Mondkapjes! Goedkoper dan ooit… en je steunt DDS door ze te kopen

Oke, dus dat “dringende mondkapjesadvies” is er. Er wordt gewoon van ons verwacht dat we een mondkapje dragen. Winkels worden in staat gesteld om mensen zonder kapje te weigeren, etc. Nederland volgt ‘gewoon’ het pad van… nou ja, van zo ongeveer alle andere (Europese) landen.

Koop nu mondkapjes voor 0,17 euro per stuk. Leuker kunnen we het niet maken, maar gelukkig wel spotgoedkoop.

Een meerderheid in de Tweede Kamer is zelfs voor het invoeren van een mondkapjesplicht. Als de spoedwet er doorheen komt (en dat zal) dan komt zo’n plicht er gewoon. Ik weet het, niet iedereen is daar blij mee. Onze lezers zijn verdeeld over zulke maatregelen. 50 procent vindt het goed, de andere 50 procent vindt het he-le-maal niks.

Waar we ook staan, we hebben ons aan zo’n plicht te houden.

Misschien niet altijd fijn, maar ik heb wel goed nieuws. Door onze samenwerking met Stil.nl kunnen we onze lezers namelijk spotgoedkoop mondkapjes aanbieden. Vanaf 0,17 euro per mondkapje kunt u ze al inslaan. Dat is géén geld.

Dus, doe uzelf en uw portemonnee een plezier en ga naar Stil.nl om mondkapjes te kopen. Oh, en weet dat als u ze daar komt, u DDS ook een beetje steunt omdat wij een percentage krijgen van de verkoopprijs.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

7 reacties

 1. vandaag

  symboolpolitiek , ik draag ze nooit !

  papieren vodjes beschermen niet tegen een virus. Hoe verzin je zo een hype. Wel erg knap om hele volksstammen achter deze schijnveiligheid te krijgen

 2. Morgan4321

  Bij sommige media is de belangenverstrengeling wel heel erg duidelijk. Jullie financiele voordeel als mensen veel van die vodden kopen maakt dat jullie artikelen waarin voor muilkorfplicht gepreekt wordt niet overtuigend zijn.

 3. Blitzkrieg

  Titel : “Mondkapjes! Goedkoper dan ooit… en je steunt DDS door ze te kopen”
  Reden genoeg voor mij om DDS verlopig alle vorm van steun te ontzeggen, we buigen wel mee met de dictatuur. DDS vind dat gewoon lekker.

  Klote, klere, tyfus, pokke ellende dingen…

 4. Appelstroop

  Net voor 7 euro 50 kapjes (14 ct p/s) gekocht in de supermarkt (Deen),
  Goedkoper, en ze werken ook niet. Maarja, sommige winkels stellen het zeer op prijs, dus dan moet het maar, ga niet moeilijk doen.

  Graag reclame rommel voor mondkapjes ergens aan de rechterkant plaatsen bij jullie Baudet boek en niet als nieuwste artikel op de voorgrond.

  1. Blitzkrieg

   Vooral niet moeilijk doen… vraagt de tijd helemaal niet. Binnenkort is een konijn in een konijnenhok nog vrijer als jij dat bent.

   Waarom moeilijk doen, het zijn alleen maar je grondrechten die je worden ontnomen en verder niks.

  2. vandaag

   maar men is aan het aftasten hoe ver ze kunnen gaan

   Een avond en nacht klok , als of dat het aantal thuis besmettingen gaat indammen. Corona kijkt geen klok idioten !

 5. gustav

  Als ik door mondkapjes te kopen Baudet dan wel Wilders zou steunen, koop ik een gros!

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.