shutterstock 1664434819

Greta Thunberg geeft stemadvies: 'Stem op Joe Biden'

Geen categorie•okt 11 2020, 14:00
Het klimaatorakel heeft weer gesproken, Thunberg roept haar Amerikaanse volgers op om op presidentskandidaat Joe Biden te stemmen. Biden is volgens haar zeker niet de perfecte kandidaat, maar het alternatief is nog verschrikkelijker. Mensen moeten dus over hun twijfels stappen en dus wel op Biden gaan stemmen.
Normaliter bemoeit Thunberg zich niet met de keuze omtrent politieke partijen - althans dat is wat ze zelf zegt. Maar vandaag de dag moet ze toch iets kwijt: Biden is voor veel linkse stemmers ook zeker niet de eerste keus. Maar stemmen op een in de VS is op dit moment niet beste keus. Trump moet van zijn troon worden gestoten, dat is de missie.
https://twitter.com/GretaThunberg/status/1314900271332458496?ref_src=twsrc%5Etfw
We zullen komende dagen en weken nog wel meer prominenten en influencers horen die zich uitspreken voor een van de twee kandidaten. Biden wordt natuurlijk gezien als het gezonde alternatief voor die 'gekke oranje driftkikker'. Maar als kiezers echt kritisch waren, dan zagen ze wel dat Biden als Senator zeker niet perfect was. En zijn leeftijd is nou niet bepaald een voordeel.
Maar het klimaatorakel heeft gesproken, dus voor klimaatdrammers is de missie duidelijk: stem Trump weg!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten