Greta Thunberg geeft stemadvies: ‘Stem op Joe Biden’

Het klimaatorakel heeft weer gesproken, Thunberg roept haar Amerikaanse volgers op om op presidentskandidaat Joe Biden te stemmen. Biden is volgens haar zeker niet de perfecte kandidaat, maar het alternatief is nog verschrikkelijker. Mensen moeten dus over hun twijfels stappen en dus wel op Biden gaan stemmen. 


Normaliter bemoeit Thunberg zich niet met de keuze omtrent politieke partijen – althans dat is wat ze zelf zegt. Maar vandaag de dag moet ze toch iets kwijt: Biden is voor veel linkse stemmers ook zeker niet de eerste keus. Maar stemmen op een Third Party Choice in de VS is op dit moment niet beste keus. Trump moet van zijn troon worden gestoten, dat is de missie.

We zullen komende dagen en weken nog wel meer prominenten en influencers horen die zich uitspreken voor een van de twee kandidaten. Biden wordt natuurlijk gezien als het gezonde alternatief voor die ‘gekke oranje driftkikker’. Maar als kiezers echt kritisch waren, dan zagen ze wel dat Biden als Senator zeker niet perfect was. En zijn leeftijd is nou niet bepaald een voordeel.

Maar het klimaatorakel heeft gesproken, dus voor klimaatdrammers is de missie duidelijk: stem Trump weg!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

143 reacties

 1. Mogguh

  Wie neemt er in hemelsnaam die gek serieus?

  1. vandaag

   vraag ik me ook af. trólletje heeft zichzelf tot miljardair verrijkt met de centen van ome george.

   Had je die andere nitwit al gehoord ? ik heb 100.000 euris in mijn huis gestoken maar ken nog steeds niet zonder aardgas. Smerige zelfverrijkers en volksstammen lopen er achteraan.

   1. Ernest Stern

    “trólletje heeft zichzelf tot miljardair verrijkt met de centen van ome george.”

    Bron?

    1. vandaag

     is aan jou niet besteed stront vlek , probeer zelf eens wat stront vlek

     1. Ernest Stern

      Die bron bestaat dus niet. Vandaag verzon weer eens wat.

     2. hans-e-pans

      Op de foto die bij haar Twitteraccount staat is ze te zien met de handjes gevouwen on haar kinnetje, zoals je vroeger die kinderplaatjes had maar daarop biggelde er dan traantjes over het wanggetjed.

    2. Blondie

     E.S.

     Google.

     Soros sponcered Greta.

    3. Maurits Dekker

     Ernest Stern is een TR0L die dit forum misbruikt om u te treiteren en te pesten.
     Debatteren met hem is niet mogelijk.
     Houdt rechts, haal niet in en waarschuw uw mede-forumgebruikers.

     1. Ernest Stern

      Maurits heeft tot taak op DDS het verkeer te regelen.

      Deze boa verdient uiteraard onze steun.

     2. Beukman

      Ik heb met Maurits nooit een goed debat kunnen voeren. Als je op hem reageert, is hij daarna meestal verdwenen.

  2. Loelap

   De berichten op haar Facebook schijnen door haar vader geschreven te worden.
   Haar ouders zijn (extreem)Linkse activisten. Dat verklaart een boel.

   1. Ernest Stern

    O, schijnt dat zo te zijn?

    Jij schijnt me een onnozele zwetsmeier te zijn, maar zeker is dat natuurlijk niet.

 2. Ernest Stern

  Vanuit het perspectief van Thunberg, de naderende klimaatcrisis, is het volstrekt logisch om Biden te verkiezen boven Trump. Biden zal ongetwijfeld de V.S. weer gaan verbinden met de internationale klimaatakkoorden en veel nadrukkelijker gaan inzetten op duurzame energie.
  Ik ben het dus ook roerend met Thunberg eens, maar dat geldt voor alles wat deze bijzondere vrouw heeft te zeggen.

  1. Mogguh

   Daar hebben we de eerste imbeciel die die mongoloïde tuinkabouter serieus neemt, dat zegt veel over Stern, maar dat die waanzinnig is was al lang bekend.

   1. Piet51

    @Mogguh
    Als er iemand zou moeten worden genoemd, die het klimaatthema heeft aangezwengeld, is het Greta Thunberg, met grote voorsprong. Al Gore was goed, Thunberg is onvergelijkbaar sterker.
    Steeds maar weer wordt haar psychische gesteldheid genoemd, iets anders kan men blijkbaar niet vinden. Ik zou het liever omdraaien. Ondanks haar problemen slaagt ze er steeds maar weer in om mensen te mobiliseren en het klimaatverhaal te vertellen. Met de inhoud mag je het oneens zijn, maar haar succesvolle propaganda valt niet te ontkennen. O.m. dankzij haar is de klimaatrace volledig gelopen. Nu Biden met glans de presidentsverkiezingen lijkt te gaan winnen, wordt die voorsprong van de klimaatactivisten alleen maar groter en niet meer in te halen.

    1. Mogguh

     En voila, de tweede totaal malloot en fan van diezelfde mongoloïde tuinkabouter meldt zich.

     1. Piet51

      @Mogguh
      Dit heeft ook voordelen. Want je moet ook bedenken, hoe meer malloten zich hier melden, hoe gemakkelijker jij daar met kop en schouders bovenuit steekt. Hoeveel volgers heb jij op social media? Greta Thunberg heeft er ongeveer 15.000.000, allemaal malloten. Volgers zijn overigens mensen die zich interesseren in wat jij te melden hebt.

     2. Mogguh

      Sodemieter toch op joh met je Greta Thunberg, alsof 15 miljoen volgers voor die mongoloïde tuinkabouter maakt dat zij gelijk heeft, dat geeft enkel aan hoeveel mafketels zoals jij deze wereld bevolken.

     3. Piet51

      @Mogguh
      Je hebt helemaal gelijk, natuurlijk. Dat had je ook eerder zelf kunnen lezen, want ik schreef al dat 15.000.000 malloten Thunberg op social media volgen. Ik schreef: “Greta Thunberg heeft er ongeveer 15.000.000, allemaal malloten.”

    2. Heinz

     Het boekje “niemand is te klein om het verschil te maken” is de moeite waard om te lezen. Er zijn nog wel meer planeten, beter leefbaar dan de aarde, las ik, maar zie daar maar eens te komen.

     1. evil knievel

      Malloot nr 3!🤪

    3. vandaag

     greta heeft niets gedaan , het was ome george met een berg geld. Toch wel erg raar dat je een klimaatprobleem kan kopen

     dus wederom , blabla bladieblabla

    4. FVD

     Piet 51, “Al Gore was goed?”.

     Is dat niet dezelfde Al Gore, die in 2009 voorspelde dat tussen 2014 / 2016 de Noordpool volkomen ijsvrij zou zijn? Inmiddels is wel gebleken dat zijn glazen bol een beetje beslagen was tijdens het moment van zijn openbaring.

     Er gaan geruchten, dat poolreizigers een man op de Noordpool hebben gezien die met een haarföhn probeert het ijs te laten smelten. Al Gore!….wat een non-valeur.

     1. Piet51

      @FVD
      Dit bericht over uitspraken van Al Gore blijft maar rondgaan. Hij heeft inederdaad iets dergelijks gesuggereerd. Dat heeft de discussie en acties flink aangezwengeld. Maar hij zei niet exact dit, maar veel genuanceerder en citeerde uit rapporten van andere instituten.
      In een bericht uit 2009:

      Gore haalde nieuw wetenschappelijk werk aan van de US Naval Postgraduate School, wiens Arctisch ijsonderzoek belangrijk is voor het plannen van poolreizen door onderzeeërs van de marine. De computermodellering daar benadrukt het “volumetrische”, waarbij niet alleen wordt gekeken naar de oppervlakte van het ijs, maar ook naar de dikte ervan. Gore zei: “Sommige modellen suggereren dat er een kans van 75 procent is dat de hele noordpoolijskap tijdens een deel van de zomermaanden binnen vijf tot zeven jaar volledig ijsvrij zal zijn.”
      Zijn kantoor zei later dat hij bijna ijsvrij bedoelde, omdat verwacht wordt dat ijs zal overleven tussen eilanden en andere locaties.

      Gelukkig heeft niet 100% gelijk gekregen, maar de toestand op de Noordpool is wel heel erg zorgelijk.

    5. michelle banana fraude NL

     Al Gore was goed….? Zeespiegel stijging van meerdere meters? Nederland onder water?
     Hoe goed was gore al zo’n 12 jaar geleden met zijn doemscenario’s toen.

  2. Jannes-46

   Vrouwtje Thunberg is niets anders dan een ordinair verdienmodel van o.a. een groep gehaaide Zweden. Verslaggevers die kritische vragen aan haar willen stellen worden met lijfelijk geweld weggehouden door ingehuurde lijfwachten.

  3. michelle banana fraude NL

   Er is geen naderende klimaatcrisis, er is geen zure regen, er is geen ozon laag destructie, er is (nog) geen duurzame energie. Windmolens waarvan de wieken niet recyclebaar zijn, windmolens die een toevoeging zijn aan het bestaande systeem en geen vervanging/ verbetering. Elektrische auto’s waarvan de accu’s niet recyclebaar zijn etc etc. En dan biomassa, bomen verbranden die de lucht wel verschonen. Thunberg is een groene activist terrorist financieel afhankelijk van Soros. P.s. heeft u ook de foto gezien waar Gretha en haar ouders trots met de Antifa kleding poseerden. U weet wel die club die oa. normale gemiddelde burgers de stuipen op het lijf jaagt. De extreem linkse Harris zal snel na de verkiezingen het ‘stokje overnemen’ omdat Joe niet capabel is. Meerdere triljoenen voor het groene lucht kasteel dat de kleine ondernemer, middelclass arbeider en middelclass forensisch vrouwen zal elimineren.

 3. Pauline Kummer

  Ich freue mich, dass DIR der Artikel geholfen hat. Viel Erfolg!

  1. evil knievel

   Und naturlich ist nummoro 8 auch dabei!😭
   Het gesticht heeft vndg schijnbaar de deurtjes niet goed gesloten!😅

 4. RPML

  Mooi compliment voor Biden, laat haar running mate worden voor Biden! Zoeken we in een psychiatrische inrichting ook nog iemand met Asperger die zijn/haar school niet heeft afgemaakt om Klaver te promoten. Zulke kinderen hebben gelukkig niet in de gaten dat ze compleet misbruikt worden door perverse machtsgeile profiteurs ter meerdere eer en glorie van henzelf, en de ouders verdienen er lekker mee.

 5. Beukman

  Mooi. Thunberg endorst Biden, de Taliban endorsen Trump. Dit zal de keus nog wat makkelijker maken.

 6. Ritter

  13 peilingen in oktober 2016 waaruit bleek dat Hillary Clinton een grote voorsprong had op Donald Trump

  Een vlaag van onlangs vrijgegeven peilingen toont aan dat de Democratische presidentskandidaat Joe Biden president Donald Trump met dubbele cijfers leidt met minder dan een maand tot de presidentsverkiezingen van 3 november. In feite heeft Joe Biden momenteel volgens het Real Clear Politics Average van de peilingen een comfortabele voorsprong van 9,6 punten op Donald Trump.

  Echter, terugkijkend op dezelfde periode in 2016, bleek uit een aantal peilingen – minstens 13 – dat de democratische presidentskandidaat Hillary Clinton een grote voorsprong had op Donald Trump in de maand voorafgaand aan de verkiezingen van november 2016.

  1. PRRI / Brookings-peiling gepubliceerd op 19 oktober: Hillary Clinton leidt Donald Trump met 15 punten

  2. NBC / Wall Street Journal Poll gepubliceerd op 10 oktober: Hillary Clinton leidt Donald Trump met 14 punten in een een-op-een wedstrijd en 11 punten in een vierwegrace

  3. AP-peiling gepubliceerd op 26 oktober: Hillary Clinton leidt Donald Trump met 14 punten

  4. Monmouth University Poll gepubliceerd op 17 oktober: Hillary Clinton leidt Donald Trump met 12 punten

  5. ABC-peiling vrijgegeven op 23 oktober: Hillary Clinton leidt Donald Trump met 12 punten

  6. Atlantic / PRRI-peiling gepubliceerd op 9 oktober: Hillary Clinton leidt Donald Trump met 11 punten

  7. Saint Leo University peiling vrijgegeven op 26 oktober: Hillary Clinton leidt Donald Trump met 11 punten

  8. USA Today / Suffolk University Poll gepubliceerd op 27 oktober: Hillary Clinton leidt Donald Trump met 10 punten in een één-op-één race en met negen punten in een viervoudige race.

  9. Fairleigh Dickinson University Poll gepubliceerd op 6 oktober: Hillary Clinton leidt Donald Trump met 10 punten

  10. SurveyUSA / Boston Globe Poll uitgebracht op 14 oktober: Hillary Clinton leidt Donald Trump met 10 punten

  11. CBS-peiling gepubliceerd op 17 oktober: Hillary Clinton leidt Donald Trump met negen punten

  12. Bloomberg Poll vrijgegeven op 19 oktober: Hillary Clinton leidt Donald Trump met negen punten

  13. CNBC-peiling gepubliceerd op 27 oktober: Hillary Clinton leidt Donald Trump met negen punten

  Op de verkiezingsdag 2016 verraste Donald Trump die stembureaus, de reguliere media, de Democratische Partij en Hillary Clinton door gemakkelijk het presidentschap veilig te stellen met een overwinning van 306 tot 232 Electoral College op Clinton, ondanks het verlies van de nationale populaire stem aan haar met twee punten , 46 procent tot 48 procent. (De uiteindelijke totalen van het kiescollege telden toen het Congres in januari 2017 bijeenkwam om formeel de stemmen te tellen, 304 voor Trump, 227 voor Clinton, met zeven voor verschillende andere kandidaten uitgebracht door trouweloze kiezers.)

  In 2016 was de uitkomst voor velen een verrassing. Zal dat in 2020 het geval zijn? We zullen moeten wachten.

  1. Beukman

   Ritter, laat nu bovendien de peiler die jij hier al jarenlang promoot als de meest betrouwbare, te weten Rasmussen, Biden ook een ruime voorsprong geven.

   rasmussenreports.com/public_content/archive/white_house_watch_2020/white_house_watch_oct07

   Persoonlijk ben ik er allerminst zeker van dat Joe gaat winnen; ik heb ontzag voor Donalds genie. Maar maak jij je toch niet een tikkeltje ongerust inmiddels?

   1. evil knievel

    Nummertje……..7!🤣

  2. Ernest Stern

   De strekking van het betoog van Ritter is dat de situatie in 2016, waar Clinton ook een grote voorsprong had op Trump, zich bij de komende verkiezingen kan herhalen.

   The Independent geeft hier commentaar op:

   “Nonetheless, Mr Morris said there were a few factors that hampered projections in 2016. The first was that an unusually high number of voters were undecided going into the final weeks of the campaign, and most of them swung towards Trump. The second was that pollsters failed to weight their surveys by education, which meant that college educated voters were overrepresented in polls, which gave Clinton an inaccurate lead. This was especially true in the Midwest, where Trump racked up some of his most surprising victories.

   The first of these two weaknesses has largely been addressed on its own: the number of undecided voters is way lower than in 2016, meaning less uncertainty. The second, weighting by education, is now factored into most pollsters’ models, meaning in theory that the result should be more accurate.”

   h*tps://www.independent.co.uk/news/world/americas/us-election/should-you-trust-polls-2020-here-s-what-pollsters-have-say-b673812.html

   De conclusie moet zijn dat de situatie niet vergelijkbaar is: de voorsprong van Biden is beduidend hoger, het aantal kiezers dat zijn keuze al heeft bepaald is beduidend hoger en de peilingbureaus hebben de kiezersgroepen die ze in 2016 hebben gemist nu beter in het snotje.

   1. Beukman

    Aangezien Donald absoluut niet tegen zijn verlies kan en ook alles doet om verlies te voorkomen (check zijn biografie), en weliswaar zonder geweten is zoals mede- en tegenstanders al decennia over hem zeggen, maar door het Americaanse rechtssysteem wordt belemmerd om zijn toevlucht te nemen tot Putin-achtige methodes om zich te ontdoen van zijn tegenstanders, is de kans groot dat hij binnenkort een groot konijn uit de hoge hoed zal toveren om alsnog de overwinning binnen te slepen.

    Biden moet verdomd goed oppassen dat hij niet ook door covid wordt besmet. Dat kan ook gebeuren door toedoen van de kwaadwilligheid van iemand.

    1. Rene van der Grijp

     Beukman heeft het maar druk met zijn Trump-obsessie.

     1. vandaag

      niet alleen dat verneukmannetje maar wat dacht je van malle pietje

      Echt triest twee van die opgehokte bejaarden in hun kamertje

    2. Bolland

     Beukman “weliswaar zonder geweten” suggereert u hiermee dat er politici zijn met geweten?

     1. Beukman

      Zeker zijn die er, Bolland.
      Van Donald werd veertig jaar geleden al gezegd dat hij geen geweten had.
      Een ander opvallende karaktertrek: de man heeft nauwelijks tot geen empathie.

     2. Rene van der Grijp

      Tip voor Beukman: koop een dartbord en plak in het midden een foto van Trump. Misschien lucht het op als je raak gooit.

     3. Bolland

      Beukman Als u echt geloofd dat Biden,Pelosi en bijv de Clintons een geweten hebben, heb ik speciaal voor u een nu nog geheime oliebron in Drenthe te koop voor weinig

     4. Beukman

      Dank je Bolland, maar ik ben niet geïnteresseerd.
      Het is waar dat regerende politici vaak maar weinig speelruimte hebben om hun geweten te laten spreken. In de oppositie is dat een stuk makkelijker. We mogen aannemen dat een politicus die van de oppositie in het regeerpluche belandt, niet opeens zijn geweten verliest.

      Ook Trump heeft als president die minimale speelruimte. Hij benut hem echter niet.
      Niet vreemd, aangezien zijn gebrek aan geweten al decennia eerder opviel: hij beschikt er eenvoudig niet over.

      Mary Trump, nicht van Donald en psychiater, zegt er dit over:

      Donald doesn’t plague himself with doubt about what he’s creating around him. He is proud of his monster. He glories in its anger and its destruction and, while he cannot imagine its love, he believes with all his heart in its rage. He is Frankenstein without conscience.

     5. vandaag

      quote beukhol , Dank je Bolland, maar ik ben niet geïnteresseerd. ” end

      Dat is bekent narcist, dank je voor de zoveelste bevestiging.

      enz!

 7. Duckday

  Hoeveel van zulke malloten zijn er.Het zal me niets verbazen dat ook zei geld krijgt om zulke antwoorden te geven.Weet dat doorgedraaie wat zie te weeg zal brengen met deze oorlog nzuchtende man. Laat de huidige PREZIDENT gewoon winnen hij doet het zeer goed.Komt op voor zijn land en mensen Maar dat mag waarschijnlijk niet van de tegen partij die steeds met leugens komt. Ze zal zeker een flink bedrag krijgen om deze uitspraak

  1. Piet51

   @Duckday
   Moeilijk te doorgronden tekst schrijf je. Maar ik denk je te begrijpen.
   Je weet, dat Trump er heel slecht voor staat? Die oproep van Thunberg kan net dat laatste zetje zijn voor definitief verlies van Trump. De laatste weken gaat hij elke dag een stukje achteruit op Biden. Als hij zo doorgaat staat hij tijdens de verkiezingen net op nul.

 8. Duckday

  STEM ADVIES STEM PVV BREEK het KARTEL en STUUR het HANDJEKLAP KABINET naar huis.

  1. DubbelZout

   Bedankt voor het advies, maar nee dank u

   1. evil knievel

    5!😅

    1. Bolland

     neem aan dat deze nrs aliassen van Stern zijn?

 9. DutchOutlaw

  Trump for President again….en dat kind hoort op school. 🙂

  1. EvertB

   Best mogelijk, Outlaw, dat Trump gaat winnen. Als president geniet hij een zekere onschendbaarheid. Mocht Trump dus verliezen dan wacht hem tientallen aanklachten. De rechters krijgen het er maar druk mee.

   En Greta leert elke dag bij, ook zonder school. Sinds medio jaren negentig geldt hier de slogan ‘een leven lang leren’. Waarschijnlijk zijn wij dat laatste een beetje vergeten?

   1. evil knievel

    nr 4!🙈

   2. vandaag

    hahaha , wat een aperte onzin, het enige dat greta kan is graaien in de pot bij oom george stront vlek

 10. Genoeg van linkse dictatuur

  Trump wordt herkozen, exxit E.U. Exxit klimaat waanzin, nog even geduld, Rump regeld het, 100 %.

  1. Ernest Stern

   “Rump regeld het”

   🙂

 11. vandaag

  het kind miljardairtje geeft stemadvies.😂🤣😂🤣

  Is er dan geloof in deze tról die een klimaatprobleem kocht met het geld van ome george en ook wat voor zichzelf reserveerde ?

  Stem trump , ik doe wat ik zeg en zeg wat ik doe . Als dit schepsel namelijk biden adviseert moet er wat verkeert zijn aan dit figuur. Immers greta zich in duisterse kringen

  1. Ernest Stern

   “het kind miljardairtje”

   Dat was me niet bekend, maar als het waar is logenstraft het de bewering dat dit ‘kind’ gek of stom zou zijn.

   1. vandaag

    moeten we voor de stront vlek weer alle gebreken van dat asperger gedrocht opnoemen. Dat ze niet wijs is al lang bewezen en dat zrij bij ome george van de berg mag scheppen is ook al aangetoond maar de stront vlek heeft dat weer gemist. De stront vlek is niet zo breed geinformeerd doet voorkomen. De stront vlek heeft veel last van tunnelvisie als geoefend narcist

    1. A-BBa

     @Ernest: gestuurd door haar ouders die hiervoor een marketingbureau hebben ingeschakeld. Haar ouders hoeven nu nooit meer te werken. Het enige wat ze nog moeten doen is ervoor zorgen dat de zeilschepen waarop hun dochtertje / melkkoe door de wereld lift (want betalen hiervoor doet ze niet, hoewel ze nu wel geld genoeg heeft), niet zinken.

 12. Ritter

  De media zullen er niet over praten, maar er zijn nu DUIZENDEN inwoners van Miami in een autoparade voor @realDonaldTrump !! Cubaanse Amerikanen zullen FLORIDA RED HOUDEN, helpen bij herverkiezing

  ht*ps://twitter.com/christianlasval/status/1314948614842658827
  ======

  “De politie van Miami schat dat er vandaag 30.000 auto’s hebben deelgenomen aan de Caravan Against Communism and For Liberty.”

  ht*ps://twitter.com/albertodelacruz/status/1314980780205113344

 13. Ritter

  30.000 auto-caravan in #miami ter ondersteuning van vrijheid,. @ VP &. @ RealDonaldTrump.

  ht*ps://twitter.com/irinavilarino/status/1315014082567823360

  1. RvdBe

   Florida, de staat waar veel Latino,s wonen was 4 jaar geleden een zekerheidje voor de democraten……
   Ook deze mensen hebben wel in de gaten dat ze het niet moeten hebben van slappe liegende democraten.

   1. Piet51

    @RvdBe
    In Florida staat Biden gemiddeld nog steeds ongeveer 4% voor op Trump. Dat is meer dan de voorsprong van Trump in bijvoorbeeld Texas en Georgia.

    1. vandaag

     blablabla bladieblabla

     trump wordt nooit president

     i rest my case zou de stront vlek nu zo ongeveer zeggen

    2. Ritter

     Piet51

     In 2016 zeiden de peilingen dat Hillary Florida makkelijk zou winnen; Hillary stond 10 punten voor op Trump in Florida.

     Maar toch heeft Trump Florida gewonnen in 2016.

     Kortom, peilingen zeggen maar weinig.

     1. Piet51

      @Ritter
      Die uitslag in 2016 was een unieke in een groot aantal presidentsverkiezingen. Er is geen enkele reden om dat voortdurend als voorbeeld te blijven gebruiken voor hoe verkiezingen voortaan zullen gaan. Als je sommige commentatoren zou moeten geloven, kan een presidentskandidaat alleen maar winnen als hij kort voor de verkiezingen hopeloos achter staat. In werkelijkheid is dat maar één keer gebeurd en ook dit jaar weer heel onwaarschijnlijk.

    3. RvdBe

     Dat bedoel ik, 4 jaar geleden stonden de democraten ook ruim voor op Trump in de peilingen in Floriade, meerderheid ging wel naar Trump.

 14. AS210854

  Femke 2 spuit ook weereens.

 15. Ritter

  🚨 DUIZENDEN auto’s bij de #AntiCommunist Caravan in #Miami die vandaag VRIJHEID ondersteunen voor # Cuba 🇨🇺 # Venezuela 🇻🇪 #Nicaragua 🇳🇮

  WIJ ONDERSTEUNEN @realDonaldTrump omdat hij bij ONS STAAT! #KAG # Trump2020 🇺🇸

  ht*ps://twitter.com/CarmenCammarat2/status/1315009400000720896

  1. Piet51

   @Ritter
   O.k., maar in de peilingen is Trump wel weer iets verder weggezakt, zelfs in Texas.

 16. RvdBe

  Onze Mongolide autist leeft nog!
  Biden zal vast en zeker klimaatakkoorden gaan ondertekenen waar geen hond zich aan houd, lang leve de hypocrisie!

 17. Rene van der Grijp

  De idioten die Thunberg serieus nemen gaan toch wel op sleepy Joe stemmen.

 18. Bolland

  Trump is voor haar de duivel, zich teruggetrokken uit klimaataccoord, en haar publiekelijk belachelijk gemaakt etc

  Dus snap haar wel, is alleen maar voordeel voor Trump is, nl nog nooit iemand gesproken die Thunberg a aardig vond of b serieus nam, sterker nog men is negatief over haar

  Is groot geworden door media niet door publieke opinie

 19. Willem Bever

  Greta zou er verstandig aan doen de problemen in zweden aan de kaak te stellen….bv een vattenfall bosbouw etc maar kan wellicht beter der klep houden en eerst eens gewoon gaan werken ipv de deugmens uit te hangen en zich uitgebreid te laten fêteren door ngo’s

 20. lucinde

  Wisten types als Ritter ook dat Republikeinen een grotere voorkeur jegens communisme/communisme hebben dan hun democratische vrienden?

  we weten waar de mafklappers zitten…
  Over quanon en producer boys hoeven we het helemaal niet eens te hebben.

  A majority of voters at least somewhat opposed the practices of Marxism (57% at least somewhat oppose/16% at least somewhat support) and communism (71% at least somewhat oppose/16% at least somewhat support). While there was little overall support for these ideologies, support was stronger among California Republicans than among Democrats. In regards to communism, Republican vs. Democratic support was two to one (24% to 12%, respectively) and was nearly the same when it came to Marxism: Republican vs. Democratic support was 24% to 14%,

  Bron; Zogby analytics.

  1. vandaag

   ppppppfffff account 74 van de stront vlek

 21. Yoyo

  Deze persona non greta gaan we toch niet serieus nemen.
  Maar ze mag een mening hebben uiteraard.
  Next!

 22. A-BBa

  “Normaliter bemoeit Thunberg zich niet met de keuze omtrent politieke partijen – althans dat is wat ze zelf zegt.” Ze bemoeit zich met alles wat haar ook maar een beetje onder de aandacht kan brengen.

 23. A-BBa

  Een financiële melkkoe, gestuurd door haar ouders die hiervoor een marketingbureau hebben ingeschakeld. Haar ouders hoeven nu nooit meer te werken. Het enige wat ze nog moeten doen is ervoor zorgen dat de zeilschepen waarop hun dochtertje door de wereld lift (want betalen hiervoor doet ze niet, hoewel ze nu wel geld genoeg heeft), niet zinken.

  1. Loelap

   Milieubewust zijn is prima maar op haar leeftijd hoor je plezier te maken met vrienden en een beetje lol te hebben in je leven. Dit meisje oogt niet erg gelukkig en ze lijkt me psychisch ook niet helemaal gezond. Ze staat nu volop in de belangstelling maar dat zal niet eeuwig duren.

   1. Beukman

    Het feit dat je niks aan te merken hebt op haar boodschap, zegt eigenlijk alles.

    1. Vriend

     Een kind dat zelf nog geen stemrecht heeft (ze is 17) heeft geen recht om een stemadvies te geven.

     1. Beukman

      Ja hoor. Een kind van 17 mag gewoon zeggen wat ze wil. Oók als dat iets is waar jij het niet mee eens bent. Lüllig, maar zo is het nu eenmaal.
      Overigens is ze minder kinderlijk dan een heleboel potsers op DDS.

     2. Vriend

      Juridisch heeft ze dat recht wel, maar moreel niet met haar onvolgroeide puberhersens.

     3. Beukman

      Ja hoor, ook moreel heeft ze dat recht, zoals ook bezoekers van DDS met onvolgroeide hersens moreel het recht hebben om hier hun afval te potsen – binnen de grenzen die de moderator heeft gesteld uiteraard.

      Maar goed nieuws voor jou, vrind. Omgekeerd heb jij het recht om niet naar Greta te luisteren. Waarom doe je dat eigenlijk? Toch een beetje nieuwsgierig naar wat ze te melden heeft?

     4. Vriend

      Ik volg altijd wat mijn vijanden te melden hebben en wat ze doen, Beukman. Ook wat zo’n nitwit als de uitgebuite Thunberg raaskalt vanuit haar emo-onderbuik. Wil je dit debiele volk bestrijden, dan moet je weten wat er in hun Asperger-en-erger hersens omgaat.

     5. Beukman

      Ik volg altijd wat mijn vijanden te melden hebben en wat ze doen, Beukman.

      Dat is dan toch een goeie eigenschap van je, vrind. Maar je erkent inmiddels dat Greta (die overigens over drie maanden 18 wordt) het morele en juridische recht heeft om haar mening te uiten?

     6. Vriend

      Nee Beukman, dat erken ik niet. Ook omdat ik vind dat niemand het recht heeft om een ongevraagd stemadvies te geven: mensen zijn goddomme niet gek en kunnen zelf wel bepalen wie ze kiezen – stemmen is een hoogst private aangelegenheid waar niemand zich mee heeft te bemoeien.

      En zeker zo’n autistische dwerg niet.

     7. Beukman

      stemmen is een hoogst private aangelegenheid waar niemand zich mee heeft te bemoeien.

      Laat me niet lachen, vrind. Stemmen is weliswaar een privé-gebeurtenis, maar voor het zover is draait iedereen gewoon mee in het circus van meningen en beïnvloedingen.

      Iedereen die een krant leest, iedereen die een café binnen stapt, iedereen die werkt, iedereen die tv kijkt, iedereen die op internet zit, iedereen die op straat loopt, krijgt gevraagd en ongevraagd van alle kanten stemadviezen in de maag gesplitst. Die stemadviezen helpen uiteraard bij het bepalen van iemands keus. Sterker nog: beïnvloeding is een onderdeel van het democratisch proces.

      Ben jij eigenlijk wel een democraat, vrind? Waarom laat jij je eigenlijk op je kop zitten door zo’n autistische dwerg?

     8. Ernest Stern

      Het blijft opmerkelijk hoeveel heftige gevoelens deze jonge vrouw hier bij sommige reaguurders oproept.

      Kennelijk raakt ze een gevoelige plek en wellicht spreekt ze de waarheid die men niet wil horen.

     9. Vriend

      Politieke beinvloeding is iets anders dan een persoonlijke stemadvies, maar dat snap jij niet Beuk. Een stemadvies door een bekende/beroemde persoon (vanochtend las ik ook een stemadvies van die uitgewoonde kut Madonna) is voornamelijk een staaltje van ‘kijk-mij-eens-goed-en-politiek-correct-zijn’. Ik vind een persoonlijk stemadvies ongeoorloofde beinvloeding en inmenging.

      De politieke partijen mogen zoveel beinvloeden als ze willen en zover hun oorlogskas reikt.

     10. Beukman

      Wat een beroerde vergelijking, vrind. Madonna is zangeres/kunstenares. Greta’s core business is het klimaat. De Americaanse verkiezingen vallen derhalve binnen haar werkgebied.

      Politieke beïnvloeding en stemadvies hebben uiteraard een grote overlap. Ik heb je uitgelegd dat alles en iedereen zich daar mee bezighoudt, met name rond verkiezingstijd. Het is een onderdeel van het democratische proces.

      Ben je soms bang dat Americanen nu zullen denken: He ja, laat ik op Biden gaan stemmen?

     11. Ernest Stern

      “die uitgewoonde kut”

      Ik zie dat mijn goede Vriend weer een milde bui heeft.

     12. Rene van der Grijp

      “Greta’s core business is het klimaat.”

      Een 17-jarige die ook nog eens last heeft van meerdere psychische stoornissen heeft nog helemaal geen core business. Ze wordt gebruikt als een soort mascotte.

     13. Beukman

      Ook René zoekt zijn toevlucht tot op de vrouw spelen.

      Voor mijn part komt Greta van Alpha Centauri, René, heeft ze twee neuzen en drie hersenen, en fluistert een peleton Urker vissers haar tekst in. Het gaat dan nog steeds om wat ze zegt.

     14. Rene van der Grijp

      Nee Beukman, een kind van 17 is simpelweg niet in staat deze materie te behappen.

      En hetzelfde geldt voor die extinction rebellion idioten die denken dat de wereld vergaat.

     15. Beukman

      Niemand is in staat om deze materie geheel te behappen, René, dus ook Greta niet.
      er lopen ook een heleboel volwassenen rond die hun visie over dit onderwerp rondbazuinen waarvan je je kan afvragen of die wel weten waar ze het over hebben.

      Daar komt nog bij dat het in Greta’s geval over haar toekomst gaat.

     16. Rene van der Grijp

      “Niemand is in staat om deze materie geheel te behappen, René, dus ook Greta niet.”

      Precies. Daarom zou ze een paar toontjes lager moeten zingen.

      Maar wat is eigenlijk jouw mening over het verdienmodel dat achter Greta zit? Denk je dat haar ouders haar gek gemaakt hebben, wetende hoe vasthoudend Aspergers zijn als ze zich eenmaal in iets vastgebeten hebben?

     17. Rene van der Grijp

      “Daar komt nog bij dat het in Greta’s geval over haar toekomst gaat.”

      Inderdaad. De enorme bedragen die de linkse klimaat-idioten bereid zijn uit te geven om een fenomeen te bestrijden waarvan niet eens zeker is dat het door CO2 wordt veroorzaakt kunnen het hele westen financieel destabiliseren (dit mede door de schuldenberg die er al is) en dan ziet haar toekomst er beroerd uit.

      Ik ben banger voor een depressie zoals in de jaren 30 dan voor een beetje opwarming.

     18. Beukman

      Maar wat is eigenlijk jouw mening over het verdienmodel dat achter Greta zit? Denk je dat haar ouders haar gek gemaakt hebben, wetende hoe vasthoudend Aspergers zijn als ze zich eenmaal in iets vastgebeten hebben?

      Natuurlijk René, er zitten verdienmodellen achter heel veel personen met invloed. Zelfs achter sommige presidenten zitten verdienmodellen.
      Heel interessant allemaal, maar opmerkingen daarover lijken toch vooral tot doel te hebben om geen inhoudelijke discussie te hoeven voeren.

      Vergeet ook even niet dat er vele volwassenen zonder asperger zijn die zich in iets kunnen vastbijten en het vermogen missen om los te laten. So what?

     19. Beukman

      Inderdaad. De enorme bedragen die de linkse klimaat-idioten bereid zijn uit te geven om een fenomeen te bestrijden waarvan niet eens zeker is dat het door CO2 wordt veroorzaakt kunnen het hele westen financieel destabiliseren (dit mede door de schuldenberg die er al is) en dan ziet haar toekomst er beroerd uit.

      Zou allemaal best kunnen René, er bestaan verschillende meningen over de oorzaak van de opwarming van de aarde. Wat er wél anders is dan 20 jaar geleden: de opwarming zelf werd destijds door bepaalde figuren in twijfel getrokken; inmiddels zijn die geluiden bedolven door de oorverdovende feiten.

      Net als iedereen mag Greta gewoon haar mening ventileren, en het opnemen tegen de machtige en schatrijke industrie die bezig is de aarde naar de filistijnen te helpen. Eén troost: niemand zal je verbieden om het met haar oneens te zijn.

     20. Rene van der Grijp

      “Net als iedereen mag Greta gewoon haar mening ventileren,”

      Ja hoor, alleen is haar mening net zoveel waard als die van mijn buurmeisje van 15.

      Over de opwarming: de gletschers in de Alpen zijn al begonnen te smelten voordat er sprake was van significante uitstoot van manmade CO2. Dat is voor mij als vaste bezoeker van de Alpen (al 50 jaar) een sterke aanwijzing dat het aan de zonneactiviteit ligt. Zonne-deskundigen zijn ook die mening toegedaan, maar die krijgen geen platform. Nog een leuk weetje: ook andere planeten in ons zonnestelsel warmen op zonder dat er ooit een mens geweest is.

     21. Rene van der Grijp

      Ik hoor Beukman niet over de enorme financiële implicaties van de klimaatpaniek.

      De mogelijkheid dat het westen in een niet te overziene financiële crisis terechtkomt wordt door links stelselmatig genegeerd.

     22. Beukman

      Ja hoor, alleen is haar mening net zoveel waard als die van mijn buurmeisje van 15.

      Prima René, dan zijn we het in principe eens.

     23. Rene van der Grijp

      “Prima René, dan zijn we het in principe eens.”

      Daarover waren we het nooit oneens, die discussie voerde je met Vriend.

      Mijn probleem met de klimaat-hysterie is dat het tot een gigantische financiële crisis kan leiden.

      Vergis je niet, we staan er sowieso al heel slecht voor na de kredietcrisis en de daaropvolgende crises. Als ik dan de gloeiende oogjes van de Von der Leyens, de Timmerfransen, de Klavers, de Jettens en de Thunbergs zie dan kan ik me niet aan de indruk onttrekken dat ze het grote gevaar niet zien en alleen aan hun idealen en hun eigen belangen denken.

      O ja, daar komt Corona nog eens bij. Het geld verdampt waar je bij staat.

     24. Beukman

      René meent:
      Mijn probleem met de klimaat-hysterie is dat het tot een gigantische financiële crisis kan leiden.

      Eens. Op het frame “hysterie” na dan.
      Het kan echter ook leiden tot een soort van New Deal, met veel nieuwe werkgelegenheid en technologische vooruitgang.

      Ik denk dat de manier waarop we momenteel aan het aanmodderen zijn, een doodlopende weg is. Die poolkappen smelten gewoon verder en de temperatuur stijgt, met extreme weersverschijnselen tot gevolg. Daar doen we weinig tot niets tegen.

      Wat we wél kunnen doen? Minder vervuilen, minder verbruiken, duurzamer werken, de betonmaffia platslaan, de olieproducenten verzuipen. Toewerken naar een transitie, die óók in de hoofden van de aardbewoners moet plaatsvinden.
      Dit is ook de aarde van onze kinderen en kleinkinderen.

      Dat gaat allemaal niet als we op de huidige voet doorgaan.

     25. Vriend

      Beukman, Rene schreef ook: “Nog een leuk weetje: ook andere planeten in ons zonnestelsel warmen op zonder dat er ooit een mens geweest is.”

      Dit negeer, terwijl het toch een hoogst interessant feit is dat de klimaatidiotie op een totaal ander been zet.

     26. Beukman

      Ah vrind, dus dat is het, alle planeten worden warmer dus het komt door de zon! Weg met de klimaathysterie!

      Jammer alleen dat het niet waar is.

      Claims that solar system bodies are heating up due to increased solar activity are clearly wrong. The sun’s output has declined in recent decades. Only Pluto and Neptune are exhibiting increased brightness. Heating attributed to other solar bodies remains unproven.

      skepticalscience.com/print.php?r=147

     27. Rene van der Grijp

      “Wat we wél kunnen doen? Minder vervuilen, minder verbruiken, duurzamer werken, de betonmaffia platslaan, de olieproducenten verzuipen. Toewerken naar een transitie, die óók in de hoofden van de aardbewoners moet plaatsvinden.”

      Ik ben een voorstander van een zo schoon mogelijk milieu, al mijn hele leven. Dat is het punt dus niet.

      Waar het om gaat is dat “de groenen” niet rationeel zijn en de problemen eerder hebben vergroot dan opgelost.

      De vraag naar energie is dermate groot dat de enige manier om fossiele brandstoffen te vervangen in kernenergie ligt. Daar zijn ze altijd voor gaan liggen en ze hebben met hun gehuil het kartel mee kunnen krijgen en het westen daardoor op naar schatting 20 jaar achterstand gezet. Als we, zeg, rond de eeuwwisseling vol op kernenergie (met name thorium) hadden ingezet dan hadden we er nu een stuk beter en schoner voor gestaan.

     28. Rene van der Grijp

      “Jammer alleen dat het niet waar is.”

      Wat vooral jammer is, is dat Beukman gelooft wat hij wil geloven en onvoorwaardelijk de bronnen volgt die zijn vooroordelen bevestigen. Sterker: hij zoekt dergelijke bronnen welbewust op.

      Onder zonne-deskundigen bestaat hierover discussie en er zijn er meer dan genoeg die zeer goede argumenten hebben dat de oorzaak van de opwarming buiten de aarde zelf ligt. Maar zoals gezegd: die krijgen geen platform. Omdat hun boodschap de CO2-hysterici onwelgevallig is.

      Hoe zal de geschiedenis oordelen over politici die triljarden hebben gestoken in een idee-fixe?

     29. Ernest Stern

      “ Onder zonne-deskundigen bestaat hierover discussie en er zijn er meer dan genoeg die zeer goede argumenten hebben dat de oorzaak van de opwarming buiten de aarde zelf ligt. “

      Heeft René een bron waarin die ‘zonnedeskundigen’ aan het woord komen?

     30. Beukman

      De vraag naar energie is dermate groot dat de enige manier om fossiele brandstoffen te vervangen in kernenergie ligt. (…..)

      aldus René.

      Er zijn heel goede argumenten voor het gebruik van kernenergie, maar ook heel goede tegen. Twee daarvan zijn:

      – De verwoestingen die kerncentrales kunnen aanrichten en de onherroepelijkheid daarvan. De kans dat het met zo’n ding in Nederland misgaat is klein, maar de gevolgen zijn verschrikkelijk. Zeg niet dat het niet kan, want het gebeurt nu en dan op de wereld. Veilige kerncentrales zijn een illusie, aangezien we nooit weten of zo’n ding over 10 of 20 jaar een sluitpost van de staatsbegroting zullen vormen, of dat er zulke halve garen aan de macht zijn als in 1986 in de SU.

      – We weten niet goed wat we met het afval aan moeten. Vaten met het goedje zijn al gaan lekken in zoutmijnen en op de zeebodem. Het afval blijft duizenden jaren gevaarlijk. Kunnen we toekomstige generaties ermee opzadelen, in een tijdperk wellicht waarin niemand nog weet wat dat voor vaten zijn?

      Nee René, we moeten gewoon veel minder energie gaan verbruiken, ons leven duurzamer inrichten, en alternatieve energiebronnen rendabeler maken.

     31. Rene van der Grijp

      Deze bezwaren zijn technisch grotendeels achterhaald, Beukman. Dat waren ze jaren geleden al. En Thorium heeft die bezwaren zelfs nooit gehad.

      Maar het woord kern… is al genoeg om de groentjes te laten steigeren.

      Het is wel prettig dat er af en toe iemand uit de linkse kast komt die WEL rationeel denkt, zoals Ronald Plasterk.

     32. Rene van der Grijp

      “Nee René, we moeten gewoon veel minder energie gaan verbruiken, ons leven duurzamer inrichten, en alternatieve energiebronnen rendabeler maken.”

      Dat is totaal onhaalbaar. Er zijn geen alternatieve energiebronnen die ook maar een klein beetje in de buurt komen om in de behoefte te voorzien.

     33. Ernest Stern

      “Deze bezwaren zijn technisch grotendeels achterhaald, Beukman. Dat waren ze jaren geleden al. En Thorium heeft die bezwaren zelfs nooit gehad.”

      Op het punt van kernenergie ben ik het met Rene eens maar ik vind het merkwaardig in verband met Thorium in de verleden tijd te spreken: er is nog nooit energie opgewekt met Thorium en als dat in de toekomst op toepasbare schaal mogelijk wordt zijn we tenminste 40 jaar verder.

     34. Ernest Stern

      Ik noteer dat Rene geen antwoord geeft op mijn vraag naar de ‘zonne-deskundigen’.
      Dat is misschien wel verstandig, de bewering sloeg helemaal nergens op.

     35. Rene van der Grijp

      Je mag noteren dat ik je negeer.

    2. Vriend

     Wanneer ga je nu eens leren lezen, Beukdrol? Ik heb het over ongevraagde stemadviezen van bekende/beroemde personen. En wil je beweren dat niemand ooit van Madonna gehoord heeft?.

     Overall zijn deze ‘beroemde mensen’ politieke nitwits die meehobbelen met de andere nitwits in hun bubble. Als onbenul dien je je te onthouden van een persoonlijk stemadvies. Het is gewoon not done. Maar daar ben jij te bot en afgestompt voor.

     1. Beukman

      Greta is geen “politieke nitwit die meehobbelt met de andere nitwits in haar bubble”, vrind.
      Ik snap best dat je het nu liever even over Madonna hebt, maar het ging toch echt over Greta.
      We hebben samen geconstateerd dat a) er geen legaal beletsel bestaat om haar een stemadvies te laten geven, en dat jij b) met een moreel beletsel slechts jouw moraliteit bedoelt.

      Laat die vrouw dus lekker haar gang gaan.

     2. Ernest Stern

      Ik neem aan dat het stemadvies van mijn goede Vriend, de PVV betreft?

     3. Vriend

      Stern, waarschijnlijk heb je het uit mijn bijdragen niet begrepen -wat niet zo gek is gezien jouw deplorabele mentale staat-, maar ik ben tegen elke vorm van persoonlijk stemadvies.

      Iedereen maakt voor zichzelf uit waarop hij stemt. Aangezien het in jouw hoofd gonst als in een wespenkolonie is er voor een zwakbegaafde als jij de Stemwijzer – die loodst je keurig naar de PvdA of D66.

     4. vandaag

      beukhol en lezen wat anderen schrijven hahahahaha

      deze narcist heeft niets anders te doen dan 24-7 hier aperte onzin neerplempen.

      Hij heeft geen tijd om te lezen wat je schrijfr laat staan dat ie begrijpt wat je schrijft.

      links laten liggen is het beste samen met zijn vrindjes de stront vlek en malle pietje. Dit cocktail trio is hier slechts om te tróllen en niet voor uitwisseling van gedachten ook wel discussie genoemd

      narcisten hebben altijd gelijk , dus einde discussie , neger-en is het beste

 24. liefdevol rechts

  Het is op de dag van vandaag toch normaal dat een kind een volwassen mag zeggen en bevelen hoe hij/zij moet leven, als zij op een conferentie de wereldleiders mag aanspreken met “how dare you” en dat de hele wereld dan bibbert, dat is toch normaal?

 25. Maurits Dekker

  Als een autistisch meisje van zeventien jaar meent aan mensen in een ander land een stemadvies te moeten geven heeft zij het toppunt van idiotie bereikt.

  1. Beukman

   Waarom zou iemand haar bekendheid niet mogen aanwenden om een stemadvies te geven dat gerelateerd is aan zaken die de hele wereld aangaan, Maurits?
   Denk je dat Americanen zelf niet kunnen beslissen of ze dat stemadvies gaan volgen?

   1. Maurits Dekker

    U kunt kennelijk niet goed lezen, Beukman.
    Ik zeg niet dat dit kind met een autismespectrumstoornis haar mening niet mag geven.
    Het enige wat ik zeg is dat zij inmiddels het toppunt van idiotie wel bereikt heeft.

    1. Beukman

     Dat klinkt leuk, Maurits, maar het is onzin.

     1. Maurits Dekker

      Dank u voor uw complimenten.

     2. vandaag

      tja als je het niet kan weerleggen is het onzin

      narcisten gedrag

      enz!

  2. Ernest Stern

   Ik neem aan dat we het stemadvies van Maurits ook nooit zullen vernemen.

   1. Maurits Dekker

    Ernest Stern is een TR0L die dit forum misbruikt om u te treiteren en te pesten.
    Debatteren met hem is niet mogelijk.
    Houdt rechts, haal niet in en waarschuw uw mede-forumgebruikers.

    1. Ernest Stern

     Ik adviseer iedereen om de verkeersaanwijzingen van de boa Maurits nauwgezet op te volgen.

     1. vandaag

      M

     2. werikke

      ik adviseer jou gewoon van brug te springen .

     3. vandaag

      mag ik een flat voorstellen ? De ondergrond is namelijk geschikter , de stront vlek vervaagt tot bloed vlek. Da wat water er overheen en onder de brug door.

  3. vandaag

   mooi gesproken maurits. Dat autistische aspergerkind wordt schromelijk misbruikt in een klimaathoax. Jammer dat die narcistische club geen oog willen hebben voor de feiten. Te stom om zelf na te denken en te analyseren rennen ze achter populistisch gel*l aan en vullen tussen door hun zakken.

   Je heb dan ook nog de arme tak zoals beukhol die per opportunity even van zich laat horen als papegaai. Dat kan je het beste beantwoorden met ,

   enz !

 26. Cycle25

  Ze is net zo nep als de verklaring van haar moeder dat dit kind broeikasgassen kan zien met het blote oog.

 27. Telex

  Niet alle boreale orakels hebben nut. Stuur dat kind naar school, steekt ze misschien wat van op!

 28. werikke

  dom kind . En de mensen die haar serieus nemen zijn meestal nog dommer.

 29. gargamel

  Iedereen die überhaupt normaal is, moet zich afvragen welk gewicht en waarde de uitspraak van een autistische puber heeft.

 30. gargamel

  Gelooft u nog steeds dat de VS “goed” is en wil Trump echt goede betrekkingen met Rusland? Het enige verschil tussen Trump en Biden is het volgende. Trump wil Rusland het Westen in zuigen en China zonder bescherming achterlaten – en dan gemakkelijk met China. Terwijl Biden en alle politici van het regime – democraten en republikeinen – eerst Rusland willen vernietigen. Sancties nemen toe, excuses worden gezocht. Het schaamteloze opleggen van leugens als waarheid wordt het westerse DNA, terwijl de bevolking van het Westen meestal comateus is – het reageert alleen op de ruwe elektrische sappen van politici.

  1. Piet51

   @gargamel
   Excuus bij voorbaat, het zal aan mijn IQ van 51 liggen (best gemakkelijk als excuus), maar ik begrijp helemaal niets van wat je schrijft. Ik kan wel wat verzinnen wat je zou kunnen bedoelen. Maar misschien is het beter als je er wat toelichting bij geeft.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.