Screenshot 2020 09 30 at 151523

Mondkapjes! Goedkoper dan ooit... en je steunt DDS door ze te kopen

Geen categorieokt 01 2020, 10:00
Oke, dus dat "dringende mondkapjesadvies" is er. Er wordt gewoon van ons verwacht dat we een mondkapje dragen. Winkels worden in staat gesteld om mensen zonder kapje te weigeren, etc. Nederland volgt 'gewoon' het pad van... nou ja, van zo ongeveer alle andere (Europese) landen.
Koop nu mondkapjes voor 0,17 euro per stuk. Leuker kunnen we het niet maken, maar gelukkig wel spotgoedkoop.
Een meerderheid in de Tweede Kamer is zelfs voor het invoeren van een . Als de spoedwet er doorheen komt (en dat zal) dan komt zo'n plicht er gewoon. Ik weet het, niet iedereen is daar blij mee. Onze lezers zijn verdeeld over zulke maatregelen. 50 procent vindt het goed, de andere 50 procent vindt het he-le-maal niks.
Waar we ook staan, we hebben ons aan zo'n plicht te houden.
Misschien niet altijd fijn, maar ik heb wel goed nieuws. Door onze samenwerking met Stil.nl kunnen we onze lezers namelijk spotgoedkoop mondkapjes aanbieden. Vanaf 0,17 euro per mondkapje kunt u ze al inslaan. Dat is géén geld.
Dus, doe uzelf en uw portemonnee een plezier en ga naar Stil.nl om mondkapjes te kopen. Oh, en weet dat als u ze daar komt, u DDS ook een beetje steunt omdat wij een percentage krijgen van de verkoopprijs.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten