Scheveningen gaat van God los: schietpartijen, geweldsuitbarstingen met ploertendoders en massale wanordelijkheden

Scheveningen is tijdens deze coronazomer zo’n beetje het epicentrum van alle chaos en geweld van het land geworden. Er worden handhavers neergemept met ploertendoders, en op de pier wordt geschoten en gestoken. Het is allemaal niet grappig: er zijn al meerdere doden gevallen.

Het pittoreske kustplaatsje Scheveningen is allang niet meer wat het ooit geweest is. Het door Den Haag opgeslokte vissersdorp is dezer dagen een toonbeeld van geweld, massale vertrappeling van de coronaregels en zelfs moord. Tot die conclusie moet inmiddels wel gekomen worden nadat gisteravond een Rotterdamse jongen overleed die was neergestoken op de Pier. Ook zijn er video’s te bewonderen waarop opgefokte mannetjes met getrokken pistolen heen en weer rennen, en schoten te horen zijn.

Ook op het strand gaat het goed mis: als er geen mensen verdrinken in de zee, worden er wel parkeerwachten bijkans buiten westen gemept met ploertendoders omdat ze nu eenmaal toezien op naleving van parkeer- en coronaregels. Het strand wordt daarbij ook nog eens als openbare afvalbak gebruikt, en de natuur zelfs als openluchtcamping. De overheid kan de totale anarchie niet meer beheersen, zo blijkt uit alle beelden en berichten.

De chaos is inmiddels zo groot, dat de gemeente noodgedwongen zelfs boswachters moet inzetten om de kalmte nog enigszins te bewaren. Zeg voorlopig dus maar dag met je handje tegen het idee dat de overheid in Den Haag het geweldsmonopolie nog bezit. Er zijn inmiddels genoeg groepen tuiglui die zich straffeloos gedragen als ware terroristen. Geen wonder dan ook dat Groep de Mos het ooit zo lieflijke Scheveningen inmiddels een “vrijstaat, een eldorado voor overlastgevers die ongestoord hun gang kunnen gaan” noemt. Ook de PVV vindt dat dit ‘laatste bastion van de nuchterheid’ “KAPOT” gaat, door “slappe linkse bestuurders, óók VVD,” meent Kamerlid Machiel de Graaf: “Vandaag is de druppel.

Heel benieuwd of er een plan B is om vandaag de rust in Scheveningen te laten wederkeren. Maar gezien de complete rotzooi die het gisteren was, lijkt het verstandig daar bij voorbaat sceptisch over te zijn.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

31 reacties

 1. Braboworstenbroodje

  Jan Hendrik ,Klaas ,Pieter ,Gert-Jan ,Gerrit en Gerard zijn weer de boel aan het versturen in Scheveningen zoals de laatste honderden jaren en te zien op het filmpje.(sarc of)

 2. RvdBe

  Links blijft wegkijken totdat in hun eigen voortuin de kogels in het rond vliegen, het antwoord weet je al: dit had niemand kunnen voorzien.

  1. Kretoloog

   Links kijkt nog weg als eigen gezinsleden met wapens rondlopen. Zie Halsema (GroenLinks, burgemeester van Amsterdam), waarvan manlief met pistool in huis en zoonlief met messen door de stad op rooftocht rondzwerft. En toen het uitkwam, ging deze tuthola hen nog verdedigen ook.

 3. Blondie

  Wat een verschrikkelijk T….g zooi, is het geworden in Nederland.
  Links Nederland is volledig door het ijs gezakt, zij en alleen zij hebben van Nederland, een schiet en steek maar raak getto gemaakt.

  Het Linkse Rutte Kartel, liegt en bedriegt de boel aan elkaar.
  Dit Nederland is een verloren natie.
  Onder leiding van Rutte de clown.

 4. Bunky01

  Het valt mij op dat heel veel mensen van hun afkeuring blijk geven, en dat terecht, maar als we echt iets ten goede willen veranderen zal er toch uit een ander vaatje moeten worden getapt. Van de politiek mogen we niets verwachten, evenzeer niet van justitie.
  Dus……, we zullen het zelf moeten doen. Als we nu al die afkeuring is ombuigen in daden dan komen we wellicht een klein stukje de goede kant op. De tijd dringt.

  1. Reinoud van Gelre

   Dat is een goed idee, Bunky01.
   Hoehad je dat in gedachten?

   1. A-BBa

    @Bunky & Reinoud: ik heb wel een concept liggen. Zonder geweld en zonder demonstraties maar 100 procent efficiënt en effectief. Binnen 5 jaar zijn ze allemaal weg.

    1. andergeluid

     5 jaar ????? dan zijn we aan Agenda 21 overgeleverd de spoedwet gaan ze op 20 augustus versnelt behandelen.
     dus geen 5 jaar !!!!! maar 5 dagen heb je
     en laat meteen even weten wat je in je gedachten had ???

  2. werikke

   ik ben echt voor jammer dat er geen wapenlobby is zodat je je zelf en je gezin kan beschermen. de criminelen hebben wel een wapen en politiek is echt de slechtste regering ooit

  3. Mushroom2100

   Ineens begrijp je iets beter waarom Myanmar en China voor een bepaalde oplossing gekozen hebben..

 5. Aardvark blues

  Tering Jansen, wat was Hans Janmaat toch een ziener toen hij de multiculturele samenleving wilde afschaffen.

 6. AidemediA

  Je gelooft het niet. Een filmpje over Scheveningen. Er wordt in één of ander brabbeltaaltje geroepen en gegild. Hardlopende door elkaar rennende lichtgetinten en een duidelijk beeld??, van wat er allemaal aan de hand is. Het wordt de hoogste tijd dat de heer J. Cohen, met z’n theepotje langs komt om e.e.a. weer in het gareel te krijgen. En dan zijn er ook nog lui die beweren dat wij (de autochtone Nederlanders) racisten zijn. NEE dat zijn we niet, we zijn realisten. Eruit met de moren en aanverwante culturele verrijkers.

 7. Mondo

  Ik versta niets van wat ze zeggen.zegt genoeg toch denk…
  Nederland is allang nederland niet meer.is een bezette colonie van afrika geworden.

 8. Beukman

  Hoe ironisch dat onze eigen autochtone tuigjeugd de boel liever in het buitenland afbreekt. Is Scheveningen te min voor hen?

  hartvannederland.nl/nieuws/2020/knokke-nederlandse-jongeren-aangehouden/

  1. Braboworstenbroodje

   @beuktr@lleke doelt op de nederlandsche marrokanen die daar gingen vechten….
   @beuktr@lleke is altijd genuanceerd…

   1. Beukman

    Je bent verkeerd ingelicht Broodje. Het gaat hier om de chique van het Gooi en Amsterdam-Zuid.

    Knokke-Heist: een luxueus badplaatsje in West-Vlaanderen dat 33 duizend inwoners telt en waar de peperdure terreinwagens dicht op elkaar geparkeerd staan. Sinds jaar en dag is het ook een favoriete vakantiebestemming voor gegoede Nederlandse tieners uit onder meer het Gooi en Amsterdam-Zuid, die er aan het begin van elke zomervakantie met drommen tegelijk op afkomen. Ook dit jaar zitten ze aan de lange restauranttafels op de boulevard Heist en bestellen champagne in koelers, of ze staan in de rij voor een ijsje bij Glacier La Poste.

    Lees verder:

    volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/het-chique-knokke-heist-heeft-schoon-genoeg-van-rellende-gooise-tieners~bb65cf18/

    🤦‍♂️

 9. Ralnov

  En het overgrote deel is weer….. , ben ik blij dat ik in het o zo rustige Zeeuws-Vlaanderen woon.

 10. Cycle25

  Bootjes vol gelukzoekers + smartphone + wapen komen shoppen ?

  Links blijft net zo lang knuffelen totdat je met een dagje Scheveningen automatisch het risico neemt dat het de laatste dag op deze planeet is.

  Make The Netherlands a Shithole Again..

 11. A-BBa

  Alles wat afgelopen week gebeurt is: Man doodgeschoten op strand, massale knokpartijen met politie, man doodgestoken op pier. Alles zonder uitzondering BLM aanhangers. De politiek hierop aanspreken heeft geen zin: zij zijn de oorzaak van dit alles en het is een ver van hun bed show.

 12. Response

  En de poorten blijven open staan om meer van dit soort schorriemorrie welkom te heten.
  En de coalitie, met steun van de links extremisten, vindt het goed en nodig. Hoe ver kun je afzakken?

 13. A-BBa

  Het grootste probleem hier is dat iedereen op internet volop zijn mening geeft maar that’s it. Als ik zeg: “ok ik weet wel iets (intellectueels) om het probleem definitief op te lossen, laten we starten” is er niemand thuis. Internethelden.

  1. AidemediA

   @A-BBa:
   Ok, kom maar op met een intelligent idee, om zoals u het noemt het probleem definitief op te lossen. Wat kan er volgens u gedaan worden om het “allochtonen” probleem, want daar gaat het over, op te lossen? En kom alstublieft niet aan met één of andere linkse pamper oplossing.

 14. Benny

  Was zelf afgelopen zaterdag en zondag in Scheveningen, het uitje hadden we al 2maanden geboekt als ik dit geweten had was ik niet gegaan.. nog nooit zo één Grote tering bende bij elkaar gezien. Heeel veel moslim buitenlanders uit Duitsland België , Frankrijk,en natuurlijk ook neder mocros en . Syriërs enz enz ontzettend veel baarden en gewaden op het strand.

 15. andergeluid

  Als ze op het malieveld Agenten me en zelfs in de straten het leger in kunnen zetten.
  Dan kunnen ze dat in Scheveningen toch ook !!!!
  Gewoon een grote cirkel er omheen iedereen insluiten en fouilleren en diegene die wapens bij hun hebben hele hoge gevangenis straf boete en dubbel paspoort meteen in nemen alle gegevens in de landelijke data bank en het land uit.
  zo moet het en hoort het en niet anders.
  Dat slappe beleid maakt van ons land een chaos een walhalla aan criminelen een een grote onveiligheid voor de burgers.
  De politiek hoort zijn burgers kost wat het kost te beschermen tegen dit soort wantoestanden.

 16. Mondo

  Grootste probleem in deze zijn mensen zoals beukman die maar weg blijven kijken en met enkele voorbeelden proberen een zwaarwegend probleem(wellicht het grootste probleem in nederland mbt veiligheid) te minimaliseren zodat het uiteindelijk allemaal wel meevalt.autochtone jongeren doen het immers ook..

  Voor ieder krantenknipseltje waar je mee komt leg ik er 10 naast die toch echt iets anders beweren.kijk anders eens naar opsporing verzocht.

  Heeft ook niets met racisme te maken en alles met een eerlijk realiteitsbeeld.
  Begint zo langzaamaan op de ghaza strook te lijken…

  1. Beukman

   Moet je eens kijken wat blank dronken tuig aanricht na een avondje stappen, Mondo. Of wat blanke voetbalsupporters doen. Wat een hoop ME er nodig is om het allerergste te voorkomen. Allemaal op kosten van de gemeenschap, dat spreekt.

   De probleemgroep is niet allochtoon tuig, nee het zijn jonge mannen (zelden vrouwen) van rond de 20, met teveel testosteron in het lijf. Vaak ook laag opgeleid en uit een lage sociale klasse. Als je die analyse maakt, ga je ook ontdekken dat je de oplossing in een heel andere hoek moet zoeken.

   1. ervi

    Beukman, zullen we autochtone/allochtone criminaliteit op een weegschaaltje zetten?
    Check de gevangenissen eens op het percentage Noordafrikaans en negroide getinte gedetineerden tegen autochtoon blank getinten.
    En probeer dit keer eens niet weg te kijken.

   2. Logica

    Beukman, je analyse over de doelgroep is juist. Ik ben wel benieuwd naar je oplossingen. In ieder geval heeft 40 jaar ervaring een hoop kennis opgeleverd van wat niet werkt.maatschappelijk werkers, positieve discriminatie, praatclubs, extra buurtinvesteringen voor de jeugd, etc. Wat mij betreft helpt alleen de harde lijn. Bespaart ook nog eens veel belastinggeld, al boeit dat laatste linkse partijen nooit zolang vriendjes er maar aan verdienen.

 17. Vrijedenkert

  Ook in Blankenberge België complete anarchie en geweld op stranden, politie is niet meer in staat dit onder de duim te houden…

  h**ps://www.facebook.com/watch/?v=441962536684322

 18. Ome Wim

  Ja ja, ‘hoog opgeleid’ en ‘hard nodig’ hè Rutte ???????

 19. Jannes-46

  Rammuhh Dan

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.