Coronaverveling slaat weer toe! Agent door 17-jarige vastgepakt en met de dood bedreigd, loopt uit op rellen tegen politie

In het Noord-Hollandse Bergen zijn enkele agenten belaagd door tientallen jongeren. Zij hielden vlak ervoor een 17-jarige jongen aan, die een agent had vastgepakt en met de dood heeft bedreigd. Zoiets moet je natuurlijk gewoon kunnen doen bij een agent, dus doken de jongeren direct op de agenten af en moest er bruut geweld aan te pas komen om ze op te breken!
De jongeren waren actief ruzie aan het zoeken en de politie wilde in eerste instantie niet eens ingrijpen. Maar toen de twintig à dertig jongeren maar bleven provoceren, escaleerde de boel. De agent die werd bedreigd wist om versterking te roepen en er zijn zelfs politiehonden ingezet.

De jongeren braken daarna op in meerdere groepjes en bleven vervolgens agressie tonen naar de agenten. Toen moest de hele omgeving “met meerdere eenheden worden leeg geveegd”. De politie heeft de laatste paar maanden al veel meer van dit soort ‘incidenten’ meegemaakt, maar wil nog steeds niet erkennen dat het hier om een patroon gaat.

Erg zonde dat de politie zoveel tijd, geld en mankracht kwijt is aan het bestrijden van de coronaverveling onder jongeren. Ze hebben het ook niet makkelijk hè? Zitten ze de hele dag thuis omdat ze geen stages hebben kunnen vinden. En het buurthuis is door corona ook al niet open… Heel vervelend allemaal.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

15 reacties

 1. Ernest Stern

  Het zullen wel weer blanke jongeren zijn die deze terreur veroorzaken.

  1. Cootje

   Je zal wel weer gelijk hebben , de laatste foto,s Den Haag en Utrecht bevestigde gewoon zwartharig tuig meestal de kleur van hun moeder

  2. Blondie

   In Vlaardingen waren het gewoon de figuren die je vaak bij opsporing gezocht ziet.

   Ze lijken beslist niet op blanke jongeren.

 2. EvertB

  Letterproducent Jan Roos woont in Bergen.

  1. Ernest Stern

   Dat verklaart veel.

   🙂

 3. Vliegenvanger

  We leven in een bananenrepubliek, dankzij Rutte en kornuiten. Als we zo doorgaan is Nederland nog eerder ten gronden als ze dachten. We hebben een regering van lik mijn vestje.
  Slappelingen die er alleen voor het geld zitten. En de bevolking kan barsten. Zie de tijd nog wel komen die iedereen zich bewapend net als in America.

  1. Ernest Stern

   bewapent

 4. HD

  Gewoon huilen en sorry zeggen en alles is weer goed, kijk maar eens hoe Rutte en zijn verachtelijke vrinden dat dagelijks doen.

 5. Cootje

  De blanken jongens zijn aan het vakkenvullen of een ander bij baantje , wie betaald die bepaalt en de huilie huilie groep noemt dat discriminatie .

 6. carpediem

  tja , het riftuig doet gewoon waar ze zin in hebben. De no-go area’s breiden dagelijks uit. Dank je wel prutte en struikrovers

  De dappere agentjes slaan wel op bevel een 70 jarige vrouw blauw met een wapenstok omdat ze graag haar kleinkinderen wil knuffelen maar dat niet mag en dat laat weten tijdens een demonstratie tegen de corona idioterie.

  stem sociaal , stem PVV

 7. Blondie

  Kijk als er in het stukje staat:
  De politie wilde in eerste instantie NIET EENS ingrijpen.
  Ga je dan eens afvragen is Nederland dan nog een rechtstaat ?.

  De lange lat over de rug van een 74 jarige vrouw tegen over dit geval.
  Ik weet het wel.
  Nederland is een Linkse bananenclub.

 8. JochemX

  Het is helemaal geen verveling, eerder protest. Die steeds verdergaande malle maatregelen ontwrichten volkomen het sociale leven van de jongeren. Als je 16 bent mag je niet eens een pilsje ergens drinken en wordt je geacht bij moe thuis te zitten.

  1. JochemX

   Sorry: word je zonder t

 9. Steven Opti

  Jongeren???? Wedden dat ze van noord Afrikaanse afkomst waren.

  1. Dennis76

   Yep Marokkanen uit Alkmaar

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.