vaker over. De “uitkering” voor mijn gezin verzorg ik helemaal zelf en van de voedselbank weet ik waar die gevestigd is. Gelukkig hoef ik er zelf nooit heen.

      Waarom je U schrijft i.p.v. jij en dat U ook nog eens tussen aanhalingstekens is voor mij een raadsel. Je probeert een afstand en tegenstelling te creëren, die ik niet zie en waaraan ik ook geen behoefte heb.

    3. NEXIT.

     enz

     trump heeft een eigen toren jij nog geen eigen schijthuis , schijthuis

     1. Bloemkust

      Aldus schijtschelder Drexit.

 3. NO8DO

  Trump, zo een aardige en nederige man zou zoiets echt nooit willen.

  1. Oepsie

   Je vader! Oh wacht even, die ken jij helemaal niet, dus vandaar, nu snap ik je.

   1. Bloemkust

    enz

 4. Ritter

  CNN promoot vaak video’s over Trump waarin “geknipt” is. Of ze quoten Trump bewust verkeerd of halen de uitspraken van Trump uit de context.

  Het doel is een bepaalde verhaallijn te promoten die dan ondersteunt word met de bewerkte video.

  Zo werkt CNN tegenwoordig. Dat is geen journalisme maar activisme.

  Ze doen dit niet alleen bij Trump maar ook anderen.. Zoals bij de jongeman die van racisme werd beschuldigt door CNN. Dat deden ze door maar een fractie van de video te laten zien met een daarbij verzonnen verhaal van racisme. De hele video vertelde een ander verhaal en de rechter bepaalde dat CNN een schadevergoeding moest betalen aan de jongeman.

 5. Beukman

  Of Donald serieus was of niet valt moeilijk te beoordelen. Maar zijn uitspraak

  Never suggested it although, based on all of the many things accomplished during the first 3 1/2 years, perhaps more than any other Presidency, sounds like a good idea to me!

  getuigt niet van realiteitszin.

  1. Ritter

   Beukman

   Het leuke van Trump is dat hij er een grapje van maakt. Net als bij zijn verkiezingbijeenkomsten grapt hij vaak.

   En wat betreft zijn prestaties in zijn vier jaar Presidentschap; die zijn indrukwekkend.

   Trump heeft in vier jaar meer bereikt dan andere presidenten in 8 jaar.

   1. DubbelZout

    Sterker nog, de figuur Trump is 1 grote grap

   2. Beukman

    De situatie met NK is verslechterd; de situatie in het MO is verslechterd; gedoe met Iran; de rijken zijn rijker geworden; overal in het land rellen; historisch hoge werkloosheid; Medicare verder gesloopt ondanks beloften om dat niet te doen; géén fonds gemaakt ter verbetering van de nationale infrastructtur ondanks beloften; géén muur tussen Mexico en de VS; géén belastingen openbaar gemaakt; géén veilige zone gecreëerd voor Syrische vluchtelingen ondaks beloften; rellen in het land; bonje met de EU; bonje met China; een nieuwe Deep State gecreëerd.

    Inderdaad. Donald heeft meer bereikt dan wie ook in 8 jaar. Hij zal de boeken ingaan als een van de slechtste presidenten ooit.

    1. Oepsie

     En jij, als domste man op de DDS. Toch nog iets gepresteerd in je armzalig leventje!

     1. Beukman

      En dan vergeet ik nog Donalds gestuntel rond corona:

      We think we have it very well under contr0l. We have contained this. I won’t say airtight, but pretty close to airtight. We have done a good job in the United States. 

      It’s going to disappear. One day, like a miracle, it’s going to disappear. At worst — worst case scenario — it could be the flu.

      This is a pandemic. I felt it was a pandemic long before it was called a pandemic.

     2. NEXIT.

      enz

     3. DubbelZout

      Ik nieuw op de lijn ?
      Ik was hier al toen jouw moeder je neus nog moest afvegen !
      En wellicht nog steeds… ?

    2. DubbelZout

     Ritter: maar bla bla bla de media
     U kent het uitgekauwde riedeltje inmiddels wel

     1. Oepsie

      Hè, weer een nieuwe onrendabele op deze lijn! Leuk weer ‘oortjes wassen’, tot ze weer een andere nick aannemen. Dubbelfout is een betere nick lubstek!

    3. Maurits Dekker

     “Donald heeft meer bereikt dan wie ook in 8 jaar. Hij zal de boeken ingaan als een van de slechtste presidenten ooit de enige president die nooit een oorlog begon, maar wel de oorlog van zijn voorganger beeindigde.”

    4. Cycle25

     Een nieuwe deepstate ? Ah zo, er was er al één, maar nu al die oorlogen flapdrol…elke voorganger zat met oorlog in z’n maag.

     Droom maar verder met je TDS, het is niet te genezen, en straks nog eens 4 jaar, wat een leven zal je hebben, nog eens 4 jaar Trump.

  2. Oepsie

   Ach gossie, die Beukman.

 6. HD

  Geweldig plan, beter dat het hoofd van die bommen gooiende zwarte president, want dan moet het gesteente behandeld worden en dat is weer minder voor de natuur.

 7. werikke

  Gek dat je soms niet op DUBBELZOUT kan reageren net alsof die hier zit om reacties uit te lokken. ik al 2 keer op hem gereageerd maar plaatst systeem niet. vreemd

  1. Beukman

   Cabal houdt jou in de gaten Werikke, that’s why.

   1. werikke

    wie is cabal

  2. NO8DO

   Fatsoenlijk reageren is niet voor iedereen weggelegd.
   Blijven proberen.

   1. werikke

    fatsoenlijk zijn is subjectief. Ik geloof nm echt dat hier reacties worden neergezet om reacties uit te lokken zodat het lijkt alsof meer mensen op deze site zitten

    1. EvertB

     Deze site wekt weleens de indruk overbemand/overbemensd te zijn. Grappig toch?

  3. DubbelZout

   Zal wel weer een links complot zijn of zo
   Maar blijf het proberen: de aanhouder wint ! 😀

 8. Ooggetuige

  De gouverneur van South Dakota, een van de hoofdrolspelers in dit verhaal, heeft dit verzoek van Trump niet ontkend. Sterker nog: zij is een van de trouwste bondgenoten van Trump. Als het verhaal een kwaadaardige verzinsel was geweest, zou ze dat als eerste gemeld hebben.

 9. Opa73

  Ik droom ook regelmatig dat ik de staatsloterij zal winnen, echter de realiteit is anders en waarom mag Trump daar niet van dromen van zijn beeltenis in de rotsen uitgehouwen.

 10. Cycle25

  Haha, flutblad NY times toetert iets over Trump en het hele linkse staatscircus slaat op tilt.

  Over fobieën gesproken…

 11. maraton

  De N.Y.T is een ordinair roddelblaadje dat het niet zo nauw neemt met de waarheid.
  Laten ze een voorbeeld nemen aan de integere en bescheiden Trump die nog nooit op een
  leugen betrapt is….!

  1. Bloemkust

   Bescheiden? BESCHEIDEN???

   Hahahahahahahahahahahaha!

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.