Rutte-moordfantast annex complotdebiel Lange Frans bewijst: we hebben die verrekte cancel culture nog hard nodig

Bijkans misselijk werd je ervan, als je de laatste video keek van de gore lastersjacheraar Lange Frans. De aan lager wal geraakte rapper is in gesprek met fulltime complotdenker Janet Ossebaard, en samen komen ze met de meest misselijke ellende aanzetten. Misschien moeten we die cancel culture toch maar niet afschaffen.

Normaalgesproken zou ik een video die ik bespreek embedden. Maar als ik iemand graag aan minder clicks help, dan is het die complete idioot Lange Frans wel. Dus jullie zullen het hier met mijn synopsis van zijn laatste YouTube-epistel moeten doen. Daarin is hij in gesprek met Janet Ossebaard – bekend van menig zwaar getikte conspiracy – en de twee complotdenkers halen werkelijk het slechtste in elkaar naar boven.

Zit je er klaar voor? Komt-ie: Bill Gates zou geaborteerde foetussen gebruiken om huidcrème mee te maken, en Geert Wilders zit met Koning Willem-Alexander en Mark Rutte in een pedonetwerk. Trump moet daar eens iets aan gaan doen. Over de grens in het Zwarte Woud is een zogenaamde ‘Cabal’ in het leven geroepen, en die jaagt in het Duitse bos op honderdduizenden kinderen. En om weer terug te komen op Willem-Alexander: tweemaal per jaar drinkt hij een verjongingsdrankje in Italië, gedestilleerd uit jonge baby’s.

Klinkt dat gestoord? Nogal, ja. Maar dit zijn dus teksten afkomstig van een rapper die gewoon nog mag bijschnabbelen bij NPO en politieke partijen. Maar het meest gestoorde moet nog komen: samen met Ossebaard overpeinsde hij de mogelijkheid om premier Rutte van het leven te beroven. Ze doen het toch maar niet, omdat ze hun “karma willen schoonhouden” en hun “nachtrust” willen behouden.

Hoe ongelooflijk stupide dat is wordt goed verwoord door CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt: “Je wil Rutte niet in onze democratie? Prima, dan richt je een eigen partij op of je stemt op een bestaande andere partij in 2021. Dit gesprek is een bizarre en gevaarlijke (en strafbare?) fantasie van Lange Frans en Ossenbaard. Woorden doen ertoe.”

Dus laten we de cancelcultuur, waar we ons recentelijk allemaal zo ongelofelijk tegen hebben uitgesproken, toch maar niet zó snel proberen af te voeren. Want het compleet marginaliseren van mensen, hoe onprettig dat ook klinkt, is soms gewoon broodnodig. De hierboven besproken video bewijst dat wel.

Dus YouTube, platenmaatschappijen, NPO-programma’s, DJ’s en politieke partijen die een gimmick zoeken: prima, maar blijf toch vooral uit de buurt van Lange Frans. Dit is iemand die oproept tot moord en vergif in onze oren strooit. Cancel hem!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

28 reacties

 1. Adriaen van Bergen

  Bij mij valt dit onder cancel cultuur.
  Janet, Lange Frans, BLMers, Antifa, leven allemaal in een wereld vol waanideeën.

 2. Appelstroop

  dds die oproept tot cancellen van anders denkenden, het moet ook niet gekker worden. Je kan er ook gewoon niet naar luisteren of hetgeen ze zeggen met een enorme korrel zout nemen, zoals velen met deze site doen.

  1. Maurits Dekker

   “dds die oproept tot cancellen van anders denkenden, het …….”

   U verwart ‘anders denkenden’ met compleet gestoorde gevaarlijke gekken.

 3. Jack Flash

  Lange Frans en Janet op Youtube gisteravond gekeken.
  Deze mensen hebben hulp nodig, ze jutten mekaar op tot een waanzinnig level..
  Niet gezond meer dit.

 4. Ernest Stern

  Lange Frans heeft inmiddels verklaard onverminderd achter de moordoproepen te staan, dus dat gaat hem een gang naar de rechter opleveren.

 5. EvertB

  Helemaal mee eens, Tim.

  Marcel van Roosmalen heeft ook een opinie over Lange Frans.

  h**ps://www.nporadio1.nl/de-nieuws-bv/onderwerpen/62856-2020-08-06-druktemaker-marcel-van-roosmalen-lange-frans

 6. J.C.

  Wat heeft het weerwoord van de besprokene in dit artikel opgeleverd? Of is hier sprake van cognitieve dissonantie bij Tim?

 7. Meriadoc Brandebok

  🤦‍♂️

  Goeie genade, waar komen dit soort mafkezen ineens vandaan?

  1. GvdGvd

   Goeie genade, waar komen dit soort mafkezen ineens vandaan….. vraag ik me ook soms af als ik hier de reacties lees van sommigen.

 8. Beukman

  Die Leipe Frans is toch nog goed voor één ding: hij heeft Timmie geïnspireerd tot een erg leuk stukkie. Bedankt Frans!

  1. Jack Flash

   Voor cancelculture ben ik niet BTW.
   Iedereen mag wat mij betreft zijn/haar verhaal doen in het openbaar.
   Je mag hopen dat Frans & Janet de plank misslaan.

   1. Bloemkust

    Ach, ik durf het wel aan om te poneren dat wie ertoe overgaat om serieus in overweging te nemen dat pasgeboren baby’s verwerkt worden tot magische verjongingskuren, hoogstwaarschijnlijk ook gelooft dat

    -de maanlandingen door Stanley Kubrick geregisseerd zijn,
    -het werkelijk spookt in de Bermudadriehoek,
    -de Challenger gesaboteerd is, en
    -het World Trade Center doelbewust opgeblazen is.

   2. Beukman

    Voor cancelculture ben ik niet BTW.
    aldus Jack.

    Ik ook niet. DDS is echter een cancelcluppie pur sang. Niet alleen probeert een deel van de potsers andere potsers te cancellen, ook meent men dat allerlei bekende mensen moeten worden gecancelled, zoals Sylvana Simons, Peter de Vries, en Jeffrey Afriyie.

 9. Rood

  “moordfantast annex complotdebiel”

  Tja, ik snap wel waarom ik de uitzendingen van LF regelmatig volg.

  1. Bloemkust

   Nou vooruit, voor de draad ermee!!:

   wat gelooft u wél en wat gelooft u niet van de beweringen van deze Lange Frans?

   1. Rood

    Wesley Benley

    1. Bloemkust

     Fisifisi

 10. Yoyo

  Lange Frans, dat is toch de meest talentloze bn’er by far?
  Cancelculture is zeker verwerpelijk, maar voor Fransie gaan we een uitzondering makonnnn!!

 11. DubbelZout

  Wat het extra pijnlijk maakt voor veel usual suspects hier is dat onze Thierry zelfs een liedje met hem heeft opgenomen en ook heeft ie live gespeeld op een FVD bijeenkomst…
  Au !

 12. HD

  Ik begrijp het wel, geen demonstranten voor het ongeboren kind ( duizenden ) en geen demonstranten tegen kindermisbruik en verdwijningen, wel veel zieke linkse demonstranten voor een dode zwarte crimineel.
  Rare wereld.

  1. Bloemkust

   Weer een nieuwe nick,
   Watch Tower-aanhanger?

   1. NEXIT.

    HAHAHAHAHAHA , de pot verwijt de ketel grafkist

    1. Bloemkust

     Ik zou maar niks te zeggen, Carstens.

     Kort van memorie zeker ?

 13. Eertienator

  Janet zegt beelden te hebben vraag ze op zou ik zeggen zodat ze het kan bewijzen. Of bewijs zelf het tegendeel.

  1. Piet51

   @Eertienator
   Complottheorieën zijn bijna nooit met bewijzen te ontkrachten. Ze zijn vrijwel altijd zo opgezet, dat dit niet onmogelijk. Dat wordt meestal gedaan door er een component in te brengen die te maken heeft met geheimhouding. De inhoud van de theorie is zo geheim, dat niemand ervan af weet. Het feit, dat er in geen enkel medium en door niemand over gesproken wordt dan plotseling bewijs, dat de geheime theorie de waarheid is. In dit gesprek tussen Ossebaard en Lange Frans is dat ook met een aantal werkelijk idiote theorieën zo. Ook heel slimme cirkelredeneringen worden vaak gebruikt. Graancirkels bijvoorbeeld worden door onzichtbare energieën gegenereerd. Het feit, dat nog steeds vaak niet bekend is, hoe een cirkel ontstaan is (soms wel, door mensenhand), onzichtbaar dus, is dan het bewijs van die redenering.
   Er moet natuurlijk wel gevraagd worden om zo’n complottheorie te bewijzen, wat de volgelingen ervan zeggen te kunnen. Ook in dit interview. Maar dat gebeurt nooit.

   Wat betreft de opmerkingen van Lange Frans om Rutte te doden, dat heb ik niet expliciet gehoord. Vanaf 1:03:10 op youtube.com/watch?v=QgzV0R_ry5E gaat het hierover. De opmerkingen zijn verder walgelijk.

   Ik zou zeggen, laat deze mensen hun dromen vooral in de openbaarheid brengen. De enkeling in Nederland die er geloof aan hecht, is rijp voor opname. De anderen, gelukkig de overgrote meerderheid, zullen het vermakelijk vinden, er afstand van nemen of er zelfs helemaal geen aandacht aan besteden. Dat laatste lijkt me overigens het beste.

 14. Gerdien

  Lange Frans is enorm populair bij aanhangers van Baudet die ook niet vies is van complotfantasieën.

  h**ps://www.youtube.com/watch?v=SalWpkrTxmA

  1. Renef

   Waar haal je deze klinkklare onzin uitspraak vandaan?

 15. Renef

  Wie bepaald wat waar, of niet waar is. Die conclusie kun je pas trekken als je zelf op onderzoek gaat.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.