Politie grijpt in bij anti-mondkapjesdemonstratie! Sneuneus Willem Engel doet aangifte wegens duw agent

In Rotterdam was het weer raak vanmiddag, naast een illegale demonstratie tegen de mondkapjesplicht was ook über complotzot Willem Engel aanwezig in de Maasstad. Engel ging naar een Rotterdams politiebureau om aangifte te doen van een duw door een agent – ah gossie, wat zielig toch. Ondertussen greep de politie in bij een demonstratie tegen de mondkapjesplicht. De demonstratie was volgens de politie onaangekondigd, en daarom dus illegaal. Dramaqueen Willem Engel kon het natuurlijk niet laten om weer theatraal de aandacht op zich te eisen. Want wat de agent tegen de Messias van de Coronahoax-wappies deed is natuurlijk not done. Waarschijnlijk zijn de kansen dat hij de zaak ‘wint’ even nihil als bij de afgelopen rechtszaak van Viruswaarheid.

Ondertussen ging een groep anti-mondkapjes-adepten demonstreren tegen de mondkapjesplicht. Vandaag ging de mondkapjesplicht in, en uiteraard moesten sommige mensen toch even laten zien hoe ze hierover dachten. De demonstratie was onaangekondigd, en daarom had de politie alle redenen om in te grijpen. Drie keer raden wie hier ook tussen liep: Viruswaarheid-messias Willem Engel.

Het kwam natuurlijk niet helemaal als een verrassing dat bepaalde figuren weer de straat opgingen. Zij menen al weken dat Nederland een semi-totalitaire staat wordt omdat we mondkapjes- of anderhalve-meter-regelgeving hebben.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

12 reacties

 1. Bolland

  Dramaqueen? Volgens mij zijn we land met vrijheid van meningsuiting, en sommige politieagenten ( zie beelden Malieveld) gaan hun boekje te buiten.

  Geef m groot gelijk.

  Doe eens of je echte journalist bent Bart en schrijf stukje over de belangenverstrengeling van onze nationale Coronagezant Feike Sijbesma, of over verklaringen tegen Clinton, of vertel over ruzie Roos / Baudet

  U bent in dienst bij DDS niet bij RIVM

  1. Blitzkrieg

   Bolland : Het begint echt ergerlijke vormen aan te nemen.

  2. Gerda2

   Bolland@ U bent in dienst bij DDS niet bij RIVM

   Gekleurd nieuws. Mag hoor.
   Maar als je nog niet eens bezoekersaantallen kan schatten op het Malieveld ben je geen knip voor de neus waard.
   Evenals de grote mars in Berlijn die zeer gekleurd wordt verslagen.
   Schattingen bezoekersaantal 800000 à 12000000 personen. Ga maar gerust van uit dat het echt een hele grote was.

   1. Bolland

    @Gerda2 Heb filmpjes gezien was mega , niets op NOS, niets in Telegraaf en AD

   2. Gerda2

    Gerda – Schattingen bezoekersaantal 800000 à 12000000 personen. Ga maar gerust van uit dat het echt een hele grote was.

    Het was wel een grote maar bij het laatste getal mag er een nulletje af.

 2. Jack Flash

  DDS wordt knap vervelend voor mensen die voor vrijheid gaan..helaas..

  1. Bloemkust

   Valt wel mee. Als elke organisatie/groepering zich aan moet melden om te kunnen demonstreren, geldt dat dus ook voor anti-overheidsdemonstranten.

   (En néé, je moeten aanmelden betekent NIET dat we hier dezelfde toestanden hebben als in Rusland.)

 3. 56RdK

  Dit zijn dus de volstrekt idioten die bij voorkeur op GL, D66 en de PvdA stemmen.

 4. M. Brandenburg

  Laat dit even op je inwerken, we hebben op vrijeheid van mening, echter bepaalde groepen mogen deze enkel uiten na toestemming te hebben aangevraagd en gekregen, terwijl andere groepen aan de linkerkant van het spectrum dan wel van geimporteerde afkomst en vervolgens mag je niet alleen volledig je gang gaan, je word ook niet geduwd of andere zaken die je verhinderen te zijn waar je bent.

  Wil je als overheid optreden prima maar dan altijd, wil je vrijehid van mening enkel wanneer je het toestaat dan moet je gewoon toegeven dat je totalitair bent.

  Totalitair is wanneer de overheid gaat bepalen waar je mag gaan of staan, wanneer de overheid bepaald wat je moet dragen of juist niet.

  Totalitair is wanneer enkel de toegestane milities op straat onaangekondigd en onbelemmerd hun mening mogen verkondigen.

  Totalitair is wanneer zij die de samenleving willen beschermen worden geweerd ten faveure van hen die de samenleving willen ontwrichten en de geschiedenis willen herschrijven. Dat zijn zaken die rechtsstreeks uit het marxistische werkboek komen.

 5. Florissa

  Loop je niet in de maat ben je plots een sneuneus,waar slaat dat op ,enig neutraal nieuws wordt steeds zeldzamer ,DDS wijkt niks af van al die andere pulp die ze ons voorschotelen ,

  1. NEXIT.

   mooi gezegd en volledig correct. riool journalistiek

 6. NEXIT.

  Was er geen angst voor ongeregeldheden zodat de demonstratie wel doorgang moest hebben ?

  hypocriet links zooitje

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.