Politie speelt slachtofferrol: Wanneer is het wel goed? ‘Lijkt me lastig, politieagent zijn’

Politieagenten zijn lekker sarcastisch bezig op Twitter om duidelijk te maken dat de kritiek op hun optreden de laatste dagen overdreven én onterecht is. Zo ook agent Johan Dubbeldam.

“Als ik de hashtag #viruswaanzin op Twitter lees…,” schrijft Dubbeldam, “vindt de één de politie veel te soft en van de ander mag het politieoptreden allemaal veel en veel harder. Wanneer doen ze het goed? Lijkt me lastig, politieagent zijn.”

Nou nee, zo lastig is het allemaal niet. Laat mij het even uitleggen:

1. Als agressieve Marokkaanse straatterroristen de politie aanvallen heeft de politie het volledige recht om hardhandig in te grijpen. Sterker nog, dan moet er hardhandig ingegrepen worden. Feitelijk is er dan immers een situatie ontstaan waarin de politie zichzelf verdedigt. Wat je dan vooral niet doet is snel in je auto springen en vluchten.

Dus niet zo:

2. Als twee vreedzame oudere blanke vrouwtjes denken dat ze gewoon op het Plein mogen blijven staan, maar verder geen vlieg kwaad doen begeleid je ze naar een andere plek. Wat je dan vooral niet doet is erop in te slaan alsof de twee vrouwen terroristen zijn.

Dus niet zo:

Het kan aan mij liggen, maar het lijkt me toch niet al te moeilijk om dit te begrijpen.

Nou ja, voor de goede orde heb ik het dus toch maar even uitgelegd. Hopelijk zien we dus spoedig een verbetering.

Waardeer jij mijn werk voor DDS? Steun me dan actief op BackMe. Dat kan via een maandelijkse (kleine) bijdrage of eenmalig. Alle steun is welkom zodat ik als blogger onafhankelijk wordt van adverteerders én de oude msm.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

86 reacties

 1. Meriadoc Brandebok

  Op de achtergrond hoor je de politie letterlijk (!) zeggen dat mensen zich van het plein dienen te verwijderen, want anders kan er gewekd worden ingezet.

  Kijk, het is heel eenvoudig. Als de politie zegt dat je moet opdonderen omdat je anders een ram krijgt, dan donder je als de wiedeweerga op als je geen beuk wilt krijgen. Die je dat niet, dan is het gewoon je eigen domme schuld en moet je niet zeiken. Zo heb ik het uit een gezet.

  Terecht grijpt de politie hier in. Men heeft gisteren ook alle gewelddadige relschoppers zien rondlopen. Stenen gooien naar de politie, schoppen, slaan. Weten we meteen wat voor een tuig er zich onder Viruswaarheid bevindt.

  Tevens opperde guur rechts vorige week, bij andere relschoppers, dat het leger in deze moet worden ingezet. Ik neem aan dat dit statement nog steeds staat?

  1. Grasmaaier

   De lafbek Meriadoc Brandebok doet al zijn leven lang klakkeloos wat hem wordt opgedragen door de meester, de ouderling, de politie, de overheid, door eenieder die boven hem staat. En dat is gezien zijn onderdanige aard, vrijwel iedereen.

   Tegenstand bieden tegen onrechtvaardige of gevaarlijke situaties en ontwikkelingen komt gewoon niet in zijn slaafse, masochistische ziel op. Hij doet wat er gezegd wordt, befehl ist befehl.

   1. Meriadoc Brandebok

    Onze ras-antidemocraat Grasmaaier vindt dat je de boel kort en klein mag slaan als je niet tevreden bent.

    1. Grasmaaier

     De boel kort en klein slaan doet alleen de politie. Weerloze ouderen in elkaar timmeren, dat deed de NSB-politie ook bij razzia’s.

     1. Shadow1100

      Ik heb respect voor de politiemensen die onder deze K-omstandigheden hun werk moeten doen in opdracht van het bevoegde gezag. Ze kunnen het zelfs helemaal eens zijn met de mening van de opponent. Ze MOETEN zich houden aan de opdracht(en) van de driehoek. En dan worden ze ook nog uitgemaakt voor NSB’ers. Schandalig. Ik hoop dat ze zich straks allemaal ziek gaan melden. Schilderswijk, Utrecht, Amersfoort, Rotjeknor etc. zien branden heeft ook wel wat. Mogelijk dat dan de pluchezitters de wapenstok ter hand gaan nemen… Of zouden ze dat niet durven?

     2. Meriadoc Brandebok

      Shadow1100 is er wellicht nog niet van op de hoogte dat de groep gewelddadige complotwappies een groepje dwazen in de marge van de samenleving is?

  2. Steiner

   Het lulletje van DDS slaat weer eens wartaal uit,je vergelijking gaat volledig mank.Optreden (niet) tegen jongeren die de boel slopen en de politie aanvallen is heel wat anders dan geweld gebruiken tegen mensen die niet onmiddellijk de orders van de politie willen opvolgen.Gezien de beelden van gisteren is het voornamelijk de politie die eerst geweld gebruikt waarna enkele reacties volgen van demonstranten.
   De charge van enkele agenten vanuit het politiebusje op de mensen langs de hofvijver is typerend voor dit onverklaarbare politiegeweld en helemaal voor een deel van de MSM die dan weer alleen de reactie van de aangevallen demonstranten toont.

   1. Meriadoc Brandebok

    “Optreden (niet) tegen jongeren die de boel slopen en de politie aanvallen is heel wat anders dan geweld gebruiken tegen mensen die niet onmiddellijk de orders van de politie willen opvolgen.”

    Nee, daar zit geen enkel verschil in. In beide gevallen kennen de mensen de consequenties: wegwezen of slaag. Er wordt letterlijk OPGEROEPEN dat geweld kan worden gebruikt als mensen niet luisteren.

    “Gezien de beelden van gisteren is het voornamelijk de politie die eerst geweld gebruik…”

    Je lult uit je nek. Er zijn beelden waarop politiemensen worden ingesloten en worden geschopt. Met z’n allen tegen drie, smerig tuig bij Viruswaarheid. Goed dat de ME ingreep.

    1. Steiner

     Hoor onze lulletje van DDS nu weer eens slap lullen,echt het lulletje van DDS,als je niet meteen de orders van meneer agent opvolgt dan verdien je klappen,een fascist in de dop aan het woord.
     Zeg lulletje,zeg ik niet voornamelijk in mijn reactie en dan kom jij met 1 voorbeeld waar er zeker op een afkeurenswaardige manier gehandeld wordt tegen deze agenten,die overigens niet geraakt zijn door schoppen of slaan.

     1. Meriadoc Brandebok

      h**ps://twitter.com/maartenbrink/status/1296463595551760386

     2. SubTec

      Dat politie hard terug mept als ze aangevallen worden vind ik volkomen OK. Mijn probleem is dat de politie ook gaat meppen tegen mensen die overduidelijk geen rellend tuig zijn. Sterker nog, zelfs als er helemaal geen rellend tuig aanwezig was slaan ze nog in op mensen (vooropgesteld dat het brave blanke(!) Nederlanders zijn) Kijk naar die schandalige actie tegen een vreedzame demonstratie op het Malieveld.

      Later werd bekend dat ze daar zelfs zogenaamde “Romeo’s” in hebben gezett. Politiemensen die als relschoppers gekleed gaan en doen alsof ze de politie aanvallen om het overmatig politiegeweld te verdoezelen.
      Dat is tuig dat helemaal niet in een politiemacht thuishoort!

  3. Chalres Bingley

   Ach de 2 filmpjes spreken boekdelen en voor zich zelf.
   Een ieder die niet snapt dat de politie nooit mag wegvluchten voor Marokkanen en juist versterking moet roepen en desnoods van ME of leger heeft een zeer laag IQ ,en als je dan vind dat je 2vreedzaam demonstrerende oudere vrouwen als ME mag meppen snap je er al helemaal niks van.

   1. NO8DO

    een zeer laag IQ ,en als je dan vind

    Geestig.

    1. NO8D0

     @nickdief ja jij ja onder andere ,zo dom en geen leven heb je , behalve dds.

   2. Brenda Welsh

    Neen, dat is onwaar. Een oudere heer dacht rustig een wandelingtje te moeten maken door de betogers en politie heen. Dat is toch opzet? En dan krijg je klappen waarom je vraagt. Waarschijnlijk geïnspireerd door FvD “kom op voor je rechten, treed in verzet” tegen de overheidsmaatregelen.

   3. Meriadoc Brandebok

    “Een ieder die niet snapt dat de politie nooit mag wegvluchten voor Marokkanen…”

    Waar zijn ze weggevlucht voor bontkraagjes? Bronnen graag.

    1. hans-e-pans

     Volgens mijn bescheten mening zijn er zelfs filmbeelden, overigens niet echt scherp, maar dat zijn de beelden waarop bontkraagjes staan vrijwel nooit.

     Of gelden filmbeelden niet als bron of bronnen?

     1. Meriadoc Brandebok

      Laat maar zien.

  4. LifeBuddy

   Doc. want anders kan er gewekd worden ingezet. In bejaardenhuizen wordt de politie toch niet met gewekd ingezet.!

  5. Freba

   42 jaar politiewerk verricht. Alle rellen meegemaakt in Amsterdam. Met onbeschermde kleding vlogen de stenen om je oren. Heb mij er weinig van aangetrokken . Thuis een biertje na afloop en geen krat bier wegzuipen, zoals zovelen. Geweld tegen de politie heeft niets met jou als persoon te maken. Part of the Job…..Je tegen het gezag keren heeft met het “groot worden” te maken. En sommige culturen leven meer op straat, vandaar. Gaat vanzelf weer over. De wereld is n.l. Nooit Af……….Je moet jezelf eens afvragen hoe het komt dat een ander jou van streek kan maken. It’ all About your Ego”.

   1. Grasmaaier

    “Je tegen het gezag keren heeft met het “groot worden” te maken.”

    Licht dat eens toe, ouwe smeris.

    1. Ernest Stern

     Grasmaaier was 100 jaar geleden een tevreden rokende Kabouter.

   2. Meriadoc Brandebok

    “Heb mij er weinig van aangetrokken . Thuis een biertje na afloop…”

    👍🙏

    1. LifeBuddy

     Doc. het loopt dikwijls slecht af met je, want je zit altijd met overmaat [ladderzat] van drank achter het scherm commandante che brendawijntjes te verkondigen

     1. Charley Bingley

      Weer zo’n trøl die niks inhoudelijks te antwoorden heeft.

  6. SubTec

   Een fatsoenlijk mens maakt verschil tussen stenengooiende relschoppers en rustige oude vrouwen.
   De Nederlandse politie is geen fatsoenlijk mens meer maar gemuteerd in Rutte’s SA
   h**ps://en.wikipedia.org/wiki/Sturmabteilung

  7. Neerlander

   Meriadoc Brandebok
   Is moeilijk he rationeel blijven als er poep in je hoofd zit.

  8. Robert75

   Typisch wel. Toen een aantal maanden geleden in Amerika een 75 jarige man met grof geweld tegen de grond werd geduwd door politie stond de media in vuur en vlam om die agenten te veroordelen. Inclusief al die linkse mensen hier in Nederland die zo pro-BLM zijn en anti-politiegeweld.

   Maar als de politie hier in Nederland een bejaarde vrouw in elkaar knuppelt of met grof geweld op de grond duwt dan hoor je ze niet. Dan staan ze buitenproportioneel politiegeweld ineens weer te verdedigen. Het is gewoon meten met twee maten.

   1. Meriadoc Brandebok

    “Toen een aantal maanden geleden in Amerika een 75 jarige man met grof geweld tegen de grond werd geduwd door politie stond de media in vuur en vlam om die agenten te veroordelen.”

    Welke 75-jarige man?

    Bron?

 2. Eertienator

  Waarom dan niet bij al die migranten die lopen te tellen. Het is en blijft meten met 2 maten.

  1. Eertienator

   Rellen

   1. Charley Bingley

    bellen

 3. Willem Bever

  Op grond van belachelijke regels en willekeur flikker toch op dwaallicht

  1. Gebande3

   U mag natuurlijk een andere mening hebben maar de auteur MvdG als dwaallicht betitelen?
   Niet netjes.

 4. Che

  Dat guurrechts blijft gevaarlijk.
  Oproepen tot burgelijke ongehoorzaamheid, oproepen tot geweld enz.

  Het is en blijft een hele kleine minderheid, maar houd ze in de gaten want ze leven voor vernietiging van links.

  1. Grasmaaier

   De volgende asociale tro*l in een onderdanige rol. Cheetje, de echte socialisten hebben vroeger vele veldslagen met de politie moeten leveren om hun idealen verwezenlijkt te zien. Burgerlijke ongehoorzaamheid is door de eeuwen heen talloze malen gebeurd en niet ongewoon of misdadig: het is het recht van de burger om tegen de overheid te hoop te lopen.

   Ben jij nou een SP’er, een socialist? Man, je bent een nog grotere lafbek dan die andere tro*l die ook zo verschrikkelijk overheidsgezind is en alles blind doet wat hem opgedragen wordt. Je bent een vieze laffe rat Sarko.

   1. Meriadoc Brandebok

    “…het is het recht van de burger om tegen de overheid te hoop te lopen.”

    Ik denk dat Achmed en Farid uit de Schilderswijk het met je eens zullen zijn.

    1. Grasmaaier

     Kleine zakkenwasser: je vriendjes Achmed & Farid provoceren om het provoceren en rellen om het rellen. Nergens anders om.

     De demonstranten in Den Haag weren zich tegen dictatoriale overheidsmaatregelen waarbij het parlement en de democratie buiten spel gezet worden.

     Dat verschil kun jij niet begrijpen omdat je een rigide autist bent.

     1. Meriadoc Brandebok

      Farid en Achmed zullen het ook met je eens zijn dat ze protesteren tegen dictatoriale overheidsmaatregelen waarbij hun rechten worden geschonden.

      Het is een grondrecht van Farid en Achmed om tegen de overheid t hoop te lopen, aldus Grasmaaier.

     2. Ernest Stern

      Meriadoc zet Grasmaaier effectief op z’n nummer.

      Leuk om te lezen.

   2. Meriadoc Brandebok

    Vorige week riep Grasmaaier overigens nog om relschoppers af te schieten.

    Nu is rellen een recht.

    🤦‍♂️

    1. Grasmaaier

     De demonstranten relden niet, Brandewijn. Dat deden de NSB-smerissen met hun korte lontjes: uitdagen en meteen knuppelen. Demonstreren is een grondrecht, gewaarborgd in de Grondwet. Dat werd hier met voeten getreden.

     De enige reden waarom jij ALTIJD en ELKE maatregel van de overheid en ‘het gezag’ steunt, is omdat jezelf een overheidstro*l bent. Gelukkig dat iedereen dat intussen wel weet.

     1. Meriadoc Brandebok

      Jawel, de relschoppers dreven drie agenten in het nauw, gooiden stenen en gebruikten zwaar geweld. Al de agressie is haarfijn op beeld vastgelegd. De politie-agenten moesten ijllings versterkingen laten aanrukken om het vege lijf te redden.

      h**ps://twitter.com/BobHGL/status/1296416170229346304
      h**ps://twitter.com/BobHGL/status/1296430212180312071

      Je jokkebrokt hier alles bij elkaar, louter om je kameraden buiten de wind te houden.

      Bij wie sta je op de payroll?

     2. Meriadoc Brandebok

      h**ps://mobile.twitter.com/maartenbrink/status/1296463595551760386

  2. Gebande3

   Het radicaliseren van Nederlandse bejaarden wordt een probleem voor het buitenland.

  3. Chee

   @che ouwe nickdief al vroeg aan de drank of dope ,kan ook ,complete wartaal slaat u weer uit.

  4. Maurits Dekker

   TR0LLEN ZIJN HIER NIET WELKOM

 5. ikweetwatikwil

  Met de komst van marokkanen en zo, is de menselijkheid verdwenen. Het Nederlandse denken is weg. Dat krijg je als vreemdelingen de boel willen beheersen.
  In Nederland is de politie de weg kwijt want die sloegen NOOIT oudere vrouwen .
  Nu vluchten ze voor het tuig. Met Meriadoc voorop.

  1. LifeBuddy

   Nu vluchten ze voor het tuig. Met Meriadoc voorop en in het spoor commandante Che.

 6. Che

  Lijfspreuk van de eigenaar DDS:

  ““Ik leef om het linkse mediakartel te slopen””

  1. Gebande3

   Geef gul want…
   Alle steun is welkom zodat ik als blogger onafhankelijk wordt van adverteerders én de oude msm.

   ik wordt?

   Mijn moeder zaliger zou zeggen:
   Ga maar werken voor je centen, ze zoeken nog straatvegers (nu boa`s)

   1. Che

    @Gebande

    Geen advertentie, geen inkomsten.
    Conclusie, externe financiering.

    Wie betaalt, bepaalt.

    1. Gebande3

     2 Maanden reclame voor tomatensoep ipv boekenreclame.
     Daar zou ik wel wat voor willen doneren.

 7. LifeBuddy

  Nou, johan dubbeldam, er zijn volop voorbeelden op te noemen. Maar die mogen niet de wijde wereld in en daarom kunnen we die niet plaatsen in dit fantastische fatsoenlijke land.

 8. Vrijedenkert

  Tegen crimineel gespuis wat afgelopen zomer op stranden liep te rotzooien en recent nachtenlang in diverse steden en wijken loopt te rellen en slopen wordt niet of nauwelijks opgetreden en moet politie zelfs meerdere keren vluchten, hard ingrijpen kan niet want deugen, theedrinken, iftarren en meer van dat soort onzin want die stakkers vervelen zich…

  Maar ondertussen wel fanatiek bejaarden afrossen:
  h**ps://www.facebook.com/601329907/videos/10160096722994908/?extid=P4QDQOj8Edw86uCx

  Twee maten bananenrepubliek!

  1. Meriadoc Brandebok

   De straten zijn destijds gewoon schoongeveegd door de ME van bontkraagjes. Net als wat er nu met deze groepen heeft plaatsgevonde.

   1. Vrijedenkert

    In ieder geval niet toen de politie zelf moest vluchten.

  2. Vrijedenkert

   Hier wordt bejaarde mevrouw door agenten uit scootmobiel getrokken:
   h**ps://www.facebook.com/watch/?v=326290185189781&extid=oZb7IeX3K0JidzYL

   Hier wordt diezelfde bejaarde mevrouw afgerosd:
   h**ps://www.facebook.com/601329907/videos/10160096722994908/?extid=P4QDQOj8Edw86uCx

 9. rexm

  Als de politie optreed tegen normalen burgers is dat niet goed te keuren, maar tegen raddraaiers die er alleen maar zijn op rotzooi te scheppen, is flink meppen toegestaan.
  Dat wil zeggen, flink meppen, in de blauwe wagen flikkeren en naar Texel afvoeren en voor straf zand zakken vullen, zou snel over zijn.

 10. Blondie

  Kijk is zo simpel de politieagent is vol van angst en stres als hij wordt ingezet bij dit soort acties.

  Bij de Marokkanen en Donkere jongetjes rellen kijken ze wel uit, om een actie te ondernemen.

  Bij een wandelingen van de Gele Hesjes op het Plein in Den Haag meegemaakt, dat zij de boel niet begeleiden maar eerder uitdagen, bv door handelingen met de wapenstok.

  Let op, ik ken ook heel vriendelijk politiepersoneel.

 11. NEXIT.

  De politie is verworden tot leeghoofden die verstandeloos bevelen opvolgt. Zoals te horen is in het filmpje “handhaven nu ” die kerel in de commando wagen moet vervolgd worden voor dit bevel voor het toebrengen van lichamelijk letsel. Het is toch ongehoord hoe erin gehakt wordt op die twee vrouwen. Walgelijk dictatuur staatje zijn we geworden.

  Protesten tegen covid maatregelen worden met de lange lat afgestraft plunderende en rovende marokkaantjes worden met fluwelen handschoentjes aangepakt.

  Wat zijn we een walgelijk land geworden onder dictator rutte. Ik hoop dat hij lijdt aan het vogelaar syndroom

  1. Meriadoc Brandebok

   Het is proportioneel geweld om de orde te handhaven.

   Je lult.

   1. NEXIT.

    Ik hoor graag van de brandende bok wat er proportioneel is aan het excessieve geweld met de wapenstok tegen 2 passieve burgers.

    Optreden tegen BLM en marokkanse relschppers doen we niet omdat het mogelijk uit de hand loopt maar twee passieve gevaarloze mensen waar gewoon omheen geloepn kan worden worden afgetuigd.

    We zijn verworden tot een walgelike politiestaat en ik kan begrijpen dat het geweld door onmacht tegen politici , politie en ambtenarren enkel groeit. Ik heb begrip voor de onvrede in de maatschappij en ben de politiek correcte bende meer dan zat. Burgelijke ongehoorzamheid is gepast zeker als het geweldloos is.

    1. Meriadoc Brandebok

     Die burgers waren NIET passief. Een gladde leugen. En het is NIET zo dat er niet is opgetreden tegen relschoppers in de Schilderswijk, opnieuw een leugen.

 12. jjvdberg

  Die twee vreedzame oudere dames. Minstens 1 van hen vind de term “”oudere”” waarschijnlijk niet leuk. Die twee dames behoorden gewoon bij de overige “touristen” op het plein. Ook zij hebben de waarschuwingen van de politie kunnen horen. Ga ze nu niet als twee vreedzame oudere blanke vrouwtjes wegzetten. Kijk maar verder op het internet dan is er genoeg bewijs te zien dat zij ook bij die andere “toevallige touristische bezoekers van het Plein” behoren en dat zij ook verbale en lichamelijke interacties hebben met die anderen. Ze waren gewaarschuwd . Maar toch blijven. Met een enkele onvolledige video de politie afzijken is niet moeilijk. Vooringenomenheid is ook makkelijk. Scheelt veel tijd met nadenken.

  1. Meriadoc Brandebok

   Het zijn geen vreedzame dames, het is TUIG.

   1. Grasmaaier

    Brandebok omhelst de fascistische beginselen. Althans, als het om ouderen en vrouwen gaat – neerknuppelen dat tuig.

    Bij jonge, mannelijke rellende Mocro’s die plunderend door de stad trekken, auto’s in brand steken en grove gewelddadigheid niet schuwen opteert deze grefo voor de-escaleren, verbinding en de fluwelen handschoen.

    Brandebok is een smerige nazi en fascistisch zwijn, dat moge duidelijk zijn.

    1. Meriadoc Brandebok

     Ik heb zelf van de week nog opgeroepen de ME tegen bontkraagjes in te zetten, op het moment dat jij opperde ze af te schieten.

     1. Ernest Stern

      Weer raak, Meriadoc.

 13. A-BBa

  De politieagent Twittert: “vindt de één de politie veel te soft en van de ander mag het politieoptreden allemaal veel en veel harder.” Dit is hetzelfde.

 14. Heras

  Jeetje, hoe moeilijk kan het zijn.
  Beuken mag bij vernielingen, terrorisme, diefstallen, vernielingen.

  Vreedzame burgers: Blijf je af.
  Dat weten zelfs mijn kleinkinderen.

  1. Meriadoc Brandebok

   Het zijn geen vreedzame burgers, maar het is tuig dat geen normen en waarden kent.

   Terecht geweld van de politie.

   1. SubTec

    Die vrouwtjes?
    Besef je nu echt niet zelf hoe vreselijk achterlijk je nu bent?

    1. Meriadoc Brandebok

     Besef je zelf niet hoe achterlijk je bent? Er is niemand doodgeschoten en gemarteld. Een forse optater is volkomen proportioneel. Denk je dat die vrouwen zich rustig hadden laten wegleiden?

     O nee, als de politie ze in de boeien had geslagen was dat natuurlijk ook te hardhandig geweest. Toch?

     Ze waren gewaarschuwd dat ze wegmoesten of ze kregen klappen. Ze wilden niet weg en toen kregen ze een pak slaag. Proport

     1. SubTec

      Je bent een laffe hond!

     2. Ernest Stern

      Die vrouwtjes negeerde duidelijke aanwijzingen van de politie. Als Marokkanen dat hadden gedaan was hier opgeroepen tot standrechtelijke executie.

     3. Meriadoc Brandebok

      Klopt, Ernest, de hypocrisie loopt hier weer de spuigaten uit.

     4. Meriadoc Brandebok

      Nee, Subtec, die oude vrouwen zijn dat. Als je eerst de ME provoceert, en vervolgens in de slachtofferrol kruipt, ben je geen knip voor de neus waard

 15. Heras

  En volg NIET letterlijk bevelen van gekkie Remkes op als je moet inbeuken bij viruswaarheiddemonstranten.

 16. 56RdK

  Michael, de politie is een instrument dat door hogere ingezetenen wordt ingezet zoals een burgemeester, die op zijn beurt weer instructies krijgt vanuit ‘Den Haag’.

  Ten aanzien van de Schilderswijk: op het filmpje worden gewone agenten door gajes belaagd, ze hadden hun pistool kunnen trekken en een of meer van dat gajes kunnen neerschieten. Maar dat betekent dat ze zich voor de rechter hadden moeten verantwoorden, dat ze geschorst of ontslagen zouden worden. En, … er had teruggeschoten kunnen worden.

  Dus, met andere woorden, door ons rechtssysteem én politiek stonden en staan deze agenten met de handen op de rug gebonden tegen de muur. Zijn ze dus gek als ze waren blijven staan.

  De heersende macht had meteen de ME moeten inzetten, maar nee, de burgervader kwam een dag later ter plaatse om de gevoelens van het gajes te respecteren. Want theedrinken, moskee bezoeken, fitar bijwonen en knielen, subsidies verstrekken, dat is de trend, al tientallen jaren. Met als resultaat het logisch verlies van respect voor politie.

  En dan ten aanzien van die twee mutsen die zich als pion laten gebruiken, als je de ME loopt te sarren, ook driemaal het bevel negeert om weg te gaan krijg je klappen. Komt nog bij dat heel tactisch dit fragment wordt getoond, zonder verdere voorgeschiedenis. Want het hele gebeuren zal anders verklaren.

  Dus let op Michael, bega geen fout zoals de MSM dat doet: onzuivere journalistiek bedrijven.

  De oorzaak ligt bij de verachtelijke deugpolitiek van het CDA, D66, GL, PvdA, VVD, waardoor er in dit land een totale waanzin heerst!

  1. jjvdberg

   Helemaal mee eens!!

  2. SubTec

   Ik ben het zeker met je laatste alinea eens.
   Ik ga ook met je mee dat het voor de politie moeilijk is om hun werk te doen omdat de leiding zo vreselijk Links en dus naïef en politiek correct is.

   Maar het inslaan op ongewapende, rustige en duidelijk niet relschoppende burgers is uit den boze!
   Vergeet niet dat het een persoonlijke keuze van de betreffende agent is!
   Niemand dwingt hem!
   Iemand die vanuit de wet geweld mag gebruiken moet op zijn minst dit verschil kunnen maken!
   Anders leven we in een dictatuur….. zoals Rutte die nu geïnstalleerd heeft!

   Politieagenten die dit verschil niet (kunnen) maken zijn overduidelijk ongeschikt om politieagent te zijn en moeten op staande voet worden ontslagen.
   Nadat Rutte en zijn bende zijn afgezet moeten we zo snel mogelijk de Nederlandse politiemacht saneren en deze rotte appels uit de politiekorpsen verwijderen.

 17. SubTec

  Ik ben heilig overtuigd dat zodra Rutte en zijn dictatuur ten val zijn gebracht we de Nederlandse politiemacht grondig moeten saneren.
  Het is absoluut niet meer duidelijk aan welke kant van de wet veel “politiemensen” op dit moment staan.

 18. Bunky01

  Helaas weet ik niet meer wat ik geloven moet van alles wat door middel van het geschreven/gesproken woord en via beeld (in welke vorm dan ook) tot mij komt. Wat is nog waarheid. Wat is nog nog objectief ? Maar zodra ik beelden zie van “nep” figuren die uit een politiebusje stappen en daarna de boel flink opstoken, dan heb ik het helemaal gehad met het “gezag” Ik ben opgevoed met de stelling dat je naar het gezag moet luisteren. Ben altijd zoals dat genoemd wordt gezagsgetrouw geweest. Maar de sinds een jaar of 15 heb ik daar wel mijn bekomst van. En waarom; omdat het gezag mij niet meer vertegenwoordigd in dit land. Zolang de overheid regelrecht schijt heeft aan mij als burger, mij niet meer beschermd, hier maar van alles binnenhaalt, mij dag in dag uit belazert, besteelt, bedriegt en liegt, heb ik geen respect meer voor welke overheidsinstantie dan ook. Men manipuleert erop los, en ja dan komt de geest een keer uit de fles. Haagse dames en heren; ga nog maar even door en het komt allemaal op jullie eigen hoofd terug. Veel succes met het terugstoppen van de geest in de fles.

  1. Jack Flash

   Bunky01..Helemaal mee eens.

 19. Aborifa

  Oude wijven moeten niet demonstreren. En al helemaal niet de politie provoceren. Niks mis mee al de lange lat er overheen gaat.
  Er wordt bovendien veel te veel gedemonstreerd. Voor elk wissewasje loopt men te hoop. Schei uit met die onzin. Ga werken of van je rust genieten.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.