De juiste vitaminen en mineralen kopen dankzij Supplementen.nl

Ben jij op zoek naar manieren om jouw gezondheid een handje te helpen? Dan ben je natuurlijk niet de enige! Veel mensen doen er namelijk alles aan om hun weerstand te verhogen. Het kopen van de juiste vitaminen en mineralen valt daar bij velen ook onder.

Nu we het hebben over supplementen kopen… Lijkt eenvoudig, is het niet! Want welke voedingssupplementen passen nou echt bij iemands levensstijl? Dat is precies wat de ondernemers Ray en David zich afvroegen. En daarmee was de basis voor Supplementen.nl gelegd.

Supplementen.nl is dé plek met eerlijke info over vitaminen en mineralen

“Tegenwoordig zijn er zoveel losse stukjes informatie over supplementen op het internet te vinden, dat een hoop mensen moeite hebben met het maken van de juiste keuze. Daardoor haken veel mensen af en kopen helemaal geen voedingssupplementen”, aldus David.

Ray vult aan: “En dat is zonde, want bepaalde vitaminen en mineralen kunnen een grote bijdrage leveren aan het verbeteren van iemands gezondheid. Tuurlijk, het beste is om alle benodigde voedingsstoffen uit jouw voeding te halen, maar dat neemt niet weg dat tal van mensen in Nederland – ook al letten zij goed op hun voedingspatroon – een tekort aan vitaminen en mineralen hebben. Een vitaminetekort kan zich uiten op veel verschillende manieren, waarbij je kunt denken aan vermoeidheid, haaruitval, broze nagels en huidproblemen zoals acne. Zo kunnen bijvoorbeeld vitamine A en vitamine D allebei als een zeer effectieve vitamine tegen acne gezien worden. Het was dus tijd om duidelijkheid te scheppen in het nut en het belang van goede vitaminen en mineralen.”

Dit heeft ertoe geleid dat Ray en David zijn gaan brainstormen en er uiteindelijk voor gekozen hebben om het platform genaamd “Supplementen.nl” te starten, wat gericht is op het aanbieden van eerlijke en betrouwbare informatie over supplementen, vitaminen en mineralen. Maar dat is niet alles: Ray en David hadden meer in petto!

De ondernemers achter Supplementen.nl besloten het breder aan te pakken

“We willen niet met Supplementen.nl de indruk wekken dat supplementen een gezond en gevarieerd dieet zouden moeten vervangen. Voeding zou als de basis van een goede gezondheid gezien moeten worden. Supplementen met vitaminen en mineralen zou je enkel ter aanvulling op een gezond voedingspatroon moeten kopen en gebruiken. Vandaar dat wij op Supplementen.nl een aparte sectie met informatie over voeding aangemaakt hebben. Door in gesprek te gaan met voedingsdeskundigen, kunnen wij de bezoekers van ons platform handvatten bieden om hun gezondheid met de juiste voeding te verbeteren”, vertelt David.

Ray gaat verder: “Tot slot hebben we op Supplementen.nl artikelen geplaatst over het belang van een goede nachtrust. ’s Nachts herstellen jouw lichaam en geest zich namelijk tijdens het slapen. Daarom publiceren we regelmatig artikelen over het verkrijgen van een betere nachtrust. Door te letten op je voeding, de juiste supplementen te gebruiken én ervoor te zorgen dat je lekker slaapt, zijn we ervan overtuigd dat je jezelf na verloop van tijd lekkerder in je vel voelt zitten.”

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

1 reactie

  1. combat le pelicule

    Gewoon goed eten ipv overbodige supplementen

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.